Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Valencia
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Valencia » 13 feb 2019, 01:04

Ovdje je sva prica uzaludna. PSG je kvalitetnija ekipa i to je to.

Gal i Murinjo su sprzili stotine miliona na nista. **** tragedija.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 13 feb 2019, 01:15

Spucala je uprava moj bruda,kakva budala moras biti da iz godine u godinu praviš iste greške i produžava ugovore igračima koji nisu za West ham ne za united,jonesu daj ugovor,smolingu daj ugovorYangu daj ugov,ovoj tetki Mati koji ko kornjača očekujem i njemu ugovor Itd evo daj top deset ekipa gdje bi ovi na klupi sjedili a nama su veliku većinu utakmica prva postava,gadi mi se sta se radi i ko vodi ovu politiku,Freda potpišeš za tolike pare nikakve koristi od njega,dovedeš povredjenog beka koji je uz to mlad pa moras cekati kad ce i hocel nadoći,Roha držat u klubu,Darmijana držat u klubu,ovde ima bezbroj problema mimo trenera

A ZA NAVIJAČE NA OLD TRAFORD KAPA DOLE,NISTE NISTA VISE NI ZASLUŽILI PAR HILJADA FRANCUZA VAS CJELU UTAKMICU NADGLASALO JBM VAM MAJKU STARU I BOGATU,DALI STE KARTE TIM BOGATAŠIMA DA DODJU I SJEDE BEZ REAKCIJE

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 13 feb 2019, 11:25

Yebiga, svi smo se potajno nadali da se može nešto učiniti, ali su nas fino vratili u realnost. Tuchel je odlično pripremio utakmicu, iskoristio sve ono što je mogao i pokazao nam da Utd tek treba od ove euforije napraviti ekipu. Za naš roster su potrebni: stoper, desni bek, veznjak i desno krilo, koji će odmah uletiti u prvu postavu. Sigurno nekih 200-250 mil, ali pametno uloženih kako bi konačno dobili prava pojačanja. Nemamo šta zamjeriti Oleu, radi onoliko koliko može. Njegovo je da pogine do kraja sezone u ligi kako bi nekako dohvatio top4, a to bi bilo na kraju i previše od njega.

Što se mene tiče Alexisa odmah na pik staviti nakon sinošnje utakmice. Strašno da nikako nije privrijedio za 45 min. Duljević bi bio triput korisniji. Jednu finu čistku napraviti naljeto. Puno se ovdje nakupilo škarta da ih jedan Man Utd izdržava kao da su većina mentalno zaostali. Rojo Darmian, Valencia, Alexis, Lukaku, Pereira/Fred i vjerovatno Mata. Sve je ovo za odstrela. Osloboditi platnu listu i dovesti adekvatna pojačanja.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 13 feb 2019, 15:05

Nije to bilo lose prvih 45min bila prava rovovska borba i gledajuci 1pol moglo je otici kako na nasu tako i na njihovu stranu a onda povrede Lingarda i Martiala i ulazak Mate i Alexisa to je bilo to

Kad sam vidio Matu pored linije da se sprema za ulazak za mene je utakmica bila izgubljena sto je PSG iskoristio i pomjerio linije odbrane najmanje 15m a u takvim uslovima Mata je beskoristan igrac i kad jos na to dodas potrosenog cileanca 0-2 na kraju i nije los rezultat

Poraz ne boli toliko koliko ovo oko povreda Lingarda i Martiala ako budu duze ne pise nam se dobro
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 13 feb 2019, 15:09

Ono o cemu se vecina ne smije izjasniti - Lingard je jako vazan za slicne filozofije.

To je Southgate vec odavno shvatio, tako i na SP, pogotov protiv Kolumbije, Svedske pa i Hrvatske.

Jednostavno x faktor, polivalentan radnik kojeg ne odlikuje dribling, specificna tehnika, proigravanje, stamina... ali i pored svega, vitalan dio dinamicnog sistema.

Vjerovatno je, jos od prosle sezone igrac sa najvise ucesca u produktivnim kontrama.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 13 feb 2019, 15:40

Neigranje Martiala i Lingarda u drugom poluvremenu je 5x veći hendikep za nas negoli neigranje Cavania i Neymara za njih. Ipak su Di Maria i Draxler zamijenili dotičnu dvojicu, dok su naše prvotimce zamijenili raspali penzioneri.

