Upravo o tome sam gore i pisao, taktički odličan, zna da će Novakove greške prije ili kasnije doći, čeka ih i ne srlja, pušta Novaka da odradi posao.Clutch je napisao/la:Wawrinka tokom cijelog meca drzi konce u svojim rukama.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta je s ovim sudijama 

Ma gotovo je ovo...
To bi bilo to, valda.. 

ovo je tako slab i dosadan meč da je to za plakati... a što je najgore finale će biti jedno 3x dosadnije i ružnije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Andy ima zivotnu sansu da dobije Novaka u Australiji.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ko to zna... to su dva jako slična igrača, sklona pi.zdarijama tokom meča... meč će biti ko duel voznijacki-radvanska...Clutch je napisao/la:Andy ima zivotnu sansu da dobije Novaka u Australiji.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nek' se ubije ako ga ovakav Đoković pobijedi.Clutch je napisao/la:Andy ima zivotnu sansu da dobije Novaka u Australiji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidim promjenio si pricu. Neka, neka.Virtu4l je napisao/la:Nek' se ubije ako ga ovakav Đoković pobijedi.Clutch je napisao/la:Andy ima zivotnu sansu da dobije Novaka u Australiji.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ne moze se igrati finale GS a ne biti spreman za 4,5 sati maraton meca. Stan totalno izgubio snagu i energiju, nisam ocekivao ovo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ma evo gledam termin za žensko finale, a nigdje Halep, da nisam nešto propustio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da je kraj blizu, inače pravi još veći problem. I ovako je to loše jer je realno trebao mnogo ranije da završi ovo(makar u 4 seta). Andy će imati tu prednost dužeg vremena za odmor ali se Novak nije puno trošio generalno na turniru(do ovog polufinala). Nadam se dobrom finalnom meču(mada je to teško očekivati od ove dvojice, reklo bi se
), Murray je pokazao dobru igru na startu sezone ali očekujem da će Novak to riješiti lakše nego Stana danas(ali mora nervozu i ove padove u igri svesti na minimum). Prognoza: 3-1 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
jesi gledao boksove?Virtu4l je napisao/la:Ma evo gledam termin za žensko finale, a nigdje Halep, da nisam nešto propustio.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sve sam pregledao, i svugdje piše Sharapova vs S. Williams.DANTES je napisao/la:jesi gledao boksove?Virtu4l je napisao/la:Ma evo gledam termin za žensko finale, a nigdje Halep, da nisam nešto propustio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pocinjes da vjerujes u Andya. Ovo je njegova godina.Virtu4l je napisao/la:Ma evo gledam termin za žensko finale, a nigdje Halep, da nisam nešto propustio.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Davno sam ja prestao vjerovati u njega, ali vjerujem u loš meč Novaka, loš servis, a Andy je poprilično bolji riterner od Stana.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kao i đoković od berdiha i dimija... ma znajući njihov mentalitet, biće to dug meč, sa dosta kukanja, psovanja boksa, keženja i našeg smaranjaVirtu4l je napisao/la:Davno sam ja prestao vjerovati u njega, ali vjerujem u loš meč Novaka, loš servis, a Andy je poprilično bolji riterner od Stana.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Upravo tako. Nepotrebno je Novakovu lošu igru stavljati u kontekst njega samog, kada je Stanova taktika držanja loptice u igri i održavanje određenog inteziteta udaraca dovoljnog da tjera Novaka na što više kretanja pravi razlog Novakovih grešaka. On nema kontrolu sa osnovne protiv Wawrinke, kao što je nema ni protiv Nishokorija, kao što ju nije imao ni protiv Safina. U prevodu, onih igrača koji udaraju jače, ravnije, te rano hvataju lopticu koristeći sve dimenzije terena.Virtu4l je napisao/la:Upravo o tome sam gore i pisao, taktički odličan, zna da će Novakove greške prije ili kasnije doći, čeka ih i ne srlja, pušta Novaka da odradi posao.
Međutim, kada je Stan ponovno isključio sivu materiju poznatu kao mozak, istovremeno se bazirajući na sirovost, desilo se ovo što se desilo u petom setu. Počeo je promašivati, a kada bi napadi ulazili, Novak ih je mogao kontrolisati svojim coutnerpunching vještinama, odnosno korištenjem snage protivničkih udaraca protiv samog protivnika. Taktički izgubljen meč od strane Wawrinke, ali zasluženo dobijen od strane Novaka.
Mislim da će Andy slaviti u finalu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.