FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 avg 2015, 00:36

Ado76 je napisao/la:@Obiteljski Naravno brate da razumijem o cemu govoris,na isto maltene mislimo.Ja kazem da on mora imati nekoga ko ce mu odgovarati i za uspjehe i neuspjehe,ako on ne moze ili nece da se time bavi.Jednostavno mora imati uvid i u rad omlafinskih selekcija,strucne stabove istih,koji je katastrofalan,o tome se radi.
On kao sportski direktor MORA znati sta se desava u njemu podredenim sredinama.
Razumijemo se mi samo malo na brzinu pisemo da i ne procitamo postove do kraja :thumbup:
100% :thumbup:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 avg 2015, 00:37

Napisa neko da damo predloge za novog trenera i pocese neki pisati Kodro, Varesanovic, celo iz Radnika...sta vam je ba ljudi? Radije onda gledam Dzenu i napred nego te nabrojane, jer nisu nista bolji i iskusniji od njega + Dzeno je nas Hordas.
Dzeni dati jos jednu sansu jer nas je zaduzio realno. Ako bi ga mijenjali to bi trebali biti ovi treneri: Darko Milanic, Dusko Bajevic, Bojan Prasnikar, Ciro (jes da ga neki nevole ali mislim da bi on od svih najbolje znao postrojiti ove ''igracine''), Faruk Hadzibegic,...

A jedno ime sam ostavio za kraj jer je nerealan da ga dovedemo :D Felix Magath!
Dati nogu Puzigaci, Stojcevu, Baricu, Proticu i slicnima te sve te njihove plate uloziti na njega :mrgreen:
Mislim da bi nam se isplatio vec u prvoj tekmi. A jos najbolje od svega sto je stranac nema da igra ni rodjo, ni prijatelj, nego samo onaj ko zasluzuje!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2015, 00:38

Zaboravio sam napisati HZ :bow: :bow: :bow: opet gostovanje 1500-2000 ljudi,ponedjeljak ,10 km ulaz. sta reci :bow: drugi samo mogu sanjati o ovome :salut:

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 04 avg 2015, 00:41

aleksandar_veliki je napisao/la:HannahMontana, sreca je tvoja, ali i kluba za kojeg navijas, sto se ne pitas ni za sta. Nemoj me pogreso shvatiti, ali tako ti je. Mislim da je Sarajevo u ovom prelaznom roku uradilo dobar posao i da ima ekipu koja sebi ne smije dozvoliti poraz od Travnika, kojeg jako uvazavam i cijenim.
Cemu nama to sve kad imas vukove koje predvodi ovca, da izvadim iz one stare narodne, pritom aludiram da imamo amatera za trenera, za sportskog direktora lika koji utakmicu Sarajeva nikad pogledao nije dok nije dosao na funkciju na kojoj jeste, trenera golmana onakvog kakav jeste, skauta, ekonoma koji nema dupli dres na klupi itd. Malo sam prosirio pricu ali ostajem pri svom misljenju za uvazenog SD-a. Jbga druze moja nesreca u sreci je sto ja i ne jedem i ne pijem po 5 dana nakon ovakvih blamaza, i sto je meni Sarajvo koje me ne placa novcem vaznije i bitnije u zivotu nego njima svima zajedno kojima tapla redovno legne, za poslove koje bi vjerovatno i ti i ja bolje radili. Ako nista ja bi komotno mogao zamijeniti ekonoma jer znam da ekipa iole ozbiljna poput nas u jednoj takvoj tekmi mora imati rezervni dres na klupi. Al hajd to je vec druga prica. Ziv bio druze da ne granamo previse.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 04 avg 2015, 00:41

