FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 10 jun 2018, 12:41

Brcanskamalta je napisao/la:Navijaci ako ne napune stadion na prvoj utakmici Sloge hiljade tuzlaka i ako ne kazu Azmiru sta misle o ovom sto radi Slobodi se crno pise....
Ko ce ba pokazat ? 20 likova na sjeveru, nesklad medju frakcijama navijaca, narkomanluk..

Bolje da se sobom pozabavumo nego drugima
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 12:49

cuj narkomanluk hahahahah

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 jun 2018, 12:57

Skaha otisao. Otvara se prostor za Gojkovica. Tu je. Cujem da su mu u Albaniji skoro sve ostali duzni. I nek su ;) Mehmedagic je bio jucer. Trenirao u patikama. On kad bi se vratio u ritam, bilo bi top. Nadam se da cemo pazljivo birat igrace. Drago mi je zbog Civica. On je doktor i to su tipovi igraca koje je bolje imati nego polovnjake iz komsiluka i susjedstva. Jos su duplo jeftiniji
Niko, niko, samo Sloboda

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 13:00

katarakta je napisao/la:Skaha otisao. Otvara se prostor za Gojkovica. Tu je. Cujem da su mu u Albaniji skoro sve ostali duzni. I nek su ;) Mehmedagic je bio jucer. Trenirao u patikama. On kad bi se vratio u ritam, bilo bi top. Nadam se da cemo pazljivo birat igrace. Drago mi je zbog Civica. On je doktor i to su tipovi igraca koje je bolje imati nego polovnjake iz komsiluka i susjedstva. Jos su duplo jeftiniji
Gojkovic ili Devedzic bi bilo idealno.

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 10 jun 2018, 13:05

katarakta je napisao/la:Skaha otisao. Otvara se prostor za Gojkovica. Tu je. Cujem da su mu u Albaniji skoro sve ostali duzni. I nek su ;) Mehmedagic je bio jucer. Trenirao u patikama. On kad bi se vratio u ritam, bilo bi top. Nadam se da cemo pazljivo birat igrace. Drago mi je zbog Civica. On je doktor i to su tipovi igraca koje je bolje imati nego polovnjake iz komsiluka i susjedstva. Jos su duplo jeftiniji

Na žalost kako stvari stoje ništa od Harija.On želi da ostane.ali problem je ta povreda koja je veoma komplicirana,i po njegovim riječima nije optimsta.Cijelo ovo vrijeme dok je van pogona,individualno je trenirao i išao na razne terapije i tretmane u Zagrebu i u Beogradu(kod nas u TZ nije mogao to riješiti zbog kompleksne priroda povrede).On čini sve što može da se oporavi ali za sad ce trebati biti van pogona neko vrijeme a koliko to niko ne moze sa sigurnoscu reci.On kad bi nam se vratio bio bi ogromno pojacanje,uz Peru i Ignjata imali veoma dobru odbranu.Nama je veliki problem napad i kreativna sredina.Taj Kunic bi nam vjerovatno legao ali treba imati vjere .....
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 13:08

Ja bi Haretu ponudio mjesto trenera u omladinskom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jun 2018, 13:10

75000 je napisao/la:Ja bi Haretu ponudio mjesto trenera u omladinskom.
ti vec poslao frajera u pemziju :lol:
penziju

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 10 jun 2018, 13:16

Ljudi mi moramo da se pozabavio sa svojim klubom da pustimo slogu nema ni Željezničar a ni zrinski bogatog vlasnika već rade pametno a mi smo imali naj veći budžet od grada Borac imao prošle god 100 hiljada od Banja luke a pobjedili su nas što je sramota nama su svi krivi osim nas trebamo prvo da pocistimo svoju avliju pa onda da gledamo druge podržati ovo što UG prijatelji objavili ovo bako ne može više sve se vrti u krug dobra organizacija je ključ uspjeha novi statut nova skupština školovani ljudi sposobni u skupštini veliki pozdrav

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 jun 2018, 13:17

realancojk je napisao/la:
Gifron je napisao/la:
realancojk je napisao/la: :lol: :lol:
Lijep provod u banovicima
Još ljepši do godine u čapljini, novom travniku ;)
Sedmica.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 jun 2018, 13:35

adnan27 je napisao/la:Ljudi mi moramo da se pozabavio sa svojim klubom da pustimo slogu nema ni Željezničar a ni zrinski bogatog vlasnika već rade pametno a mi smo imali naj veći budžet od grada Borac imao prošle god 100 hiljada od Banja luke a pobjedili su nas što je sramota nama su svi krivi osim nas trebamo prvo da pocistimo svoju avliju pa onda da gledamo druge podržati ovo što UG prijatelji objavili ovo bako ne može više sve se vrti u krug dobra organizacija je ključ uspjeha novi statut nova skupština školovani ljudi sposobni u skupštini veliki pozdrav
Nemoj mi Zrinjskog bgt. Iza njih stoji jedna kompletna politika. Glat igracu daju 120 k i premije
Niko, niko, samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 jun 2018, 13:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:Anel Dedic bi bio fantasticno pojacanje. ali vrlo vjerovatno da ce najradije u Celik

