Safet Sušić - Pape

Dufresne
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 13:58

"Nisam u kontaktu sa Misketom, ali, kazao sam to već, do slanja poziva igračima ima još 15 dana i još uvijek ništa nije definitivno. Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo".

"Grčka se nalazi na 11. mjestu FIFA rang liste i to treba poštovati. Meni je najvažnije da nakon utakmice sa njima imamo realne šanse da budemo na kraju kvalifikacija prvi u grupi. Moramo gledati kako da ih dobijemo, ali ujedo i gledati kako da ne izgubimo. Sa remijem u tom susretu bi ostali na prvom mjestu u grupi, a treba biti realan činjenice da je Grke jako teško dobiti. Mislim da su oni jedna od najsretnijih ekipa na svijetu i nekada je zaista nevjerovatno kako dobiju ili ne izgube utakmice. Ja sam siguran da mi imamo bolju i kvalitetniju ekipu, a najbitnije je da svi ostanu zdravi i da budemo što kompletniji pred tu utakmicu", dodao je Pape na kraju razgovora za SportSport.ba.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ciro vrati se, halalimo ti sve pare sto si uzeo za onu reklamu za Konzum... :lol:
Pravda za Papeta!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 feb 2013, 14:04

Stvarno mu treba zabraniti da daje izjave.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 feb 2013, 14:04

Za sada još uvijek nije poznato da li će na spisku za Grke biti ime Zvjezdana Misimovića.

"Nisam u kontaktu sa Misketom, ali, kazao sam to već, do slanja poziva igračima ima još 15 dana i još uvijek ništa nije definitivno. Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo".
Susic: "Ne znam, nismo se culi, pojma nemam ko pije a ko placa, ni sto se tice standardnih reprezentativaca, nemam kontakt. Paa sooo bi imao? A ove potencijalne igrace, ma kontakt 100% ba, scouting je to na nivou." :D

Edit: Vidim i Dufresne je primjetio. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 14:07

Pa mislim, ako ne radis svoj posao, ok, ali ako ga ne radis makar suti, a ovaj direktno sve kaze novinarima...

Pa bog te vidio, kako mozes mrtav hladan rec, da je nemas pojma jel ti igra jeda od najbitnijih igraca u time, i da sa njim nisi u kontaktu...?!?!?!?

Mislim stvarno...

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravda za Papeta!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 feb 2013, 14:08

Koji kloc :roll: Cuj Grcka sretna :lol: Prvaci, ej prvaci Evrope!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 feb 2013, 14:08

Sad ce doci navijaci Susica, reci da je ovo laz i pljuvanje, i objasniti nam da je to taktika Susica, da zavara Grke, jer ovi nece ocekivati Misketa...kao lijevog beka. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2013, 14:10

Dezurni pljuvaci jedva docekali neku izjavu Safeta, pa da mogu kontrirati :lol: . Da Safet kaze da brise dupe tariguzom, vi biste rekli da se dupe treba brisati svilenom maramicom.

Od pocetka kvalifikacija govorite da su Grci qrac, boranija, da su se vise nego sretno provlacili u tekmama, a kada Safet kaze to, onda odmah ne valja :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 14:12

adriano_leite je napisao/la:Dezurni pljuvaci jedva docekali neku izjavu Safeta, pa da mogu kontrirati :lol: . Da Safet kaze da brise dupe tariguzom, vi biste rekli da se dupe treba brisati svilenom maramicom.

Od pocetka kvalifikacija govorite da su Grci qrac, boranija, da su se vise nego sretno provlacili u tekmama, a kada Safet kaze to, onda odmah ne valja :lol: .

Prijatelju dragi zanemari sve, samo sjedi i procitaj tekst, i molim te da cujem tvoj komentar, akcenat stavi na pasus o Zvjezdanu Misimovicu!

Molim te...
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 14:14

Principatus je napisao/la:
Za sada još uvijek nije poznato da li će na spisku za Grke biti ime Zvjezdana Misimovića.

Susic: "Ne znam, nismo se culi, pojma nemam ko pije a ko placa, ni sto se tice standardnih reprezentativaca, nemam kontakt. Paa sooo bi imao? A ove potencijalne igrace, ma kontakt 100% ba, scouting je to na nivou." :D

Edit: Vidim i Dufresne je primjetio. :D
Crkla baterija, ne fata signal u Kini... :lol:
Pravda za Papeta!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 feb 2013, 14:14

Dufresne je napisao/la:Pa mislim, ako ne radis svoj posao, ok, ali ako ga ne radis makar suti, a ovaj direktno sve kaze novinarima...

