FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 28 nov 2010, 13:25

Evo Tras izgleda nešta načuo. :? Nema od toga ništa, nemoj se nadati. Jedino ako hoćeš da pratiš Bayerna. Mislim, pratiš ti, ali ono intezivnije. :lol:
Sačekaj malo šećera, da izrovi po arhivi. Onoj neobjavljenoj. :P

Šećo, da se nisi malo umislio? :oops: Sačekaj bolan da te drugi pohvale. :lol:

Forsira ga samo tako, čak ga pita gdje će igrati. Volj' ti lijevo (sad ne mEre), centralni vezni, zadnji vezni, polušpica...
Jednom si spominjao kako su igrači labilne ličnosti. Ako Kroos i radi čega ne uspije, to će biti razlog. Ja kao psiholog :D to vidim, dok ti kao samoprozvani ekspert možeš da bubaš. Hahaha, ako ga bude forsiro. Isto kao što sada forsira Gomeza, pa mu ovaj fino uzvraća. Naravno, ti se još čudiš, jer kako će Gov-njez znati trpati. A još građen kao Apolon. :?
Reci mi šta si vidio od njega na jučerašnjoj utakmici? Ili u biti kako igra za Bayern. Ništa. Žali Bože Ozila i propuštene šanse da dođe za bagatelu. Pa haman nisu ni pokušali da dovedu budućeg najboljeg igrača na svijetu. :twisted:

Šta si vidio dobro na jučerašnjem prvom poluvremenu? Pusti to što Lui priča, on zna ponekad šenredeniti.
Koji se igrač isticao?

Ova je dobra. :lol:
secer je napisao/la: dakle, ja sam rekao, a nakon mene i gaal
Nije Holger smotan zato što je ljevak, jer pobogu, i ja sam čistokrvni ljevak. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 nov 2010, 13:44

Engleski tabloid Mirror danas izvještava kako će menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson u januaru na Old Trafford pokušati dovesti njemačkog reprezentativca i igrača Bayerna Bastiana Schweinsteigera.

Ugovor 26-godišnjeg veznog igrača s bavarskim klubom veže još 18 mjeseci, a produženje još nije dogovoreno. Mirror navodi da u Bayernu počinju prihvatati mogućnost da će ostati bez Schweinsteigera i navodno su spremni saslušati Fergusonovu ponudu.

Škot, s druge strane, ne želi čekati ljeto jer se boji da će se tada u posao uplesti Manchester City i Chelsea koji, sasvim sigurno, mogu ponuditi Bayernu znatno veću odštetu, a igraču bolju platu. Zbog toga bi Ferguson, nagađa Mirror, tokom januarskog prijelaznog roka mogao ponuditi njemačkom prvaku oko 12 miliona funti.

Kakav će biti odgovor Bayerna, tek treba vidjeti, posebno zato što interes za Schweinsteigera ne kriju ni Real Madrid, Inter i Milan.

(Izvor: Totalsport) gospodin Ferguson je postao dosta neozbiljan čoek po stare dane :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 28 nov 2010, 13:55

Saurman je napisao/la:
(Izvor: Totalsport) gospodin Ferguson je postao dosta neozbiljan čoek po stare dane :D
Nije Ferguzon postao neozbiljan, nego je neozbiljan novinar koji je to napisao. A mozda je i stamparska greska, pa im kod te cifre fali jedna nula. :lol:

@gero Ne znam zasto ti je Holger smotan, on je za svoju poziciju dosta dobar tehnicar.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 28 nov 2010, 14:26

Pa za taj novac mogu dobit Švajnijovu znojnicu,eventualno rukavicu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 nov 2010, 15:55

Ne znaju kako da popune prazan prostor pa izmišljaju raznorazne špekulacije.Ovaj Mirror ga dođe ko Express.Svašta pišu posljednjih dana.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 nov 2010, 16:43

