FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 avg 2015, 08:26

macahz je napisao/la:citam i ne vjerujem, minsmo najgori ljudi na planeti. Prije 7 dana svima cemo 6-ice uvaljivat, sad ocaj niko ne valja, Dzeno ne valja, igraci nam odron. Razmislite malo, kako je trqvnik igrao, defanzivno i to je svako ocekivao i tako je i bilo, tu ti trkac ne treba vec dobar tehnicar koji zna podvalit loptu, to su upravo bili Stojceb, Cimi, Alispahic i Velkoski, strana okoc i Hebibovic je bila izuzetno agilna. Igrali smo dosta dobro, ne zn u cemu je problem. Nismo dali go, zahvaljujuci Nurkovicu, najboljem golmanu PL, bez Delaca, a oni nama iz neke poluakcije.
Postava sasvim logicna, igra zadovoljavajuca, rezultat nepravedan, ali boze moj.
I nama Kuadio je beskoristan, jer ne igramo na kontre, gdje je njegova brzina dosla do izrazaja, kad se odbrana postavi, onda imas igraca manje.
Ja ne zn jel vi gledate fudbal il onako komentarisete iz zajebancije??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Šta bolan? Za 90 minuta uputili smo slovom i brojem 2 šuta u okvir gola!?
1946

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 04 avg 2015, 10:07

Što prije shvatite da je ovo bila najmanje igra na terenu bit će vam lakše. Sjebali ste time 3-4 milje ljudi koji su došli radnim danom, dali cenera za ulaz da gledaju ono sran*e od igre. Sjebali ste posjetu protiv Lištice...

Još usput da se sjetim familije onom liku što je bio u prvim redovima, bordo kačket od Sarajeva (prije uvijek im'o bijel), šal i zastavica od Sarajeva, što uvijek priča, samo priča. Na Ikandea frajer svršava, isto da ga guzi kol'ko ga čovjek priziva, haj' Ikande, uđi, haj' crnjo, evo onog našeg crnca... Je*bi mater ba, ušuti, ja mislim da frajer i sad priča a svaku utakmicu je u Travniku i uvijek se potrefi da je blizu mene.

DINO, HOĆEMO LI IM JOŠ NEKOG POSUDIT, DINO?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 avg 2015, 10:11

nista se jos za cimija nezna?
A sto se tice daljeg prvenstva mi jucerasnju igru moramo sto prije zaboraviti,jer ono je igra realno za sredinu tabele,protiv sirokog dzeno ne treba da experimentise vec da izvede najacu ekipu na teren a svi znamo da je to ekipa:Delac,Hebib,Stepa,Barba,Puzi,Ikande,Radovac,Krste,Dulja,Alisphic(Stojcev),Benko.
Ovo je nasa najaca ekipa i bice mnogo tesko protiv Sirokog koji ima super ekipu tako da ako bude x ne treba ocajavati ali nebi smjeli izgubiti.
Samo Sarajevo

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 04 avg 2015, 10:26

Pantelija je napisao/la:nevjerovatnjo je bolo vidjeti
tatomirovica
stojceva
puzigacu
velkoskog u isto vrijeme na terenu
mogu zamisliti kako se osjecaju stepano barbaric benko ikande kada vide s kakvim debilima dijele teren
Al bas! Ovu zadnju trojicu treba nabiti nogom iz kluba sto prije. Nervira me samo sto ova nasa uprava nije doslijedna sama sebi, vec i dalje slusa polupismene mahalce. Sto se tice poslovnog dijela, imamo beton upravu, sto se tice sportskog, goli smo kura*. Pa jbt oni rekose da je dzeno privremeno rijesenje do kraja sezone, onda ga ostave. Samo seru pa jedu. Daj ba trenera kako Bog zapovijeda, i da ove ala Krste i Puzi nabije nogom u dupe pa nek se na tribinama havere zajedno sa dzenom.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 avg 2015, 10:27

Zar je Delac uopste dosao i potpisao?
Nisam nigdje procitao vijest na netu, jer jucer nisam imao snage dolaziti na forum nakon svega

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 04 avg 2015, 10:33

aleksandar_veliki je napisao/la:HannahMontana, sreca je tvoja, ali i kluba za kojeg navijas, sto se ne pitas ni za sta. Nemoj me pogreso shvatiti, ali tako ti je. Mislim da je Sarajevo u ovom prelaznom roku uradilo dobar posao i da ima ekipu koja sebi ne smije dozvoliti poraz od Travnika, kojeg jako uvazavam i cijenim.

