FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

vidovitadjemila

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la vidovitadjemila » 27 apr 2012, 00:15

Sunderland

A gdje si to vidio da sam ja rekao nesto o prodaji.Nego previse se spekulacija pojavilo o ovj tekmi.I hajdemo biti otvoreni.Prvo svi su uvjereni,osim mene,da ce ispasti jedan klub iz federacije i jedaniz R.S.mogao bi ti sada istoriju napisati ovdje sta se Travniku ove godine sve radilo ali necu jer cu otvoriti ovu temu u nekom drugom nepozeljnom pravcu.Slozicemo se da je Sloboda sto se tradicije tice jedan ov nasih vodecih klubova.I nikome nije u cilju da ona ispadne ni u Sarajevu ni u savezu niti igdje.Sloboda je nazalost, i moju da ti kazem,dosla u situaciju da se bori za opstanak ali izvini igracki nema kvalitet po misljenju mnogih za to.Posto je kako sam naveo opsti interes da tako jedna znacajna sredina poput Tuzle ima Premijerligasa onda je realno ocekivati da se neke stvari i nastele i da se direktivom odozgo nesto i pusti da biste opstali.Desavalo se i prije to u slucaju pojedinih VECIH klubova ali necu imenovati,znas o cemu pricam vjerovatno da ne bi sada otvarali raspravu ovdje.Vi ste u situaciji da vam je ova tekma i vise nego vazna.Opet kazem da nemate suvi kvalitet da je dobijete i da je zeljo toliko bolji da je ni pod razno dobiti ne mozete ako posteno bude, i zato kao navijac kluba koji je direktno ugrozern tim mogucim radnjama pisem o tome...
Ja sam ukratko objasnio nadam se da ti je sada jasno ,iako sam uvjeren da je i prije bilo pa vise necu komentarisati nista o ovome jer stvarno nema potrebe.pozdrav prijatelju... ;)

Ostao sam ti duzan odgovor ...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 27 apr 2012, 08:26

Ma kakav Zeljo ba nijedna ekipa u nasoj ligi nije kvalitetna pa tako ni oni, sad ovo polufinale kupa ko ..... bilo ... tempo nula, igra nula ...i ako niko nije primjetio zasto svaka Zeljina tekma sa jacim timovima zavrsi sa 1-0? pitanje za 1000 KM..
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 27 apr 2012, 09:11

Fkr.87 je napisao/la:i ako niko nije primjetio zasto svaka Zeljina tekma sa jacim timovima zavrsi sa 1-0? pitanje za 1000 KM..
Ne znamo, reci nam.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 27 apr 2012, 09:17

gollum je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:i ako niko nije primjetio zasto svaka Zeljina tekma sa jacim timovima zavrsi sa 1-0? pitanje za 1000 KM..
Ne znamo, reci nam.
Pa vidis da sam i ja postavio pitanje...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 apr 2012, 09:46

Vidim poceli su kenjati po temi Slobode opet.. Zeljeznicar jeste kvalitetniji,ali ne bi bilo nista cudno da Sloboda dobije mec.. da su nasa djeca igrala od starta prvenstva mozda se ne bi nalazili u ovakvog situaciji,al djaba kada je ljudimo u i oko naseg kluba bitnije dovest nekog polovnjaka koji nece nista pokazati,tuzit poslije klub i uzet mu pare.. nadam se da cemo ostati u ligi i da ce Vojvoda ispunit ono sto je rekao,da u Slobodi nece vise igrati razni igraci tipa Race,Aleksica itd..

Imate temu Zeljeznicara pa tamo pricajte o Osimu,nizu,dominaciji itd.. ;)

U tim se vraca Kenan Cejvanovic,dok nece biti Dzafica jer ima jos jedan mec da odradi zbog crvenog kartona.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 27 apr 2012, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 27 apr 2012, 09:46

Fkr.87 je napisao/la:
gollum je napisao/la:
Ne znamo, reci nam.
Ekipe kao što je Sloboda uglavnom od 0:3 do 0:5 uzimamo, pa ti vidi.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 apr 2012, 10:08

Mec sudi Edin Jakupovic iz Bihaca.. Sudio nam je do sad 5 meceva,imamo jednu pobjedu protiv Zvijezde na Tusnju 2:1,i jedan remi protiv Modrice na strani..3 poraza smo zabiljezili i to dva kuci od Olimpica i Modrice,dok smo jedan mec porazeni u Sirokom Brijegu..

Zeljeznicaru je do sad sudio 4 puta i to 3 na strani gdje su dvije pobjedili i jednu nerijesno odigrali..