:D :D :D :D :D :D :D ovaj smijeh su reackija na najnovije pisanje engleske štampe...jednom sam postavio to pitanje a ev jos jednom, dal je ikad bayern pustio igraca koji je bitan dio tima, a da je taj imao vazeci ugovor i to jos u januaru????mislim smijesno....sad će oko schweinsteigera biti ista ona prica ko sa riberyjem, ovaj ce ko oklijevat i na kraju ostat u minhenu...pa to vec nekoliko puta gledamo, isto je bilo i sa sagnolom, pa sa lahmom, pa onda s riberyjem, e sad i sa schweinsteigerom....e sad je bitna ona prica o finansijama, kada si slab s parama moras prodavat igrace, to smo vidjeli na primjeru milana (prodaja kake)...a kad si stabilan finansijski niko ti ne moze kupit igraca koji je jedan od bitnih elemenata u ekipi

inace van buyten i demichelis su pod sve vecom paljbom njemacki medija...posebno sad van buyten nakon jucerasnjih uzasnih gresaka...demichelis bi mogao biti prodat u januaru, jer i njegov odnos s van gaalom je narusen, a mozda tako daleko od prodaje nije ni van buyten
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 nov 2010, 16:47

Da Bog da on ostao u Bayernu. Vise volim gledati kako nam "pojacava"konkurente u LP nego da ga gledam na Old traffordu svake sedmice.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 nov 2010, 16:49

Trasimaco je napisao/la:Zamolio bih da mi Mr. Football pruzi uvid u Bastianov medicinski karton. Povrjeđuje li se, ako da - koliko cesto, koja mu je najteza povreda i koliko mu je najduze odsustvo dosad? Ako vec ima red onih koji traze odgovore, ja mogu pricekati. :mrgreen:
prije svega, cast mi je sto mi je ukazana prilika da naucim nesto forumasa, pravog forumasa, ciji postovi oplemenjuju ovaj forum. druze, dobrodoslica i najtopliji pozdravi.
iako sam tek iz kreveta, srcem kafu i odbijam dimove prve cigare, tebi moram odgovoriti!
za razliku od ovog trole koji se u nekom od prethodnih postova izjasnio i kao homic(moglo se to primjetiti i ranije-pretjerano se druzi sa monologom), ti si pravi drugar.
al kakav god da je, koliko god da me sramoti po casrsiji, on je moj jaran a ´jaran nije dugme´, tako da cu ga i u buducnosti ´slepati´ gutajuci knedle grce od pelima.
dakle, da predjem na stvar 8-)
druze, sa svojim si upitom bas na pravoj adresi. znaj da seco o ovom sportu zna za deset(10), murinjo, fergi i galonja za tri(3) dok je ostalo znanje(ocjene) rasporedjeno za sve ostale smrtnike.
bastijan svajni svajnstajger, hmmm :?
svinjcek se ´ubio´ za epl.
mrcina je to, jak k´o zemlja, nije sklon povredama, glup, peeder...
dobro je pa se i za takvog kakav je moze uzeti neka kinta jer zivimo u dobu kada su hoomici na cijeni.
problem za tvog vozda ce biti to sto ce se u utrku za peeskom ukljuciti i ostali, tako da isti nece otici bez 30 ili 40 milki uplacenih na konto tima koji je prosle godine ponizio slabasni mancester.
drugi problem, na moju zalost, jeste taj sto svinjce u nekim buducim pregovorima daje prednost bayernu u odnosu na ostale nazovi-timove i da ce, na moju zalost, produziti ugovor.

Jednom si spominjao kako su igrači labilne ličnosti. Ako Kroos i radi čega ne uspije, to će biti razlog. Ja kao psiholog to vidim, dok ti kao samoprozvani ekspert možeš da bubaš. Hahaha, ako ga bude forsiro.
Reci mi šta si vidio od njega na jučerašnjoj utakmici? Ili u biti kako igra za Bayern. Ništa. Žali Bože Ozila i propuštene šanse da dođe za bagatelu. Pa haman nisu ni pokušali da dovedu budućeg najboljeg igrača na svijetu.