Ovdje se vecc gotovo dvije godine vodi slicna rasprava, odnosno nakon dobrih igara svi se ukivaju u zvijezde, od trenera, pa do sekretarice, a nakon lose igre i poraza ebe se sve samo jednom covjeku. Zapitajte se je li to ok, da li to iz vas progovara neki kompleks ili pak nesto drugo.
Aca druze, nema kompleksa. Ko iole prati Sarajevo zna da je Ibrakovic odradio lavovski posao za sredstva koja imamo. Hajde realno ti meni odgovori. Dali je Dzenan Uscuplic, covjek koji nema jos uvijek skole i iskustva da bi bio Sef Strucnog Staba FK Sarajevo? Da li je on koji je vise kao jaran sa ostalim igracima a znas vrlo dobro bar ti sto govorim kao jaran sa ostalim igracima (ne svim, vec sa igracima ne profesionalcima). Pa cuo sam da mu se u nekim situacijama pojedini njegovi ahbabi na treningu smiju kad pokusava da ovjasni kako da dobace loptu do Benke. A uz sve to, on je najuspjesniji trener uz Husrefa Musemica. A jos gora scena je sto su sa njim na klupi Samer Naser, videoskaut i ostala bagra. Lose do bola. Daj mi svoje objektivno misljenje ti kao covjek koji je takodjee kud i kamo upucen u stanje. Takodje,ZNAS da nije Ibrakovic zaduzen za dovodjenje trenera i kadrova u strucnom stabu i da se on pitao Dzenen nebi ni bio trener FKS.
Kad nadjes vremena odgovori,da vidim i tvoje misljenje molim te :-)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2015, 10:38

Ne znam za vas ali ja imam neki strah za naredne dvije utakmice. Bojim se bas da cemo nakon 4. kola biti u rezultatskoj dubiozi. Jedino pozitivno u tome moglo bi biti to da se konacno odgovorni dohavizaju i izvrse neophodne promjene i zavede reda u ekipu i SŠ.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 avg 2015, 10:40

Imamo mi dosta igraca, ali ne kvalitet da se toliko mijenja i eksperimentise, jos u gostima.

Meni ekipa je za 50% slabija kad vidim da nema Dulje. Nadam se da ce bit spreman za Listicu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 avg 2015, 10:45

Mi ako nismo doveli nekog trenera poslije titule, ne treba vala ni sad da se uopste prica o smjeni trenera. Sada istrpiti godinu-dvije s Dzenanom, tako smo odabrali. Glupo i neozbiljno je mjenjati trenera.

Ovde ima nekih forumasa, medju njima sam i ja, koji smo rekli da do Novembra Dzeno nece izdrzati. Pa da vidimo :)
ISKRENO, tako nam grah pao da moramo gatati hoce li do Oktobra il Novembra ostati :D

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 04 avg 2015, 10:45

Zip je napisao/la:Uh al smo u depresiju pali, a niko ne misli da je ova utakmica na neki nacin prodana.

Ja sam znao da cemo se patiti kad u ekipi, umjesto DMF CMF I AMF na sredini, ti imas AMF AMF AMF na sredini.
Fkt, ovo treba kritikovati i ne bjezati od odgovornosti, al krivit i Ibrakovica je presmjesno.
Sto ga ne pohvalite kao sto hvalite Ikandea? Ipak ga je on doveo, zar ne?

Ako cemo kriviti koga, to cemo kriviti upravu, odnosno kritikovati, jer je dozvolila da mahala bude u klubu. Da bojkot boysi ostanu u klubu.

Jos cu nesto vezano za Kouadia reci, znate li vi mozda sta su njemu radili na treninzima, svlacionici itd?
Mozda postoji mogucnost da su ga ismijavali, sta sve ne. Jer mi takve idiote imamo u ekipi. Zgadi mi se reakcija Ostrakovica kada gura Germana. SRAMOTA, jucer djelili svlacionicu.
Pricate o nekom odugovlacenju igre, a ne pricate da smo imali 88minuta da postignemo gol i da pobjerdimo.
Momak prvi gol postize u karijeri van svoje drzave, jasta nego ce biti sretan. Sretan je zbog sebe ne zato sto je dao gol svom klubu odnosno da prkosi svojim navijacima.

