NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 15 jul 2024, 15:39

JuventinoBihac je napisao/la:
15 jul 2024, 15:36
sta je, je li i danas nista?
Cekaju da zahladi, Nanin ne voli iznositi informacije kad je vruce
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 15 jul 2024, 23:49

Jos malo ybg, tako je uvijek ja iskreno nisam optimistican daj Boze da budem u krivu
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 jul 2024, 01:29

Momci srijeda ili cetvrtak, ne moze prije, covjek je usao u klub u nedjelju, ne mozes prozivku napraviti sa 10 igraca, evo dogovoreno je par igraca, pa ce to biti kroz dan dva.

PS: Jusic na kraju pristao na uslove i presao u Celik, spominjao sam da ima ponudu ali je vagao i na kraju pristao.

I mali Tahric je presao u Rudar Prijedor a pristao je doci kod nas, al jbg Rudar ide na PL.

To je ono sto igrace tjera u druge klubove, losa politika Jedinstva unazad godinama, gdje ljudi jednostavno nemaju povjerenja i idu bilo gdje misleci da im je bolje nego ovdje, al u pravu su.

Brazilac Victor je dobio papire i bice registrovan za iducu sezonu, drago mi je jer momak od pocetka ove godine ih ceka i eto tek sad je dobio.

Tu je u Bihacu, ako trener odluci da nam treba ostace u klubu, a mislim da bi trebao jer je po pricama odlican igrac.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 16 jul 2024, 06:23

LloriS je napisao/la:
16 jul 2024, 01:29
Momci srijeda ili cetvrtak, ne moze prije, covjek je usao u klub u nedjelju, ne mozes prozivku napraviti sa 10 igraca, evo dogovoreno je par igraca, pa ce to biti kroz dan dva.

PS: Jusic na kraju pristao na uslove i presao u Celik, spominjao sam da ima ponudu ali je vagao i na kraju pristao.

I mali Tahric je presao u Rudar Prijedor a pristao je doci kod nas, al jbg Rudar ide na PL.

To je ono sto igrace tjera u druge klubove, losa politika Jedinstva unazad godinama, gdje ljudi jednostavno nemaju povjerenja i idu bilo gdje misleci da im je bolje nego ovdje, al u pravu su.

Brazilac Victor je dobio papire i bice registrovan za iducu sezonu, drago mi je jer momak od pocetka ove godine ih ceka i eto tek sad je dobio.

Tu je u Bihacu, ako trener odluci da nam treba ostace u klubu, a mislim da bi trebao jer je po pricama odlican igrac.
Victor je isto dobar igrac za ovu ligu
Na kojeg Tahrica si mislio?
Moze li imena od jos ti igraca sto su dogovorena?
Ti si nam jedini izvor informacija
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 16 jul 2024, 07:07

LloriS je napisao/la:

Hoce li ostati Imamagic,Kojic.Smailovic,Hadrovic?
Za Zarica su pisali da ce ostati.
Nkj❤🤍

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 16 jul 2024, 08:09

Danas ili sutra bi kako stvari stoje sve trebalo biti prezentovao.

Već danima se sklapa ekipa i bez obzira na kasnjenje ekipa bi trebala biti za vrh tabele.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 16 jul 2024, 08:14

NeRi_K je napisao/la:
16 jul 2024, 08:09
Danas ili sutra bi kako stvari stoje sve trebalo biti prezentovao.

Već danima se sklapa ekipa i bez obzira na kasnjenje ekipa bi trebala biti za vrh tabele.
Ismet ce sigurno dovesti dobre igrace, za gornji dio tabele.
Nije on dosao da se bori za opstanak,on ce gledati da napravi ekipu dobru da svakog mogu dobiti. Nanin je takav covjek jednostavno,znam ga licno. Sjedio sam sa njim prije i pio kafu znam o cem pricam
Nkj❤🤍

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 16 jul 2024, 10:46

Sacekajmo prvo pojacanja niko nema povjerenja ni u Naninog ni u Jedinstvo, daj Boze da nije tako
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 jul 2024, 12:29

Daj Boze da ista objave danas. Ceka se vec predugo od zadnje skupstine da nemamo pojma ni od cega.
Ukoliko Ismet dodje i ima sve da radi sam mislim da ce biti nesto, a ukoliko bude isti upravni odbor, isti sve ljudi ostali, nema od nas nista.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 jul 2024, 12:54

Bihacit1937 je napisao/la:
16 jul 2024, 06:23
LloriS je napisao/la:

Victor je predobar za ovu ligu.

