FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TM87doboj
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TM87doboj » 26 apr 2012, 18:25

SaltCityAttack je napisao/la:a vidim izbrisali mi post bez ikakvog razloga :)..gdje sam naveo utkamice u kojima je TM bio na D tribini... znaci na onoj gdje je ostao trans na ogradi(zbog ovoga se vjerovatno i brise post) to je jedna od tih, pa onda kad je Enes Mesanovic dao gol iz slobodnjaka za 1:0 1999, pa ona 3-5 i td td..sve ddok se nije istok srusio i dok su Fukare i TM bili hajmo reci u vise nego dobrim odnosima ... bilo kako bilo ja se nadam da ce TM ponovo nekad biti na D tribini gdje su bili i do rusenja naseg Istoka(stajanja)

Drug ja ti kazem da ja nisam bio nikad na tribini..... te 99 to je prije 13 godina tad sam bio jos sasvim mlad a inace sam 85g

p.s.i moj je post obrisan a vec sam ti bio odgovorio,ne znam zasto
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 apr 2012, 20:48

Zoletic najavljuje borbu u subotu za svaku loptu i nada se pobjedi protiv Zeljeznicara ! Abd 8-)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 26 apr 2012, 21:21

samo nek odigraju srcano i borbeno i nema im ko sta da zamjeri,Zeljo je kvalitetniji ali niko u ovoj ligi nije toliko kvalitetan da se ne moze dobit prije svega borbenom igrom i trkom...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 26 apr 2012, 21:32

Io_Sono_Interista je napisao/la:samo nek odigraju srcano i borbeno i nema im ko sta da zamjeri,Zeljo je kvalitetniji ali niko u ovoj ligi nije toliko kvalitetan da se ne moze dobit prije svega borbenom igrom i trkom...
Ma prijatelju koliko god se borili,razlika u kvalitetu je velika izmedju 2 tima.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 apr 2012, 21:37

KrajPrice je napisao/la:
Io_Sono_Interista je napisao/la:samo nek odigraju srcano i borbeno i nema im ko sta da zamjeri,Zeljo je kvalitetniji ali niko u ovoj ligi nije toliko kvalitetan da se ne moze dobit prije svega borbenom igrom i trkom...
Ma prijatelju koliko god se borili,razlika u kvalitetu je velika izmedju 2 tima.
Ma za vas niz je gotovo :D
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 apr 2012, 21:41

Fkr.87 je napisao/la: Ma za vas niz je gotovo :D
spremi se za novi avatar u subotu ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 apr 2012, 21:42

bagrcavi je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la: Ma za vas niz je gotovo :D
spremi se za novi avatar u subotu ;)
Pazi da ne bude obrnuto :$
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 26 apr 2012, 22:20

Komsije,igrate protiv trenutno najkvalitetnije ekipe.Mislim da Sloboda bez obzira na to moze do pobjede ako bude igrala borbeno i muski s jedne strane i s druge ako sudija bude korektno sudio, jer gdje god igra Zeljo sve im sudije budu onoliko naklonjene koliko je dovoljno da njihova kvaliteta dodje do izražaja.Vidjećete,tačno onoliko im se sudi koliko im treba da dobiju utakmicu.Sretno............

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 26 apr 2012, 22:29

zvjezdas je napisao/la:Komsije,igrate protiv trenutno najkvalitetnije ekipe.Mislim da Sloboda bez obzira na to moze do pobjede ako bude igrala borbeno i muski s jedne strane i s druge ako sudija bude korektno sudio, jer gdje god igra Zeljo sve im sudije budu onoliko naklonjene koliko je dovoljno da njihova kvaliteta dodje do izražaja.Vidjećete,tačno onoliko im se sudi koliko im treba da dobiju utakmicu.Sretno............
Ja mislim da su za ovaj Željin niz od 28 bez poraza najzasluznije sudije :lol:

p.s. jesi gledo finale kupa :?:
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 26 apr 2012, 23:04

Nisam gledao finale kupa jer mi se Zeljo definitivno zgadio zbog onog krkanluka od strane pojedinih igrača,ps,Beslije i sudije Nikice Tomasa za onakve ofsajd situacije protiv Borca.Onako su gotov sve utakmice bile.fuj.vidjećete u europi kada nema ni sudija da vam navlače, ali ni krkanluk onako neće prolaziti.

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 26 apr 2012, 23:09

Ma zgadio se tebi Zeljo kolo prije,zbog trice u sred Gradacca :lol: :lol:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 26 apr 2012, 23:16

E,upravu si.ali mozda jos ranije i to od perioda kada je izbio na vrh najvise krkanlukom.Ugledajte se na Siroki,Borac,koja ljepota u igri.Doduse,ta ljepota ali i krkanluk dodju do izražaja na euro sceni....ko se dostojno oprosti i ne sramoti na tim takmičenjima svima nam je jasno

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 26 apr 2012, 23:16

zvjezdas je napisao/la:Nisam gledao finale kupa jer mi se Zeljo definitivno zgadio zbog onog krkanluka od strane pojedinih igrača,ps,Beslije i sudije Nikice Tomasa za onakve ofsajd situacije protiv Borca.Onako su gotov sve utakmice bile.fuj.vidjećete u europi kada nema ni sudija da vam navlače, ali ni krkanluk onako neće prolaziti.
mislis da Osim ne moze nastimat sudije i u evropi ;)

Da u evropi kad vec spominjes ...koju vi inace necete nikad vidjeti :lol: dijete drago sto prije shvatis da smo mi institucija lakse ce ti biti vjeruj :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 apr 2012, 23:18

ja zbog ovakvih papaca koji smaraju po nasoj temi dobijem ban nigdje veze al hajd, necu vise da se raspravljam libo me racku, hocu da kazem da ne mozes vise na svojoj temi diskutovati .
Zeljo jest jaka ekipa al ne mora da znaci da ih ne mozemo pobijedit, gledao sam utakmicu protiv Sirokog i onako ako budu igrali mislim da ih mozemo dobit, nista posebno nisu odigrali tu utakmicu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 apr 2012, 23:19

TM87doboj je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Nisam gledao finale kupa jer mi se Zeljo definitivno zgadio zbog onog krkanluka od strane pojedinih igrača,ps,Beslije i sudije Nikice Tomasa za onakve ofsajd situacije protiv Borca.Onako su gotov sve utakmice bile.fuj.vidjećete u europi kada nema ni sudija da vam navlače, ali ni krkanluk onako neće prolaziti.
mislis da Osim ne moze nastimat sudije i u evropi ;)

Da u evropi kad vec spominjes ...koju vi inace necete nikad vidjeti :lol: dijete drago sto prije shvatis da smo mi institucija lakse ce ti biti vjeruj :D
dobro...sve si mu super objasnio..sad razguli...smaras,jarane..imas temu zelje i tamo istresaj gace o osimu,evropi,institucijama
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 26 apr 2012, 23:22

Mi radimo na tome da imamo idealne uslove i zasluzeni izlazak u europu.Drugo,ja sam na ovoj temi da zazelim komsijama uspijeh i da im unaprijed čestitam pobjedu a ne da se raspravljam sa vama,svoje misljenje branite na svijoj temi.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 26 apr 2012, 23:25

zvjezdas je napisao/la:Mi radimo na tome da imamo idealne uslove i zasluzeni izlazak u europu.Drugo,ja sam na ovoj temi da zazelim komsijama uspijeh i da im unaprijed čestitam pobjedu a ne da se raspravljam sa vama,svoje misljenje branite na svijoj temi.
kmeee kmeee. idi placi u svoj jastuk...

za ovu jadnu ligu i jesmo institucija i bog i batina i tito itd... sto ce biti u evropi, ne znam, ali izbaciti jedan prosle godine sheriff, ciji je budzet 10 puta veci od naseg je za nase uslove podvig... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 26 apr 2012, 23:26

zvjezdas je napisao/la:Mi radimo na tome da imamo idealne uslove i zasluzeni izlazak u europu.Drugo,ja sam na ovoj temi da zazelim komsijama uspijeh i da im unaprijed čestitam pobjedu a ne da se raspravljam sa vama,svoje misljenje branite na svijoj temi.
cujemo se u subotu poslije tekme ;)

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 26 apr 2012, 23:30

ma boji jesu od nas,ali ni oni ne mogu shvatit da nije tolika razlika da se borbenoscu manjak kvaliteta moze nadoknadit,Zeljo ima pobjede i najbolji su tim u ligi ali malo slabiji pristup plus umor i ekipa koja ce odigrat utakmicu na sve il nista to moze dobit
a o kvalitetu cemo nazalost da vidimo u Evropi,koliko god Zelju ne volio ne bi mi bilo krivo da naprave kakav uspjeh,ali to je skoro pa nemoguce,dobra organizacija i dobra 2-3 pojacanja svaki nas klub od kandidata za ispadanje u jednoj prave kandidatom za Evropu u drugoj sezoni,to je tako zato sto je kvalitet na vrlo niskom nivou
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 26 apr 2012, 23:34

Kolegama iz Gradačca hvala puno na lijepim željama. A drugo TM doboj dodji i ti brate, sjedi popij pivu uzivaj u Tuzli. Ali molim vas o instituacijama, Osimu i ostalima imate temu FK Željeznicar. Ja dodjem da ovdje procitam o Slobodi, ne o Zelji i institucijijama i slicno.

Kvalitetniji jeste, ali nebi ste bili ni prvi ni zadnji tim koji je izgubio od slabijeg protivnika. Ja se nadam muskoj igri, borbi na terenu pa ko pobjedi pobjedi.
Sloboda je moja nacija

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: hondas i 6 gostiju.