Pa ti se baš praviš lud. Je.bo te gol, kad on pasa ne može dati kako treba i pretrčati protivničkog igrača, a tek ušao. Ja bih volio da ti budeš u pravu i da to tako bude, al' teško buraz. Bez igre nema ni bodova protiv jačih ekipa, vidio sam u prva tri kola našu "igru", loše da ne može biti lošije. Jednostavno neki taktički potezi i zamisli Strame nisu ispali kako treba i umjesto da mjenja to i okrene se 4-2-3-1 formaciji, on i dalje gura ovaj jad od formacije i taktike. Nadam se samo da se neće kasno sjetiti, jer mi je drag trener i volio bih da ostane dugi niz godina na klupi. A individualna akcija nam ni na jednoj ozbiljnoj tekmi neće donijeti ni boda, a kamoli bodove, zapamti to.SiamoNoi je napisao/la:Eto sam si odgovorio kaj je napravio u to vrijeme što je bio u igri.Zabio je gol,on je svoje u ovom susretu odradio.Odveo je golom utakmicu u mirnije vode.Vasa Ladacki je napisao/la:Ubacuje Cassana i šta taj Cassano uradi u 20 minuta?!? Svaki pas je fulio, zabio je gol, koji bi ruku na srce zabio i idiot.Neće svaku tekmu Milito raspalit' sa 25 metara i zabit' go. Morat' će se praviti akcije i akcije kako bi se došlo do gola, a ja sam ih malo vidio ne samo protiv Torina (gdje ih nije nikako bilo), nego i u prve dvije tekme..
Neće Milito svaku,drugu će ubacit Coutinha i on će individualnom akcijom donijeti 3 boda.Hvala Bogu pa imamo dovoljno igrača koji jednim trenutkom inspiracije mogu riješit utakmicu.Vasa Ladacki je napisao/la:Neće svaku tekmu Milito raspalit' sa 25 metara i zabit' go. Morat' će se praviti akcije i akcije kako bi se došlo do gola, a ja sam ih malo vidio ne samo protiv Torina (gdje ih nije nikako bilo), nego i u prve dvije tekme..
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Nama je Željo svetinja jedina.
Golovi i rezultati se broje i pišu.Dojam je tu manje bitan kada se ocjenjuje nečiji konačan rad/učinak.Vasa Ladacki je napisao/la:Pa ti se baš praviš lud. Je.bo te gol, kad on pasa ne može dati kako treba i pretrčati protivničkog igrača, a tek ušao. Ja bih volio da ti budeš u pravu i da to tako bude, al' teško buraz. Bez igre nema ni bodova protiv jačih ekipa, vidio sam u prva tri kola našu "igru", loše da ne može biti lošije. Jednostavno neki taktički potezi i zamisli Strame nisu ispali kako treba i umjesto da mjenja to i okrene se 4-2-3-1 formaciji, on i dalje gura ovaj jad od formacije i taktike. Nadam se samo da se neće kasno sjetiti, jer mi je drag trener i volio bih da ostane dugi niz godina na klupi. A individualna akcija nam ni na jednoj ozbiljnoj tekmi neće donijeti ni boda, a kamoli bodove, zapamti to.SiamoNoi je napisao/la:Eto sam si odgovorio kaj je napravio u to vrijeme što je bio u igri.Zabio je gol,on je svoje u ovom susretu odradio.Odveo je golom utakmicu u mirnije vode.Vasa Ladacki je napisao/la:Ubacuje Cassana i šta taj Cassano uradi u 20 minuta?!? Svaki pas je fulio, zabio je gol, koji bi ruku na srce zabio i idiot.Neće svaku tekmu Milito raspalit' sa 25 metara i zabit' go. Morat' će se praviti akcije i akcije kako bi se došlo do gola, a ja sam ih malo vidio ne samo protiv Torina (gdje ih nije nikako bilo), nego i u prve dvije tekme..
Neće Milito svaku,drugu će ubacit Coutinha i on će individualnom akcijom donijeti 3 boda.Hvala Bogu pa imamo dovoljno igrača koji jednim trenutkom inspiracije mogu riješit utakmicu.Vasa Ladacki je napisao/la:Neće svaku tekmu Milito raspalit' sa 25 metara i zabit' go. Morat' će se praviti akcije i akcije kako bi se došlo do gola, a ja sam ih malo vidio ne samo protiv Torina (gdje ih nije nikako bilo), nego i u prve dvije tekme..
Dobro,kužim ja i kaj ti hoces reć,ali nova je ekipa i treba im dat kredita,treba vremena3 mjeseca utakmica je minimum minimuma da se da neka ocjena što se napravilo u igri i u kojem smjeru dalje.Što se toga tiče,ne brinem se ni najmanje,vjerujem u Stramu maksimalno.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
U pravu si, ekipa jeste nova i treba pričekati malo. Tri mjeseca je puno, jer u 3 mjeseca dobijaš ili gubiš scudetto/LP/EL.. Ja vjerujem u potpunosti Strami i nadam se da zna šta radi, al' ovo ne miriše na dobro. Još jedna mučna sezona mi ne treba, gledati klubove poput Lazia ili Rome kako uzimaju mjesto koje pripada nama. Naš domet u ovom trenutku je 2-3 mjesto i to treba da je cilj i Strami i upravi, jbg realno scudeto je daleko, Juve ima snažnu ekipu, al' ovo što su pokazali u tri kola ne miriše na dobro. Daj bože da se varam i da će me ušutiti, al' ova formacija je štetna po ovako talentiranu i tehnički jaku ekipu..
Neznam možda ja malo drugačije prolazim kroz te utakmice zato što stvarno vjerujem da će Strama nešto veliko napraviti pa se ne trenutno ne zamaram pretjerano nekim stvarima jer je strpljenje najbitnije sada.
I uvjeren sam da ćemo iduće sezone ponovno igrati u LP i to nam mora biti cilj i to je cilj kao što su već više puta rekli i Strama i Moratti.
Isto kao što sam recimo bio uvjeren u to da ćemo ovaj put stvarno dobar transfer rok odraditi i da će se kupovati ciljano itd.
I uvjeren sam da ćemo iduće sezone ponovno igrati u LP i to nam mora biti cilj i to je cilj kao što su već više puta rekli i Strama i Moratti.
Isto kao što sam recimo bio uvjeren u to da ćemo ovaj put stvarno dobar transfer rok odraditi i da će se kupovati ciljano itd.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Da ja nešto kažem.
Realno inter je igrao protiv ekipa koje su prošle sezone igrali u Serie B, tako da ove dvije utakmice ne trebaju biti neko mjerilo. Došla je Roma i pobjedila. To možda nešto govori.
Stramaccioni je postavio onakvu taktiku neko večer jer je išao na sigurno, on je mlad i neiskusan trener, rekao bih da još uvijek traži pravu formaciju i idealnih 11.
Ali opet inter je prema prikazanom sigurno ispred Milana, a iza Napolija i Juventusa. Mišljenja sam da će se boriti za treće mjesto zajedno sa Laziom.
Roma i Milan će sami sebe otpisati protiv slabijih ekipa.

Realno inter je igrao protiv ekipa koje su prošle sezone igrali u Serie B, tako da ove dvije utakmice ne trebaju biti neko mjerilo. Došla je Roma i pobjedila. To možda nešto govori.
Stramaccioni je postavio onakvu taktiku neko večer jer je išao na sigurno, on je mlad i neiskusan trener, rekao bih da još uvijek traži pravu formaciju i idealnih 11.
Ali opet inter je prema prikazanom sigurno ispred Milana, a iza Napolija i Juventusa. Mišljenja sam da će se boriti za treće mjesto zajedno sa Laziom.
Roma i Milan će sami sebe otpisati protiv slabijih ekipa.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ja se samo nadam da neće Hereru zaje.bat po defanzivnoj formaciji.SiamoNoi je napisao/la:Neznam možda ja malo drugačije prolazim kroz te utakmice zato što stvarno vjerujem da će Strama nešto veliko napraviti pa se ne trenutno ne zamaram pretjerano nekim stvarima jer je strpljenje najbitnije sada.
Nego, nadovezao sam se na post da kritikujem i taj prelazni rok. Ne znam, nisam oduševljen, iz razloga što su dovedeni potrošeni igrači u liku Gargana, Cassana i Palacia. Debeli Cassano zauzima mjesto Coutinhu, koji je u naponu snage i sigurno u ovom trenutku bolji igrač od Cassana. Palacio je kao malo bljesnuo i nadam se da će biti dostojna zamjena Militu, a ne igrati kao krilo.. Klempu neću ni komentarisati.
S druge strane opet doveli smo fine mlade igrače u vidu Juana, Pereire i vraćanja Coutinha. Sve bi to bilo super da se oni koriste na pravi način. Juan tek prva tekma, Pereira na poziciji koju nikad nije igrao, Coutija i nema nikako. Nadam se samo da neće otjerati sve dobre igrače.
-
- Kontakt:
Vasa,nemoj mi ba protiv Palacia
covjek mi je nekako bas legao.
Ali,bez zezancije,moras priznat da su Guarin i Sneijder najvise podbacili neku vece,a oni su nam najbolji igraci. Ono ce sigurno bit bolje. Na kraju krajeva,kad uporedim pocetak ove sa pocetkom prosle sezone,vidi se velika razlika. Djeluje organizovanije.

Ali,bez zezancije,moras priznat da su Guarin i Sneijder najvise podbacili neku vece,a oni su nam najbolji igraci. Ono ce sigurno bit bolje. Na kraju krajeva,kad uporedim pocetak ove sa pocetkom prosle sezone,vidi se velika razlika. Djeluje organizovanije.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Hocu i ja koju napisati
Sjecatel se kada je Strama dosao na nasu klupu, u onom ocajnom periodu, onda se morate sjetiti i njegovog intervjua gdje je rekao da sezonu mora zavrsiti sa igracima koji su i do sada igrali, da nece kretati odmah u pravljenje svoga Inter. Tako je i bilo, jer najlakse mu je bilo sa senatorima doci do kraja sezone i sa njima osvojiti najvise bodova, jer tko ce sada par kola prije kraja gurati mlade u vatru, a bez europe si i isao je na sigurno, tj. provjereno, uspjelo mu je u jednoj mjeri.
Sada da se vratimo na ovu sezonu. Strama opet istu stvar radi, normalno igraju drugi igraci, ali opet ide na sigurno, ide da osvoji bodove, jer ekipa se tek gradi i ne bi bilo dobro da se odmah na pocetku prosipaju bodovi, vec ovako ih se skuplja, raste moral ekipe sa novim pobjedama, a polako se i uigravaju novi sistemi koje ce Strama koristiti. Ja sam takodjer za ovo sto on radi, jer skuplja bodove sto je najvaznije, ali on polako gradi svoju ekipu, isprobava sve moguce varijante, gura neke nove igrace. Tko je misljenja da ce Strama igrati stalno kao u Torinu za vikend, taj grijesi, jer nije to to, a i Strama to zna, ali morao je probati da vidi kako to funkiconise, a sa takticke strane je bilo odlicno, sto pokazuje i 7(ocjena) koju je Strama dobio za tu tekmu.
Polako se vracaju svi u ekipu i tek ce sada Strama da bira sta zeli, jer ima izbora igraca. I meni je krivo zbog Coutinha, ali sjetim se da je Strama inzistirao na njemu, dok je dosao, onda za malog genijalca nema zime sigurno, jer on ce svoju sansu dobiti. A ne bi bilo ni uredu da se sav teret tima stavi na ledja Coutinha, jer svi od njega sada ocekuju ono nesto i preveliki se pritisak stvara na momka, sto nije uredu, treba ga rasteretit pustiti ga da igra svoju igru.
Ja sam zadovoljan sa ovim, jer od 2010 ostali su jos samo Milito, Sneijder, Cambiasso i Zanetti, a sto je najvaznije ni jedan nisu nedodirljivi, tj. imaju zamjene i za njih, dobro Zanetti manje vise, ali za ostale sigurno.
Vracaju se Ricky, Obi, tu su Juan, Ranocchia, Pereira, Guarin, Coutinho, igraci koji ce nas za 2-3 godine voditi do finala LP

Sjecatel se kada je Strama dosao na nasu klupu, u onom ocajnom periodu, onda se morate sjetiti i njegovog intervjua gdje je rekao da sezonu mora zavrsiti sa igracima koji su i do sada igrali, da nece kretati odmah u pravljenje svoga Inter. Tako je i bilo, jer najlakse mu je bilo sa senatorima doci do kraja sezone i sa njima osvojiti najvise bodova, jer tko ce sada par kola prije kraja gurati mlade u vatru, a bez europe si i isao je na sigurno, tj. provjereno, uspjelo mu je u jednoj mjeri.
Sada da se vratimo na ovu sezonu. Strama opet istu stvar radi, normalno igraju drugi igraci, ali opet ide na sigurno, ide da osvoji bodove, jer ekipa se tek gradi i ne bi bilo dobro da se odmah na pocetku prosipaju bodovi, vec ovako ih se skuplja, raste moral ekipe sa novim pobjedama, a polako se i uigravaju novi sistemi koje ce Strama koristiti. Ja sam takodjer za ovo sto on radi, jer skuplja bodove sto je najvaznije, ali on polako gradi svoju ekipu, isprobava sve moguce varijante, gura neke nove igrace. Tko je misljenja da ce Strama igrati stalno kao u Torinu za vikend, taj grijesi, jer nije to to, a i Strama to zna, ali morao je probati da vidi kako to funkiconise, a sa takticke strane je bilo odlicno, sto pokazuje i 7(ocjena) koju je Strama dobio za tu tekmu.
Polako se vracaju svi u ekipu i tek ce sada Strama da bira sta zeli, jer ima izbora igraca. I meni je krivo zbog Coutinha, ali sjetim se da je Strama inzistirao na njemu, dok je dosao, onda za malog genijalca nema zime sigurno, jer on ce svoju sansu dobiti. A ne bi bilo ni uredu da se sav teret tima stavi na ledja Coutinha, jer svi od njega sada ocekuju ono nesto i preveliki se pritisak stvara na momka, sto nije uredu, treba ga rasteretit pustiti ga da igra svoju igru.
Ja sam zadovoljan sa ovim, jer od 2010 ostali su jos samo Milito, Sneijder, Cambiasso i Zanetti, a sto je najvaznije ni jedan nisu nedodirljivi, tj. imaju zamjene i za njih, dobro Zanetti manje vise, ali za ostale sigurno.
Vracaju se Ricky, Obi, tu su Juan, Ranocchia, Pereira, Guarin, Coutinho, igraci koji ce nas za 2-3 godine voditi do finala LP

Pozvani igraci za utakmicu protiv Rubin Kazana:
Portieri: 1 Handanovic, 27 Belec, 32 Cincilla;
Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo;
Centrocampisti: 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 31 Pereira;
Attaccanti: 7 Coutinho, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.
OUT:PALACIO,OBI,ALVAREZ
Palacio navodno zbog sitne povrede,a sta je sa Obijem i Alvarezom ?
Portieri: 1 Handanovic, 27 Belec, 32 Cincilla;
Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo;
Centrocampisti: 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 31 Pereira;
Attaccanti: 7 Coutinho, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.
OUT:PALACIO,OBI,ALVAREZ
Palacio navodno zbog sitne povrede,a sta je sa Obijem i Alvarezom ?
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
oćemo ovaku formacijuuuu !!!!!
___________Handanović____________
Zanetti__Rannochia__Juan___Perreira
_______Guarin___Cambiasso________
Cassano_____Sneijder______Coutinho
_____________Milito_______________

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma Cassano će da samelje. 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Što Coutinho ne igra? Jel povreda u pitanju?
On je meni ekstra igrač ... mogao bi dosta toga da donese igri Intera.
On je meni ekstra igrač ... mogao bi dosta toga da donese igri Intera.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- alenseeman
- Kontakt:
mene zanima gdje nam se izgubio mudingayi... kako cemo bez njega 

Forza Inter !
silenT je napisao/la:oćemo ovaku formacijuuuu !!!!!![]()

jes da me malo cambiasso ubada u oci ovdje al dobra je ..

inace ?
Ja mislim da kljuc uspjeha ovog intera je u pronalazenju hemije izmedju Coutinha, Sneijdera i Cassana + gore Palacia ( ne Milita, on je svoje dao podavno ).
Oni ako krenu igrati i zabijati onda se moze nesto i ocekivati. Mourinhov inter je svaki napad bila sansa. Mnogi ce reci da je Mourinhov inter bio dobar zbog odbrane, al i tad smo kod kuce primili od Rome 3, Siene 3, Palerma 3 -- Al smo im dali Romi 5, Sieni 4, Palermu 5
Samo ustimat relaciju u napadu samo too
Oni ako krenu igrati i zabijati onda se moze nesto i ocekivati. Mourinhov inter je svaki napad bila sansa. Mnogi ce reci da je Mourinhov inter bio dobar zbog odbrane, al i tad smo kod kuce primili od Rome 3, Siene 3, Palerma 3 -- Al smo im dali Romi 5, Sieni 4, Palermu 5

Samo ustimat relaciju u napadu samo too

inace ?
NextGen Series: Inter 3-2 Liverpool (Forte 16' Belloni 40' Gariatno 80' // - Adorjan 33' 89' )
Gledao sam tekmu vrlo dobra igra nasi momaka!
Inter se nalazi u grpi 5 sa:
Borussia Dortmund
Inter Milan
Liverpool
Rosenborg
Gledao sam tekmu vrlo dobra igra nasi momaka!
Inter se nalazi u grpi 5 sa:
Borussia Dortmund
Inter Milan
Liverpool
Rosenborg
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Vjerujem da ce to momci pocistiti, kao i prosle godine. Jeste da fali par igraca koji su bili nosioci igre, al ovo je prilika za neke nove da se dokazu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
JohnLowe je napisao/la:jes da me malo cambiasso ubada u oci ovdje al dobra je ..silenT je napisao/la:oćemo ovaku formacijuuuu !!!!!![]()
Ne blamiraj se.JohnLowe je napisao/la:Ja mislim da kljuc uspjeha ovog intera je u pronalazenju hemije izmedju Coutinha, Sneijdera i Cassana + gore Palacia ( ne Milita, on je svoje dao podavno ).

@alenseeman
Ozlijeđen je
Ne blamiraj se ti.SiamoNoi je napisao/la:JohnLowe je napisao/la:jes da me malo cambiasso ubada u oci ovdje al dobra je ..silenT je napisao/la:oćemo ovaku formacijuuuu !!!!!![]()
_____________Milito_______________Ne blamiraj se.JohnLowe je napisao/la:Ja mislim da kljuc uspjeha ovog intera je u pronalazenju hemije izmedju Coutinha, Sneijdera i Cassana + gore Palacia ( ne Milita, on je svoje dao podavno ).
@alenseeman
Ozlijeđen je
Desit ce se Vieri opet, zbog takvih misljenja kao sto je tvoje. Zivi bili vidjeli.

inace ?
Za Cambiassa nemam rijeci, pretrci 2-3 kilometra po utakmiciSiamoNoi je napisao/la:JohnLowe je napisao/la:jes da me malo cambiasso ubada u oci ovdje al dobra je ..silenT je napisao/la:oćemo ovaku formacijuuuu !!!!!![]()
_____________Milito_______________Ne blamiraj se.JohnLowe je napisao/la:Ja mislim da kljuc uspjeha ovog intera je u pronalazenju hemije izmedju Coutinha, Sneijdera i Cassana + gore Palacia ( ne Milita, on je svoje dao podavno ).
@alenseeman
Ozlijeđen je

inace ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.