FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 04 avg 2015, 01:03

ElCartel11 je napisao/la:@THEC, nemoj me pogresno shvatiti da te napadam, te nabrojane sam tek tako naveo, jer ako bi dosli umjesto Dzene oni ili njima slicni onda bolje ne mijenjati nista, jer bi isli kako se u narodu kaze ''sa konja na magarca''.
Ako uprava nebi imala u planu dovesti provjereno trenersko ime neka onda puste Dzenu i napred da nas vodi, isto nam se hvata il nas hebavao Dzeno ili neko drugi. Ja ko da ocima gledam, da kad bi poceli traziti novog trenera opet bi najblizi klupi bili treneri tipa Prosenicki i slicni :crazy:
ma sto je najzalosnije i ja sam nekako ubijedjen da bi se opet vrtila neprovjerena imena, ugl kako god najiskrenije zelim Dzeni da uvidi greske koje pravi i da to ispravi i ostane sto duze kod nas,(i dalje stojim da je on krivac za ono danas ali hajde, nema smisla pricati o smjeni radi jedne utakmice u ligi, o LP sad necemo) glupo je svake godine trenera mijenjati i nadam se da nece doci do toga no koliko god on nas bio niko nije veci od kluba, to mora tako da bude
Pyro is not a crime !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2015, 01:09

Nemojte AKO,vec KADA dode novi trener!
Ovom Sarajevu prioritet svih prioriteta mora biti provjeren,iskusan i kvalitetan trener (tipa Ljupka Petrovica,Bajevica itd ). I onda cete vidjeti koliko samo potencijala i kvalitete ima ova ekipa!
Mi smo vec dvije godine bez trenera...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 avg 2015, 01:11

Treba ovaj broj 7. izbaciti iz upotrebe. Od kad ga je Ihtijarević "obatalio", nema hljeba od broja 7 :lolno:
U novi boj ...

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 04 avg 2015, 01:12

Jadna majko opet im Ibrak kriv.Nema Dzeme u ekipi a inace su za svaku tekmu on ili Ibrakovic krivi.
Cijela hebena ekipa nije imala dva suta u okvir gola za cijelu tekmu i njima kriv sportski direktor koji je za nula maraka doveo ekstra igrace za ovu ligu.
Jedan sportski direktor Barcelone napravi fulu pa baci 20 miliona za nekog Chigrinskog,pa 3-4 miliona za Afelaja,pa 20ak za Songa..i ljudi apsulutno nista ne pokazu a ovdje hebu sve covjeku koji je za nula maraka doveo strasne igrace za ovu ligu.
Delac,Stepanov,Benko,Ikande,Jajalo su dovoljni da se covjeku skine kapa a jos je tu dobrih igraca koje je on doveo.

Jedino mi je drago da se pojedini nista ne pitaju i uprava kluba je i vise nego zadovoljna sa njegovim radom sto smo mogli cuti iz usta predsjednika kluba. :shhh: :kafa:

Kad Sarajevo dobije tekmu,Dzeno Boze,Ćabo,spasioce,kralju,,kad Sarajevo izgubi tekmu onda Ibrak đubre,seljak,klosar,narkoman.
Svi su krivi osim onih 11 na terenu koji imaju kvalitet da dobiju neki j ebeni Travnik al hodaju po terenu totalno nezainteresovani.Pojedini nisu u stanju vidjeti da problem nije kvalitet igraca jer Sarajevo ima daleko najkvaliteniju ekipu nego zalaganje i motiv tih igraca na terenu.Jel Ibrakovic treba da ih motivise,uigrava,tjera,ebe im sve po spisku kad hodaju po terenu.Na svakoj poziciji imate skoro pa najkvalitetnije igrace izuzev mozda lijevog beka i do juce vratara iako je i Ostrakovic ime za ovu ligu.Al kriv je Ibrak..e jest mi drago sto pojedini pjene,dabogda ostao jos 20 godina u FKS samo radi nekih nezahvalnika. :bih:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 avg 2015, 01:12

hz033 je napisao/la:Treba ovaj broj 7. izbaciti iz upotrebe. Od kad ga je Ihtijarević "obatalio", nema hljeba od broja 7 :lolno:
kako bolan zaboravljas SH7 :D
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 avg 2015, 01:14

hz033 je napisao/la:Treba ovaj broj 7. izbaciti iz upotrebe. Od kad ga je Ihtijarević "obatalio", nema hljeba od broja 7 :lolno:
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 04 avg 2015, 01:14

Ovaj nas čovjek jedino može spasiti kao ekipu.

