FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitarlOOk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 01 avg 2015, 18:41

Ajax je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/mladen-bozo ... eler/35892

http://www.transfermarkt.de/vukasin-pol ... ieler/6441

http://www.transfermarkt.de/ivan-kelava ... eler/44227

http://www.transfermarkt.de/boban-bajko ... eler/19693

Svaki bar duplo bolji od Ostrakovica. Ne znam sta je sa Kelavom. Zar nije bilo govora da mu je istekao ugovor ili je produzivao ??
Inace Bozovic u Partizanu i Bajkovic u Zvezdi su bili sasvim solidni golmani kao i Kelava u Dinamu. Ni ovaj Poleksic nije los.
ma može ba bilo koji, mi zapeli za ovoga drama,ne treba nikog moliti, hočeš nečeš, daj nam kojeg bilo sa iskustvom, sad bar pet ekipa u ligi ima boljeg golmana :yawn:
Mosa RajvoSa

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 avg 2015, 19:08

SamoTravnik je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:Hahaha....jos da si bio kad smo se ganjali po onom brdu iza gola...joj koji cirkus a cica neki jjebacu vam mamu zapalite li mi sijeno....eeee....dobra stara vremena

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bio sam ja, sreca pa nisam zube zijanio k'o ovaj jedan nas, il' baklju primio. Vas je bilo x puta vise ali opet se nesto desilo, murija smijesna u to vrijeme ali hajd, mladost ludost.. Tad je sa svima problema bilo, osim sa robovima jer se "roba" furala pa se tu nije moglo dirat. :rol: :rol: I sjecam se jos dobre frke sa fukarama ondje kod samog ulaza.. ih gdje tad pamet bila i sad se pitam... sad te nemile scene kad gledam kad se dese zlo mi dolazi..

Uglavnom sutra se nadam kao i na proslim utakmicama fer i korektno sve.. a za te stolice sto pisete, polomite sve i onako ce se naplatit.. :rol:
btw. Sto se tice hrane, imate sad Bajru i u samom gradu, do KSCa... Ima dobra pita "Kod Seje" blizu Sarene dzamije.. itd itd.. :bih:

A bio sam i ja. Mozda smo se i 'dofatili', a vidis sada normala pricamo na forumu :mrgreen:
A bili su sa Gerilom i 10setak robijasa. I neki trans je bio na onom brdu njihov.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 01 avg 2015, 19:16

AdiFKS je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:Hahaha....jos da si bio kad smo se ganjali po onom brdu iza gola...joj koji cirkus a cica neki jjebacu vam mamu zapalite li mi sijeno....eeee....dobra stara vremena

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bio sam ja, sreca pa nisam zube zijanio k'o ovaj jedan nas, il' baklju primio. Vas je bilo x puta vise ali opet se nesto desilo, murija smijesna u to vrijeme ali hajd, mladost ludost.. Tad je sa svima problema bilo, osim sa robovima jer se "roba" furala pa se tu nije moglo dirat. :rol: :rol: I sjecam se jos dobre frke sa fukarama ondje kod samog ulaza.. ih gdje tad pamet bila i sad se pitam... sad te nemile scene kad gledam kad se dese zlo mi dolazi..

Uglavnom sutra se nadam kao i na proslim utakmicama fer i korektno sve.. a za te stolice sto pisete, polomite sve i onako ce se naplatit.. :rol:
btw. Sto se tice hrane, imate sad Bajru i u samom gradu, do KSCa... Ima dobra pita "Kod Seje" blizu Sarene dzamije.. itd itd.. :bih:

A bio sam i ja. Mozda smo se i 'dofatili', a vidis sada normala pricamo na forumu :mrgreen:
A bili su sa Gerilom i 10setak robijasa. I neki trans je bio na onom brdu njihov.
Sve je moguce al' znas kako se kaze, raste beg raste i pamet... A to sa robijasima je bio "bratski" odnos radi nekih drugih stvar i privatne koristi pojedinaca a sad kako su mladje generacije dosle opet se ne mogu. Dolazili su oni jos par puta na Pirotu navijat za Travnik..

