FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar: Bender; Galić, Kosorić, Drina, Šehić; Beća, Hajdarević, Štilić, Subašić, Gasal; Hodžić.
Na klupi su: Muftić, Zec, Vučenović, Fatai, Duraković, Osmanović, Resić, Mujić, Kočević.
Na klupi su: Muftić, Zec, Vučenović, Fatai, Duraković, Osmanović, Resić, Mujić, Kočević.

Danas igra Željezničar
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Ma igracina ipo
Čini mi se da je Amar Musić nekako najviše prošao neopaženo od svih naših juniora. Ovdje se često spominju Duraković, Kočević, Beća, Drina i slični, a on gotovo nikako.
Dosta je obećavao kao mlađi, bio na probi u Bayernu i Dinamu, koliko se sjećam bio kapiten juniora kod nas. Već mu je 19 vrijeme je da dobije više prostora, pogotovo što na njegovoj poziciji u kadru imamo samo Galića. Ove sezone ga je samo Tomo ubacio u igru u onom debaklu protiv Zrinje u Mostaru.
Dosta je obećavao kao mlađi, bio na probi u Bayernu i Dinamu, koliko se sjećam bio kapiten juniora kod nas. Već mu je 19 vrijeme je da dobije više prostora, pogotovo što na njegovoj poziciji u kadru imamo samo Galića. Ove sezone ga je samo Tomo ubacio u igru u onom debaklu protiv Zrinje u Mostaru.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Ma svima se trebala dati prilika da se vidi da tu nema kvaliteta,niti kuveta. Danas se to trebalo uraditi.19fkz21 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 16:39Čini mi se da je Amar Musić nekako najviše prošao neopaženo od svih naših juniora. Ovdje se često spominju Duraković, Kočević, Beća, Drina i slični, a on gotovo nikako.
Reče komentator da je otišao i Denis Kovačević
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
evo ga braco ti si kralj
Ja razumijem da vec od sutra pola sastava vise nece biti nasi igraci, ali de malo karaktera, obraza pokazite. Kad ne mogu Slobodu pobijediti jasno je sve. Gostovanja nam izbise 30-ak hiljada KM od m:tela.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kazu da su ih bas unistili jos ih manje bilo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma **** 30 milja s tim ne možeš platiti 4 igraca, a nisu ni zaslužili. Niti ova djeca,ni stariji. Ovo sto oni pokazuju je bruka i sramota. Ovoj djeci dati papire ovo niko nema pojma o fudbalu. Šta oni treniraju Bog sami zna. Stilic,Galic,Cocalica ostaviti ovo sve nabiti nogom ...neka idu u Velez,Borac,.koji ce nam ****..
- manijacikonjic87
- Kontakt:
sad citam na telegramu 80 tm vs 120 leseva od oka.. navodno i 2 bubnja pala.. bus havarisan.. vidjet cemo.. uglavnom svaka cast momcima kapa do poda !
Mi smo Željini, Željo je naš !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima i krmecih glava razbijenihmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 18:01sad citam na telegramu 80 tm vs 120 leseva od oka.. navodno i 2 bubnja pala.. bus havarisan.. vidjet cemo.. uglavnom svaka cast momcima kapa do poda !
Halalite na upadu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma brate Haračić je pola golova zabio iz penala. Igra u ekipi koja ima sudije (predjednik Lujo)i koja se borila za Premijer ligu. Ti i ja bi dali po 10 golova. Ima Željo Haračića kolko hoces..
Odakle brate,pa nismo doveli igraca koji je dao20+ golova bilo kojoj ligi, u klub ima 6 godina.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑29 maj 2022, 18:09Ma brate Haračić je pola golova zabio iz penala. Igra u ekipi koja ima sudije (predjednik Lujo)i koja se borila za Premijer ligu. Ti i ja bi dali po 10 golova. Ima Željo Haračića kolko hoces..
Pa gledaj ti ovih sto sad igraju. Beca sam na sredini terena da bira gdje će on pogodi na metar direkt u igraca. Hodzic dečko nije kriv a igra napadača, saplete sam sebe u napadu.
Ne mogu pobjediti dvije najgore ekipe kuci Radnik i Slobodu šta ces više. Bolje Haracic nego Fatai pa mu ganjas papire,pa se slomis i onda ne iskoristiš momka, a momak Ronaldo za ove antitalente.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 15 jul 2023, 21:49, ukupno mijenjano 4 puta.
Mi smo doveli Fataia na dva mjeseca, da nam ne odigra nijednu minutu i da ga pustimo da ide.
Potpisali smo Kovacevica, minute nije odigrao. Potpisali smo Osmanovica, ni za sta nije. Resic je igrao, a imali smo bolje na klupi. Cerimagic nije igrao, a uzeo je pare
Sve su to igraci, osim Kovacevica, koje je Edis aminovao. Da li neko misli da je taj covjek sposoban ikog normalnog dovesto?
Potpisali smo Kovacevica, minute nije odigrao. Potpisali smo Osmanovica, ni za sta nije. Resic je igrao, a imali smo bolje na klupi. Cerimagic nije igrao, a uzeo je pare
Sve su to igraci, osim Kovacevica, koje je Edis aminovao. Da li neko misli da je taj covjek sposoban ikog normalnog dovesto?