FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

arminarsenal
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la arminarsenal » 04 avg 2015, 00:14

Ma ja zamjeram upravi,ako se vec odlucilo da ce se Cimirot prodavati,zasto se nije doveo Ivan Sesar na vrijeme,dok jos nije potpisao za listicu,i ovog malo Samira guraju nazor,nista ne pokazuje vec neko vrijeme ! stavi ga brate na klupu ako je za klupe,dok ne nadodje kako treba !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 avg 2015, 00:15

Zabio bi ti ga majstore danas sindibad terzić da je ostao sam na 5 metara, kakve klauzule i **** krasni. Nemoj...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 04 avg 2015, 00:15

aleksandar_veliki je napisao/la:Ado76, pricas glusposti. Ti sto su se sami nudili nisu ni dosli. Ne ide to tako kako ti mislis. Prosto je nevjerovatno da vama nekolicini za svaki neuspjeh tima je odgovoran Ibrakovic, a za svaki uspjeh ne zelite mu ime spomenuti. Zasto? Da li radi toga sto je papak iz civija, kao sto moj drug kaze ili pak zato sto su se vrata nekim menadzerima u klubu zatvorila. Hajde pokusajte biti malo iskreni. Ako je Ibrakovic ili x osoba kriva za sve lose u ove dvije godine, a malo toga je loseg, onda je Ibrakovic ili x osoba i zasluzna za sve dobro, cega je mnogo vise. Evo, velika je vjerovatnoca da ce se uskoro realizovati najveci transfer u historiji Premijer lige i opet ces u nekom svom komentaru na isti zaobici najzasluzniju osobu za to ili ces pak i to pokusati prepisati nekom drugom. Dakle, ako je Dzenan Uscuplic ili x osoba najzasluznija za titulu i Kup, onda je Dzenan Uscuplic ili x osoba najodgovornija za ne tako dobra izdanja u Evropi i za danasnji poraz u Travniku. Mislim, da je u najamnju ruku tvoje rezonovanje dosta cudno.
Hajde dobro,ja pricam gluposti.Zbog Abdulaha sam vec dobio ban,a taj lik nije vrijedan toga da se to opet desi.
Ali eto ako ja pisem gluposti,kako je Ikande dosao u Sarajevo,mozes li mi reci,isao Abdulah u Izrael po njega jel?Kako je Barbaric dosao,Stepanov,kako se pokusao Vukcevic dovesti?Mozes li bar otprilike objasniti jer ja pisem gluposti
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2015, 00:15

Zasto li je Amer Bekic opet zapostavljen? To je Dzenina najveca nepravda kako je dosao u drugi mandat.
Sto se tice rivaliteta izmedju igraca, ocigledno je da je on najveci na relaciji Velkoski-Benko...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 avg 2015, 00:17

Sabinho je napisao/la:Zasto li je Amer Bekic opet zapostavljen? To je Dzenina najveca nepravda kako je dosao u drugi mandat.
Sto se tice rivaliteta izmedju igraca, ocigledno je da je on najveci na relaciji Velkoski-Benko...
Stojcev-Alispahic, Puzi nema s kim da bude u rivalstvu zatoo ga boli neka stvar zna da je sigurno u prvih 11 i igra kako igra, a za Bekica si upravu, pijanica da ima prednost u odnosu na njega je bas nepravda
Pyro is not a crime !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 avg 2015, 00:19

Evo sta Cimi znaci za ovu ekipu..on je ta spona izmedju odbrane i napada. Nadam se da je ovo danas bio Dzenin eksperiment da vidi da li Mesa/Stojcev mogu odigrati tu poziciju - i da je skontao da ne mogu. Idealna zamjena za Cimija je Ikande, koji moze trcati, brz je, izvlaci se na stranu, vraca po loptu, i trazi loptu, ne bjezi od igre..mislim da mogu on i Samke kvalitetno igrati zajedno.
Jedva cekam da se zavrsi sve oko odlazaka/dolazaka..imam osjecaj da su neki igraci mislima van Sarajeva, i da se ne trude pretjerano :/ Hajde Upravo, zavrsite vise taj transfer rok i zavedite DISCIPLINU u svlacionicu !!1

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 avg 2015, 00:19

Iako sam znao cim sam vidio sastav, kao i vecina nas, da sredina sa Samirom, Mesom i #7 ne moze adekvatno odgovoriti zadacima, ocekivao sam izmjenu odmah na poluvremenu. Medjutim vrli trenerski mag Dzenan Uspulic to tek shvata u 70 i nekoj minuti i uvodi Ikandea koji je za tih 20ak minuta uradio vise nego ova trojica zajedno do tad.

-----Ikande-------radovac-------
dulja/bekic---------------bekic2
--------benko---------krste------
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 avg 2015, 00:20

THEC je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Zasto li je Amer Bekic opet zapostavljen? To je Dzenina najveca nepravda kako je dosao u drugi mandat.
Stojcev-Alispahic, Puzi nema s kim da bude u rivalstvu zatoo ga boli neka stvar zna da je sigurno u prvih 11 i igra kako igra, a za Bekica si upravu, pijanica da ima prednost u odnosu na njega je bas nepravda
Voli šefkija potegnuti da te bog sačuva. A Bekić ne pije, ne puši, bolji igrač i svi zaboravljaju ima 22 **** godine. Ko Cimirot.

Sutra puni 23..
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 avg 2015, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 04 avg 2015, 00:21

@pantelija cuj ikande bolji od Gojka?????brate halalite al kenjas
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 avg 2015, 00:21

aleksandar_veliki je napisao/la:Ado76, pricas glusposti. Ti sto su se sami nudili nisu ni dosli. Ne ide to tako kako ti mislis. Prosto je nevjerovatno da vama nekolicini za svaki neuspjeh tima je odgovoran Ibrakovic, a za svaki uspjeh ne zelite mu ime spomenuti. Zasto? Da li radi toga sto je papak iz civija, kao sto moj drug kaze ili pak zato sto su se vrata nekim menadzerima u klubu zatvorila. Hajde pokusajte biti malo iskreni. Ako je Ibrakovic ili x osoba kriva za sve lose u ove dvije godine, a malo toga je loseg, onda je Ibrakovic ili x osoba i zasluzna za sve dobro, cega je mnogo vise. Evo, velika je vjerovatnoca da ce se uskoro realizovati najveci transfer u historiji Premijer lige i opet ces u nekom svom komentaru na isti zaobici najzasluzniju osobu za to ili ces pak i to pokusati prepisati nekom drugom. Dakle, ako je Dzenan Uscuplic ili x osoba najzasluznija za titulu i Kup, onda je Dzenan Uscuplic ili x osoba najodgovornija za ne tako dobra izdanja u Evropi i za danasnji poraz u Travniku. Mislim, da je u najamnju ruku tvoje rezonovanje dosta cudno.
Bravo Aco, odlican post. A bratu Adi ne zamjeram (pogresan fokus nezadovoljstva) da me pogresno ne shvati, ipak smo mi braca po boji. Poz.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 04 avg 2015, 00:21

Ne znam ljudi,jel' to po vama Travnik ima bolji tim od Sarajeva pa Ibrak kriv što nije doveo igrače koji su u Travniku ? Jel' Ibrak pogriješio što je doveo daleko najbolje igrače u Sarajevo ?? Jel' Ibrak kriv što smo ovdje svi pisali da imamo igrače najbolje od rata na ovamo ? Koji to naš igrač išta ima loše reći za Ibraka ?? Jel' Ibrak kriv što smo danas igrali s tri desetke i tri napadača,bez krila i bez zadnjeg veznog koji je uzgrad sjedio na klupi,naš najbolji igrač kojeg ta ista"ubleha"Ibrak doveo u naš klub ?? Pa ovog istog Puzigaću se u zvijezde zakivalo do skora i sad je za poraz u Travniku kriv Ibrak jer nije u SARAJEVO doveo igrače kakve ima strašni Travnik !!!Ovdje su neki prizivali u Upravu,neki bi i Dini i Kusti leđa rado vidjeli :crazy:
Tvrdim da imamo najbolju upravu,Kusta,Dino i Ibra su sjajan tim,,,imamo najbolje igrače u ligi.Treba nam pravi trener.Vidjet ćemo šta će biti.Svi smo bili za Dženu jer je donio i kup i titulu,igrali sjajno lani u Evropi.Danas je Dženo grozno igrače poredao.Ali ovo mu je prvi poraz od kako je na našoj klupi.Polahko.Ovdje se pljuju ljudi koji su nam mnogo dobra donijeli.I na kraju,klub vraća dugove i ne razbacuje novac u basnoslovne transfere.Plate naših igrača nisu nešto veće od onih u Zrinjskom i Širokom.
Bit ćemo prvaci,vratit ćemo sve dugove,klub se stalno diže.Okanite se više Ibraka.Nikakvih argumenata za pljuvanje tog čovjeka nema.Naprotiv.Ibrak radi odlično i radit će bolje.To što se piše o njemu nije vrijedno nikakvog komentara ni odgovora.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2015, 00:22

Milos i Mesa su danas prvi put igrali zajedno sluzbenu tekmu. Krste i Benko igraju konstantno zajedno, jbg nije nam to dobro. @duska plus lik se BORI svaki put za minute u narednim tekmama.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 04 avg 2015, 00:23

Nas vode neke opasne struje, cim jedan Kallasi ne igra a u jednoj utakmici ima vise klizecih startova od komplet ekipe....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2015, 00:24

Mrcho je napisao/la:Nas vode neke opasne struje, cim jedan Kallasi ne igra a u jednoj utakmici ima vise klizecih startova od komplet ekipe....
:rol: :rol: :clap: :clap:
Dok ne procitah Kallasi pomislio sam da nam Dani Alves sjedi na klupi. :D :D

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 04 avg 2015, 00:25

@Obiteljski Naravno brate da razumijem o cemu govoris,na isto maltene mislimo.Ja kazem da on mora imati nekoga ko ce mu odgovarati i za uspjehe i neuspjehe,ako on ne moze ili nece da se time bavi.Jednostavno mora imati uvid i u rad omlafinskih selekcija,strucne stabove istih,koji je katastrofalan,o tome se radi.
On kao sportski direktor MORA znati sta se desava u njemu podredenim sredinama.
Razumijemo se mi samo malo na brzinu pisemo da i ne procitamo postove do kraja :thumbup:

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 04 avg 2015, 00:26

Sabinho je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:Nas vode neke opasne struje, cim jedan Kallasi ne igra a u jednoj utakmici ima vise klizecih startova od komplet ekipe....

Sta tu nije tacno sto sam napisao????????? Objasni mi molim te strucnjak?

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 04 avg 2015, 00:27

On je makar neke svoje nedostatke i mane nadomjestio svojom borbom , zeljom i klizecim startovima . Amer Bekic je neuporedivo korisniji i bolji igrac od Okica , nadam se spremnom Duljevicu u sljedecoj vrlo teskoj utakmici.Zao mi je sto Kovacevic,Kallasi,Rustemovic nisu na klupi za razliku od kvazi igraca kao Okic,Stojcev,Puzigaca koji se bore,trce zele pobjedu.
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 04 avg 2015, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 04 avg 2015, 00:27

aleksandar_veliki je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:
U vecini slucajeva ima i njegove indirektne krivice. Evo npr za danas. Zasto nije potpisana klauzula da nasi posudjeni igraci ne mogu igrati protiv nas. Sad ce neki reci **** te oni nisu mogli kod nas i ne treba da ih se bojimo. Svi mi dobro znamo da svaki nas bivsi igrac, bilo to nase dijete ili doveden sa strane koji je nekad nastupao protiv nas daje 300 posto od sebe da nas sjebe. Sad zasto je to tako ja ne zna,, zasto se taj Kuadio danas radovao golu kao da je finale LP i to ne znam. Ali taj ibrakovic je trebao da to zna, i unaprijed nas liši "usluga" igraaca koji nas je potopio danas. Koliko god on smijesan bio
A, zasto se mali milion igraca u svijetu posudi pa nema nikakve klauzule. Dakle, ima mali milion razloga zbog kojih mozda nema te klauzule. No, zar je to tebi u ovom trenutku bitno. Ova ekipa Sarajeva Travniku mora dati tri komada do 60 minute i tu prica zavrsava. Zasto to nijee bilo tako, to bi trebali analizirrati ljudi zaduzeni za te stvari u klubu. Kouadio je u Sarajevu radio sa tri trenera i niti jedan mu nije dao nikakvu priliku i ti bi se pod moranjem osiguravao od njegovg igranja. Siguran sam da ne bi, ali potrefiti se danas sve to i ti odmah u Abdulahu vidis dezurnog krivca. Tacno me ovo podjseca na onu Corbinu "Zika zivac je dezurni krivac, dripci kad nbanku obiju, Zile zaglavi robiju".
Naravno da u njemu ne vidim dezurnog krivca i potpisujem sve sto si napisao. Samo cu ti reci da tih klauzula ima po cijeloj evropi a najvise u Engleskoj. Al slazem se. Sve je to nebitno, i da morali smo ovakvoj ekipi Travnika zabiti 3 komada minimalno. Sto nismo? Ne znam fkt. Znam samo da ovo sto je Dzeno danas uradio sa formacijom, sa pojedinim igracima, nije proizvod samo njegovog ne/znanja u to sam ubijedjen. Mi ako mislimo napredovati u svakom smislu pod hitno se moramo rijesiti mahale, naseg sentimenta, amatera sto igraca sto ljudi u strucnom stabu, i ako ces iskreno Abdulah mi je medju prvima na listi. Mozda grijesim, mozda ne.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2015, 00:35

Mrcho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Sta tu nije tacno sto sam napisao????????? Objasni mi molim te strucnjak?
Nisam rekao da je tacno ili netacno vec smijesno mi ovo JEDAN KALLASI... Eto sad on neki dokazan igrac i ime naspram Hebibovica. :)

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 04 avg 2015, 00:35

aleksandar_veliki je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Hajde dobro,ja pricam gluposti.Zbog Abdulaha sam vec dobio ban,a taj lik nije vrijedan toga da se to opet desi.
Ali eto ako ja pisem gluposti,kako je Ikande dosao u Sarajevo,mozes li mi reci,isao Abdulah u Izrael po njega jel?Kako je Barbaric dosao,Stepanov,kako se pokusao Vukcevic dovesti?Mozes li bar otprilike objasniti jer ja pisem gluposti

Stepanov se lovio mjesecima, Barbaric doveden jer je iznenada ostao slobodan, a SD tvog kluba ima neke veze pa je brzo reagovao, Vukcevic nikad nije bio u ozbiljnim kombinacijama. Za Ikandea ne znam, mislim da ga je preporucio neko i da je stigao na probni rad. Nisam siguran... Dakle, da ponovim, nemoj biti licemjer, ako je on kriv za sve lose, onda je zasluzan i za sve dobro, Uostalom raspravljamo o najtrofejnijem sportskom direktoru fk sarajevo u historiji...
Kako Vukcevic nije bio u kombinacijama covjek sa menadzerom boravio u Sarajevu.Istim menadzerom koji je nudio i golmana.Ikandea doveo Izraelac,menadzer,prijatelj Emira Hadzica.I ne znam zbog cega u svakom postu o Ibrakovicu pokusavas da vrijedas,da je neko glup,licemjer i slicno.Ako je tvoj jaran ne mora biti sveti kako ga ti nekada nazva.
Nikada nisam umanjio necije zasluge u uspjesima,ali necu ni da zanemarim pogreske.O njemu sam isto mislio i kada je Sarajevo bilo prvak i kada je gubilo,tako da mi ne mozes reci da sam licemjer jer imam svoje misljenje o nekome.A sto se to tebi ne svida,zbog jaranske veze,to je drugi par rukava
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 04 avg 2015, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”