U pitanju je Amar Tahric, proslu sezonu igrao za Slogu Doboj.

Ostale igrace ce objaviti klub da ne bi kao i sa Jusicem i Tahricem bilo, ostaje/dolazi i na kraju nista.

Upravni odbor nece ostati isti a skupstina 80% je ista.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 16 jul 2024, 13:04

LloriS je napisao/la:
16 jul 2024, 12:54
Bihacit1937 je napisao/la:
16 jul 2024, 06:23
LloriS je napisao/la:

Victor je predobar za ovu ligu.

U pitanju je Amar Tahric, proslu sezonu igrao za Slogu Doboj.

Ostale igrace ce objaviti klub da ne bi kao i sa Jusicem i Tahricem bilo, ostaje/dolazi i na kraju nista.

Upravni odbor nece ostati isti a skupstina 80% je ista.
Nema ti ko sta zamjeriti, bar neko ko imalo poznaje fudbal u Prvoj ligi, to je liga gdje je normalno da klub ceka igraca na potpisu i preko fejzbuka vide da je otisao negdje drugo, mali milion prepiska je izasao na onoj stranici…

Jusic je trebao ostati, zayebo se vec odlaskom u Gradinu napravit ce isto i u Celiku, predvidam mu povratak vec na polusezoni, on jeste srcan spreman i borben, ali isto i fudbalski neskolovan sa ispadima na protivnickom djelu terena i losom tehnikom, nece mu to u Zenici oprastati zivi bili pa vidjeli….
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 16 jul 2024, 14:29

Volio bih da uspijemo zadržati golmana Imrana Bilića, jer momak ima potencijala, ali mislim da smo zakasnili, jer je otišao na probu u Tursku.

Isto tako velika je šteta što smo ostali štopera Baruna Alibegovića koji je prešao u Rudar Prijedor.

Oba igrača su U21 igrači, a takvi nam uvijek trebaju zbog pravila da utakmicu moraju početi tri U21 igrača.

Amar Jusić je u svom prvom mandatu u NK Jedinstvo na poziciji desnog bočnog igrača bio najbolji, sve nakon toga nije realno vrijedno spomena. Prethodnu sezonu je igrao krilo i u 1073' nije postigao pogodak, niti je upisao asistenciju, tako da ja nešto za takvim igračima i ne žalim. Neko ce vjerovatno reći mlad, ali ove godine puni 24 godine i već je uveliko trebao postati igrač koji donosi prevagu, ali nažalost nije.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 jul 2024, 14:37

NeRi_K je napisao/la:
16 jul 2024, 14:29
Amar Jusić je u svom prvom mandatu u NK Jedinstvo na poziciji desnog bočnog igrača bio najbolji, sve nakon toga nije realno vrijedno spomena. Prethodnu sezonu je igrao krilo i u 1073' nije postigao pogodak, niti je upisao asistenciju, tako da ja nešto za takvim igračima i ne žalim. Neko ce vjerovatno reći mlad, ali ove godine puni 24 godine i već je uveliko trebao postati igrač koji donosi prevagu, ali nažalost nije.
Normalno da nije dao gol kad je krpio poziciju krila, bio bi opet super da smo ga koristili na poziciji gdje je vec igrao dobro i koja mu je prirodna pozicija... ti njega ocjenjujes po partijama po krilu a ne na prirodnoj poziciji , nema smisla moras priznati jbg.

Domaci igrac, istina limitiran al jako borben i fizicki prespreman, naravno da je steta sto gubimo takve igrace. Sad ces na njegovo mjesto dovesti stranca koji ce biti isti a kostat ce te 2x vise.

Nije igrac koji donosi prevagu i nece nikad biti, ali ni ne kosta kao takav igrac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 jul 2024, 14:56

Do prozivke necemo nista znati. Znaci trener ostaje isti. To mi je malo cudno da se nije trazio bolji trener.
Bitno je da ostane kostur ekipe, napad nam fali i ako je istina za Poturalica, mislim uz jos samo par kvalitetnih da cemo igrati bitnu ulogu, a onda vidjeti na polusezoni gdje stojimo.
Cisto sumnjam da je nekom ko udje u klub cilj igrati prvu ligu federacije. Vidjecemo sta ce izjaviti kad preuzme sve javno. Previse prozivki ce biti za stolice..

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 jul 2024, 15:00

Treba krila neka naci, to na mje najveci problem bio prosle godine, dajte Zeri krila pa cete vidjeti koliko ce ekipa biti bolja nego prosle godine. Koliko sam vidio, ovaj Victor igra krilo iako je stojalo na transfermarktu da je defanzivac.

