FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zoletic najavljuje borbu u subotu za svaku loptu i nada se pobjedi protiv Zeljeznicara ! Abd 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
samo nek odigraju srcano i borbeno i nema im ko sta da zamjeri,Zeljo je kvalitetniji ali niko u ovoj ligi nije toliko kvalitetan da se ne moze dobit prije svega borbenom igrom i trkom...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Ma prijatelju koliko god se borili,razlika u kvalitetu je velika izmedju 2 tima.Io_Sono_Interista je napisao/la:samo nek odigraju srcano i borbeno i nema im ko sta da zamjeri,Zeljo je kvalitetniji ali niko u ovoj ligi nije toliko kvalitetan da se ne moze dobit prije svega borbenom igrom i trkom...
Ma za vas niz je gotovoKrajPrice je napisao/la:Ma prijatelju koliko god se borili,razlika u kvalitetu je velika izmedju 2 tima.Io_Sono_Interista je napisao/la:samo nek odigraju srcano i borbeno i nema im ko sta da zamjeri,Zeljo je kvalitetniji ali niko u ovoj ligi nije toliko kvalitetan da se ne moze dobit prije svega borbenom igrom i trkom...
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
spremi se za novi avatar u subotuFkr.87 je napisao/la: Ma za vas niz je gotovo
DRUG NEBI TI PUNCA
Pazi da ne bude obrnuto :$bagrcavi je napisao/la:spremi se za novi avatar u subotuFkr.87 je napisao/la: Ma za vas niz je gotovo
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Komsije,igrate protiv trenutno najkvalitetnije ekipe.Mislim da Sloboda bez obzira na to moze do pobjede ako bude igrala borbeno i muski s jedne strane i s druge ako sudija bude korektno sudio, jer gdje god igra Zeljo sve im sudije budu onoliko naklonjene koliko je dovoljno da njihova kvaliteta dodje do izražaja.Vidjećete,tačno onoliko im se sudi koliko im treba da dobiju utakmicu.Sretno............
Ja mislim da su za ovaj Željin niz od 28 bez poraza najzasluznije sudijezvjezdas je napisao/la:Komsije,igrate protiv trenutno najkvalitetnije ekipe.Mislim da Sloboda bez obzira na to moze do pobjede ako bude igrala borbeno i muski s jedne strane i s druge ako sudija bude korektno sudio, jer gdje god igra Zeljo sve im sudije budu onoliko naklonjene koliko je dovoljno da njihova kvaliteta dodje do izražaja.Vidjećete,tačno onoliko im se sudi koliko im treba da dobiju utakmicu.Sretno............
p.s. jesi gledo finale kupa
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Nisam gledao finale kupa jer mi se Zeljo definitivno zgadio zbog onog krkanluka od strane pojedinih igrača,ps,Beslije i sudije Nikice Tomasa za onakve ofsajd situacije protiv Borca.Onako su gotov sve utakmice bile.fuj.vidjećete u europi kada nema ni sudija da vam navlače, ali ni krkanluk onako neće prolaziti.
Ma zgadio se tebi Zeljo kolo prije,zbog trice u sred Gradacca

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
E,upravu si.ali mozda jos ranije i to od perioda kada je izbio na vrh najvise krkanlukom.Ugledajte se na Siroki,Borac,koja ljepota u igri.Doduse,ta ljepota ali i krkanluk dodju do izražaja na euro sceni....ko se dostojno oprosti i ne sramoti na tim takmičenjima svima nam je jasno
mislis da Osim ne moze nastimat sudije i u evropizvjezdas je napisao/la:Nisam gledao finale kupa jer mi se Zeljo definitivno zgadio zbog onog krkanluka od strane pojedinih igrača,ps,Beslije i sudije Nikice Tomasa za onakve ofsajd situacije protiv Borca.Onako su gotov sve utakmice bile.fuj.vidjećete u europi kada nema ni sudija da vam navlače, ali ni krkanluk onako neće prolaziti.
Da u evropi kad vec spominjes ...koju vi inace necete nikad vidjeti
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
ja zbog ovakvih papaca koji smaraju po nasoj temi dobijem ban nigdje veze al hajd, necu vise da se raspravljam libo me racku, hocu da kazem da ne mozes vise na svojoj temi diskutovati .