I treba od kluba traziti,kad nam daju ovako skupe karte na gostovanju,neka klub snosi pola troskova,tj. uplati domacinu pare,i onda oni navijacima spuste karte na 5KM npr.,kad mogu davati hodalicama po terenu tolike plate,mogu i navijacima obezbijediti jefitinije ulaznice,Hvala!
edit: i da protiv listice ulaz bude 3,5,7 da bude sto vise ljudi,jer nisu zasluzili da se plate skupe karte !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 avg 2015, 00:44

bordobijeli je napisao/la:Zaboravio sam napisati HZ :bow: :bow: :bow: opet gostovanje 1500-2000 ljudi,ponedjeljak ,10 km ulaz. sta reci :bow: drugi samo mogu sanjati o ovome :salut:
Jedino sto je zasluzilo pohvalu danas, kao i mnogo puta do sada. Prosto nevjerovatno bude vidjeti onoliko nasih privatnih auta dole, kombija i sl. i to sve radnim danom. Dvoje koji su isli u istom autu kao i ja su danas bukvalno pobjegli sa posla, i onda dođu velemajstori nasi i onako nas popisaju. Uprava je trebala svima koji imaju ovu kartu od danas(10km yebenih) dati besplatan ulaz protiv listice da se iskupe ovoj raji koja je ponedjeljkom otisla dole da gleda patnju.
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 avg 2015, 00:45

ElCartel11 je napisao/la:Napisa neko da damo predloge za novog trenera i pocese neki pisati Kodro, Varesanovic, celo iz Radnika...sta vam je ba ljudi? Radije onda gledam Dzenu i napred nego te nabrojane, jer nisu nista bolji i iskusniji od njega + Dzeno je nas Hordas.
Dzeni dati jos jednu sansu jer nas je zaduzio realno. Ako bi ga mijenjali to bi trebali biti ovi treneri: Darko Milanic, Dusko Bajevic, Bojan Prasnikar, Ciro (jes da ga neki nevole ali mislim da bi on od svih najbolje znao postrojiti ove ''igracine''), Faruk Hadzibegic,...

A jedno ime sam ostavio za kraj jer je nerealan da ga dovedemo :D Felix Magath!
Dati nogu Puzigaci, Stojcevu, Baricu, Proticu i slicnima te sve te njihove plate uloziti na njega :mrgreen:
Mislim da bi nam se isplatio vec u prvoj tekmi. A jos najbolje od svega sto je stranac nema da igra ni rodjo, ni prijatelj, nego samo onaj ko zasluzuje!
kao prvo celo iz Radnika daleko vece iskustvo od Dzene ima, nije lik od juce nego godinama u Njemackoj radio a zasto sam njega spomenuo jer je iz ove lige i kad bi birali nekoga iz ove lige jedini on ima dovoljno iskustva i autoriteta da bude kod nas a da se ne lazemo i ja bih najradije te koje si nabrojao no mi para za njih nemamo, da smo imali siguran sam da Dzeno ne bi ostao, tako da nama ostane ili da Dzenu trpimo (nije on jedini hordas niti je to ikakva bitna stvar za trenera), ili da dovedemo nekoga poput onog iz Radnika, ili neko veliko igracko ime koje nema trenerskog iskustva, dok za nesto vise jbg treba i dobru lovvu izletiti a nasi ocito to ne mogu

edit: no prije ikakvog mijenjanja trenera mi jos jednom ponavljam moramo procistiti igracki kadar jer dzaba ti i vrhunski trener ako tim ne funkcionise kako treba a uprava stoji iza njih
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 04 avg 2015, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2015, 00:47

Brate to bio u Njemackoj tamo vamo nista ne znaci. Eno Meho se onda pogubio a bio je dosta vremena u Spaniji. Ovdje vrijede neka druga pravila.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 04 avg 2015, 00:49