svaki prelazni rok i ja o Anelu Dedicu :D

Kunic bi bio fantazija , a sto se tice Beganovica- to je ta rezerva . Nece ti Fajic ili Ahmetovic biti rezerva. Ne bih volio mozda ni ja da to bude Beganovic, ali mladi igrac, jeftin, zeljan dokazivanja. Takva rezerva i treba da bude
U novi Statut kluba staviti da u Slobodi ne moze igrati niko ko je ponikao ili igrao u Celiku...nikada tamo ni igraca ni cojka nije bilo.....Kunic bi mozda moga biti pojacanje.....ove ostale sto si nabrojao su mrtva priroda, pogotovo Beganovic, takvih po selima mozes lopatom nakupit.....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jun 2018, 13:54

katarakta je napisao/la:Nemoj mi Zrinjskog bgt. Iza njih stoji jedna kompletna politika. Glat igracu daju 120 k i premije
a jel im politika dovodi igrace il mozda ipak ljudi iz kluba

mi da imamo koliko god para, opet bismo doveli Djidica, Karica itd, al Zrinja nece, ocigledno imaju strucnije ljude od ostalih
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 10 jun 2018, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 13:55

Nije ni cudo sto se ovaj spominje kad je Husarin igrac.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jun 2018, 14:04

75000 je napisao/la:Nije ni cudo sto se ovaj spominje kad je Husarin igrac.
Mislim da nije, ovo je neki lik sa istim inicijalima koji pravi videe za managere :D

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 10 jun 2018, 14:06

Chinaglia je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Nemoj mi Zrinjskog bgt. Iza njih stoji jedna kompletna politika. Glat igracu daju 120 k i premije

mi da imamo koliko god para, opet bismo doveli Djidica, Karica itd, al Zrinja nece, ocigledno imaju strucnije ljude od ostalih
Tako je pa iza Slobode stoji politika i bogami imati 2 miliona budžet a završiti u borbi za opstanak je sramota velika znači da nisu sposobni toliko sposobnih školovanih ljudi u Tuzli al ne može od lesinara ka ova Karić čovjek kao super lijepak

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 14:07

tuzlak1987 je napisao/la:
75000 je napisao/la:Nije ni cudo sto se ovaj spominje kad je Husarin igrac.
Mislim da nije, ovo je neki lik sa istim inicijalima koji pravi videe za managere :D
Upravu si.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 10 jun 2018, 14:11

adnan27 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:

Tako je pa iza Slobode stoji politika i bogami imati 2 miliona budžet a završiti u borbi za opstanak je sramota velika znači da nisu sposobni toliko sposobnih školovanih ljudi u Tuzli al ne može od lesinara ka ova Karić čovjek kao super lijepak
Ma kakvih 2miliona budi normalan.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 jun 2018, 14:12

Ocekujem od Milenka da rastjera bagru oko kluba u vidu raznih menadzera i njihovih igraca, to je u startu i rekao, on dobro poznaje tu tematiku a od Smajica da nas uvede u moderno doba, ocigledno je da smo zaostali u razvoju, da od mentalnih patuljaka napravi zdrav tim i da nas konektuje sa ostalim klubovima u kojima je ostavio traga, ipak je covjek veliko fudbalsko ime za ovu nasu kasabu....

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 jun 2018, 14:13

Mislim da nema 2 mil al preko milion, mozda cak i milion ipo nam je budžet
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 10 jun 2018, 14:25

Skver je napisao/la:Ocekujem od Milenka da rastjera bagru oko kluba u vidu raznih menadzera i njihovih igraca, to je u startu i rekao, on dobro poznaje tu tematiku a od Smajica da nas uvede u moderno doba, ocigledno je da smo zaostali u razvoju, da od mentalnih patuljaka napravi zdrav tim i da nas konektuje sa ostalim klubovima u kojima je ostavio traga, ipak je covjek veliko fudbalsko ime za ovu nasu kasabu....
a kakva je uloga zalizanog sad u svemu tome ? sta on dodje tu kao neki ekonom? o cemu ce se on brinut u klubu ? a o cemu Smajic,nije mi bas jasna definicija tim menadzera i sportskog direktora ? A Milenko je kabadahija,ako nista morat ce ga igraci slusat,nema zezanja sa njim, Spaha je previse mekan,tako da mislim da je dobro rjesenje upravo on.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.