Dok se ne dovede pojačanje na desnom krilu, Lingard je nezamjenjiv igrač. To će shvatiti bilo koji laik koji imalo prati Utd.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 13 feb 2019, 15:48

De Gea je svemirska letjelica al u jednom segmentu je samo takva propast,pa koliko blizu ubačaj iz kornera treba da bude da se on usudi izac sa linije,znaci nama gotovo svaku utakmicu padaju lopte u peterac on stoji na liniji,sinoc njegov gol a i jos jedan je mogao biti kad je izletio u prazno pa Pogbu lopta pogodi,al jbg ne moze biti u svemu dobar samo kazem da mu je taj segment mozda jedan od najlošiji nadaleko

Ole samo treba priznat da Matu protiv turbo igrača Parisa nije smio ni na svom Menageru staviti a kamo li sinoc,lik je sporiji od kornjače,ko vise vjeruje ovom penzioneru pa dokle klub da se oslanja na ovakve polovnjake

Svake sezone se nadaš istom,tj bar da se očisti roster ono kako koji trener dolazi ovi ostaju jos pojačavaju ugovore jbt drzava

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 13 feb 2019, 15:56

slika

Nemanja, hvala ti. :salut:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 13 feb 2019, 16:05

Vala i Nemanje vise dosta,očekivao sam da ce dolaskom Olea izbacit njega i pokušati sa mobilnijom sredinom al jok on standardnih od bilo koga,kakav je to onda igrač Fred kad ne moze Nemanju da zamjeni,kakva je to lafo kopija Fernandinja,nije mu do peta,ko je skautirao ovog u zatvor poslat

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 13 feb 2019, 16:14

Imal nas jos koji misle da cemo dobit 3 1 u parizu :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 13 feb 2019, 16:18

SMR187 je napisao/la:Imal nas jos koji misle da cemo dobit 3 1 u parizu :mrgreen:
Pa, vidi, da Pogba ne dobi crveni (+ ne znamo šta je sa Martialom i Lingardom), ja bih i dalje im'o zrno vjere i nade da se može nešto tamo, ovako naprosto nema yebene šanse. Nije realno ni sekunde.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 13 feb 2019, 17:03

Neshvatljivo puštanje igrača od strane Matića... Lingard je ključni igrač, kad je on izašao, sve se raspalo nažalost..
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 13 feb 2019, 18:47

Najgori dio ovog Uniteda su Shaw i Young. Obavezno na ljeto mjenjat obojicu i zdravo. Desno krilo Pepe ili Sancho u vezi dovest Rabiota kad je dzaba ili jos bolje Ndombelea i naravno Kolibaly nazad i mozemo igrat fudbal .
Zeljeznicar! 1921 !

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 13 feb 2019, 19:04

Ja samo ne shvatam toliku negativu za Lingarda u utakmicama u kojim Young i Matic odigraju ovako kriminalno. Presing smo imali dok je Jesse igrao. Za mene je on korisniji i od Younga i od Matica i od Lukakua zajedno.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 13 feb 2019, 19:16

Smijesno mi je sto su postavili cilj 4. mjesto na kraju sezone...

Ja ipak mislim da, ako Ole s ovim polovnjacima uzme 4. mjesto poslije onakvog zaostatka, treba mu spomenik dici pored Fergijevog odma
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 feb 2019, 19:51

Samo da nas ovaj poraz ne sjebe puno, jednostavno nasa odbrana nije za ovaj nivo takmicenja i protivnika. Oni hladno ovdje mogu ici do kraja, od takvih nije sramota ni ispasti. Pogotovo ako znas kroz kakve turbulencije prolazis.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 13 feb 2019, 19:57

Sami smo sebi krivi sto su ocekivanja skocila nakon 11 utakmica bez poraza. Mislim to je sasvim prirodno, ali isto tako je prirodno i razocarenje nakon poraza kojeg smo objektivno trebali ocekivati

Mislim da ce Ole uputit prave rijeci igracima i da ovaj poraz nece ostaviti toliko traga na njih
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 13 feb 2019, 20:45

Malo je problematično što sad za 'oporavak' idu jako teške utakmice, gdje se lako može upast u krizu, ali vidjećemo eto kako će ekipa reagovat.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 13 feb 2019, 22:44

Alderweireld, De Ligt, dobar desni bek, zadnji vezni i potpišeš nove ugovore sa De Geom i Herrerom. Rijesis se skarta Mata, Alexis, Lukaku, Darmian moralo se rijesiti i Younga, Jonesa, Smallinga, ali eto. Velike promjene su nam potrebne!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 13 feb 2019, 23:17

Ja se ježim od ovog jbnog Matica,kad ima loptu i moze nešto,al bez lopte lik je krac,lafo potrči na igrača i hladno ga pusti da neko dr preuzme,kad ode na protivničku polovinu svaka greška otvara se cjeli teren jer on ne trci Nazad nego se Sunja sa protivničke polovine,ne mogu da vjerujem da solsker na njemu zasniva tu sredinu,pa radije cu gledat Pereiru,Freda Mectominija da trče nego ovog sporaca jbmu majku

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.