Hare_BvB je napisao/la:Igra je prespora u zadnjih mjesec dana + sramotna igra u gostima. Napoli, Nurnberg, 1860, M'gladbach - benigno i bezidejno. Arsenal izgleda strasno vec 30-ak tekmi u cugu i vjerovatno ce nas razbucati u hendiju.
Sramotna je prejaka rijec iako jasno je da imamo odredjenih problema u igri...po meni najveci i vjerovatno i jedini problem je neigranje Gundogana.Ova ekipa je uvijek igrala brzo i okomito prema golu ali je i uvijek imala strasno dobrog plejmejkera koji je znao stati na loptu...prvo je to bio Sahin,pa onda poslije njega Kagawa i Gundogan.U ovom timu danas nema tog igraca koji ce povezati Reusa,Mikija,Aubameyanga.
Ipak,mislim da u Londonu Arsenal nece odustati od posjeda lopte i tako ce nam dati priliku da igramo na kontre i tako sami sebe postedimo nemastovitosti u napadu.
Hare_BvB je napisao/la:Vodja je vec dva puta nasamario Koppa s nikad gorim Arsicem, zamisli sta ce mu pocinti s ovim strojem!![]()
Ako cemo gledati na te duele,onda je cinjenica da je Wenger najmanje nadmudrio Kloppa od svih ostalih ucesnika te grupe

Arsenal igra bolji fudbal i od City-ja i od Reala a i mi smo u ovom trenutku nesto slabiji nego prosle godine tako da ne bi' se ja bas zaletao sa prognozama.Rekordmeister je napisao/la:Dobivate hladno Arsica,ipak ste 2 milje ispred njih,malo su u naletu i pucaju od samopuzadnja al vi imate iskustvo i veci kvalitet,u srijedu ce biti prizemljeni ne sumnjam u vas dobice porciju kao City prosle godine ili Real.