FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Okrenut se nekim drugum igracima Kolo muani, Osimhen, L.Martinez, Vlahovic, G.Ramos ima izbora
-
Bundesliga
- Kontakt:
U Kima se uvukao duh Upamecana 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Skršili smo u odbranu više od USA al ne pomaže ovdje ni hodža, ni pop, ni psiholog, ni profesor muzičkog...
Nego, ko je prema vašem mišljenju kriv što Musiala u pripremnim utakmicama nije imao nijedan gol niti asistenciju, ne računajući Rottach Egern? Igrač sam od sebe, trener ili neko treći?
Nego, ko je prema vašem mišljenju kriv što Musiala u pripremnim utakmicama nije imao nijedan gol niti asistenciju, ne računajući Rottach Egern? Igrač sam od sebe, trener ili neko treći?
Sta su odlucile glavesine ?
Sa Chupom po trofeje
Sa Chupom po trofeje
Konačno i Musiala svoj signature mini Messi prodor 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Eto ti Musiale
Koliko je Musiala talentovan igrač, samo mu fali malo samopouzdanja
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma lupaju novinari oko Kanea. Nasi sve finjaka ali izgleda da ce morati u kontru - reci fino i igracu i klubu da vise od ovog ne mogu dobiti, uzmi ili ostavi.
Ako nece, odustati i prebaciti se nekog drugog, npr. Vlahovica ili onog Batmena iz Napolija…
Ako nece, odustati i prebaciti se nekog drugog, npr. Vlahovica ili onog Batmena iz Napolija…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kakav crni Vlahovic, novi Luka Jovic. Nema kapaciteta za Bayerna.
Jovic i Vlahovic se u putu nisu sreli, pogotovo ne u radnim navikama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
Bundesliga
- Kontakt:
Musiala je buduca zlatna lopta. Goretzka klupa, Laimer dosta bolja opcija. Ne bi bilo lose ni prodati. Odbrana opet neozbiljna, Mazraoui i Kim bas neshvatljivo. Ostali odlicni.
Goretzka je najlosiji igrac u rosteru, gori od Sarra kad uzmes u obzir primanja i teren
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
18 godina a već ozbiljno razumijevanje igre, posebno fascinira njegovo spuštanje u build upu, kako se snalazi tu, pas na prvu. Bit će ovo izuzetan igrač.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
korisnik32
- Kontakt:
Svi nešto imaju protiv Füllkruga a momak bio prvi strijelac lige a igra za Werder, tamo dao 16 golova, kod nas bi dao sigurno 30+, statistika mu nije loša..
Posebno njegova fizicka sprema, lagani korak, agilnost i brzina onda dodju do izrazaja u tom svemu, imas osjecaj kad ga gledas onakog da lebdi po terenu, da nikako ne dira teren dok trči. Bogami blago rečeno bit će izuzetan igrač, bice to apsolutna svjetska klasa ako nastavi se dalje ovako razvijat... nikad nismo imali boljeg 18-godisnjaka u Bayernu otkako znam za Bayern, a to je već skoro 3 decenije.
Hasan je pogodio sa Telom kao i sa Daviesom samo mislim da će Tel biti veća zvijezda i bolji igrač.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
On se kao klinjo već dobro razvio u build upu što je fascinantno, prepoznavanje situacija na terenu odnosno kretnje saigrača dok je okrenut leđima i lagani pas kojim pravi višak dalje. Bukvalno kao što kažeš lebdi, godilo bi da je koji cm još veći, da ima predispozicije i za igru glavom. Hasan je pogodio i sa njim i sa Daviesom i sa Musialom, i time uštedio Bayernu milione za te pozicije, plus koja je tržišna vrijednost ove dvojice a i Telu će rasti kako bude rastao kao igrač.SWOT je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:12Posebno njegova fizicka sprema, lagani korak, agilnost i brzina onda dodju do izrazaja u tom svemu, imas osjecaj kad ga gledas onakog da lebdi po terenu, da nikako ne dira teren dok trči. Bogami blago rečeno bit će izuzetan igrač, bice to apsolutna svjetska klasa ako nastavi se dalje ovako razvijat... nikad nismo imali boljeg 18-godisnjaka u Bayernu otkako znam za Bayern, a to je već skoro 3 decenije.
De ga u onaj "transfer committee" da ima kakve koristi od njega, bacite ga da pregovara sa Levyem ili makar sa Cityem za WalkeraThere are voices internally within FC Bayern that speak about a comeback of Manuel Neuer in 2024. The condition of the goalkeeper is a major topic at Säbener Straße. There's talk of a 'change of plan'. Comeback could now be a matter of months rather than weeks [@BILD]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
korisnik32 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 21:59Svi nešto imaju protiv Füllkruga a momak bio prvi strijelac lige a igra za Werder, tamo dao 16 golova, kod nas bi dao sigurno 30+, statistika mu nije loša..
Visok, jak, ubojit pred golom, poznaje ligu. Sigurno nije dugorocna opcija ali za 1-2 god. odlicno rjesenje.
U mrtvom Bremenu zabio 16, sta bi tek radio u Bayernu ..
Do kada li ce dati roka zidovu, ovaj putNegotiations between Bayern Munich and Tottenham are ongoing despite the latest and 'final' offer for Harry Kane being rejected, Sky Sports understands.
Nije iskljuceno da Tel dobije jos na visini jer je i dalje u fazi razvoja, 183 cm je pristojna visina, ali ako dobije jos 2-3-4 cm, to bi bilo brutalno. Hasan koliko god da je grijesio s jedne strane, s druge strane je uradio dosta toga dobrog, posebno sa trojicom koje si spomenuo.dirkules je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:45On se kao klinjo već dobro razvio u build upu što je fascinantno, prepoznavanje situacija na terenu odnosno kretnje saigrača dok je okrenut leđima i lagani pas kojim pravi višak dalje. Bukvalno kao što kažeš lebdi, godilo bi da je koji cm još veći, da ima predispozicije i za igru glavom. Hasan je pogodio i sa njim i sa Daviesom i sa Musialom, i time uštedio Bayernu milione za te pozicije, plus koja je tržišna vrijednost ove dvojice a i Telu će rasti kako bude rastao kao igrač.SWOT je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:12Posebno njegova fizicka sprema, lagani korak, agilnost i brzina onda dodju do izrazaja u tom svemu, imas osjecaj kad ga gledas onakog da lebdi po terenu, da nikako ne dira teren dok trči. Bogami blago rečeno bit će izuzetan igrač, bice to apsolutna svjetska klasa ako nastavi se dalje ovako razvijat... nikad nismo imali boljeg 18-godisnjaka u Bayernu otkako znam za Bayern, a to je već skoro 3 decenije.
De ga u onaj "transfer committee" da ima kakve koristi od njega, bacite ga da pregovara sa Levyem ili makar sa Cityem za WalkeraThere are voices internally within FC Bayern that speak about a comeback of Manuel Neuer in 2024. The condition of the goalkeeper is a major topic at Säbener Straße. There's talk of a 'change of plan'. Comeback could now be a matter of months rather than weeks [@BILD]![]()
Mozda bi bilo dobro uci u sezonu bez devetke i do zime ne dovoditi napadača. Svakako prava sezona pocinje tek od marta/aprila, do januara bi bez problema bili prvi u BL i osigurali knock-out fazu sa trenutnom ekipom... onda u januaru krenut opet dovest Kanea, ali za duplo manje novce, naravno ako ikako bude potrebe, mozda bi Tel iskoristio svoju priliku odmah iz prve...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.