Sabinho je napisao/la: Nisam rekao da je tacno ili netacno vec smijesno mi ovo JEDAN KALLASI... Eto sad on neki dokazan igrac i ime naspram Hebibovica. :)
Pa vjeruj mi da se za mene on dovoljno dokazao i da svaki njegov start cijenim i postujem jer se ne stedi na terene i da svi imaju takav pristup druga bi prica bila na svim frontovima jer imamo KVALITET OGROMAN... 20 klizecih startova po utakmici od svih igraca, e tek onda mozes ocekivati rezultat a ovo polemika ko je kako doveden i koliko je placen ne treba da nas interesuje ni sekunde sem kad ima prednost ispred igraca kao sto je Kallasi koji gine na terenu... Pomislio sam da mi se rugas u trenutku, HALALI!!!!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 avg 2015, 00:49

Dženo, za 6 boba iz sljedeće dvije tekme , halalim Travnik :mrgreen:
U novi boj ...

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 avg 2015, 00:50

arminarsenal je napisao/la:I treba od kluba traziti,kad nam daju ovako skupe karte na gostovanju,neka klub snosi pola troskova,tj. uplati domacinu pare,i onda oni navijacima spuste karte na 5KM npr.,kad mogu davati hodalicama po terenu tolike plate,mogu i navijacima obezbijediti jefitinije ulaznice,Hvala!
edit: i da protiv listice ulaz bude 3,5,7 da bude sto vise ljudi,jer nisu zasluzili da se plate skupe karte !
To moze al na Emirates-u, zato sto si navijac Arsenala :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2015, 00:52

Mrcho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Nisam rekao da je tacno ili netacno vec smijesno mi ovo JEDAN KALLASI... Eto sad on neki dokazan igrac i ime naspram Hebibovica. :)
Pa vjeruj mi da se za mene on dovoljno dokazao i da svaki njegov start cijenim i postujem jer se ne stedi na terene i da svi imaju takav pristup druga bi prica bila na svim frontovima jer imamo KVALITET OGROMAN... 20 klizecih startova po utakmici od svih igraca, e tek onda mozes ocekivati rezultat a ovo polemika ko je kako doveden i koliko je placen ne treba da nas interesuje ni sekunde sem kad ima prednost ispred igraca kao sto je Kallasi koji gine na terenu... Pomislio sam da mi se rugas u trenutku, HALALI!!!!
Znam druze borben i sve ali jbg, nije to to. Imamo pet desnih bekova jbt :lol: :lol: :lol: :lol:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 avg 2015, 00:52

Sabinho je napisao/la:Brate to bio u Njemackoj tamo vamo nista ne znaci. Eno Meho se onda pogubio a bio je dosta vremena u Spaniji. Ovdje vrijede neka druga pravila.
ovaj je ipak vodio dosta timova, Meho nije i tu je odmah razlika, no nije on toliko bitan spominjao sam ga onako jer covjek za nase uslove ima itekako dobar CV a i Radnika je bukvalno spasio ispadanja i napravio sasvim solidan tim, znaci da nesto ipak zna, ali Dzeno je tu jos uvijek i bolje da ne pricamo o drugim trenerima, ako ne daj Boze i dodje do serije losih rezultata i eventualno govora o njegovoj smjeni onda se nadam da ce se izmisliti pare i dovesti neko provjeren, dosta je zajebancije bilo
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 avg 2015, 00:54

Baš mi je neobično gledat Krlea kad nije u elementu, skroz je mislima negdje van terena...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2015, 00:54

aleksandar_veliki je napisao/la:Ado76, pricas glusposti. Ti sto su se sami nudili nisu ni dosli. Ne ide to tako kako ti mislis. Prosto je nevjerovatno da vama nekolicini za svaki neuspjeh tima je odgovoran Ibrakovic, a za svaki uspjeh ne zelite mu ime spomenuti. Zasto? Da li radi toga sto je papak iz civija, kao sto moj drug kaze ili pak zato sto su se vrata nekim menadzerima u klubu zatvorila. Hajde pokusajte biti malo iskreni. Ako je Ibrakovic ili x osoba kriva za sve lose u ove dvije godine, a malo toga je loseg, onda je Ibrakovic ili x osoba i zasluzna za sve dobro, cega je mnogo vise. Evo, velika je vjerovatnoca da ce se uskoro realizovati najveci transfer u historiji Premijer lige i opet ces u nekom svom komentaru na isti zaobici najzasluzniju osobu za to ili ces pak i to pokusati prepisati nekom drugom. Dakle, ako je Dzenan Uscuplic ili x osoba najzasluznija za titulu i Kup, onda je Dzenan Uscuplic ili x osoba najodgovornija za ne tako dobra izdanja u Evropi i za danasnji poraz u Travniku. Mislim, da je u najamnju ruku tvoje rezonovanje dosta cudno.
Sa ovim se moram sloziti. Ima i Ibraka odredenih svoji nedostataka,ali (bar kada je ova godina u pitanju) svoj dio posla je odradio korektno sve zelje 'strucnog' staba su ispostovane.
To sto neko ne zna posloziti ekipu i zavesti reda u istoj nije propust Ibrakovica. Ne branim ga i nije mi bas simpatican,ali najmanji je krivac za to sto nam je igra letargicna i sto se ovako brukamo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 avg 2015, 00:55

THEC je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Brate to bio u Njemackoj tamo vamo nista ne znaci. Eno Meho se onda pogubio a bio je dosta vremena u Spaniji. Ovdje vrijede neka druga pravila.
ovaj je ipak vodio dosta timova, Meho nije i tu je odmah razlika, no nije on toliko bitan spominjao sam ga onako jer covjek za nase uslove ima itekako dobar CV a i Radnika je bukvalno spasio ispadanja i napravio sasvim solidan tim, znaci da nesto ipak zna, ali Dzeno je tu jos uvijek i bolje da ne pricamo o drugim trenerima, ako ne daj Boze i dodje do serije losih rezultata i eventualno govora o njegovoj smjeni onda se nadam da ce se izmisliti pare i dovesti neko provjeren, dosta je zajebancije bilo
Ja Dzenu stvarno volim ali ako dodje do toga da mora otici, trebamo po svaku cijenu ganjati neko jace ime jbg. Tesko je i Dzeni odrzavati konstantu sa ovim igracima.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 avg 2015, 00:59

Samo da kažem da bi nam ćelo iz radnika bio pojačanje u rangu Benko, kod njeg nema alkohola i cigara, to se odmah zna, kući moraju biti do 11, imaju način prehrane svaki igrač ponaosob, baš švabski model, takav nama jedan treba a strvina je prava, njega bi se oni plašili a bogami je strašno dobar i taktički i ima neku svoju furku, ne vjerujem da bi njega iko mogo smuntati, šifra prava, najbolji u ligi 100%.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 04 avg 2015, 00:59

Bude li dolazio novi trener to mora biti osoba koja je imala rezultata u trenerskom poslu.Ne treba nam neko ko je bio sjajan fudbaler a nije ništa uspio kao trener.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 avg 2015, 01:00

@THEC, nemoj me pogresno shvatiti da te napadam, te nabrojane sam tek tako naveo, jer ako bi dosli umjesto Dzene oni ili njima slicni onda bolje ne mijenjati nista, jer bi isli kako se u narodu kaze ''sa konja na magarca''.
Ako uprava nebi imala u planu dovesti provjereno trenersko ime neka onda puste Dzenu i napred da nas vodi, isto nam se hvata il nas hebavao Dzeno ili neko drugi. Ja ko da ocima gledam, da kad bi poceli traziti novog trenera opet bi najblizi klupi bili treneri tipa Prosinecki i slicni :crazy:
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 04 avg 2015, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 04 avg 2015, 01:01

obiteljskicovjek je napisao/la: To moze al na Emirates-u, zato sto si navijac Arsenala :D
Moze i ko nas,svakako imamo vise para od Arsenala :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, insimadop, NeSamSafetee i 36 gostiju.