BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
A u pm ovo ne valja nikako 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Da se i ja ukljucim.. Pozdrav braco, i sretno Damire!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ybi se Ferrer. Koliko konj ima sreće

EDIT: Kako mi nikad nemamo sreće? Prvo dobije Ferrera, pa ovaj ima sreće sa linijama, vrhovima mreže, ppa sad povreda

EDIT: Kako mi nikad nemamo sreće? Prvo dobije Ferrera, pa ovaj ima sreće sa linijama, vrhovima mreže, ppa sad povreda

Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 26 avg 2014, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne treba da iznenadjuje. I na AO su sa zadovoljstvom govorili o Damiru.pinoglavi je napisao/la:Svaka čast komentatoru
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ferrer nikad u životu nije servirao kao danas. Nevjerovatno.
Ne mogu prežaliti ovo. Šta da je neki drugi igrač došo 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Nema veze, mali je bio dobar.
Ponos naše države. Bravo za igru. Idemo hrabro,idemo jako. 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbt ja sam imao osjecaj da ga Damir ima krajem treceg i pocetkom cetvrtog seta,nekako je puno bolje izgledao...da mi je ko pricao ne bih mu vjerovao
Ma ovo je super bilo idemo dalje

Ma ovo je super bilo idemo dalje

SLOBODA NAVIJAČIMA
Iskustvo Davida i neiskustvo Damira u nekim poenima su nekako odlučili meč.Ponosan sam na Damiraa i nadam se da će samo još više radit i radit i radit!!! Čekamo DAVIS CUP
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- sigurnoable
- Kontakt:
Svaka cast Dzumhur. Nema sta zamjeriti. Malo jos poraditi na psiholoskom nivou i bit ce spreman za velike rezultate.
Kako su ono govorili? Gem po setu plafon...
Bravo Damire. Nikad boljem Ferreru je uzeo set i pruzio solidan otpor. Ostat ce zal sto protivnik nije bio neki slabiji teniser, ali se nadam da je Damir uspio nesto izvuci iz ovog meca. Ima slicnu konstituciju kao Ferrer i mora jos dobiti na brzini i snazi. Bit ce jos ovako velikih turnira.

Bravo Damire. Nikad boljem Ferreru je uzeo set i pruzio solidan otpor. Ostat ce zal sto protivnik nije bio neki slabiji teniser, ali se nadam da je Damir uspio nesto izvuci iz ovog meca. Ima slicnu konstituciju kao Ferrer i mora jos dobiti na brzini i snazi. Bit ce jos ovako velikih turnira.

Planirali li Damir igrati koji challenger prije turnira u Banja Luci 8 sept.?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dobar,dobar Damir...ovo protiv Ferera je za njega realno nemoguća misija.Ko prati Ferua zna šta taj igrač znači u tenisu,kao što kažu teniski pit-bull.Uvjeren sam da je u žrijebu dobio nekog nižerangiranog da bi ma hiljadu posto imao drugi krug
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.