Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ja bolan...i ja gledam i ne vjerujembrazzo je napisao/la:I sta se sad tacno radilo 4 mjeseca na stadionu Slavije??
Kralju od svih komentara za travu na stadionu Slavije toj je najlogicniji i samim tim i najtacniji...Busen je donesen sa Vlasica u nikakvom stanju mislim nije uradjeno oplemenjivanje jer to je planinska trava koja je puna korova i ostalih zajebancija,dalje kad je postavljen busen sadjene su samo fuge sa novom travom a tad je bio koncert koji je sjebao oko 200 kvadrata busena na stadionu,poslije je busen presadjivan sa novom travom i doradom pokvarenih mjesta....tad su ugradjene prsakalice sa sistemima za navodnjevanjem sto ima malo koji stadion u regionu a ne u bih mislim na kvalitet istih....neznam odakle si ali tad su u Sarajevu konstantano padala kise i nije bilo suncanih dana nikako sto pametnom puno govori a levatima se ne isplati ni pricati...Travnjak ima neravnina ali to je i logicno jer debljina busena je bila negdje izmedju 3 i 5 cm pa je to ta razlika ali to se stadinskim valjcima doradjuje tako da to nije problem ali eto ko gubi ima pravo da se ljuti....Velika greska je sto se trava sasisala na keca bar po meni ali eto imaju ljudi koji su strucni oni su tako mislili da treba i tako je zavrseno...samo_lijevo je napisao/la:kako ce narasti trava u ovo godisnje doba.Trebali su pustiti do naredne polusezone.Danas se igralo na zemlji.
Pa prijatelju dragi nije antarktik, čuj kako će narasti trava u ovo doba.Nisu je sijali nego postavili busenje kojem je dovoljno da se kvalitetno održava da bi bilo sve OKsamo_lijevo je napisao/la:kako ce narasti trava u ovo godisnje doba.Trebali su pustiti do naredne polusezone.Danas se igralo na zemlji.
Ado kralju nisi u pravu busen sluzi samo kao podloga ili kako se strucno zove armatura za daljnju nadogradnju...sa busena moras da neutralises sav korov i da ga oplemenis sa raznoraznim djubrivima i hemikalijama pa tek onda dolazi siajnje a za sijanje ti trebaju suncani dani sa kvalitetnim navodnjavanjem ili ti prskanjem prskalica od 7 bara u vidu magle...posijana je trenutno najkvalitetnija trava iz regiona kupljena u Sloveniji ta trava je sijana na Bilinom polju...Trava ce biti vrhunska samo treba vremena...najvaznije je da je drenazni dio odradjen vrhunski da se ne stvaraju lokve jer je to najveci bio problem ti travu uvjek mozes regulisati za dvadeset dana ali drenazu nemozes...Ado76 je napisao/la:Pa prijatelju dragi nije antarktik, čuj kako će narasti trava u ovo doba.Nisu je sijali nego postavili busenje kojem je dovoljno da se kvalitetno održava da bi bilo sve OKsamo_lijevo je napisao/la:kako ce narasti trava u ovo godisnje doba.Trebali su pustiti do naredne polusezone.Danas se igralo na zemlji.
Poštujem brate, fakat nisam bio upoznat sa tim detaljimalovcen16 je napisao/la:Ado kralju nisi u pravu busen sluzi samo kao podloga ili kako se strucno zove armatura za daljnju nadogradnju...sa busena moras da neutralises sav korov i da ga oplemenis sa raznoraznim djubrivima i hemikalijama pa tek onda dolazi siajnje a za sijanje ti trebaju suncani dani sa kvalitetnim navodnjavanjem ili ti prskanjem prskalica od 7 bara u vidu magle...posijana je trenutno najkvalitetnija trava iz regiona kupljena u Sloveniji ta trava je sijana na Bilinom polju...Trava ce biti vrhunska samo treba vremena...najvaznije je da je drenazni dio odradjen vrhunski da se ne stvaraju lokve jer je to najveci bio problem ti travu uvjek mozes regulisati za dvadeset dana ali drenazu nemozes...Ado76 je napisao/la:Pa prijatelju dragi nije antarktik, čuj kako će narasti trava u ovo doba.Nisu je sijali nego postavili busenje kojem je dovoljno da se kvalitetno održava da bi bilo sve OKsamo_lijevo je napisao/la:kako ce narasti trava u ovo godisnje doba.Trebali su pustiti do naredne polusezone.Danas se igralo na zemlji.
Yebiga, Zvijezda opet donekle daje znake zivota, recimo to da ih Sloboda nije mogla pobijedit i to kod kuce.. Šegrt je dosta temperamentan sef, mislim da zna sta radi.. Za zvijezdu se ne brinen, ostaju u ligi. Znam zasto to govorim.. Mladost je katastrofa, ni pola od prosle godine..FaraonTM je napisao/la:Gledam nešto ovu tabelu, i vidim Sloboda ima 11 bodova, a Zvijezda i Mladost na dnu sa po 6 bodova. Gledao sam Slobodu dva puta ove sezone, znači ono se ne da gledati patnja za oči, a po pisanju njihovih navijača ni ostale utakmice nisu bile bolje. Eh sad zamisli kako tek igraju Zvijezda i Mladost, iako se Zvijezda pokazala u finom svijetlu na Grbavici.
Mladost baš neprepoznatljiva...amorovski je napisao/la:Yebiga, Zvijezda opet donekle daje znake zivota, recimo to da ih Sloboda nije mogla pobijedit i to kod kuce.. Šegrt je dosta temperamentan sef, mislim da zna sta radi.. Za zvijezdu se ne brinen, ostaju u ligi. Znam zasto to govorim.. Mladost je katastrofa, ni pola od prosle godine..FaraonTM je napisao/la:Gledam nešto ovu tabelu, i vidim Sloboda ima 11 bodova, a Zvijezda i Mladost na dnu sa po 6 bodova. Gledao sam Slobodu dva puta ove sezone, znači ono se ne da gledati patnja za oči, a po pisanju njihovih navijača ni ostale utakmice nisu bile bolje. Eh sad zamisli kako tek igraju Zvijezda i Mladost, iako se Zvijezda pokazala u finom svijetlu na Grbavici.
Prosle godine su bili solidna ekipa pravo.. Ne znam koliko si ih pratio i da li to ironicno govoris..FaraonTM je napisao/la:Mladost baš neprepoznatljiva...amorovski je napisao/la:Yebiga, Zvijezda opet donekle daje znake zivota, recimo to da ih Sloboda nije mogla pobijedit i to kod kuce.. Šegrt je dosta temperamentan sef, mislim da zna sta radi.. Za zvijezdu se ne brinen, ostaju u ligi. Znam zasto to govorim.. Mladost je katastrofa, ni pola od prosle godine..FaraonTM je napisao/la:Gledam nešto ovu tabelu, i vidim Sloboda ima 11 bodova, a Zvijezda i Mladost na dnu sa po 6 bodova. Gledao sam Slobodu dva puta ove sezone, znači ono se ne da gledati patnja za oči, a po pisanju njihovih navijača ni ostale utakmice nisu bile bolje. Eh sad zamisli kako tek igraju Zvijezda i Mladost, iako se Zvijezda pokazala u finom svijetlu na Grbavici.
Al te neprepoznatljive ekipe su nas klub doveli do ove pozicije, tapa ih ko stigne, samo Sarajevo se yebe sa njima -.- To mi najvise tesko pada...FaraonTM je napisao/la:Najozbiljnije bez ikakve ironije, bili su dobri prošle sezone, ove su neprepoznatljivi.
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 8 gostiju.