Mancini:"If you drive a Ferrari,you have chances to win.In the past I had a Cinquecento and results were different"
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
ima li ko video sa ove zadnje konferencije, citam na fejsu da je Strama rekao nekom novinaru da ispere usta prije nego sto prica o Interu 

Kaže Strama da ispereš ustaVasa Ladacki je napisao/la:- Katastrofalna igra
- 1 šansa, 2 gola
- taktika nula bodova, ko još igra sa duplim bekovima i ovako defanzivnom postavom protiv "strašnog" Torina?!?!
- ljudi imali bolje šanse, ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da je ušao onaj poluvolej.

Ne da Strama na Inter

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Al' si duhovit u pm, ubi me argumentima..SiamoNoi je napisao/la:Kaže Strama da ispereš ustaVasa Ladacki je napisao/la:- Katastrofalna igra
- 1 šansa, 2 gola
- taktika nula bodova, ko još igra sa duplim bekovima i ovako defanzivnom postavom protiv "strašnog" Torina?!?!
- ljudi imali bolje šanse, ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da je ušao onaj poluvolej.
Nama je Željo svetinja jedina.
Torino nije ništa napravio,imali 2,3 poluprilike i dominaciju u broju kornera,toliko o njihovim šansama...Vasa Ladacki je napisao/la:Al' si duhovit u pm, ubi me argumentima..SiamoNoi je napisao/la:Kaže Strama da ispereš ustaVasa Ladacki je napisao/la:- Katastrofalna igra
- 1 šansa, 2 gola
Defenzivna postava koja je držala loptu u posjedu 62 posto.

O taktici vidim pojma nemaš pa nije potrebno da komentiraš.Strama je anulirao sve njihove jake strane postavkom koju je izveo i ostvario cilj u ovoj utakmici-3 boda.Ne vidim čime možemo biti toliko nezadovoljni.
U fazi napada je bila obrana sa 3 Juan-Cambiasso-Ranocchia što nam je i omogućilo više igrača u vezi (5vs4),veći posjed lopte i kontroliranje utakmice.
To što bi mi svi htjeli gledati Coutinha,Palacia,igranje s krilima,hrpu golova,show,to je već druga priča...
-
- Kontakt:
E j.ebiga sad Siamo,pa kako nije imao Torino sansu?! Ja sam jedno 5-10 minuta samo cekao kad ce past gol u drugom pol. Pa Bianchi bukvalno napuca Handanovica na golu iz onog voleja. Nemoj pretjerivat.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
To su te 2,3 šanse.Ništa specijalno.Kao ni mi,ali mi smo svoje iskoristili.neroazzuro je napisao/la:E j.ebiga sad Siamo,pa kako nije imao Torino sansu?! Ja sam jedno 5-10 minuta samo cekao kad ce past gol u drugom pol. Pa Bianchi bukvalno napuca Handanovica na golu iz onog voleja. Nemoj pretjerivat.
A ovdje neki žele prikazat da su oni dominirali i bili opasniji.
Jedno pitanje...koje su vam najbolje pjesme vezane uz Inter?Vjerujem da svi znaju za Pazza Inter Amala i C è solo l Inter,ali ima i onih možda nešto manje poznatih...
Meni su recimo ove jedne od dražih:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A bogme su mi i ove drage:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Meni su recimo ove jedne od dražih:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A bogme su mi i ove drage:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ok, ja nemam pojma, uredu, nije problem. Haj, evo iz neutralnog ugla gledano, kažeš 2,3 poluprilike?!? Ako ti je onaj volej poluprilika, ja onda ne znam šta je stopostotna šansa ondaa.. Konstanto je rupa u odbrani bila, kad kažem u odbrani mislim u poziciranju odbrane, a ne u igri 1 na 1 gdje su Juan i Ranochia premoćno izgledali.. Tebi ako je dominacija i kontrola utakmice kad se dodaju Cambiasso i Perreira i ne znaju šta će, meni nije. Svaka ozbiljnija ekipa bi kaznila ovakvu igru Intera (čitaj Roma). Kad već navodiš višak igrača u sredini, pa zar to ne bi trebalo biti prednost kod napada i stvaranja šansi, ja ih nisam vidio. Ulaskom Alvareza stvari su se promjenile i vidjelo se da puno bolje, tečnije ide lopta nego sa onolikom defanzivcima, i onda Strama opet "mudro" pravi izmjenu i izbacuje Sneijdera, a ubacuje Gargana
Ako će čuvati 1:0 protiv je.benog Torina, onda je to lakrdija, pa nije Juve, nego Torino čovječe. Da je od početka krenuo sa Sneijderom + još jedan kreativac, hladno bi ih uzeli 3:0 i to sa mali milion šansi, ovako kilavih 2:0 sa jednom pravom prilikom.

