13.11 (taj vikend) juventus lazio

Odgovarala bi i srijeda, ali od 4 midweek kola, juventus domacin dva puta srijedom, jednom u augustu, nema leta, drugi put u maju, 33.kolo, lecce...
Dakle, cekati raspored za ova novemb.kola...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Sljedeće sezone on ide za 50mill vjeruj mi.
Međunarodni aerodrom Tuzla: Nema više linije za Milano, smanjen broj letova prema Švedskojdinoo je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:366.11 (taj vikend) juventus inter
Odgovarala bi i srijeda, ali od 4 midweek kola, juventus domacin dva puta srijedom, jednom u augustu, nema leta, drugi put u maju, 33.kolo, lecce...
Da, ukinuto preko ljeta, vraca se 30.10. Barem tako stoji na wizzair.comal87 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:09Međunarodni aerodrom Tuzla: Nema više linije za Milano, smanjen broj letova prema Švedskojdinoo je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:366.11 (taj vikend) juventus inter
https://****/infoteka/medjunarodni-aerodrom-tuzla-nema-vise-linije-za-milano-smanjen-broj-letova-prema-svedskoj/
Podcjenujes mart?FabioMiretti je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:38Mozda ipak treba cekati mart. Dotad cemo biti -15 iza Intera, pa ce biti i karata sasvim sigurno.![]()
Ma trebamo ti i ja opet u Udine otic. The Black Stuff, pa tekma.
Jel ovdje ubacen raspored LP? A Udine, onda cekat da opet u Zagreb idemo,mozda vec ove godine.dinoo je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:366.11 (taj vikend) juventus inter
Korigovao sam ti post, samo dodao detaljeFabioMiretti je napisao/la: ↑13 jul 2022, 14:32Ma trebamo ti i ja opet u Udine otic. The Black Stuff, pa tekma, pa jos tri kafane, pa The Black Stuff![]()
Mig_Mig je napisao/la: ↑13 jul 2022, 14:32Jel ovdje ubacen raspored LP? A Udine, onda cekat da opet u Zagreb idemo,mozda vec ove godine.dinoo je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:366.11 (taj vikend) juventus inter
According to the footballer's representative agency in statements to Radio Castellón, Pau Torres would welcome playing next season in one of the "historical Italians".
In addition, the 'vecchia signora', if they transfer De Ligt to Bayern, would have cash to pay for the signing of Pau Torres, for which Villarreal will not negotiate for less than 50 million euros. In this way, Pau could leave Villarreal and head for Serie A next season.