Zeljo jest jaka ekipa al ne mora da znaci da ih ne mozemo pobijedit, gledao sam utakmicu protiv Sirokog i onako ako budu igrali mislim da ih mozemo dobit, nista posebno nisu odigrali tu utakmicu.
Zeljo jest jaka ekipa al ne mora da znaci da ih ne mozemo pobijedit, gledao sam utakmicu protiv Sirokog i onako ako budu igrali mislim da ih mozemo dobit, nista posebno nisu odigrali tu utakmicu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- slani grad
- Kontakt:
dobro...sve si mu super objasnio..sad razguli...smaras,jarane..imas temu zelje i tamo istresaj gace o osimu,evropi,institucijamaTM87doboj je napisao/la:mislis da Osim ne moze nastimat sudije i u evropizvjezdas je napisao/la:Nisam gledao finale kupa jer mi se Zeljo definitivno zgadio zbog onog krkanluka od strane pojedinih igrača,ps,Beslije i sudije Nikice Tomasa za onakve ofsajd situacije protiv Borca.Onako su gotov sve utakmice bile.fuj.vidjećete u europi kada nema ni sudija da vam navlače, ali ni krkanluk onako neće prolaziti.![]()
Da u evropi kad vec spominjes ...koju vi inace necete nikad vidjetidijete drago sto prije shvatis da smo mi institucija lakse ce ti biti vjeruj
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Mi radimo na tome da imamo idealne uslove i zasluzeni izlazak u europu.Drugo,ja sam na ovoj temi da zazelim komsijama uspijeh i da im unaprijed čestitam pobjedu a ne da se raspravljam sa vama,svoje misljenje branite na svijoj temi.
kmeee kmeee. idi placi u svoj jastuk...zvjezdas je napisao/la:Mi radimo na tome da imamo idealne uslove i zasluzeni izlazak u europu.Drugo,ja sam na ovoj temi da zazelim komsijama uspijeh i da im unaprijed čestitam pobjedu a ne da se raspravljam sa vama,svoje misljenje branite na svijoj temi.
za ovu jadnu ligu i jesmo institucija i bog i batina i tito itd... sto ce biti u evropi, ne znam, ali izbaciti jedan prosle godine sheriff, ciji je budzet 10 puta veci od naseg je za nase uslove podvig...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
cujemo se u subotu poslije tekmezvjezdas je napisao/la:Mi radimo na tome da imamo idealne uslove i zasluzeni izlazak u europu.Drugo,ja sam na ovoj temi da zazelim komsijama uspijeh i da im unaprijed čestitam pobjedu a ne da se raspravljam sa vama,svoje misljenje branite na svijoj temi.
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
ma boji jesu od nas,ali ni oni ne mogu shvatit da nije tolika razlika da se borbenoscu manjak kvaliteta moze nadoknadit,Zeljo ima pobjede i najbolji su tim u ligi ali malo slabiji pristup plus umor i ekipa koja ce odigrat utakmicu na sve il nista to moze dobit
a o kvalitetu cemo nazalost da vidimo u Evropi,koliko god Zelju ne volio ne bi mi bilo krivo da naprave kakav uspjeh,ali to je skoro pa nemoguce,dobra organizacija i dobra 2-3 pojacanja svaki nas klub od kandidata za ispadanje u jednoj prave kandidatom za Evropu u drugoj sezoni,to je tako zato sto je kvalitet na vrlo niskom nivou
a o kvalitetu cemo nazalost da vidimo u Evropi,koliko god Zelju ne volio ne bi mi bilo krivo da naprave kakav uspjeh,ali to je skoro pa nemoguce,dobra organizacija i dobra 2-3 pojacanja svaki nas klub od kandidata za ispadanje u jednoj prave kandidatom za Evropu u drugoj sezoni,to je tako zato sto je kvalitet na vrlo niskom nivou
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
-
Sunderland
- Kontakt:
Kolegama iz Gradačca hvala puno na lijepim željama. A drugo TM doboj dodji i ti brate, sjedi popij pivu uzivaj u Tuzli. Ali molim vas o instituacijama, Osimu i ostalima imate temu FK Željeznicar. Ja dodjem da ovdje procitam o Slobodi, ne o Zelji i institucijijama i slicno.