Ubacuje Cassana ,polušpica koji je ofanzivniji od Snijedera .. s te strane mu se nema sta prigovorit .. Da se razumijemo ja isto volim ofanzivan nogomet .. fudbal lijep za oči .. a ko ne voli ? Strama je takticki odigrao gostovanje u TurinuVasa Ladacki je napisao/la:Ok, ja nemam pojma, uredu, nije problem. Haj, evo iz neutralnog ugla gledano, kažeš 2,3 poluprilike?!? Ako ti je onaj volej poluprilika, ja onda ne znam šta je stopostotna šansa ondaa.. Konstanto je rupa u odbrani bila, kad kažem u odbrani mislim u poziciranju odbrane, a ne u igri 1 na 1 gdje su Juan i Ranochia premoćno izgledali.. Tebi ako je dominacija i kontrola utakmice kad se dodaju Cambiasso i Perreira i ne znaju šta će, meni nije. Svaka ozbiljnija ekipa bi kaznila ovakvu igru Intera (čitaj Roma). Kad već navodiš višak igrača u sredini, pa zar to ne bi trebalo biti prednost kod napada i stvaranja šansi, ja ih nisam vidio. Ulaskom Alvareza stvari su se promjenile i vidjelo se da puno bolje, tečnije ide lopta nego sa onolikom defanzivcima, i onda Strama opet "mudro" pravi izmjenu i izbacuje Sneijdera, a ubacuje GarganaAko će čuvati 1:0 protiv je.benog Torina, onda je to lakrdija, pa nije Juve, nego Torino čovječe. Da je od početka krenuo sa Sneijderom + još jedan kreativac, hladno bi ih uzeli 3:0 i to sa mali milion šansi, ovako kilavih 2:0 sa jednom pravom prilikom.

Evo je za tebe Vaso : [youtube][/youtube]

SiamoNoi odličan izbor

[youtube][/youtube] I hajmo sad svi u glas : LIJEPO JE ZAJEDNO PJEVATI , INTER ,OSJECAJUCI SE PRIJATELJSKI ,iNTER SUDBINA LJUBAVI ,PEVAJ SA NAMA I USPIJEH NAM NEĆE UMAĆI .. ajmo ko zna italijanski ..

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Meni je ova predobra
[youtube][/youtube]
Bila je jos jedna za finale LP u Madridu, isto mislim da je DJ Matrix radio ali nemogu je sad naci nigdi

[youtube][/youtube]
Bila je jos jedna za finale LP u Madridu, isto mislim da je DJ Matrix radio ali nemogu je sad naci nigdi

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Protiv Rome smo izgubili jer smo u 2.dijelu ušli u "Zemanov mlin"Vasa Ladacki je napisao/la:Svaka ozbiljnija ekipa bi kaznila ovakvu igru Intera (čitaj Roma).

@Tritolone
Ovu prvi put čujem...dobra

[youtube][/youtube]
Auguri majstore
Auguri majstore

Call the coroner!
najveći koji je hodao zemaljskom kuglom uz pelea i malog zelenog. naklon do poda 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Meni je ova Impazzisco Per Te jedna od jacih, jedno vrijeme me i budila ujutro na posao, a i kada me tko zove, pa sam nekad znao ne javiti se, pustim da pjeva
Al' nema meni do ove umjetnosti:
[youtube][/youtube]
Bio sam ja jednom nasao mp3 album tih Interovih pjesama, ali da me ubijes sad ih ne bi mogao naci, a ni na kompu ih vise nema

Al' nema meni do ove umjetnosti:
[youtube][/youtube]
Bio sam ja jednom nasao mp3 album tih Interovih pjesama, ali da me ubijes sad ih ne bi mogao naci, a ni na kompu ih vise nema
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ubacuje Cassana i šta taj Cassano uradi u 20 minuta?!? Svaki pas je fulio, zabio je gol, koji bi ruku na srce zabio i idiot. Ponavljam, dobili jesmo tekmu, al' ozbiljnija ekipa od Torina bi uzela bod k'o iz pi.čke, ako ne i sva tri. Neće svaku tekmu Milito raspalit' sa 25 metara i zabit' go. Morat' će se praviti akcije i akcije kako bi se došlo do gola, a ja sam ih malo vidio ne samo protiv Torina (gdje ih nije nikako bilo), nego i u prve dvije tekme.. Ovakva formacija i igra definitivno nije rješenje, staviti momke na njihove pozicije, koje su naučili da igraju i sa normalnom formacijom krenut' u pokušaj borbe za scudetto..
Eto sam si odgovorio kaj je napravio u to vrijeme što je bio u igri.Zabio je gol,on je svoje u ovom susretu odradio.Odveo je golom utakmicu u mirnije vode.Vasa Ladacki je napisao/la:Ubacuje Cassana i šta taj Cassano uradi u 20 minuta?!? Svaki pas je fulio, zabio je gol, koji bi ruku na srce zabio i idiot.Neće svaku tekmu Milito raspalit' sa 25 metara i zabit' go. Morat' će se praviti akcije i akcije kako bi se došlo do gola, a ja sam ih malo vidio ne samo protiv Torina (gdje ih nije nikako bilo), nego i u prve dvije tekme..
Neće Milito svaku,drugu će ubacit Coutinha i on će individualnom akcijom donijeti 3 boda.Hvala Bogu pa imamo dovoljno igrača koji jednim trenutkom inspiracije mogu riješit utakmicu.Vasa Ladacki je napisao/la:Neće svaku tekmu Milito raspalit' sa 25 metara i zabit' go. Morat' će se praviti akcije i akcije kako bi se došlo do gola, a ja sam ih malo vidio ne samo protiv Torina (gdje ih nije nikako bilo), nego i u prve dvije tekme..

Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.