FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2015, 13:02

Mi u ekipi imamo dovoljno i desetki i lijevih i desnih bekova i veznjaka i napadaca...ova ekipa je svemirski brod za ovu ligu.
Ovim igracima treba autoritet a znalac koji ce uz podrsku uprave zavesti reda i discipline,napraviti manju cistku ifino sve posloziti. Realno domet ove ekipe je dupla kruna uz skor 24-5-1
Ako ostane ovako nista se ne promijeni (a mozda je vec kasno i da se mijenja) ocekujte patnju jos goru vec prisle godine o tituli da ne pricamo
P.S. Svi ste vidjeli kako je to izgledalo kada je to ljupko uradio,a dzeno jednim dijelom nastavio...kakva je igea bila
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 04 avg 2015, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 avg 2015, 13:16

Bez pritiska da se uzme titula Dženin haverski pristup s igračima bi nam se fakat mogao obiti o glavu. Mislim da to svi znate, ovdje nije izgubljena samo jedna utakmica. Nego je izgubljeno 3 boda u odnosu na Široki, jer je on u Travniku pobjedio, a to tako gledam - međusobni mečevi neće mnogo riješiti (vjerovatno domaćin pobjeđuje u obje) tako da Lištica već ima 3 boda prednosti.

Imamo savršene igrače, ali bojim se da evo već u drugom kolu se vidi strašna fizička nespremnost, hajde ovi koji su došli naknadno, koji nisu igrali, ali ekipa koja je tu od prošle sezone, već u 60 minuti mi jedva trčimo.

Uvijek me iritiralo to "tek je počela utakmica" (jučer mi govori neko ovdje) ili "tek je počelo prvestvo"... kao OK je biti loš na početku, ima dovoljno vremena da se vadimo iz govvana... Pa brate mili zašto bi sa ovakvom ekipom uopšte ušli u govvna.

Isto prije tekme me neki napadoše jer "u ovoj šaban ligi nam niko nije ravan", pa onda protiv Travnika dva i po' udarca prema golu... a realno trebali dati više golova nego što je na kraju bilo ukupno udaraca.

Ovo bi bila za nas "šaban" liga kada bi trener prekinuo jaranski odnos, kad bi igrači koji igraju u FKS počeli da žive sportski život, bolan ja se sjećam jedan mi stariji igrač govori (1960tih igrao) kad je imao 21 godinu vidio ga trener s cigarom, suspendovali ga više nigdje nije mogao zaigrati. Još tad kad su cigare se recimo pušile tokom talkshow emisija... a ne danas kada je jasno koliko to prije svega šteta jednom sportisti. Alkohol, izlasci, šminkeraj... sve to dovodi do trenutka gdje mi imamo ekipu koja je na papiru svemirski brod, a na terenu realno prosjek.

Sada znam da će mnogi reći "pa idi navijaj za njih ako ti se sviđaju", ali ekipe kao Zrinjski i Lištica su trenutno u svim segmentima osim po rosteru (a i to samo na papiru) profesionalniji sportski kolektiv. (Ne ubrajam navijače da se razumimo, tu nam ne može niko u državi)

Oprostite na malo dužem preseravanju, ovo je možda 20% onog što sam krenuo da kažem, al' ionako mi mati bolesna, još da štuca jer je psuju dok čitaju ovaj post, jer misle da ja mrzim Sarajevo ili da imam neke frustracije koje na istom liječim...
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 04 avg 2015, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 avg 2015, 13:17

Ocekujem da nas Uprava nagradi s korektnim cijenama karata, zapad 15 Istok 10 :crazy:
Dolazimo zbog kvaliteta, jer ipak valja gledati Stojceva i njegovo peglanje lopte, nesigurnog Ostrakovica, bezidejnog Velkoskog, bez Cimirota, itd...
Da nas fino pocaste sto pomenute igrace cekamo vec neko vrijeme da pokazu bar nesta od onog sto Moraju pokazati :)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2015, 13:19

@pitarbordo, slicno mislimo :thumbup:

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 04 avg 2015, 13:20

zagorski je napisao/la:Mi u ekipi imamo dovoljno i desetki i lijevih i desnih bekova i veznjaka i napadaca...ova ekipa je svemirski brod za ovu ligu.
Ovim igracima treba autoritet a znalac koji ce uz podrsku uprave zavesti reda i discipline,napraviti manju cistku ifino sve posloziti. Realno domet ove ekipe je dupla kruna uz skor 24-5-1
Ako ostane ovako nista se ne promijeni (a mozda je vec kasno i da se mijenja) ocekujte patnju jos goru vec prisle godine o tituli da ne pricamo