Pa bog te vidio, kako mozes mrtav hladan rec, da je nemas pojma jel ti igra jeda od najbitnijih igraca u time, i da sa njim nisi u kontaktu...?!?!?!?

I onda te neko mrtav hladan hebe u mozak i "dokazuje" ti, kako Susic sve ljudsko moguce poduzima da pozove nove igrace. :lol: A ovaj nema ni telefonskog kontakta sa reprezentativcima. I onda od njega ocekivati da ode u Gelsenkirchen i pogleda utakmicu Schalke ili da preduhitri Hitzefelda. Oplakah. Ah yes nemere on tamo otici i pricati nemaju ovi papire. Mozda i Miske nema nase papire?
:mrgreen:

Dragi Susicu flat rate telefonska u Francuskoj sigurno ima, pa mozes po citavom svijetu telefonisati, evo ja cu ti je platiti ako treba, ili cemo na forumu sakupiti. Ali neki ugovor, koji se moze svakog mjeseca otkazati, ako ide.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2013, 14:18

Dufresne je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Dezurni pljuvaci jedva docekali neku izjavu Safeta, pa da mogu kontrirati :lol: . Da Safet kaze da brise dupe tariguzom, vi biste rekli da se dupe treba brisati svilenom maramicom.

Prijatelju dragi zanemari sve, samo sjedi i procitaj tekst, i molim te da cujem tvoj komentar, akcenat stavi na pasus o Zvjezdanu Misimovicu!

Molim te...
Ovo za Misketa je preglupo da nemaju kontakta. Mada prateci Misketa posljednju godinu ili dvije, u velikom je padu, tako da je Kina mozda i najbolji izbor za njega, da zaradi jos para do kraja karijere, a ocigledno da u repki nece biti vise jedan od kljucnih igraca. Ja se nadam da ce nekako stupiti u kontakt, pa da i Muslimovic i Miske prorade i zaigraju za repku u punom sjaju, ali tesko ce se desiti da se Miske uozbilji. Mozda nakon par tekmi bez poziva, onda zaigra onako kako moze i zna. Ali slazem se da nije trebao spominjati Misketa, ali to su ti nasi novinari, koji ga koriste jer covjek kaze istinu i ono sto misli. Danas ili sutra ce to iskoristiti protiv njega, da naljute Misketa ili nekog petog ili desetog igraca. Kao sto su manipulisali u onoj situaciji Begovic - Susic. Greska Safeta je samo sto kaze ono sto misli u tom momentu. Daj Boze da zna lagati, svi bi ga obozavali.

Mes Que Un Club!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 feb 2013, 14:18

Dobro, zivis u kamenom dobu Pape, ali zasto se moras odavati, suti, budi namazan, a ne tako se izvaljivati.....

Nisu se culi? :lol:

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 14:26

adriano_leite je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Molim te...
Ovo za Misketa je preglupo da nemaju kontakta. Mada prateci Misketa posljednju godinu ili dvije, u velikom je padu, tako da je Kina mozda i najbolji izbor za njega, da zaradi jos para do kraja karijere, a ocigledno da u repki nece biti vise jedan od kljucnih igraca. Ja se nadam da ce nekako stupiti u kontakt, pa da i Muslimovic i Miske prorade i zaigraju za repku u punom sjaju, ali tesko ce se desiti da se Miske uozbilji. Mozda nakon par tekmi bez poziva, onda zaigra onako kako moze i zna. Ali slazem se da nije trebao spominjati Misketa, ali to su ti nasi novinari, koji ga koriste jer covjek kaze istinu i ono sto misli. Danas ili sutra ce to iskoristiti protiv njega, da naljute Misketa ili nekog petog ili desetog igraca. Kao sto su manipulisali u onoj situaciji Begovic - Susic. Greska Safeta je samo sto kaze ono sto misli u tom momentu. Daj Boze da zna lagati, svi bi ga obozavali.
Ovo je poenta sivh komentara...
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 14:29

Batko je napisao/la:Dobro, zivis u kamenom dobu Pape, ali zasto se moras odavati, suti, budi namazan, a ne tako se izvaljivati.....

Nisu se culi? :lol:
Dzaba mu sad, da sutra postane Einstein, niko mu ne bi povjerovao...:) Jer je to dokazao vise puta...
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2013, 14:30

Dufresne je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Ovo za Misketa je preglupo da nemaju kontakta. Mada prateci Misketa posljednju godinu ili dvije, u velikom je padu, tako da je Kina mozda i najbolji izbor za njega, da zaradi jos para do kraja karijere, a ocigledno da u repki nece biti vise jedan od kljucnih igraca. Ja se nadam da ce nekako stupiti u kontakt, pa da i Muslimovic i Miske prorade i zaigraju za repku u punom sjaju, ali tesko ce se desiti da se Miske uozbilji. Mozda nakon par tekmi bez poziva, onda zaigra onako kako moze i zna. Ali slazem se da nije trebao spominjati Misketa, ali to su ti nasi novinari, koji ga koriste jer covjek kaze istinu i ono sto misli. Danas ili sutra ce to iskoristiti protiv njega, da naljute Misketa ili nekog petog ili desetog igraca. Kao sto su manipulisali u onoj situaciji Begovic - Susic. Greska Safeta je samo sto kaze ono sto misli u tom momentu. Daj Boze da zna lagati, svi bi ga obozavali.
Ti i Principatus ste to istakli, ovi prije vas su pisali o sreci i Grckoj.

Mes Que Un Club!

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 18 feb 2013, 14:33

SlevinKelevra je napisao/la:Koji kloc :roll: Cuj Grcka sretna :lol: Prvaci, ej prvaci Evrope!
Sta jel, to nisu sretni, prvaci Evrope prije 9 godina nisu poderali nikog da valja ima 5 godina, zadnja njihova pobjeda od 3:0 - 11.10.2008. god. protiv Moldavije, svaka njihova pobjeda je na jedvite jade, al eto jos uvijek zive od stare slave :?

A sto se Misketa tice on je sa reprezentacijom zavrsio, od ove utakmice sa Slovenijom njegovu ulogu u potpunosti preuzima Pjanic i to je to, zamjenili smo jednog majstora sa velemajstorom ;)

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 14:33

Ja ne znam za vas, ovaj clanak je meni kao neke uvodno opravdanje, na neuspjeh protiv meca sa Grckom...

Naijskrenije se nadam, da nam na kraju nece trebati... 8-)
Pravda za Papeta!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 feb 2013, 14:36

Ima tu vise moronskih izjava. Od toga da je bod protiv Grcke dobar, preko toga da je Grcka sretna i za kraj da nista ne zna o situaciji Misimovica. Susic ima vrlo neozbiljan odnos prema svom poslu. Nadam se da barem gleda utakmice Grcke i sprema neku taktiku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 14:36

adriano_leite je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Ovo za Misketa je preglupo da nemaju kontakta. Mada prateci Misketa posljednju godinu ili dvije, u velikom je padu, tako da je Kina mozda i najbolji izbor za njega, da zaradi jos para do kraja karijere, a ocigledno da u repki nece biti vise jedan od kljucnih igraca. Ja se nadam da ce nekako stupiti u kontakt, pa da i Muslimovic i Miske prorade i zaigraju za repku u punom sjaju, ali tesko ce se desiti da se Miske uozbilji. Mozda nakon par tekmi bez poziva, onda zaigra onako kako moze i zna. Ali slazem se da nije trebao spominjati Misketa, ali to su ti nasi novinari, koji ga koriste jer covjek kaze istinu i ono sto misli. Danas ili sutra ce to iskoristiti protiv njega, da naljute Misketa ili nekog petog ili desetog igraca. Kao sto su manipulisali u onoj situaciji Begovic - Susic. Greska Safeta je samo sto kaze ono sto misli u tom momentu. Daj Boze da zna lagati, svi bi ga obozavali.
Ti i Principatus ste to istakli, ovi prije vas su pisali o sreci i Grckoj.

Slazem se i za Grcku, jer stvarno moras biti kurate srece, da u zadnjih 9 godina, ne propustis ni jedno evropsko i svjetsko prvenstvo, usput da to jedno evropsko prvenstvo osvojih i da u tih 9 godina, konstantno budes medju 10-15 reprezentacija, po FIFA i UEFA ljestvicama... :lol:

Prave kurate srece moras imati... :lol:
Pravda za Papeta!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 feb 2013, 14:37

Dufresne je napisao/la:Ja ne znam za vas, ovaj clanak je meni kao neke uvodno opravdanje, na neuspjeh protiv meca sa Grckom...

Naijskrenije se nadam, da nam na kraju nece trebati... 8-)

Da izmedju redova, to je poenta.

Pominje se da je bitno ne izgubiti.
Da ih je tesko pobijediti.
Da su najsretniji na svijetu.

I ona klasicna, sa nerjesnim bi jos uviejk bili prvi. :? A znamo svi ostatk rasporeda i da bi morlai pobiejditi sve...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], passatb6 i 3 gosta.