Iskreno meni je sasvim svejedno da li ce Sloga igrati meceve na Tusnju ili ne..vec mi samo bode oci,vecina vas ovdje pise samo kontra Sloge i Husica,hocete neki rivalitet,ne mogu igrat na stadionu bla bla bla..
Ja vam samo napisem da ce ljudi vjerovatno igrati jer im je Secerbegovic svojim potpisom i pecatom JU omogucio to,ako izbore ulazak u premijer ligu..
Opstanak kluba ne smije doci u pitanje,imate obecanje Imamovica da srce grada kuca za Slobodu,niko nama nece oteti ili ugasiti klub ako mi to ne dozvolimo..
Zasto se samo spominje jedan krivac za nastale dugove u Slobodi,to jest Husic.. jel taj covjek nabio 8 miliona duga,zasto prije njega niste ustali i psovali Zahirovica,Jurica,Sabovice i ostale lesinare kluba.. jel nam Denis Karic zacero objavljivanjem javno ugovora pojedinih igraca i navukao jos skoro milion maraka minusa..
Jesmo dobili obecanje od NJUO da ce vratit omladinski,da ce Sloboda u prvoj sezoni njihovoj igrat pretkola evropske lige,nismo docekali,jesmo li dobili obecanje za ovu sezone da cemo igrati ligu za prvaka i da ce za 100 godina kluba doci trofej na Tusanj,da ce se krenuti zestoko,sta bi ?? Sloboda se do zadnja tri kola mucila da opstane u ligi..
Svi ste ovdje navijali za Petrovica kad je trebao doci na zimu,covjek dodje i sad kad su ga otjerali pisete da nije nesto ni bio
Ne znate ni vi sta hocete,iz kluba nas lazu dvije godine,klub se koprca,a vama je najvece opterecenje Husic i Sloga sto zele igrati na Tusnju..
tuzlak1987 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Meni je samo interesantno kad se vec vrti prica oko stadiona,kako se niko ne sjeti nesto reci za Secera,a hebu se Sloga,Husic jer su dobili dozvolu od JU Gradski Stadion Tusanj dozvolu za igranje utakmice premijer lige na Tusnju..
Ako trazite krivca za to sto je odobreno igranje Slogi na Tusnju,odete na stadion i njega potrazite i pitate zasto je to dozvoljeno

Sto ovi drugi se nisu sjetili da pitaju upravu Sloge sto je usla u ligu, a nije prvo dovela stadion na razinu igranja u PL? Dosta smo i mi svoje napadali.
STo iz FK Sarajeva nisu pitali upravu Olimpika sto ce oni u PL,a nemaju stadiona ,pa su igrali na Kosevu ..ahh da Kosevo je u vlasnistu opstine u kojoj se nalazi,a ne FK Sarajeva.. glupo pitanje.. hajmo dalje.. to isto su mogli ljudi iz Zenice zabranit Slobodi igranje pretkola protiv Beitara,jer mi nemamo uslovan stadion za odigravanje meceva pretkola evropske lige..sta ce Sloboda u pretkolu lige evrope,a nema stadiona..