Šta si vidio dobro na jučerašnjem prvom poluvremenu? Pusti to što Lui priča, on zna ponekad šenredeniti.
Koji igrač se isticao?
ovo stvarno ne zavrjedjuje komentar :twisted: osim sto cu reci da ozil nije nista do prosjecan igrac navikan od strane medija kojima zbog povrede robena i riberija fali istinskih zvijezda.
ribery je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahaha koji je kralj ovaj secer, pa to ovaj forum vise nece vidjeti. Jedan jedini neponovljivi.
Nek si ti nama ziv i zdrav
omladinac, bas mi je godra da se i tebi nesto svidjelo ;)
Zadnja izmjena: secer, dana/u 28 nov 2010, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 nov 2010, 17:08

JetSet_Hantraga je napisao/la: @gero Ne znam zasto ti je Holger smotan, on je za svoju poziciju dosta dobar tehnicar.
Nije moj tip. :mrgreen: Ma šalim se ja malo, probam ovom samoprozvanom hvalisavcu izvući koji nerv, što, ruku na srce nije uopšte teško. :lol:
Bez zezanja, Holgić je stvarno smiješan na poziciji beka. Srećom pa su moje molitve stigle do Dženerala i tu neće više igrati.
Također sam mu rekao da Muller mora napraviti stanku, da bi vratio onaj svoj stari sjaj. Rezultat - poznat. :D

Dženeral je vidra čovjek i on zna šta ima u Schweiniju. Kako je samo napravio grozan izraz lica kada je onaj krkan naletio na pravog kapitena Bayerna. Uprkos negodovanju Bastija - sjajnog, trener ga odmah vadi napolje, jer mora čuvati noge, noge koje zlata vrijede.

Pošto vidim da samoprozvani nema odgovora na moja teška pitanja, da pokušam sa malo laganijim. A tiče se samog Schweinija.
Naime, svi smo uočili pogrešku na dresu u prošlom kolu (u drugom poluvremenu je zamjenio dres) i naopačke okrenutu reklamu.
U jučerašnjem meču, naš pravi kapiten je također napravio jednu promjenu u nastavku utakmice. Koju?
Ako ti bude teško uloži kviska. :D
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 nov 2010, 17:30

topli je napisao/la:Naime, svi smo uočili pogrešku na dresu u prošlom kolu
gresku? kakvu gresku? nema greske :!:
naš pravi kapiten
riberi je jedini pravi kapiten i vodja ovog tima :!: ostalo su nista do insinuacije navijaca-posmatraca i dodvoravanja trenera-domoljuba :!:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 nov 2010, 17:39

hvalisavac je napisao/la: gresku? kakvu gresku? nema greske
Znao sam da nemaš odgovora ni na najlakša pitanja.
hvalisavac je napisao/la: riberi je jedini pravi kapiten i vodja ovog tima
Taj ne bi mogao biti kapiten ni u Wahibinom seoskom klubu.

Kapiten je neko kao Švajni, koji udari igrača laktom da sudija ne vidi. Koji na pljuvanje protivnika ne reaguje, jer ima drugi način da se to riješi. Ne neko ko fali pola sezone, koji nakon prvog faula načinjenim nad njim želi protivniku iskopati oči. :D
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 nov 2010, 17:49

mislim da sam protracio previse vremena na obicnog posmatraca. povlacim se i ostavljam te da se gusis u svom neznanju :!:
:lol:
cuj, svajni kapiten :lol: pa on ni u svojoj kuci nije kapiten.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 nov 2010, 18:00

Pošto sam inače sa hvalisavcima veoma oštar, ovaj put pravim iznimku. Imam nekakav osjećaj da mu je to neka vrsta odbrane, pa mu opraštam na ovako uvrijedljivim riječima i nipodoštavanju dokazanom znalcu.

Ima vremena, popraviće se on. Ako me bude više slušao. :D

Hajd' da ne dangubim više s tobom, odoh gledati našeg budućeg igrača.
Vom Jäger zum Gejagten

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 nov 2010, 19:28

secer je napisao/la: mrcina je to, jak k´o zemlja, nije sklon povredama, glup, peeder...
Ovo vrijedi izdvojiti. :D :D :D
Mozda je na njega Gomez mislio kad je reako da igraci **** trebaju izaci iz ormara. :D
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 nov 2010, 20:22