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 01 avg 2015, 19:28

formance je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Bio sam ja, sreca pa nisam zube zijanio k'o ovaj jedan nas, il' baklju primio. Vas je bilo x puta vise ali opet se nesto desilo, murija smijesna u to vrijeme ali hajd, mladost ludost.. Tad je sa svima problema bilo, osim sa robovima jer se "roba" furala pa se tu nije moglo dirat. :rol: :rol: I sjecam se jos dobre frke sa fukarama ondje kod samog ulaza.. ih gdje tad pamet bila i sad se pitam... sad te nemile scene kad gledam kad se dese zlo mi dolazi.
[youtube][/youtube]
1:12

:mrgreen:
Čovječe koliko ima od toga. @SamoTravnik, ne mogu da ti nađem post, pa ovdje repliciram. Baklju je primio čini mi se neko od robijaša, a koliko se ja sjećam cijela frka na brdu je i ispala radi njih. S njima smo imali frku i ranije ispred stadiona. Sjećam se da smo rekli da neće biti problem ni s kim iz Travnika, ali da Zeničani neće na tekmu, onda je došao neki tip navijač Travnika, možda ga ti i znaš s onom van dyke bradicom, sav onako bucmast :) i pričao kako su oni njegovi gosti hu, ha, onda je grupa njih došla na ulaz, mi za njima, i likovi nestanu. Poslije skontamo da možemo pored one autoprane kroz nečiju avliju na brdo, ludilo... I da bilo nas je više, ali na brdu, a valjalo je i to osvojiti, pri samom ulasku par policajaca i flaše s brda :) uglavnom što kažeš murija nigdje veze, sjećam se da su tamo iza onih dasaka isprebijali jednog momka ni krivog ni dužnog. Ali ludilo je odakle smo odgledali tekmu. I ja isto gledam na sve sad kad to vidim brate.

Elem, izgleda ništa od forumske podrške sutra, @hilmo - kod fehre razdužuje janje, @obiteljski - izgleda u vlašićku kuću (if I get it right), @head - vapaće kraj stadiona, @mma - zaganjava neku trebu. Dajte da se malo organizujemo, ja već treći put navijam :D

Šalu na stranu. Da ukratko iskomentarišem Drinu, nisam baš prezadovoljan, barem ne koliko to rezultat kazuje. Na suđenje se moram požalit jer nas je lik kasapio na samom početku i samo je loša Drina (koja ni s igračem više ne može ništa Zrinjskom) kumovala visokoj pobjedi. U obrani smo stajali daleko, i ne zamjeram toliko zadnjoj liniji koliko sredini, koja je dosta propusna, mora se to stisnuti, nadam se da ćemo sutra disciplinovanije i jače odraditi meč, jer nam i protivnik tako nalaže. Puzigaća jednostavno više nije igrač za ovo. To je otprilike to.

PS http://www.konak-travnik.com/ Kolači izgledaju primamljivo, a ima se i za najest, ko gladan dođe :)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 avg 2015, 19:42

formance je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Bio sam ja, sreca pa nisam zube zijanio k'o ovaj jedan nas, il' baklju primio. Vas je bilo x puta vise ali opet se nesto desilo, murija smijesna u to vrijeme ali hajd, mladost ludost.. Tad je sa svima problema bilo, osim sa robovima jer se "roba" furala pa se tu nije moglo dirat. :rol: :rol: I sjecam se jos dobre frke sa fukarama ondje kod samog ulaza.. ih gdje tad pamet bila i sad se pitam... sad te nemile scene kad gledam kad se dese zlo mi dolazi.
[youtube][/youtube]
1:12

:mrgreen:
:rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: uvijek smo najluđi bili :urnebes: :urnebes:

U Vlašičkoj kući vam je dobra pura, a još jeftina, a sir u Vlašičkoj kući za kupit i ponjet kući ni slučajno preskup čak i za nas :urnebes: :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 01 avg 2015, 20:36

Umro Elvedin Varupa, bivsi igrac Travnika, dzenaza sutra u 13:30 u Vitezu. :(
Nek ti je laka crna zemlja...
Sjecam se i dan danas kakav nam je dalekometni go' (mescini iz slobodnjaka) zabio na Piroti prije par sezona.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 01 avg 2015, 20:50

Nemoj da bude ko i protiv Drine, svi govore na sredini natkrivene Horde ja kupim kartu uđem Horde na istoku.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 avg 2015, 21:00

DrustveniParazit je napisao/la:Nemoj da bude ko i protiv Drine, svi govore na sredini natkrivene Horde ja kupim kartu uđem Horde na istoku.
Nije bilo do mene, zahebo vam se vođa, valjda nije vidio na vrijeme da se sa sezonskim sjever ulazi na istok pa se preš'o. Nek' mi halali @breskva koji se vidim nahorozio bio pravo :mrgreen: a halali i ti ako si se orijentisao prema mom postu s obzirom da sam prvi bio napisao ili prema postu od nekog drugog... Nije do nas bilo :)
1946

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 avg 2015, 21:46

Komitet za takmičenje NS/FS BiH donio je Odluku da se utakmica II kola BH Telecom Premijer lige, između NK Travnik i FK Sarajevo, odgađa zbog iznenadne smrti legendarnog nogometaša i bivšeg kapitena Elvedina Varupe.

Utakmica će se odigrati u ponedjeljak, 3.augusta u 17,00 sati na stadionu Pirota.

http://www.nktravnik.ba/novosti/klub/66 ... eljak.html

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 avg 2015, 21:52

Suđeno nam je da ove sezone u Travniku ugramo ponedjeljkom....

Neka je laka zemlja velikom gospodinu Elvedinu Varupa, on mi je nekako jedan od nekoliko onih što obilježiše ovu našu ligu od osamostaljenjai!!!
Samo Saraj'vo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 avg 2015, 21:53

ode moje gostovanje u neku stvar...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 01 avg 2015, 21:55

BitiSrcemVezan je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Nemoj da bude ko i protiv Drine, svi govore na sredini natkrivene Horde ja kupim kartu uđem Horde na istoku.
Nije bilo do mene, zahebo vam se vođa, valjda nije vidio na vrijeme da se sa sezonskim sjever ulazi na istok pa se preš'o. Nek' mi halali @breskva koji se vidim nahorozio bio pravo :mrgreen: a halali i ti ako si se orijentisao prema mom postu s obzirom da sam prvi bio napisao ili prema postu od nekog drugog... Nije do nas bilo :)

Ma vidio sam i od čipa da je bio postavio da smo na zapadu pa sam onda mislio sigurno je..
kad mećanje.. ali nisam bio papak skinuo majicu i navijao sa nekim momcima pojma nemam ni ko su ni šta su..

i sad će biti manje raje :$
Zadnja izmjena: breskva, dana/u 01 avg 2015, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2015, 21:56

MCMXLVI je napisao/la:ode moje gostovanje u neku stvar...
Isto.. Dogovoris se i sve, onda jave navecer u 22h da nema tekme sutra. E ne mogu da vjerujem..
Bahati, bahati Željkan!
1946

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 01 avg 2015, 21:59

Je*em mu mater ja, prošlu utakmicu komplikovanje na kojoj smo tribini ovu utakmicu komplikovanje igra li se uopšte. A u pi*ku maternu.

Matej Delač

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 01 avg 2015, 22:01

DrustveniParazit je napisao/la:Je*em mu mater ja, prošlu utakmicu komplikovanje na kojoj smo tribini ovu utakmicu komplikovanje igra li se uopšte. A u pi*ku maternu.
Ma meni iz Turbeta da jave da je za 15 minuta ja mogu stić hahaha

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 avg 2015, 22:01

Ovdje se ne zna ko koga j...
Bahati, bahati Željkan!
1946

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 01 avg 2015, 22:04

Peh :o

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 01 avg 2015, 22:04

breskva je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Je*em mu mater ja, prošlu utakmicu komplikovanje na kojoj smo tribini ovu utakmicu komplikovanje igra li se uopšte. A u pi*ku maternu.
Ma meni iz Turbeta da jave da je za 15 minuta ja mogu stić hahaha
Ima nas i koji dolazimo i sa malo veće udaljenosti.

@BitiSrcemVezan između ostalog i tvoj post me natjero da kupim zapad i da na kraju ostanem bez para. :rol: Al' smo ipak prešli na poluvremenu na istok, tako da je žalost polovična.

Matej Delač

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 avg 2015, 22:07

Ma meni odgovara i ponedjeljak. :rol:
Zadnje dvije utakmice u Travniku igrali u ponedjeljak, obje dobili. Red je i da trecu dobijemo. :D
1946

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 01 avg 2015, 22:17

Evo i kliiiiiiy objavio da se ne igra, pa dajte ljudi trebam sutra radit pa bi bilo dobro da saznam barem do 12 definitivno igrali se ili ne.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []