Ko ga **** sam otišao, ko kakva treba nedojabana, daj care reci zbog tog i tog. Al neće jer je to politika, **** im matere od Husića do Čičkovog ulja. Bio sam spreman i Senada i obnovu o djecu trpit al daj ovim što mrze Tuzlu i sve Tuzlansko da igraju i da mi u komšiluku jebu Tuzlu.Mortus je napisao/la:pa upravo ti to kažem, Senad je seljak i nema niko iz grada da hoče da nas vodi kako kaže tuzlak.75000 je napisao/la:Pa nije Senad iz grada pa nas vodi
JBt imali smo mi lika sa parama ali smo mu našli mane da je izbjeglica i seljak izdajica i da hoće politički da nam naudi,
a sad kad je otišao onda kuku nama neće nas niko, pa koga mi lažemo ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije on nikakav investitor, varalica kao i svi oni. Sad je ovakav, sad onakav, politicar isto kao i Imamovic. Vidis da ni njemu Sloboda uopste nije nikada bila cilj vec je dizao ime. On je tada bio protiv njih, sada se stalio sa njima. Nikog vise ne zanima jel vodi Slobodu ili Slogu. Kroz godinu mozda opet zakuhaju i sve tako.Mortus je napisao/la: Druže ti si do danas na sav glas životom branio Đasmina i njegove poteze, stranku ideologiju i davao podršku i njemu i bundevi,
što se sad žališ i kukaš ?
Mi kad smo pojedini ukazvali i ukazujemo da nas "naši" hoće sj-ebat, da zbog interesa otjeraše investitora, proglašeni smo izdajicama i idolopoklonicima AH i da smo divizijaši, što je presmješno.
Mislim da će vam se većini otvoiti oči onog dana kad grohnemo dibidus, a daj bože da griješim.
zbog svega sam se i isključio iz veće rasprave i diskusije, ali pratim sve i mislm da je sad izašlo na vidjelo da pare sve rade i interes......(protumači kako hoćeš)
Jedini iskreni su navijaci Slobode preostali.
Care moj nisam ja obecao titulu za sto godina kluba,gdje se nece stediti da se napokon donese trofej u grad,ko li nam je to obecao ?? Jel to onaj covjek sto obeca u prvom mandatu da ako klub ne izbori pretkolo evropske lige da ce podnijeti ostavku,pa onda sljedece sezone obeca ligu za prvaka i da imamo medju 4 najjace ekipe,pa nam se klub borio za opstanak,gdje ste slavili pobjedu protiv Viteza kao da su tukli Zrinjskog u Mostaru i koji vam proda pricu ponovo o nasoj djeci u ovoj sezoni,gdje je otislo pola ekipe sto pod ugovorima,a Slobodi ni marke,a vracaju djecu kluba koji u premijer ligi ne mogu iznijeti teret .. i koji vam baca kost kako Sloga ne moze igrat na Tusnju jer je "stan pretijesan" itd itd..tuzlak1987 je napisao/la:Ljudino samo se pomiri kao i svi mi da ti je 9-10. mjesto mjera, koga boljeg predlazes od ovih? Nece niko da nas vodi u gradu. Volio bih i ja da smo neki faktor ali to su samo snovi.harry_90 je napisao/la:Nego hoce li koga dovesti kako treba ili vracat igrace iz nizih liga..ovi koji su otisli su za ove majstori..cuj Mujkic i Prses![]()
Sreca nema Viteza i oni bi nas isprasili na Tusnju kakve igrace dovodimo..
Do jucer ste se kleli u Krpica kao ponos grada,ovaj ga izradi i tad je bilo IN pljuvat po Krpicu,pa ste za Ordagu izmislili kako nece da igra protiv Sloge,ode kod njih kad se zavrsi sezona,a momak ode u Norvesku pod ugovorom,a Sloboda ni marke nije dobila.. pa se dogovori sa igracem nastavak saradnje,covjek dodje na potpis oni smanjili,ovaj normalno ne prihvati,pa ga svi pocnete pljuvati jer tako mora.. gdje ti u klub vraca covjeka za cijeg je mandata klub doveden do gasenja,pa ti vraca covjeka koji javno objavi ugovore i navuce ti inspekciju na ledja ..
I Sloboda sutra da ispadne vi cete reci neka je,a toliko ste navijali da se vrati u ligu.. brzo zaboravljate obecane stvari

@Skver
Ja pisao da ce Sloga igrat ligu,jer je Secerbegovic potpisao i udario pecat na njihov dopis za igranje na Tusnju.. nije mu niko stavio pistolj na celo,pa rekao da mora to da uradi,sigurno se sa nekim posajetovao i tako mu rekao,al jbg njegov potpis