Kvalitetniji jeste, ali nebi ste bili ni prvi ni zadnji tim koji je izgubio od slabijeg protivnika. Ja se nadam muskoj igri, borbi na terenu pa ko pobjedi pobjedi.
Kvalitetniji jeste, ali nebi ste bili ni prvi ni zadnji tim koji je izgubio od slabijeg protivnika. Ja se nadam muskoj igri, borbi na terenu pa ko pobjedi pobjedi.
Sloboda je moja nacija
- vidovitadjemila
Sunderland
A gdje si to vidio da sam ja rekao nesto o prodaji.Nego previse se spekulacija pojavilo o ovj tekmi.I hajdemo biti otvoreni.Prvo svi su uvjereni,osim mene,da ce ispasti jedan klub iz federacije i jedaniz R.S.mogao bi ti sada istoriju napisati ovdje sta se Travniku ove godine sve radilo ali necu jer cu otvoriti ovu temu u nekom drugom nepozeljnom pravcu.Slozicemo se da je Sloboda sto se tradicije tice jedan ov nasih vodecih klubova.I nikome nije u cilju da ona ispadne ni u Sarajevu ni u savezu niti igdje.Sloboda je nazalost, i moju da ti kazem,dosla u situaciju da se bori za opstanak ali izvini igracki nema kvalitet po misljenju mnogih za to.Posto je kako sam naveo opsti interes da tako jedna znacajna sredina poput Tuzle ima Premijerligasa onda je realno ocekivati da se neke stvari i nastele i da se direktivom odozgo nesto i pusti da biste opstali.Desavalo se i prije to u slucaju pojedinih VECIH klubova ali necu imenovati,znas o cemu pricam vjerovatno da ne bi sada otvarali raspravu ovdje.Vi ste u situaciji da vam je ova tekma i vise nego vazna.Opet kazem da nemate suvi kvalitet da je dobijete i da je zeljo toliko bolji da je ni pod razno dobiti ne mozete ako posteno bude, i zato kao navijac kluba koji je direktno ugrozern tim mogucim radnjama pisem o tome...
Ja sam ukratko objasnio nadam se da ti je sada jasno ,iako sam uvjeren da je i prije bilo pa vise necu komentarisati nista o ovome jer stvarno nema potrebe.pozdrav prijatelju...
Ostao sam ti duzan odgovor ...
A gdje si to vidio da sam ja rekao nesto o prodaji.Nego previse se spekulacija pojavilo o ovj tekmi.I hajdemo biti otvoreni.Prvo svi su uvjereni,osim mene,da ce ispasti jedan klub iz federacije i jedaniz R.S.mogao bi ti sada istoriju napisati ovdje sta se Travniku ove godine sve radilo ali necu jer cu otvoriti ovu temu u nekom drugom nepozeljnom pravcu.Slozicemo se da je Sloboda sto se tradicije tice jedan ov nasih vodecih klubova.I nikome nije u cilju da ona ispadne ni u Sarajevu ni u savezu niti igdje.Sloboda je nazalost, i moju da ti kazem,dosla u situaciju da se bori za opstanak ali izvini igracki nema kvalitet po misljenju mnogih za to.Posto je kako sam naveo opsti interes da tako jedna znacajna sredina poput Tuzle ima Premijerligasa onda je realno ocekivati da se neke stvari i nastele i da se direktivom odozgo nesto i pusti da biste opstali.Desavalo se i prije to u slucaju pojedinih VECIH klubova ali necu imenovati,znas o cemu pricam vjerovatno da ne bi sada otvarali raspravu ovdje.Vi ste u situaciji da vam je ova tekma i vise nego vazna.Opet kazem da nemate suvi kvalitet da je dobijete i da je zeljo toliko bolji da je ni pod razno dobiti ne mozete ako posteno bude, i zato kao navijac kluba koji je direktno ugrozern tim mogucim radnjama pisem o tome...
Ja sam ukratko objasnio nadam se da ti je sada jasno ,iako sam uvjeren da je i prije bilo pa vise necu komentarisati nista o ovome jer stvarno nema potrebe.pozdrav prijatelju...
Ostao sam ti duzan odgovor ...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...