Trasimaco je napisao/la:Zamolio bih da mi Mr. Football pruzi uvid u Bastianov medicinski karton. Povrjeđuje li se, ako da - koliko cesto, koja mu je najteza povreda i koliko mu je najduze odsustvo dosad? Ako vec ima red onih koji traze odgovore, ja mogu pricekati.

prije svega, cast mi je sto mi je ukazana prilika da naucim nesto forumasa, pravog forumasa, ciji postovi oplemenjuju ovaj forum. druze, dobrodoslica i najtopliji pozdravi.
iako sam tek iz kreveta, srcem kafu i odbijam dimove prve cigare, tebi moram odgovoriti!
za razliku od ovog trole koji se u nekom od prethodnih postova izjasnio i kao homic(moglo se to primjetiti i ranije-pretjerano se druzi sa monologom), ti si pravi drugar.
al kakav god da je, koliko god da me sramoti po casrsiji, on je moj jaran a ´jaran nije dugme´, tako da cu ga i u buducnosti ´slepati´ gutajuci knedle grce od pelima.
dakle, da predjem na stvar
druze, sa svojim si upitom bas na pravoj adresi. znaj da seco o ovom sportu zna za deset(10), murinjo, fergi i galonja za tri(3) dok je ostalo znanje(ocjene) rasporedjeno za sve ostale smrtnike.
bastijan svajni svajnstajger, hmmm
svinjcek se ´ubio´ za epl.
mrcina je to, jak k´o zemlja, nije sklon povredama, glup, peeder...
dobro je pa se i za takvog kakav je moze uzeti neka kinta jer zivimo u dobu kada su hoomici na cijeni.
problem za tvog vozda ce biti to sto ce se u utrku za peeskom ukljuciti i ostali, tako da isti nece otici bez 30 ili 40 milki uplacenih na konto tima koji je prosle godine ponizio slabasni mancester.
drugi problem, na moju zalost, jeste taj sto svinjce u nekim buducim pregovorima daje prednost bayernu u odnosu na ostale nazovi-timove i da ce, na moju zalost, produziti ugovor.
Jednom si spominjao kako su igrači labilne ličnosti. Ako Kroos i radi čega ne uspije, to će biti razlog. Ja kao psiholog to vidim, dok ti kao samoprozvani ekspert možeš da bubaš. Hahaha, ako ga bude forsiro.
Reci mi šta si vidio od njega na jučerašnjoj utakmici? Ili u biti kako igra za Bayern. Ništa. Žali Bože Ozila i propuštene šanse da dođe za bagatelu. Pa haman nisu ni pokušali da dovedu budućeg najboljeg igrača na svijetu.
Šta si vidio dobro na jučerašnjem prvom poluvremenu? Pusti to što Lui priča, on zna ponekad šenredeniti.
Koji igrač se isticao?
ovo stvarno ne zavrjedjuje komentar

osim sto cu reci da ozil nije nista do prosjecan igrac navikan od strane medija kojima zbog povrede robena i riberija fali istinskih zvijezda.
ribery je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahaha koji je kralj ovaj secer, pa to ovaj forum vise nece vidjeti. Jedan jedini neponovljivi.
Nek si ti nama ziv i zdrav
omladinac, bas mi je godra da se i tebi nesto svidjelo