A sta fali da se pise o igracima,tebe ne brine odlazak Rustemovica,Bekica,Lazevskog,Grahovca ,a vracaju nam djecu koja nisu za ove lige ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Otišao je to jeste, ne bih da dužim i branim bilo koga, ali postoji hronologija događaja koja ukazuje zbog čega je otišao i koji su razlozi.Penaltiky je napisao/la:Ko ga **** sam otišao, ko kakva treba nedojabana, daj care reci zbog tog i tog. Al neće jer je to politika, **** im matere od Husića do Čičkovog ulja. Bio sam spreman i Senada i obnovu o djecu trpit al daj ovim što mrze Tuzlu i sve Tuzlansko da igraju i da mi u komšiluku jebu Tuzlu.Mortus je napisao/la:pa upravo ti to kažem, Senad je seljak i nema niko iz grada da hoče da nas vodi kako kaže tuzlak.75000 je napisao/la:Pa nije Senad iz grada pa nas vodi
JBt imali smo mi lika sa parama ali smo mu našli mane da je izbjeglica i seljak izdajica i da hoće politički da nam naudi,
a sad kad je otišao onda kuku nama neće nas niko, pa koga mi lažemo ?
nekoliko puta je podnosio ostavke zbog neispunjenih obećanja i podmetanja, a kad su mu i navijači okrenuli leđa, šta je trebao ostat i trpit sve to i plaćat kazne savezu za baklje i zaboravljene dugove od prije 15 godina. a onda trpit uvrede gradonačelnika od momenta kad je odbio da mu da podršku na izborima,
Samo treba vratiti intervjuje i novinske članke na godinu od prije odlaska i nema previše diskusije, sve je jasno kao dan. (neću na ovu temu više pisati)
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Pa kad je postao predsjednik jasno je da se mora u koštac sa dugovima uhvatit.
On je htio od grada milion nekih nerealnih stvari, nabijem ja i njega na ****. I Mujkanovića. Njemu je sve to vila politika i pritisak da SDA dođe na vlast u Tuzli da Kukić poklopi Tuzlu.
On je htio od grada milion nekih nerealnih stvari, nabijem ja i njega na ****. I Mujkanovića. Njemu je sve to vila politika i pritisak da SDA dođe na vlast u Tuzli da Kukić poklopi Tuzlu.
**** te dan kako vam ne dojadi kaze trazili mu mane, ko mu je bolan trazio mane vidi se po posjeti na Tusnju, na 5 do 12 okupljanju se okupi 5.000 navijaca radi njega i lik opet ode, dragi Mortus zar si toliko zelen...
Nisi mi veci od Slobode da si Roman Abramovic.
ne znam šta da ti kažem, svako neka vidi kako želi i neka ima svoje mišljenje, to je mislim pošteno.Penaltiky je napisao/la:Pa kad je postao predsjednik jasno je da se mora u koštac sa dugovima uhvatit.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Husicu se hebala mama sto gubi od Obarske u prvom poluvremena,a ovima ne smiju zucnuti,a kamoli baklje ubaciti na teren ,a klub u borbi za opstanak i nikad veci cirkus u i oko kluba
Zasto ?

Zasto ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isti kao i oni svi. Niti je on imao postene namjere, niti oni. Na pocetku smo mislili da on nije u toj prici, da ga zanima samo fudbal ali nije tako. On je njima pokusao smjestiti, oni su njemu smjestali, sada su zajedno, sutra mozda opet zakuhaju. Ne treba braniti nikog, tim prepucavanjima samo gubimo dane gdje treba spasiti Slobodu. Treba nam skupstina i ne treba vjerovati nikom nakon ovog sa stadionom.Mortus je napisao/la:
Otišao je to jeste, ne bih da dužim i branim bilo koga, ali postoji hronologija događaja koja ukazuje zbog čega je otišao i koji su razlozi.
nekoliko puta je podnosio ostavke zbog neispunjenih obećanja i podmetanja, a kad su mu i navijači okrenuli leđa, šta je trebao ostat i trpit sve to i plaćat kazne savezu za baklje i zaboravljene dugove od prije 15 godina. a onda trpit uvrede gradonačelnika od momenta kad je odbio da mu da podršku na izborima,
Samo treba vratiti intervjuje i novinske članke na godinu od prije odlaska i nema previše diskusije, sve je jasno kao dan. (neću na ovu temu više pisati)
On da nije tada otisao otisao bi kroz pola godine, godinu. Covjek mora igrati igrice. Ko nije u toj prici ne bi ga mogao otjerati nikog ako voli klub, a ima pare, obracunao bi se i preuzeo klub sebi. Al hajde misli kako hoces..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 jun 2018, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Za početak treba skupit para i momcima u FFC dat keš za sprejeve nek odrade desetak grafita da se zna čiji je grad.
pa zato sam i rekao ima hronologija događaja.75000 je napisao/la:**** te dan kako vam ne dojadi kaze trazili mu mane, ko mu je bolan trazio mane vidi se po posjeti na Tusnju, na 5 do 12 okupljanju se okupi 5.000 navijaca radi njega i lik opet ode, dragi Mortus zar si toliko zelen...
A de mi reci onda ako je tako što su se namjerno ubacivale bakklje ?
i što se slala inspekcija za dugove rudnika soli za prevoz od prije 15 i više godina ?
i bezbroj drugih stvari. kako sam rekao i penaltyku svako neka ima svoje mišljenje i pošteno je.-....
samo znam da su ovi još gori 100X, ovi će nas izbacit iz lige samo tako (ostat će zapamćeni po tome u historiji kluba), jer imaju budžet a ne zznaju to iskoristit. prodaju igrače a ne znaju taj novac iskoristit, dovode krvnike slobode nazad u klub....
što je najgore vide da ne znaju i opet neće da odu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ubacivale mu se baklje sto ne znaci da on jos tada nije bio Kukin covjek, tad su kuhali.
Isto sto je on njima skuhao odlaskom iznenadnim. Tu pokazao da ga boli briga za klubom, ostavio nas bez para sa igracima u pola sezone.
Isto sto je on njima skuhao odlaskom iznenadnim. Tu pokazao da ga boli briga za klubom, ostavio nas bez para sa igracima u pola sezone.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 jun 2018, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
šta im se ima skupljat imaju članstvo i ubiru članarinu i od prodaje ulaznica se finansiraju.Penaltiky je napisao/la:Za početak treba skupit para i momcima u FFC dat keš za sprejeve nek odrade desetak grafita da se zna čiji je grad.
Ko im je kriv pa ih se 10 skupi na tribini, nek se oni organizuju i grupišu i nek omasove kop, pa će i biti para za grafite....
Dzaba objasnjavas,neki nece da skontaju ..sad kad bi ovaj rekao da je dobro sto ce Sloga igrat na Tusnju,ovi bi to prihvatili,kao i sve do sad neispunjeno..Mortus je napisao/la: pa zato sam i rekao ima hronologija događaja.
i što se slala inspekcija za dugove rudnika soli za prevoz od prije 15 i više godina ?
i bezbroj drugih stvari. kako sam rekao i penaltyku svako neka ima svoje mišljenje i pošteno je.-....
samo znam da su ovi još gori 100X, ovi će nas izbacit iz lige samo tako (ostat će zapamćeni po tome u historiji kluba), jer imaju budžet a ne zznaju to iskoristit. prodaju igrače a ne znaju taj novac iskoristit, dovode krvnike slobode nazad u klub....

ma ne vrijedi, kakav lik....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vi njega idealizirate, jbg predstavljate njega kao nevinasce koje nije za nista krivo, a isti kao i oni. Igrac. Da je ostao kod nas opet bi neko sranje napravio jer nije ni njemu fudbal cilj.
MA drug neću nikomeništa objašnjavati, samo mi je postalo smješno da se do jučer životom brani uprava i faraon, a sad nevaljaju....harry_90 je napisao/la:Dzaba objasnjavas,neki nece da skontaju ..sad kad bi ovaj rekao da je dobro sto ce Sloga igrat na Tusnju,ovi bi to prihvatili,kao i sve do sad neispunjeno..Mortus je napisao/la: pa zato sam i rekao ima hronologija događaja.
i opet je Husić krivac za sve a nisu krivi ovi koji imaju čovječe skoro 3 miliona budžet a ne znaju jedva opstat u ligi i sad rasuše sav igrački kadar

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav bolan 3 miliona budzet, imamo mozda 1-1.2 miliona.
Bas su oni u sukobu sa Husicem, ljudi se rukuju. Idu zajedno u koaliciju na kantonalni nivo. Problem je sto i Husicu, a ni njima nije bitna Sloboda.
On nije nikakav spasioc. Niti su oni. Niti je on zrtva.
Bas su oni u sukobu sa Husicem, ljudi se rukuju. Idu zajedno u koaliciju na kantonalni nivo. Problem je sto i Husicu, a ni njima nije bitna Sloboda.
On nije nikakav spasioc. Niti su oni. Niti je on zrtva.
Govorim za budžet od prošle sezone....tuzlak1987 je napisao/la:Kakav bolan 3 miliona budzet, imamo mozda 1-1.2 miliona.
On nije nikakav spasioc. Niti su oni.
- tuzlak1987
- Kontakt:
De ba u konacnici je Sloboda i Husiceva i Imamoviceva zrtva. Sada neko moze izabrati stranu sto narod i radi, a njima to apsolutno odgovara.Mortus je napisao/la:Govorim za budžet od prošle sezone....tuzlak1987 je napisao/la:Kakav bolan 3 miliona budzet, imamo mozda 1-1.2 miliona.
On nije nikakav spasioc. Niti su oni.
On bi nas spasio i izveo na zelenu granu ali u nekom paralelnom svijetu jer nije imao ciste namjere kao ni ostali. Ni sa Slogom vjerovatno nema ciste namjere, ko zna sta tu planira. Sad ko stane na njegovu stranu eto bas ce nastetiti Imamovicu, taj covjek ce dobiti izbore i da ugasi Slobodu.
Sloboda se moze ugasiti, a da ne bude nikakve stete ni jednom ni drugom pa gledaj onda ko je tu dobar i jel ima dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.