smopiBVB je napisao/la:
Mats je vrhunski igrač

treba rec kloccu da prestane lagat napaceni narod.
cuj, mats vrhunski igrac

rupa, flop, truba - eto sta je mats.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
smopiBVB je napisao/la:
Mats je vrhunski igrač
Druze, ja neznam kakve tebe kompleksi pucaju, al sto bi reko Izet Fazlinovic "neznam sta si ti naumio, al mene nemijesaj u to".HzBvB je napisao/la:Ako je Njemac rekao da tako treba , nema sta glupi Bosnjo ili Bosanac da ima ideju uopste !!!
Taj naziv "milioneri" samo se kod nas spominje. Nigdje u njemackoj neces cuti da Dortmund nazivaju tako.najjacajezenica je napisao/la:mozel mi iko od vas bvb navijaca rec odkud naziv "milioneri" za bvb. pito sam par jarana i neznaju ni oni? jel to za onaj posudjeni milionchich od bajerna? il sta vec? ocigledno da bvb nije milionerski klub tipa manchester citija il reala npr nisu financijski ni blizu te snage. pitanje je dali su financijski jachi i od schalekea **** te
Dobro si cuo moj secko!Vrhunski igrac za kojim rumeno krmce i dan danas zali!secer je napisao/la:smopiBVB je napisao/la:
Mats je vrhunski igrač![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
treba rec kloccu da prestane lagat napaceni narod.
cuj, mats vrhunski igrac![]()
rupa, flop, truba - eto sta je mats.
Bili smo haman pa izasli iz krize. Freiburg, Marsej i Gladbach prosto razbijeni... i onda se desava onih 10 minuta (redovni kiks, svake 3,4 tekme, jal Hummelsa jal Subotica) i vracamo se na pocetak sezone, gdje nam je igra bez ideje, dosta staticna i neprecizna. ybgaadnan24 je napisao/la:Pricao je Klopp o tome poslije utakmice...u ovoj pauzi pola tima nije uopste treniralo a i ovi sto su bili zdravi nisu igrali utakmice.Samo su Mikhtaryan,Sokratis i Lewandowski igrali kvalifikacijske utakmice od igraca koji su jucer poceli u prvih 11.Ekipa je izgubila ritam,fizicki su bili nedovoljno spremni i to se sve odrazilo i na igru...sigurno je da ce biti bolje u narednim utakmicama.DrDule je napisao/la:Ovo danas je bas bilo ocajno, danasnja igra je bas zabrinjavajuca kada se uzme u obzir da za sedam dana slede dva veoma vazna meca protiv Arsenala i Salkea.Da li su igrali rezervisano ili je do neceg ovog drugog, imacu bolju sliku u narednih nedelju dana.
Narodnjaci, braco i zemljaci,adnan24 je napisao/la:Ma treba otpustiti kompletnu upravu...na svaku ponudu iz Bayerna,Reala,Manchestera odgovoriti sa povecanjem plate za 100% i onda cemo harati Europom kao City od dolaska Arapa.
Uhh, kamo srece... sad bi i ja drmno bonus od 2 i kusur miliona evraadnan24 je napisao/la:@Lokos, da nisi mozda u upravi pa znas kakva je finansijska situacija u klubu
Vidljivo je bilo da ekipa igra pod rucnom, jer predstojeca dva meca mogu usmjeriti tok kompletne sezone. Velika je steta pa Gundo ne igra veceras, Heno je ocajan jos od busenja HSV-a.Lokos19 je napisao/la:Ali protiv Hannovera su bas zakazali
Henaza bi mogao veceras pokazati zasto je placen toliko!Evo mu idealne prilike u ovako teskom mecu,i misljenja sam da ce uz Reusa veceras biti nas najopasniji igrac!Hare_BvB je napisao/la:Vidljivo je bilo da ekipa igra pod rucnom, jer predstojeca dva meca mogu usmjeriti tok kompletne sezone. Velika je steta pa Gundo ne igra veceras, Heno je ocajan jos od busenja HSV-a.Lokos19 je napisao/la:Ali protiv Hannovera su bas zakazali
Od dolaska Kloppa i prvog sportskog uspjeha,plate su adekvatno povecane svake naredne sezone,tacnije svakim novim ugovorom.Lokos19 je napisao/la: Povecanje plata se neradi kad igraci vec imaju ponude top klubova nego mnogo ranije. Primjer Gündogan: na zimu prosle sezone najkasnije![]()
Plate jesu povecavanje ali kasno i uz stetne klauzule.adnan24 je napisao/la:Od dolaska Kloppa i prvog sportskog uspjeha,plate su adekvatno povecane svake naredne sezone,tacnije svakim novim ugovorom.Lokos19 je napisao/la: Povecanje plata se neradi kad igraci vec imaju ponude top klubova nego mnogo ranije. Primjer Gündogan: na zimu prosle sezone najkasnije![]()
Gundogan je odigrao JEDNU sezonu na vrhunskom nivou,ove vec ima velikih problema sa povredama i ne zna se uopste sta ce biti s njim kad se vrati.Ima sigurno 6 mjeseci kako se spominje njegov novi ugovor koji bi sigurno bio mnogo bolji nego prosli ali ocigledno momak ima drugacije planove.Ti ako mislis da je on necim zasluzio da ima 8-9 miliona godisnje onda ok...ali te pare nece i ne treba dobiti u Dortmundu.
Sto se tice Mikija,on je prvi igrac od kojeg se ocekivalo da nosi ekipu od prvog minuta koji je odigrao za klub.Kagawa,Gundogan,Reus su itekako imali vremena da se klimatizuju jer su pored njih bili igraci koji su nosili igru.Povredom Gudnogana,od Mikija se ocekivalo mnogo,vjerovatno i previse,a sigurno da bi i on bio dosta bolji da iza sebe ima Ilkaya ili nekog drugog plejmejkera.
+100 Ista je stvar i sa Gundoganom.Blaszczykowski je napisao/la:pa ko bi lani u ovo doba lewi dao 7m?![]()
Meni tu nesto opasno smrdi,mislim sumnjam da je bas do para toliko,bukavlno igraci nam bjeze a nikom nije jasno zasto pa ni meni.adnan24 je napisao/la:+100 Ista je stvar i sa Gundoganom.Blaszczykowski je napisao/la:pa ko bi lani u ovo doba lewi dao 7m?![]()
Takvom logikom,trebali smo i Perisicu,Schieberu,Santani dati 7 miliona dok su jos bili k.arinasi pa da se obezbjede na vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.