Postao/la OdbrambeniOP » 29 maj 2022, 22:41
Cestitke nasem klubu na jos jednoj utakmici bez poraza,velika stvar za kontinuitet,samo me boli sto nismo ostvarili vise protiv ekipe koja je juce obezbjedila opstanak,za NAVIJACE i njihov ucinak ZLATNA MEDALJA,ostalo dosta diskutabilno,ako se dalje oslonimo na igrace kao sto su Stilic,Bekric,Zec,Kosoric,Osmanovic itd koji sve sto zahtjeva dizanje cune rade u pet metara, onda je nasem klubu u najmanju ruku mrka kapa, da ne koristim jace rijeci , ne zelim vrijeďati doticne ipak su oni majstori na svoj nacin,izuzev jednog i njihov doprinos nasem klubu je znacajan,mada bi se pojedini dali komentarisati i u drugom pravcu,o tom potom,sve lose ovih,mi odmah pripisemo mladim igracima i pucamo po njima bez pardona(ovi mladi ce sigurno kad tad pobjediti ove gore, jer genetika je podobro odradila posla),frisak primjer za naš,Vaš, odnos prema mladim igracima,da je Muftic danas odradio 2-3 intervencije i primio gol kao Bender,sve salve negativnosti bi otisle na njegov racun,ne aludiram samo konstatujem ono sto sam gledao,opet djeluje da mlade igrace trener drzi u timu da bi pojedinci iz svih oruzja pucali po njima a on da likuje,na ovaj nacin ne nastaju od mladih igraca klase a ni klub cija su to dijeca nikad ne postaje EVROPSKI KLUB,a svi tezimo i KLASI i EVROPI,trener nije uocio Kocevica nego mu ga je nametnuo jedan zestoki momak,svi ga znate a isto znate da mu je iz nekog razloga prepreka i Edisov pomocnik,o tom potom,mada Kocevic i nije pokazao u ova dva susreta,u prvom nam je pokazao start sa dvije noge za koji je hladno trebao dobiti crveni,hvala sudiji,danas je neko prokomentarisao da je izgubio dosta lopti i nista vise,slazem se,stoji da je talenat za buducnost samo uz rad,trener definitivno nije za Zelje,nije to onaj karakter kao nekad,pokazuje se da mu svaka šuša moze i namece igrace ili su svi koji trenutno defiluju nasim klubom njegovi,i jedno i drugo je pogubno za nas klub,ne placa iz svog dzepa,za sportski dio iskljucivu odgovornost snosi Edis jer za svakog igraca je on potvrdio,sve sto je sportski dio on je unutra, prema tome sve sto je ova ekipa ostvarila je njegovo djelo i mora poloziti racune,prijasnji Edis bi sigurno podnio ostavku sam ali za ovog nisam siguran,dosao je sa dosta pompe Vi to znate (ko hoce,hoce)a izjava poslije utakmice ko pi-kica eto trebat ce nam i n v e s t i t o r, ptice znaju da nam treba, a mi imamo šesto pretoceno u titulu,svaka mu cast,toliko drzi do onih koji vole,mislim da je zasluzio da zajedno sa onim kojima je omogucio da se dokazuju(a ne vrijede) u nasem klubu ,ode i to odmah.