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 04 avg 2015, 01:16

arhimed89 je napisao/la:Jadna majko opet im Ibrak kriv.Nema Dzeme u ekipi a inace su za svaku tekmu on ili Ibrakovic krivi.
Cijela hebena ekipa nije imala dva suta u okvir gola za cijelu tekmu i njima kriv sportski direktor koji je za nula maraka doveo ekstra igrace za ovu ligu.
Jedan sportski direktor Barcelone napravi fulu pa baci 20 miliona za nekog Chigrinskog,pa 3-4 miliona za Afelaja,pa 20ak za Songa..i ljudi apsulutno nista ne pokazu a ovdje hebu sve covjeku koji je za nula maraka doveo strasne igrace za ovu ligu.
Delac,Stepanov,Benko,Ikande,Jajalo su dovoljni da se covjeku skine kapa a jos je tu dobrih igraca koje je on doveo.

Jedino mi je drago da se pojedini nista ne pitaju i uprava kluba je i vise nego zadovoljna sa njegovim radom sto smo mogli cuti iz usta predsjednika kluba. :shhh: :kafa:

Kad Sarajevo dobije tekmu,Dzeno Boze,Ćabo,spasioce,kralju,,kad Sarajevo izgubi tekmu onda Ibrak đubre,seljak,klosar,narkoman.

Svi su krivi osim onih 11 na terenu koji imaju kvalitet da dobiju neki j ebeni Travnik al hodaju po terenu totalno nezainteresovani.Pojedini nisu u stanju vidjeti da problem nije kvalitet igraca jer Sarajevo ima daleko najkvaliteniju ekipu nego zalaganje i motiv tih igraca na terenu.Jel Ibrakovic treba da ih motivise,uigrava,tjera,ebe im sve po spisku kad hodaju po terenu.Na svakoj poziciji imate skoro pa najkvalitetnije igrace izuzev mozda lijevog beka i do juce vratara iako je i Ostrakovic ime za ovu ligu.Al kriv je Ibrak..e jest mi drago sto pojedini pjene,dabogda ostao jos 20 godina u FKS samo radi nekih nezahvalnika. :bih:
Svak čast za komentar ! :thumbup:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 avg 2015, 01:23

joker90 je napisao/la:
slika
Uh, gdje ću njega zaboraviti :facepalm: , umor u ove sitne sate :mrgreen:
AL morate priznati da poslije Stojčeva treba bar jednu sezonu izbaciti broj a dvije sezone 77 :urnebes:
U novi boj ...

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 04 avg 2015, 01:26

KAKVE GLUPOSTI PISETE POJEDINCI :puke: :puke:
Ti si opet šampion !

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 04 avg 2015, 02:13

Alispahic i Stojcev zajedno na terenu ....hmmm! A krivica Uscuplica? A nije ovo toliko ni lose izgledalo danas, pa iz losijih utakmica prosle sezone se pobjedjivalo i titula izvukla. Pa ne mozemo preko noci igrat ko Bayern, Sevilja, Celzi ....

Oni koji su gadjali Kouadia su bruka i dno dna od navijaca.

600 Eura koje smo dali Travniku u igracima ako zajedno sa ostatkom ekipe izbore opstanak, ova tri boda i nisu izgubljena! Inace tih 600 hiljada eura je petina vrijednosti Travnika!

