Ja ovo kod nas ništa ne kontam.Nema uprave nista,pa ko dogovara igrače?LloriS je napisao/la: ↑12 jul 2024, 19:05Husein Poturalic je 90% novi igrac Jedinstva.
Imran Bilic je valjda na nekoj probi u Turskoj nizoj ligi, ako ne prodje obecao se vratiti.
Amara Jusica zelio Celik dovesti ali izgledada da ce ostati kod nas.
Alibegovic i Stojnic napustili klub, Alibegovic u Rudar Prijedor Stojnic u Slobodu Bos. Novi.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pa daj reci nam sta vise, ako znasLloriS je napisao/la: ↑12 jul 2024, 19:05Husein Poturalic je 90% novi igrac Jedinstva.
Imran Bilic je valjda na nekoj probi u Turskoj nizoj ligi, ako ne prodje obecao se vratiti.
Alibegovic i Stojnic napustili klub, Alibegovic u Rudar Prijedor Stojnic u Slobodu Bos. Novi.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Isti oni sto su priveli sezonu kraju, ne racunajuci Hasana.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 19:43Ja ovo kod nas ništa ne kontam.Nema uprave nista,pa ko dogovara igrače?LloriS je napisao/la: ↑12 jul 2024, 19:05Husein Poturalic je 90% novi igrac Jedinstva.
Iduca sedmica se krece valjda sa pripremama.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
A ko su ti kada ce smrtnici obicni moci saznati, suti se pola mjeseca i onda odjednom dovodimo najboljeg spica lige ???LloriS je napisao/la: ↑12 jul 2024, 20:43Isti oni sto su priveli sezonu kraju, ne racunajuci Hasana.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 19:43Ja ovo kod nas ništa ne kontam.Nema uprave nista,pa ko dogovara igrače?LloriS je napisao/la: ↑12 jul 2024, 19:05Husein Poturalic je 90% novi igrac Jedinstva.
Iduca sedmica se krece valjda sa pripremama.
sta su planovi i ambicije za sljedecu sezonu?
ko cini upravni odmor?
ko je predsjednik?
igracki kadar i strucni stab
milijardu upitnika, odgovora ni na vidiku
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Nikakvih odgovora nema. Hamdo i ekipa ce sad sve odraditi da dovedu sto bolje igrace da pokazu da su bolji od Hasana
Kako u ovome trenutku stvari stoje sve će biti jasnije u narednih par dana, a pripreme bi startale 17.7. srijeda.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Daj pisite sta znatee
Nanin usao u klub, start iduca sedmica, ovo moze potvrditi i @inatsilnibosanski
Je li ponio sa sobom cca 1500 stolica sto je rekao donijeti kad opet uđe u klub?
-
- Kontakt:
Nije Šuhret rekao vec on licno.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ulazi Nanin opet gotova stvar, neka vas vise nista ne
cudi, pratimo pojacanja u narednih par dana…
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Kad ce to biti zvanicno? Od kud vam te informacije il je to samo rekla,kazala?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑13 jul 2024, 22:46Ulazi Nanin opet gotova stvar, neka vas vise nista ne
Pisu i Poturalic novi igrac?
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Juce bio sastanak sa gradonacelnikom, koliko sam uspio saznati. 100% vec gotovo sveBihacit1937 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 22:58Kad ce to biti zvanicno? Od kud vam te informacije il je to samo rekla,kazala?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑13 jul 2024, 22:46Ulazi Nanin opet gotova stvar, neka vas vise nista ne
Nije ponio stolice yebale vas stolice
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gotovo je ljudi sve, vec je dogovoreno 6-7 igraca, Jedinstvo nece ispasti, dobrih igraca ce doci za ovu ligu.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Najavio ti ga je Lloris jos prije par dana, ja iskreno ne znam sta da mislim vise, kroz koji dan bi se sve trebalo ozvaniciti, optimistican nisam, ali tesko da smo bolje od ovoga mogli.Bihacit1937 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 22:58Kad ce to biti zvanicno? Od kud vam te informacije il je to samo rekla,kazala?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑13 jul 2024, 22:46Ulazi Nanin opet gotova stvar, neka vas vise nista ne
Usput kako sam cuo Travnik je najavio da napada Premijer Ligu, Tuzla City ocito ima cilj da se vrati, Zvijezda Gradacac se isto pojacala, Banovici standardno opasni…
Po svemu sudeci ni mi necemo ici bez misica, koliko je ovo dobra prica ne znam moja licna ocekivanja da ce bit bolje su umrla prije 10 godina, pa ne bi ni vama preporucio neka ocekivanja
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
kako sad 6-7 odjednom, radi Nanin danonocno , k’o pekar
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.