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 27 apr 2012, 10:14

Sretno Tuzlaci pobjedite one male štumfove, od srca vam zelim pobjedu da osigurate opstanak. ;)
Nezasluzuje Sloboda ovo. :P
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 27 apr 2012, 10:52

Fkr.87 je napisao/la:
gollum je napisao/la:
Ne znamo, reci nam.

zato sto smo toliko dominantni u ovoj ligi da igramo koliko nam treba

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2012, 11:22

. :D
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 27 apr 2012, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 27 apr 2012, 11:43

MirzaGunner je napisao/la:Sretno Tuzlaci pobjedite one male štumfove, od srca vam zelim pobjedu da osigurate opstanak. ;)
Dobro ba veliki divovi :lol: Slazem se da Sloboda nezasluzuje ovo, ali nemogu se vaditi na nama mi idemo na tri boda nadam se fer i korektnoj igri i suđenju pa nek pobjedi bolji ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 27 apr 2012, 11:52

SaltCityAttack je napisao/la:ma Zeljo je u formi i ima bolju ekipu to bez daljnjeg...favoriti jesu, jer jos nisu izgubili utakmice, ali nama je svaka naredna utkamica biti ili nebiti, tako da se moramo nadati najboljem..Momci morjau pruziti igru kao protiv Zrinjskog da bi dosli do uspjeha, ali ovaj put nada se kompletni bez crvenih kartona...samo u onakvoj borbenoj igri ne mozes ti ni proci bez kartona ebiga ...Uglavnom nadam se najboljem za nas i sto bi se reklo Zelji titula , nama bodovi i mirna Bosna
Dabogda se desilo cudo i siroki osvojio titulu...samo zato sto ih branis na gotov svakom postu..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2012, 11:53

I pjesme pjevate i nama prijetite
Bus nam palite pa onda bjezite
A gdje ste bili vi Hooligani Mostarski
Kad ste u Tuzli od nas Bjezali na na na na !!!
Jedan Grad Jedna Ljubav Fukare Tuzla 1987
[youtube][/youtube]

Kako ce biti ova pjesma mocna kad se malo upjeva...fakat steta sto je grupa stagnirala ovo vrijeme, a imamo dosta dobrih pjesama koje se na derbijima i ne mogu pjevati kad vecina ih ne zna sve...ova ce biti dobra, samo nekako mi je malo tiha , ali bez obzira beton je

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 27 apr 2012, 14:07

FCZ Stari Grad je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
gollum je napisao/la:
Ne znamo, reci nam.
Ekipe kao što je Sloboda uglavnom od 0:3 do 0:5 uzimamo, pa ti vidi.
0-10 brate, sjećam se prošle godine kad ste Barcelonu na Nou Campu uzeli 0-4, svaka čast. Stvarno malo ko bi to učinio. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 27 apr 2012, 14:12

BLU SKY je napisao/la:
MirzaGunner je napisao/la:Sretno Tuzlaci pobjedite one male štumfove, od srca vam zelim pobjedu da osigurate opstanak. ;)
Dobro ba veliki divovi :lol: Slazem se da Sloboda nezasluzuje ovo, ali nemogu se vaditi na nama mi idemo na tri boda nadam se fer i korektnoj igri i suđenju pa nek pobjedi bolji ;)
Cemo nervoza komsija ja sam samo pozelio ljudima srecu i nista vise, a to sto sam rekao za male Štrumfove nemoj se ljutiti. :lol: ;) :P
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 apr 2012, 17:46

Vjerovatni sastav za sutrasnji mec : Mujkić, Rizvanović, Zoletić, Salihović, Bekić, Jahić, Hasanović, Šmigalović, Rahmanović, J. Mešanović, A. Mešanović.

Sretno momcima sutra da nas obraduju pobjedom 8-) nadam se dobro sudjenju prije svegaa.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 apr 2012, 18:00

harry_90 je napisao/la:Vjerovatni sastav za sutrasnji mec : Mujkić, Rizvanović, Zoletić, Salihović, Bekić, Jahić, Hasanović, Šmigalović, Rahmanović, J. Mešanović, A. Mešanović.

Sretno momcima sutra da nas obraduju pobjedom 8-) nadam se dobro sudjenju prije svegaa.
Ako iko moze savladati Gusu u ovoj ligi to je Alen Mesanovic(navijaci Zelje mu nebi ni zamjerili), :D , mada za takvo nesto bi morao dati gol u prvih 15 min jer poslije nece imati snage da trci...
sutra ce biti igra ko Barca vs Chelsea,
kvalitet vs srce na terenu
(nit je Zeljo- Barca nit je Sloboda- Chelsea, nego onako poredjenje situacije) :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 apr 2012, 18:11

Ja ne vidim razlog zasto bi Zeljo imao problema sa jako slabom Slobodom, pa pobjedivali smo mnogo jace od njih i kuci a i u gostima. Ja ocekujem pobjedu Zelje, cisto sumnjam da ce nam napraviti neke vece probleme 0:2.

Ne mogu se oni preko noci "preporodit" nema sanse.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 27 apr 2012, 19:34

Sretno crveno-crni da ostanete u ligi!!!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 27 apr 2012, 19:49

Nisu pobijedili 10 godina u Tuzli nece ni sutra.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.