Ikandea i Hebibovica je milina gledati ....

bice, bice finog fudbala ove sezone ...

ovi koji pozivaju na sjecu glava u klubu su dusmani naseg kluba, ne vidim da su protiv pirotehnike koja nam finansijski pojela barem pet Delaca zadnjih nekoliko godina?????

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 04 avg 2015, 02:19

citam i ne vjerujem, minsmo najgori ljudi na planeti. Prije 7 dana svima cemo 6-ice uvaljivat, sad ocaj niko ne valja, Dzeno ne valja, igraci nam odron. Razmislite malo, kako je trqvnik igrao, defanzivno i to je svako ocekivao i tako je i bilo, tu ti trkac ne treba vec dobar tehnicar koji zna podvalit loptu, to su upravo bili Stojceb, Cimi, Alispahic i Velkoski, strana okoc i Hebibovic je bila izuzetno agilna. Igrali smo dosta dobro, ne zn u cemu je problem. Nismo dali go, zahvaljujuci Nurkovicu, najboljem golmanu PL, bez Delaca, a oni nama iz neke poluakcije.
Postava sasvim logicna, igra zadovoljavajuca, rezultat nepravedan, ali boze moj.
I nama Kuadio je beskoristan, jer ne igramo na kontre, gdje je njegova brzina dosla do izrazaja, kad se odbrana postavi, onda imas igraca manje.
Ja ne zn jel vi gledate fudbal il onako komentarisete iz zajebancije??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2015, 03:52

macahz je napisao/la:citam i ne vjerujem, minsmo najgori ljudi na planeti. Prije 7 dana svima cemo 6-ice uvaljivat, sad ocaj niko ne valja, Dzeno ne valja, igraci nam odron. Razmislite malo, kako je trqvnik igrao, defanzivno i to je svako ocekivao i tako je i bilo, tu ti trkac ne treba vec dobar tehnicar koji zna podvalit loptu, to su upravo bili Stojceb, Cimi, Alispahic i Velkoski, strana okoc i Hebibovic je bila izuzetno agilna. Igrali smo dosta dobro, ne zn u cemu je problem. Nismo dali go, zahvaljujuci Nurkovicu, najboljem golmanu PL, bez Delaca, a oni nama iz neke poluakcije.
Postava sasvim logicna, igra zadovoljavajuca, rezultat nepravedan, ali boze moj.
I nama Kuadio je beskoristan, jer ne igramo na kontre, gdje je njegova brzina dosla do izrazaja, kad se odbrana postavi, onda imas igraca manje.
Ja ne zn jel vi gledate fudbal il onako komentarisete iz zajebancije??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa svi ce (uglavnom) protuv nas igrati defanzivno,a bunker se,pored dobre sredine,probija i sa krila... I u PL se vise ne moze pobjedivati 'ho-ruk' taktikom.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 04 avg 2015, 05:48

jurisicduska je napisao/la:Nisu oni mene zajebali za Ikandea @Zip, nego su počeli svi igrači koji moraju igrati i što prije shvatite da moraju inače je rasulo u ekipi lakše će vam pasti.

Tatomirović, Puzigaća, Stojčev, Okić i Velkoski su morali danas početi utakmicu, ne pišem napamet. Ikande je bio stavljen čak i napisan. Al onda revolt đe će igrat on a veliki mag ne. Šta misliš što Benko nije zaganjao nikog danas, što je igrao preko kurca, što je Radovac zavaljen sam na zadnjem veznom, što Velkoski šeta kad izlazi ko da vodimo? Što Oštrakoviću svaka lopta ispadne. Ovo nije slučajno ništa, vi ne morate vjerovati, ne treba unositi nemir, ali svaki put kad taktiku skroje ovi gore navedeni vako ćemo proći. Tatomirović nema mjesta u Sarajevu ni na tribini, što je igrao, ona dva momka su spremna i to du potvrdili. Što je Stojčev igrao, mešu nije smio ostaviti na klupi jer bi mu se navijači krvi napili. I ako neko kaže da je Ikande nespreman za mene je glup, najspremniji u ligi, kreće se ko tenk, ruši sve pred sobom, strašan igrač, da je počeo dobili bi. Ova utakmica je zavaljena prije nego je počela a i biće još ovakvih.