Iako se najavljivalo da ga nece biti do kraja ove polusezone, Badstuber bi se ipak trebao vratiti, jer je prema rijecima doktora upotpunosti zalijecio povredu. Jedina prepreka je LvG koji ce odluciti da li moze igrati protiv Schalkea ili ce ipak na to mjesto ponovo Buyten ili Miche.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 nov 2010, 21:12

Blizi se prelazni rok.Na kraju sezone Kroosa pokloniti Werderu,Bommela vratiti u Holandiju,Buytena u Belgiju i Michi ispuniti zelju.Dovesti Vargasa,Louisao-a,Traescha i Edina.Valjda ne ocekujem previse.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 28 nov 2010, 22:16

Sada kada su se glave malo ohladile, vrijeme da se pripremimo za duel protiv Šalketa 8-) Iako su katastrofično poraženi jučer, a kvalitetno su otresli Lyona u LP-a, treba ih imati na oprezu. Uvijek je Bayern bio na neki način bio prilika za melem da se s njim pokuša rana zaliječiti te su igrači davali 110% protiv nas. Magathu po prvi put posao visi u zraku i eto prilike da je spasi protiv bivše mu drage :twisted:
U duhu (moje) tradicije, evo nekoliko zadnjih duela
Aug 07, 2010 Bayern München 2 : 0 FC Schalke 04 (Super Kup)
Apr 03, 2010 FC Schalke 04 1 : 2 Bayern München (Bundesliga)
Mar 24, 2010 FC Schalke 04 0 : 1 Bayern München (Kup)
Nov 07, 2009 Bayern München 1 : 1 FC Schalke 04 (Bundesliga)
Jul 19, 2009 FC Schalke 04 1 : 2 Bayern München (Prijateljska)
Apr 25, 2009 Bayern München 0 : 1 FC Schalke 04 (Bundesliga)
Nov 09, 2008 FC Schalke 04 1 : 2 Bayern München (Bundesliga)
Mar 01, 2008 FC Schalke 04 0 : 1 Bayern München (Bundesliga)

Naš najbolji strijelac je naravno Super Mario sa 15 golova u zadnjih 11 utakmica i na svakoj je davao gol, izuzev remija protiv HSV-a. Šalketov najbolji strijelac je Huntelaar sa 10 golova.

I još jedna natuknica: u odnosu na prošlu sezonu, poslije 14. kola, imamo samo jedan bod manje pa da vidimo nakon 34. kako će izgledati 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2010, 00:15

dr.adnan je napisao/la: I još jedna natuknica: u odnosu na prošlu sezonu, poslije 14. kola, imamo samo jedan bod manje pa da vidimo nakon 34. kako će izgledati 8-)
U tome i jeste kvaka. Prošlu sezonu i njen loš start možemo pripisati aklimatizaciji novog trenera i njegovo navikavanje na novi klub, ligu, igrače.
Sada je najveći uzrok SP i loše urađene pripreme (+- povrede ključnih igrača i neangažovanje niti jednog pojačanja).

U ovoj sezoni imamo jednu čudesnu Borussiju koja čini tu razliku. Inače, ovo nam je najbolji plasman u sezoni (5 mjesto).
dr.adnan je napisao/la:Sada kada su se glave malo ohladile
Kako kome, moj Doki, kako kome. :D

Prevaga u prošloj sezoni (a tako i u ovoj) će biti sjajni Holanđanin. Fly On The Wings :)

[youtube][/youtube]
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 nov 2010, 00:33

VIdi ih sto su se odmah uspanicili. :lol: Samo sam postavio obicno pitanje.

Znaci, nije podlozan povredama i pouzdan je po tom pitanju. Hvalaaaaaaaa. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 nov 2010, 01:39

Schweini kad bi otis'o iz Minhena kastrir'o bih ga Bgm.On po meni treba dobit kapitensku,a ne onaj mrav Lahm,ne znam koji qrac su mu i u repki dali.

dr.adnan je napisao/la:I još jedna natuknica: u odnosu na prošlu sezonu, poslije 14. kola, imamo samo jedan bod manje pa da vidimo nakon 34. kako će izgledati 8-)
A doktore,koliko nam je bjezao prvi na tabeli prosle godine u ovo vrijeme ?
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []