FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mogli bi izgubit mi ovu utakmicu.
Ako izgubi danas u bl i na grbavici NEZNAM DALI TREBA IMAT PODRSKU (posteno bi bilo od ibricica da on i citav ss podnesu ostavku
Ako izgubi danas u bl i na grbavici NEZNAM DALI TREBA IMAT PODRSKU (posteno bi bilo od ibricica da on i citav ss podnesu ostavku
Bice ovo dobro braco samo da Rozman prodje pripreme na ljeto i dovede igrace.
-
- Kontakt:
Ma neeeeeeee
Dze ces psovati balerinama

Ovaj problem samo tribina istok rijesava.
Majku vam yebem ne mozete sanse stvoriti zadnjoj ekipi na tabeli znate li vi ciji dres nosite?
Treba njima jos 5 istoka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
I sta imas od toga sto dobijes Zvijezdu neku na guzove? Pa kad dodje Gosk onda nas uci fudbalu,bolje nek se sam pokupi poslije ovakve igre,rezultat nema veze trenutno.
Prošlu utakmicu na poluvremenu ništa nije mijenjao valjda danas bude pametniji i to ovdje trebaju 3 izmjene
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ja mislim da ce Roznam sam dati ostavku ako danas izgubi, isto tako ako danas dobije a izgubi od Borca i Zelje
- JavierBosnia
- Kontakt:
- skullcrusher
- Kontakt:
Nabijem na **** i Rozmana i Ibricica!
Ne zna se je li se gori igraci dovode ili je gori nacin kako ih trener vodi.
Uzas!
Ismare stvarno ih znas probrati .
Ne zna se je li se gori igraci dovode ili je gori nacin kako ih trener vodi.
Uzas!
Ismare stvarno ih znas probrati .
Kad napisa fali nam prednji vezni da zna lopte igrati, kazu kako ne pratim da Rozman to ne igra tu formaciju bla bla. Kakva ba formacija nema kreacije u igri to je najveci problem ovdje. Fali ti jedan jak, prejak prednji vezni kiler. Ovo je sve tanko. Matanovic na pripremama i sad dva igraca.
Ekipa ti se postavi nazad i mi veze nemamo kako to probiti, plus danas imas teren protiv sebe jer hoces da igras plus faul je svake 3 sekunde. Ovdje gol ako zabijemo 0-1 elham. Pokusati sutirati sto vise cim se priplizimo golu, jedino tako. Mustafic, Matanovic, Hasic imaju dobre suteve.
Ekipa ti se postavi nazad i mi veze nemamo kako to probiti, plus danas imas teren protiv sebe jer hoces da igras plus faul je svake 3 sekunde. Ovdje gol ako zabijemo 0-1 elham. Pokusati sutirati sto vise cim se priplizimo golu, jedino tako. Mustafic, Matanovic, Hasic imaju dobre suteve.
-
- Kontakt:
Polako dobra su pojačanja,ne može se na osnovu jedne utakmice procijeniti da su za qurac.Treba ih istrpiti barem jednu sezonu,a pri tom da su plačeni ko da igraju Bundesligu pa jel...tenpenny je napisao/la: ↑24 feb 2024, 13:51Ne zna se sta nam je gore vezni red ili krila koja ne mogu predriblati nikoga jedan na jedan napraviti razliku.Vezni red katastrofa.Prodornih igraca nemamo ljudi.Kloc rozman i ibricic sastavili roster da ne mozemo sanse stvoriti.Muka mi je vise kukati al tako.je kako je.Valjda bude bolje u drugom.Nada ostaje...
-
- Kontakt:
Jedini igrac sa kojim su uboli je Djurickovic,al zato je znao otjerati strucnjak 10 igraca ma bravo majstore slovenski

Svaku tekmu strucnjak po 4-5 novih igraca,frajer rotira kao Tuchel u Bayernu, haman ce tako i zavrsiti

Svaku tekmu strucnjak po 4-5 novih igraca,frajer rotira kao Tuchel u Bayernu, haman ce tako i zavrsiti

Zadnja izmjena: Sanchez87hz, dana/u 24 feb 2024, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sarajevo u ozbiljnoj krizi igre vec 5-6 kola. Djeluju dosta sporo i sterilno naprijed, bezvoljno kao da su na virslama a ne na ozbiljnoj lovi. Ako ovako nastave Evropa ce im ostati samo san, konkurenti su im u puno boljoj formi. Ocekivao sam puno vise od Sarajeva ove godine, al' ocito pare nisu garant za uspjeh.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Igracima Sarajeva kad bi golu JennaJameson ostavio u svlacionici,otisla bi nehebana,toliko su oni opasni 

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nemojte se ljudi zalit na teren, da je bolji ovi bi nam slozili minimalno 3-4 kontre do sad. Nego ovako, lopta zastane, zapne, stignu se vratiti nasi
I ovako nas onaj crnac sto im je na desnoj strani zaobilazi ko cunjeve.

Ovo je do trenera, ovo nije do igraca. Osim ako plate kasne ili nesto tako
Nit pasa nit centar suta nit drblinga nit suta
Ovo je upravo bio gol za njih.
Samo sto ovi nemaju kvalitet da to finisiraju. Bilo je gotovo.
Samo sto ovi nemaju kvalitet da to finisiraju. Bilo je gotovo.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, jurisicduska, relativizam, Rule_hz, Vanja8 i 86 gostiju.