Dženan je spreman da napravi respektabilnu akademijsku selekciju to je njegov krajnji domet, jer tu ovakav čovjek treba, on s prvim timom i ekipom koja igra ima veze koliko i ja što ovo pišem, taktika koju on gaji je "izađite igrajte lopte".. Ne može više, hvala ti vozdra.

I ovi naslovi odmah poslije poraza, mogli su i sinoć objaviti ali mažu nam oči ne NASJEDATE na to, koga levatite, vidimo svi da ne štima.

A kouadio je očajan igrač, najsmiješnije krilo lige, nego je naš bek isto tako smiješan pa ova izgleda dobro, krenuo je jednom na Stepanova pa dobi po pičci i nije primio loptu 25 minuta od tad. Za slavlje ga kazniti 29% mu uzet, Sarajevo te dovelo dalo ti azil, ganjao bi se s gepardom sad, ne smiješ go da slaviš protiv svog kluba koji ti daje platu. Nek nam ga je zabio to mi je drago al slavlje, previjanje je bijedno. Naučiti se ponašati hitno.
Evo mojih starih komentara :
kengur je napisao/la: 16/7
10 nam je najbitnija pozicija u timu koja izgleda jos nije rijesena. Ranije sam trubio o tome ako Mesa ili Stojcev nisu 100% da smo u velikim problemima. Pricao sam i da nam bekovi previse vole biti ofanzivni za Evrope i da nas to moze kostati. Za PL bez 10 nam je titula pod velikim upitnikom. Ako nastupimo bez Stojceva imamo neke sanse u Poljskoj.

24/7
Evo pitanja ciji odgovori daju jasnu sliku o nama trenutno :
1. Da li smo napravili kvalitetne pripreme (fizika, kondicija, tehnika, uigravanje)
2. Zasto se nista nije dogodilo grupi igraca koja je bojkotovala igru i trenera
3. Da li smo kvalitetno popunili sve pozicije (bekovi i desetka)
4. Zasto se dozvoljava da igraci piju i puse a igraju za FKS (u ugovoru im staviti kapacitet pluca i ostale fizicke parametre tijela za koje su IGRACI odgovorni)
5. Da li su nam treneri u Akademiji zaista sposobni praviti buduce dragulje evropskog fudbala
@duska svaka ti je zlatna. Nije Kouadio toliko dobar koliko su nasi bekovi losi. Ono simuliranje je neoprostivo i nek skontaju kako da ga kazne, a kao svaki profesionalac naravno da ce boriti kad izadje na teren - to je normalno.

I dalje nam je protok lopte jako spor tako da ni protiv najgorih ekipa ala Travnik ne mozemo kreirati sansu. Svi igraci im se lako vrate na poziciju u odbrani i nasi ne mogu probiti. Bio sam za Mesu ali ni Stojcev ni Mesa nisu za Sarajeva. Puno meljamo loptu i spori smo.

Ikande nam moze spasiti Evropu jer i ona nam je u pitanju sa ovakvom igrom. Znacemo za 2 sedmice.

Mozda je prije gola bio penal jer je njihovog igraca pogodila lopta u ruku, ali to je nebitno jer smo igrali sramotno.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 avg 2015, 05:49

Mentalitet je problem. 20 godina je proslo odkad se igra nasa liga, a da mi nismo uspjeli doci do podataka( Date) da igraci igraju istim tempom,zeljom,AGRESIVNO svih 90 min svaku utakmicu u pl bih (ako nemogu u evropi pa i razumjecu). 20 godina vazda isti problemi, igramo dobro samo kad moramo (a u ovu ekipu je previse ulozeno da bi se to tolerisalo i 1%). Ucinak je 5 sansi 4 gola, i niko nije kriv. Ponasanje posle utakmice (girljenje, rukovanje sa sudijama i protivnickim igracima) je dokaz da im nije bio pritisak i da im poraz nije tesko pao. Trece sve dok ulazis u sezonu sa ostrakovicem i plakalom i cekas golmana da ti se smilue neko i da ti ga da na posudbu na 2.6 mjeseca nema tu dominacije.

Ocekujem da nakon 18 kola nebudemo vise od -1 bod od vodeceg

Da ce Delacu ponudit ugovor, ako odbije odma imat golmana tipa pirics

Ocekujem igraca u sredini tipa barbarica ili stepanova.

Ocekujem trenera koji ce dic atmosveru medu igracima i koji ce vodit racuna da svi igraju sa 100% svoji mogucnosti bez obzira koje na suprotmoj strani.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 avg 2015, 07:27

nevjerovatnjo je bolo vidjeti
tatomirovica
stojceva
puzigacu
velkoskog u isto vrijeme na terenu
mogu zamisliti kako se osjecaju stepano barbaric benko ikande kada vide s kakvim debilima dijele teren
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 04 avg 2015, 07:28

Ljudi moji, treba biti svjestan da treba vremena da ekipa postane ono što mi svi želimo. Kad su došli Stojčev, Puzigaća, Krste...bili su svemirci za ovu ligu. Svi se sjećamo Puzijevih golova na povratnu, Miloševih podvaljivanja lopte, Krste u špicu...međutim, ekipa raste, sazrijeva. Ako su Stepanov, Barba, Ikande, Benko, Delač...profili igrača koje će FKS dovoditi, ja zadovoljan. Za sada. Činjenica je da smo prerasli igrače Stojčev, Puzi, Tatko, Krste. Doći će vrijeme da će FKS prerasti Dženu kao trenera. To je sasvim normalno. NIšta ne može preko noći. Dosta smo mi napredovali u ove 2 godine. 2 pehara su u vitrinama. Kao navijač, hoću da se to nastavi. Kako? Ne znam, imaju ljudi koji su odgovorni za to.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 avg 2015, 07:54

Ako se vec bude morao dovoditi neki trener,nista Kodro k urci palci,propali treneri..treba nam neki ozb stariji trener..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 avg 2015, 08:04

Uh al smo u depresiju pali, a niko ne misli da je ova utakmica na neki nacin prodana.

Ja sam znao da cemo se patiti kad u ekipi, umjesto DMF CMF I AMF na sredini, ti imas AMF AMF AMF na sredini.
Fkt, ovo treba kritikovati i ne bjezati od odgovornosti, al krivit i Ibrakovica je presmjesno.
Sto ga ne pohvalite kao sto hvalite Ikandea? Ipak ga je on doveo, zar ne?

Ako cemo kriviti koga, to cemo kriviti upravu, odnosno kritikovati, jer je dozvolila da mahala bude u klubu. Da bojkot boysi ostanu u klubu.

Jos cu nesto vezano za Kouadia reci, znate li vi mozda sta su njemu radili na treninzima, svlacionici itd?
Mozda postoji mogucnost da su ga ismijavali, sta sve ne. Jer mi takve idiote imamo u ekipi. Zgadi mi se reakcija Ostrakovica kada gura Germana. SRAMOTA, jucer djelili svlacionicu.
Pricate o nekom odugovlacenju igre, a ne pricate da smo imali 88minuta da postignemo gol i da pobjerdimo.
Momak prvi gol postize u karijeri van svoje drzave, jasta nego ce biti sretan. Sretan je zbog sebe ne zato sto je dao gol svom klubu odnosno da prkosi svojim navijacima.

PORAZ koji jako boli, i koji je po meni tezak udarac.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 04 avg 2015, 08:24

Bez veze dramite. Poraz koji je vec ranije upisan! Odmah poslije tekme se objavljuje za Delaca... Bez brige, uzimamo naredne dvije i vracamo se na 1.mjesto...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Haksss, mercurial, nedimmmm1337, pierce, rimljanin90, Rule_hz, Seipronto i 114 gostiju.