Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Wtf, Monolog moderator, pa ko njemu dade ljevlje navedenog

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Znaci OPLAKO!
ziPa mi siski k'o da se kod stolara siso, a ne kod frizera.

Ali, OVA!
Koji je ovo q Fikus

[youtube][/youtube]
zato mi je sad Cartman slika profila

[youtube][/youtube]
zato mi je sad Cartman slika profila
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Frutek je napisao/la:Koji je ovo q Fikus![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
zato mi je sad Cartman slika profila![]()
![]()
The Cooon
- Interista di cuore
- Kontakt:
sta je ovo Boki 13 se u_sro na ovoj Farmi... jel ko vidio

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Megamon
- Kontakt:
Izgleda da se otvara McDonalds u Sarajevu 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Prvo Modern Warfare 2 da shvatiš priču, znači igrica je vrh, brzo ćeš je preći.nevjernik je napisao/la:Instaliro sebi nekih igara, kako je mocno 2k11 igrati udvoje, jel iko probo![]()
imal ko da voli pucacine, da mi pomogne pri odabiru, modern warfare 2 ili black ops (planiram obje igrati, al koju prvu)
Ali naravno ako nisi igro Warfare keca, onda prvo njega.
cgdje necu igrat Warfare keca, jedina igra koju sam dvaput prekuco
znaci prvo MW 2, pa black ops
, stvarno COD uz PES mi je najdraza fransiza, jedino world at war nisam igro
znaci prvo MW 2, pa black ops
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
De nemoj me jest da nisi igro World at War, ja ga četiri puta prešao, igrica je bila premoćno zamoćno, najbolje kad im pucaš u noge pa im otkineš nogu, a oni se još vuku po zemlji dok im krv šiklja, ili dok ih bacačem plamena ne zapališ.nevjernik je napisao/la:cgdje necu igrat Warfare keca, jedina igra koju sam dvaput prekuco![]()
znaci prvo MW 2, pa black ops, stvarno COD uz PES mi je najdraza fransiza, jedino world at war nisam igro
ma pricali mi da je losa igra, nisam nikad ni pokusavao
inace 90% igra sto igram su il sport ili pucacine
dodje mi sad da otvorim jedan pdf o pucacinama
veliki sam fan tog zanra, probat cu sigurno i world at war
inace 90% igra sto igram su il sport ili pucacine
veliki sam fan tog zanra, probat cu sigurno i world at war
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Probaj vala, ja koji obožavam Call of Duty sam mišljenja da je World at War najbliže legendarnoj dvici. Odlična igra,priča,mape, sve. Al' nisam igro još Black Ops, jedva čekam da je moj "diler" nabavi.
kad smo vec naceli o pucacinama, eno i novi medal of honor se preselio u moderno doba, mada po meni on ne moze pera odbit COD-ju 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ojjj lane sad na obnu moj hari
Ps nevjernice zar ti nije komp krs ? Ja sam na plejci prekuco svaki cod sa dajdzom
haj momci laku noc uzivajte
Ps nevjernice zar ti nije komp krs ? Ja sam na plejci prekuco svaki cod sa dajdzom
Ne idi,dok ne ispricasSamo F.K.S !! je napisao/la:Ojjj lane sad na obnu moj hari![]()
![]()
Ps nevjernice zar ti nije komp krs ? Ja sam na plejci prekuco svaki cod sa dajdzom![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nemoguce opisat znaci one sise skupila uhhh haljina uska nekakva na sljokice
Nikad, igro sam jedan ili dva i nisu mi se pretjerano svidjeli, COD jenevjernik je napisao/la:kad smo vec naceli o pucacinama, eno i novi medal of honor se preselio u moderno doba, mada po meni on ne moze pera odbit COD-ju

ma jok, malo sam ga sredioSamo F.K.S !! je napisao/la:Ojjj lane sad na obnu moj hari![]()
![]()
Ps nevjernice zar ti nije komp krs ? Ja sam na plejci prekuco svaki cod sa dajdzom![]()
@Bosco o tome ti pricam
Bem ti dan moram ja propustitSamo F.K.S !! je napisao/la:Nemoguce opisat znaci one sise skupila uhhh haljina uska nekakva na sljokice
edit: [youtube][/youtube]
Ovaj se Boki u.sro
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 19 nov 2010, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
najjači lik Ron JeremyFrutek je napisao/la:Moj heroj:
Znate ko je ovo
![]()
![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- NoName
- Kontakt:
Pošto vidim da nisi dobio odgovor..._dreamer_ je napisao/la:Ma ne moras se peglati oko toga prijatelju, ako ti bude kad usput onda super, a ako ne, nije stvarno frka...Monolog je napisao/la:@Sanjar,
Da, na tz sam, ali moram priznati da još nisam upoznao niti čuo nekoga da je radio nostrifikaciju diplome. No, s obzirom da je kod nas dugotrajan proces provjere ispita kod osoba koje se prebacuju sa Sarajevskog Prava na Tuzlansko, onda i ovaj tvoj problem neće biti riješen dok trepneš okom. Provjerio bih ti sutra, ali neću imati vremena prije podne, čekam neke ljude da donesu neku piramidu, ali nadam se da ću u ponedjeljak ili utorak biti na koledžu pa ću se raspitati.
I da, jos nesto mi pade na pamet:
Da li "mi" kao pravnici sa validnom BH dipolomom moramo polagati ovaj javni ispit od agencije za drzavnu sluzbu kada apliciramo za neko od mjesta u drzavnoj sluzbi? Interesuje me to zbog eventualnog posla dole kao sudski tumac, pa mozda znas nesto o tome? No, pogledacu i ja na njihovom site-u, trebalo bi da imaju negdje u pdf verziji zakon koji to regulise...
Moraš polagati taj ispit, nije teško, uglavnom ga valjda svi polože. Ako se ne varam, prije tog ispita moraš imati 1 godinu radnog iskustva. Kod mene supruga to ganja pa sam pohvatao usput tu priču, ako ti trebaju detalji pitat ću je sutra da je sad ne budim
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.