A gdje si to vidio da sam ja rekao nesto o prodaji.Nego previse se spekulacija pojavilo o ovj tekmi.I hajdemo biti otvoreni.Prvo svi su uvjereni,osim mene,da ce ispasti jedan klub iz federacije i jedaniz R.S.mogao bi ti sada istoriju napisati ovdje sta se Travniku ove godine sve radilo ali necu jer cu otvoriti ovu temu u nekom drugom nepozeljnom pravcu.Slozicemo se da je Sloboda sto se tradicije tice jedan ov nasih vodecih klubova.I nikome nije u cilju da ona ispadne ni u Sarajevu ni u savezu niti igdje.Sloboda je nazalost, i moju da ti kazem,dosla u situaciju da se bori za opstanak ali izvini igracki nema kvalitet po misljenju mnogih za to.Posto je kako sam naveo opsti interes da tako jedna znacajna sredina poput Tuzle ima Premijerligasa onda je realno ocekivati da se neke stvari i nastele i da se direktivom odozgo nesto i pusti da biste opstali.Desavalo se i prije to u slucaju pojedinih VECIH klubova ali necu imenovati,znas o cemu pricam vjerovatno da ne bi sada otvarali raspravu ovdje.Vi ste u situaciji da vam je ova tekma i vise nego vazna.Opet kazem da nemate suvi kvalitet da je dobijete i da je zeljo toliko bolji da je ni pod razno dobiti ne mozete ako posteno bude, i zato kao navijac kluba koji je direktno ugrozern tim mogucim radnjama pisem o tome...
Ja sam ukratko objasnio nadam se da ti je sada jasno ,iako sam uvjeren da je i prije bilo pa vise necu komentarisati nista o ovome jer stvarno nema potrebe.pozdrav prijatelju...

Ostao sam ti duzan odgovor ...