PORAZ koji jako boli, i koji je po meni tezak udarac.
Možda zato što imamo mozga.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 avg 2015, 10:56

zagorski je napisao/la:Ne znam za vas ali ja imam neki strah za naredne dvije utakmice. Bojim se bas da cemo nakon 4. kola biti u rezultatskoj dubiozi. Jedino pozitivno u tome moglo bi biti to da se konacno odgovorni dohavizaju i izvrse neophodne promjene i zavede reda u ekipu i SŠ.
Mislim da promjena sefa strucnog stba ne bi donijela mnogo dobrog, dosnijela bi neki sok na pocetka a onda kada se pojedincima digne ona stvar opet po istom i taj covjek nastrada bas onako kako su nastradali Jarni, Dzeno u prvom mandatu, Kodro...
Ovdje Uprava treba da stane iza trenera i da pojedincima da do znanja da se ne smiju igrati sa klubom.

Pogrijesio je Dzeno juce, ali da je bilo vise zelje i ozbiljnosti kod vecine mislim da bi pobjedili i da su igrali svi na neprirodnim pozicijama.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 avg 2015, 11:06

Da, treba uprava da stane iza trenera, ali ne iza ovog. Trebala je da stane iza Mehe a nije pa evo šta imamo sad.
1946

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 04 avg 2015, 11:08

BitiSrcemVezan je napisao/la:Da, treba uprava da stane iza trenera, ali ne iza ovog. Trebala je da stane iza Mehe a nije pa evo šta imamo sad.
Upravo tako, kvalitetan trener pa da se stane iza njega.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 avg 2015, 11:16

Nije Kouadio toliko dobar koliko Sarajevo ima lose bekove Hebibovic i puno puta Puzigaca. Oni su pored tadasnjeg prvog golmana i desetki Stojcev/Alispahic bili glavni uzrok losih partija protiv Lecha. Golman je vidimo vrhunski rijesen a ostalo cim prije to bolje. Dzenu ocekuje dvije prebitne utakmice gdje se nadam da nece biti vise eksperimenata i da ce izvesti najboljih 11 igraca. 11 fajtera na terenu jer ovi protivnici ce znati to da kazne ako ne bude to uradio.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 04 avg 2015, 11:17

To sto Dzeno kiksa...ne umanjuje cinjenicu da je i Kodro los trener. Trener neizgradjen, koji se jos trazi, i koji se ucio na nama.Nama treba izgradjen TRENER. Nikakvi pokusaji i eksperimenti.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 04 avg 2015, 11:19

Nema uprava sta stajati iza trenera kad se ovdje ne radi o bojkotu trenera od strane igraca, nego o pogresnom pristupu trenera prema svom poslu(haverisanje). Uprava je trebala stati iza Kodre kad su supci glumili zvjeri na treningu, a jedva hodali na tekmama.

P.S. I hajd uozbiljite se sa komentarima "dzeno zasluzan za titulu". Zaboravljate da nije mogao meda na jesen, i da je Kodro spasio ono sto je on zasrao, tako da zasluge za titulu pripadaju Kodri koliko i njemu, mada po meni najmanje je tu njegove zasluge.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 04 avg 2015, 11:21

Kodro je dobar trener za mene.Ali igraci hoce dzenu sto kod njega mogu raditi sta hoce i pivo popiti u kafani sa trenerom.

Dzeno nema muda da igracima nesto "lose" kaze.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 avg 2015, 11:21

RN87 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Da, treba uprava da stane iza trenera, ali ne iza ovog. Trebala je da stane iza Mehe a nije pa evo šta imamo sad.
Upravo tako, kvalitetan trener pa da se stane iza njega.
Da su stali iza Kodre i dalje bi bila nasa ona da smo titulu uzeli kad je drina bila marka,a tesko bi sa Kodrom izborili evropu,a sa Dzenom jesmo juce izgubili utakmicu sa veoma losom igrom alii i ona jucerasnja igra je za Kodrinu igru bila extra,kad se sjetim samo igre kod Mehe muka mi ljudi,nemojte Kodre spominjati vise molim vas.
Samo Sarajevo

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 avg 2015, 11:21

Da je Dženo ostao trener do polusezone mi ne bi ni u evropu izašli, bez ikakvog bojkota. Je*o trenera kojem je vrh trenerskog znanja "Pa iskreno ja sam njima haj da kažem dao kako se zove slobodu u igri"
1946

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 04 avg 2015, 11:22

Almir Muratovic - Žuti veliki pitar sa istočne tribine je jučer izgubio životnu bitku u 44. godini zivota . Dzenaza će se klanjati danas u 17 sati u Rakovici . Rahmet ti dusi veliki pitaru :(
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, keli, Posejdon, Rajvosa4ever, ronaldo99, UltraNorth i 84 gosta.