Kolega realno mi imamo samo nagomilanih igraca i mozda stavrno imamo na nekim pozicijama igrace koji su svemirski brod za ovu ligu,ali kad ti u ekipi nemas lijevog beka,kada nemas pravog zadnjeg veznog,kada sem duljevica nemas krila vrijedno spomena onda dobijes ovakav samar cak i od Travnika.Ne mozes ocekivati bez dobrog zadnjeg veznog neku cvrstinu u sredini,ne mozes ocekivati od velkoskog i okica da nekog zaganjaju da naprave pritisak koliko su slabi fizicki dotaknes ih prstom oni padaju,a oni su krila treba da zuje gore dole driblaju,centriraju itd...Znaci imamo mi velikih problema bukvalno bocne pozicije nam ne postoje zato i nismo napravili priliku protiv poljaka.O golmanu i da ne pricam.Sredina je uredu uz naravno jos jednog cvrstog zadnjeg veznog,a za jednim dobrim lijevim bekkom i krilom vapi ekipa i to se vidi.Bit ce bolje kad se dulja oporavi,ali treba i na drugoj starni neko tipa dulje...Dakle mi imamo stavrno super igraca,ali neke pozicije su nam toliko kriticne da skoro i ne postoje,Veliki su to problemi i pored toga sto imamo benku,stepanova,dulju itd.....

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 avg 2015, 13:24

Da hoće proći što brže ova sedmica, muka mi više naglabati i čitati jedno te isto. Ko nije do sad skontao, nadam se da neće ni imati priliku jer se nadam da više nećemo ni kiksati. Daj škutore vamo da se iskalimo na njima, nastavimo gdje smo stali prije ovoga i zaboravimo na jučerašnji poraz!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 avg 2015, 13:30

Ne mogu ni da zamislim šta bi bilo da ispušimo od lištice sad :crazy: :crazy: :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 04 avg 2015, 13:31

Ako ovako nastavimo, neces morati ni zamisljati :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 avg 2015, 13:31

uNbx je napisao/la:Ne mogu ni da zamislim šta bi bilo da ispušimo od lištice sad :crazy: :crazy: :crazy:
belaj veliki
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 avg 2015, 13:35

uNbx je napisao/la:Ne mogu ni da zamislim šta bi bilo da ispušimo od lištice sad :crazy: :crazy: :crazy:
I uprava i igraci moraju biti svjesni toga koliki nama navijacima ta utakmica znacaj ima. Mislim da osim kad igramo sa konama, jedino protiv listice se raja onako nalozi i na svaki nedosuđen faul i sl cijela tribina skace na noge i psuje, navija se i na istoku kao na sjeveru i pobjeda protiv njih je uvijek bitna. Neka ponove igraci pristup iz prosle utakmice sa njima na AFH i rezultat nece izostati. Tad nisu mogli u prvom pol loptu da prenesu preko centra kako smo ih pritisli.
Bahati, bahati Željkan!
1946

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 04 avg 2015, 13:36

Službena ponuda od PAOK-a je stigla na adresu našeg kluba, ali ne mogu vam reći o kolikom novčanom se iznosu radi. Vidjet ćemo, no mislim da su u ovom trenutku šanse za Cimirotov odlazak u PAOK jako male :crazy:
A.I
orde del male

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 04 avg 2015, 13:36

THEC je napisao/la:
belaj veliki
Ja vjerujem da cemo ih dobiti,ali i ako ih dobijemo nasi problemi nece nestati....Sad izgurati nekako polusezonu pa onda dovesti ciljano igrace koji nam trebaju za 2-3 pozicije,a ne samo gomilati kao dosad....

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 avg 2015, 13:37

trunks1946 je napisao/la:Službena ponuda od PAOK-a je stigla na adresu našeg kluba, ali ne mogu vam reći o kolikom novčanom se iznosu radi. Vidjet ćemo, no mislim da su u ovom trenutku šanse za Cimirotov odlazak u PAOK jako male :crazy:
A.I
Pa jbg jerane mislis da ce ti tako lahko govorit koliko koja ponuda stize za svakog igraca... ;)

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 04 avg 2015, 13:38

........................................DELAC...............................
Kallasi............Stepanov............Barba.........Bekic..
.......................Ikande................Radovac................
....................................Alispahic.............................
Hebibovic................................................Duljevic..
.....................................Benko.................................

Treba probati ovako i Hebiba staviti gdje mu je mjesto. A kad se sad vraca vracao bi se i sa ove pozicije. Krste kao da tone. Volim ga ali u za sad tanak. Ne znam zasto. Okica bezopasnog ne zelim ni na klupi. Puziju je vakat da se ohladi. Vakat je da se pocnu profesionalci forsirati. Amer Bekic bi cekao prvi da uleti s klupe kao i Rustem. Dosta je mahalasa. Kvalitet treba da igra i pozrtvovanost.
Dulja moze i desno i lijevo pokazao je milion puta. Kallasi je borac i profesionalac veci od polovine. Toliko nacina i igraca univerzalnih da se malo salta. Kako bi se neki majstor, fudbalski strucnjak poigrao sa ovakvim sastavom u ovoj ligi. Mi bi uzivali. Kodro je pokusao ali ili je pogresno ili nisu htjeli da slusaju. A dobro se Benkinih izjava sjecam poslije losih tekmi:"Nismo ispostovali dogovor iz svlacionice".Ali eto uvijek nesto fali. Imas igrace nemas ko da ih dovede u red. Ali ne treba sve tako crno gledati ... tek se zahuktalo. Siroki kad je najbolji bio znamo gdje je prosuo bodove prosle sezone. S Travnicanima nikad ne znas...
Ps. Halalite na avataru. Ovo je u doba kad se nametao pored Tadejevica.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 04 avg 2015, 13:40

Kako sad odjednom male šanse za odlazak Cimirota ? Jučer aleksandar napiše da će vjerovatno ubrzo bit završen najveći transfer u povjesti PL, i sad odjednom male šanse ?
Ako je najveći transfer u povjesti PL, onda mora bit veći od 900 tisuća, jer je Široki Brijeg prije 10ak godina prodao Mirka Hrgovića Wolfsburgu za 900 milja.

@edit, ako Atromitos oće Stojčeva, i ako na kraju ipak pošalju tu cifru koju traže naši, ja bi im poslao i Bojana u paketu. :D
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 04 avg 2015, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 avg 2015, 13:42

joker90 je napisao/la:
I uprava i igraci moraju biti svjesni toga koliki nama navijacima ta utakmica znacaj ima. Mislim da osim kad igramo sa konama, jedino protiv listice se raja onako nalozi i na svaki nedosuđen faul i sl cijela tribina skace na noge i psuje, navija se i na istoku kao na sjeveru i pobjeda protiv njih je uvijek bitna. Neka ponove igraci pristup iz prosle utakmice sa njima na AFH i rezultat nece izostati. Tad nisu mogli u prvom pol loptu da prenesu preko centra kako smo ih pritisli.
Svakako da je tekma sa njima ima poseban značaj, ali sad poslije ovog kiksa u gostima, ako kući od njih zijanimo (ili da je bilo ko drugi), stvorit će se pravo loša atmosfera, nešto slično kao na proljeće kad smo počeli redat loše rezultate...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 04 avg 2015, 13:43

GracanicaAA je napisao/la:
trunks1946 je napisao/la:Službena ponuda od PAOK-a je stigla na adresu našeg kluba, ali ne mogu vam reći o kolikom novčanom se iznosu radi. Vidjet ćemo, no mislim da su u ovom trenutku šanse za Cimirotov odlazak u PAOK jako male :crazy:
A.I
Pa jbg jerane mislis da ce ti tako lahko govorit koliko koja ponuda stize za svakog igraca... ;)
Ma nije mi to problem koja cifra, neko hocel Cimi ikako ici, kazu da je 1M eura nece valjda to odbiti :roll:
orde del male

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 avg 2015, 13:46

----------------Delacž
Kallasi-----Stepanov----Barbaric-----Protic
-------------Cimirot--Ikande--
Hebibovic-----Radovac---------Bekic.AL
---------------Benko
probat ovo pa nek bude sta bude..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 avg 2015, 13:50

Protić :D
Kojeg smo vraga dovodili Bekića?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 avg 2015, 13:52

SiouxLukavac je napisao/la:Protić :D
Kojeg smo vraga dovodili Bekića?
Pa evo ga u prvih 11 :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, MSOZ101, Rule_hz, senad82 i 62 gosta.