Emmanuel Victor Santos Carneiro (20) nam dolazi iz Brazila. Igra na krilnim pozicijama, a nastupao je u lokalnoj ligi u Sao Paolu braneći boje Atl. Três Corações-a.” – navodi se iz FK Rudar Prijedor.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 16 jul 2024, 15:51

harden je napisao/la:
16 jul 2024, 14:37
NeRi_K je napisao/la:
16 jul 2024, 14:29
Normalno da nije dao gol kad je krpio poziciju krila, bio bi opet super da smo ga koristili na poziciji gdje je vec igrao dobro i koja mu je prirodna pozicija... ti njega ocjenjujes po partijama po krilu a ne na prirodnoj poziciji , nema smisla moras priznati jbg.

Domaci igrac, istina limitiran al jako borben i fizicki prespreman, naravno da je steta sto gubimo takve igrace. Sad ces na njegovo mjesto dovesti stranca koji ce biti isti a kostat ce te 2x vise.

Nije igrac koji donosi prevagu i nece nikad biti, ali ni ne kosta kao takav igrac.
Ja poštujem tvoje mišljenje, ali moramo se odlučiti da li u ekipi želimo limitirane igrače koji se na kraju uvijek bore za opstanak ili želimo korak unaprijed. U ovome slučaju Amar Jusić jeste igrač iz naših krajeva i može naći svoje mjestu u 24 igrača, a prevagu ne može donijeti pogotovo kao krilni igrač. Za njegovu karijeru je izuzetno bitno da se čim prije vrati na bok gdje njegova borbenost dolazi do izražaja.

Usput niko nije potvrdio da trener ostaje, tako da ja mislim da će se mijenjati kompletan stručni stav.

Bilo je u opticaju baš bombastičnih imena, ali dobrano smo okasnili, iako vjerujem da će Nanin napraviti dobru ekipu bez obzira na sve.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 jul 2024, 16:25

Doci ce svi ti igraci ako dobiju jake pare. To niko odbiti nece. Dosta igraca je i dalje slobodno. U trenera ovog iskreno ne vjerujem da moze nesto puno vise, moje misljenje. Zato sam ga i spomenuo. Ali zavisi sta se zeli dalje i kakvi su ciljevi. Za sredinu tabele mozda jeste, ali fazon je u tome sto ce svw ispod sredine tabele ispasti iz lige i zbog toga treba ici ganjati prvih pet

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 jul 2024, 19:47

NeRi_K je napisao/la:
16 jul 2024, 15:51
Ja poštujem tvoje mišljenje, ali moramo se odlučiti da li u ekipi želimo limitirane igrače koji se na kraju uvijek bore za opstanak ili želimo korak unaprijed. U ovome slučaju Amar Jusić jeste igrač iz naših krajeva i može naći svoje mjestu u 24 igrača, a prevagu ne može donijeti pogotovo kao krilni igrač. Za njegovu karijeru je izuzetno bitno da se čim prije vrati na bok gdje njegova borbenost dolazi do izražaja.

Usput niko nije potvrdio da trener ostaje, tako da ja mislim da će se mijenjati kompletan stručni stav.

Bilo je u opticaju baš bombastičnih imena, ali dobrano smo okasnili, iako vjerujem da će Nanin napraviti dobru ekipu bez obzira na sve.
Evi je rekao da Zera ostaje, a on pomocnik.

Dio za limitirane igrace - okej, ima smisla donekle, ali jel mi trenutno trazimo igrace za korak unaprijed? Ne trazimo, trazimo igrace koji ce biti sredina tabele ili neki gornji dio ali nikako borba za nesto vise, takvi igraci se i spominju. Trebali smo ostaviti Jusu i vratiti ga na beka ove sezone. Koliko para toliko muzike, kazem ti to je domaci igrac koji nije skup, uopce ni ne treba biti prevaga nego korektno izvrsavati svoju ulogu sto je i radio kad je bio na beku. Ni ne treba ti 11 igraca da svi prave prevagu, neko mora biti i kosarkaski receno role player.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 16 jul 2024, 19:56

Ja mislim da je Brazilac ipak bek, krila su najveci problem Ex-Yu fudbala, ja ne znam da ova liga ima 3 dobra krilna fudbalera
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 jul 2024, 19:57

Mislim da je sad sansa da se prica sa Stanicem, da budu sponzori. Preuzeli su Preminger, jedna od najbogatijih porodica u drzavi, tako da mogli bi valjda to iskoristiti na neki nacin.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.