Nemoj mi toga... naravnoHead je napisao/la:Imamo ponudu Omana za prijateljsku.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A mi imamo u grupi prvaka Evrope,ma isto je toharishp je napisao/la:Norveska nosilac a Slovenija u drugom sesiru,hajmo pricati o najlaksim grupama.Bem ti logiku .Saurman je napisao/la:S obzirom da smo dobili najlakšu grupu i ako opet završimo u baražu onda je to veliki neuspjeh.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Samo neka masno plate,nismo ludi da odbijamo,igrali smo protiv najjacih prijateljske.zizu1991 je napisao/la:Nemoj mi toga... naravnoHead je napisao/la:Imamo ponudu Omana za prijateljsku., da ćemo je odbiti
Njemacka,Brazil,Grcka,Meksiko 2x,Svedska.
Budzet je sad nabitniji i da savez stane malo na noge,poslije onih mafijasa koji su nas u crno zavili.
Grci imaju gostujucu pobjedu nad Slovackom i jedini nacin da anuliramo je da ih pobijedimo, jer mi je malo nestvarno da dobijemo sve gostujuce do kraja. Ovdje ce se stvoriti takva atmosfera da ce bod u Slovackoj biti totalni neuspjeh.
Grupa nam itekako odgovara, ali daleko od toga da je laka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
harishp je napisao/la:Norveska nosilac a Slovenija u drugom sesiru,hajmo pricati o najlaksim grupama.Bem ti logiku .Saurman je napisao/la:S obzirom da smo dobili najlakšu grupu i ako opet završimo u baražu onda je to veliki neuspjeh.
Grčka nosilac a Slovačka drugi šešir, trebam li spomenuti konobare Litvanija,Latvija,Lihtenštajn ne trebam.Jaka ti logika.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa ti si sam neki dan naveo da je Slovenija ispod prosjeka i da trebamo strepiti od Slovaka .Grcka bivsi prvak Evrope a Norveska prvak Norveske i to bivsi.Da ne govorim o bas ribarima islandu i Kipru ili svercerima Albaniji.Eto ti logikaSaurman je napisao/la:harishp je napisao/la:Norveska nosilac a Slovenija u drugom sesiru,hajmo pricati o najlaksim grupama.Bem ti logiku .Saurman je napisao/la:S obzirom da smo dobili najlakšu grupu i ako opet završimo u baražu onda je to veliki neuspjeh.
Grčka nosilac a Slovačka drugi šešir, trebam li spomenuti konobare Litvanija,Latvija,Lihtenštajn ne trebam.Jaka ti logika.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 feb 2013, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Upravo tako Grčka poslije nas ima lakši raspored i za nas je pobjeda na Grčkom najvažnija jer ako tu kiksamo možemo se poselamiti sa Brazilom.Virtu4l je napisao/la:Grci imaju gostujucu pobjedu nad Slovackom i jedini nacin da anuliramo je da ih pobijedimo, jer mi je malo nestvarno da dobijemo sve gostujuce do kraja. Ovdje ce se stvoriti takva atmosfera da ce bod u Slovackoj biti totalni neuspjeh.
Tu stranu medalje nisam opažao, mada i nemamo neka pozitivna iskustva iz takvih utakmica ... ne znam, ako će to da pomogne Savezu, onda ... nemam ništa protiv, mada nisam pobornik takvih utakmicaemir79 je napisao/la:Samo neka masno plate,nismo ludi da odbijamo,igrali smo protiv najjacih prijateljske.
Njemacka,Brazil,Grcka,Meksiko 2x,Svedska.
Budzet je sad nabitniji i da savez stane malo na noge,poslije onih mafijasa koji su nas u crno zavili.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kad zavrsimo sa njima na redu su ti Slovaci,i onda tvoje opaske Hamsik itd.I jos ti tu samo fali @Dylan DogSaurman je napisao/la:Upravo tako Grčka poslije nas ima lakši raspored i za nas je pobjeda na Grčkom najvažnija jer ako tu kiksamo možemo se poselamiti sa Brazilom.Virtu4l je napisao/la:Grci imaju gostujucu pobjedu nad Slovackom i jedini nacin da anuliramo je da ih pobijedimo, jer mi je malo nestvarno da dobijemo sve gostujuce do kraja. Ovdje ce se stvoriti takva atmosfera da ce bod u Slovackoj biti totalni neuspjeh.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
lova i samo lova...
Naravno da je ispod prosjeka.Grčka bivši prvak Europe da naglasim,vratimo se u sadašnjost a ne šta je bilo prije 8 godina.harishp je napisao/la:
Pa ti si sam neki dan naveo da je Slovenija ispod prosjeka i da trebamo strepiti od Slovaka .Grcka bivsi prvak Evrope a Norveska prvak Norveske i to bivsi.Eto ti logika
Ne znam, Papetu se ne ide.zizu1991 je napisao/la:Nemoj mi toga... naravnoHead je napisao/la:Imamo ponudu Omana za prijateljsku., da ćemo je odbiti
Utakmica bi se igrala u Omanu.Iz Omana bi avion dosao do Svicarske i odbacio do Omana.
Iz Omana direkt u Sarajevo.
1946
32 meca Grcka ima odigrana tri poraza.Haj sa Norveskom ti kreni .Mislim uopste je glupo i bezobrazno porediti nasu grupu i ovu sa Slovencima i Norvezanima.Jednostavno ako si imalo realan i normalan ne ide.Saurman je napisao/la:Naravno da je ispod prosjeka.Grčka bivši prvak Europe da naglasim,vratimo se u sadašnjost a ne šta je bilo prije 8 godina.harishp je napisao/la:
Pa ti si sam neki dan naveo da je Slovenija ispod prosjeka i da trebamo strepiti od Slovaka .Grcka bivsi prvak Evrope a Norveska prvak Norveske i to bivsi.Eto ti logika
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa svako ko nesto osvoji ce biti bivsi prvak necega. Bili su u 1/4 sad na prvenstvu.Saurman je napisao/la:Naravno da je ispod prosjeka.Grčka bivši prvak Europe da naglasim,vratimo se u sadašnjost a ne šta je bilo prije 8 godina.harishp je napisao/la:
Zna Hrvatska kako je sa Grcima prosla u proslim kvalifikacijama,a mi im mlatnemo bod kod njih.
Grcka mora dobiti nas,ako hoce da bude ispred nas,nista joj drugo ne odgovara,a koliko ekipa je u stanju nas dobiti na Bilinom Polju,to je jako mali procenat.
Niti je realan, a vala nije ni to drugo 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Emire, Grcka nas ne mora dobiti. Njima je i bod sasvim dobar. Pogledaj tabelu i dosadasnje rezultate Grcke, pa ih uporedi sa nama... Oni su skoro na pola puta, s mi nismo...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bod im je dobar,ali ih ne stavlja na prvo mjesto,a njima valja jos jednom sa Slovacima,a sa nama su kuci zijanili bod.Ako nas ne dobiju,onda je sav pritisak na njima,jer onda ovise o nasem kiksu.Virtu4l je napisao/la:Emire, Grcka nas ne mora dobiti. Njima je i bod sasvim dobar. Pogledaj tabelu i dosadasnje rezultate Grcke, pa ih uporedi sa nama... Oni su skoro na pola puta, s mi nismo...
Dovoljno je pogledati tri ekipe koje smo mi dobili i tu sva rasprava prestaje.harishp je napisao/la:32 meca Grcka ima odigrana tri poraza.Haj sa Norveskom ti kreni .Mislim uopste je glupo i bezobrazno porediti nasu grupu i ovu sa Slovencima i Norvezanima.Jednostavno ako si imalo realan i normalan ne ide.Saurman je napisao/la:Naravno da je ispod prosjeka.Grčka bivši prvak Europe da naglasim,vratimo se u sadašnjost a ne šta je bilo prije 8 godina.harishp je napisao/la:
Grčka - Švicarska
BiH - Norveška
Slovačka - Albanija
Litvanija - Slovenija
Latvija - Island
Lihtenštajn - Kipar,.................i ti pokušavaš biti realan.Šta se desi kad nisi realan mogu zamisliti.
E moj SarmaMan... kakvi crni Norvezani...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Saurman je napisao/la:
Dovoljno je pogledati tri ekipe koje smo mi dobili i tu sva rasprava prestaje.
Grčka - Švicarska
BiH - Norveška
Slovačka - Albanija
Litvanija - Slovenija
Latvija - Island
Lihtenštajn - Kipar,.................i ti pokušavaš biti realan.Šta se desi kad nisi realan mogu zamisliti.
Grcku stavljas sa Svajcarskom.
Svajcarci su naime u nasem sesiru ili ti ga broj tri.Grcka je znaci sa Norveskom.A Slovenci sa Slovackom.
Ti veze nemas,o kakvoj onda realnosti da pisemo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.