PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
KLekni!Dokoljenko
Ma kako nema, ne budi naivan. Kada je lova redovna, svi oni trpe da ih pljujes u usta na dnevnoj bazi. Posebno jos kada su saznali da je novim ugovorom Husref najplaceniji stanovnik Koseva, sa vise od duplo u odnosu na stari ugovor, a Aducora kojeg je vecina podrzavala i govorila da im treba, otjerao zbog svog licnog hira da ne vrijedi ni koliko je primao. Ranije bi puklo, spasio vas Zrinjski svojim kiksevima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mirza -

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da je Mirsad Siljak uplacivao pare legle bi na vrijeme. Vijetnamac je nesposoban ispuniti uplatnicu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako je uplatio i koliko je god uplatio leci ce na vas racunBeton je napisao/la:Da je Mirsad Siljak uplacivao pare legle bi na vrijeme. Vijetnamac je nesposoban ispuniti uplatnicu.
-
duplakruna46
- Kontakt:
Ker!GangEvil je napisao/la:KLekni!Dokoljenko
Ma kako nema, ne budi naivan. Kada je lova redovna, svi oni trpe da ih pljujes u usta na dnevnoj bazi. Posebno jos kada su saznali da je novim ugovorom Husref najplaceniji stanovnik Koseva, sa vise od duplo u odnosu na stari ugovor, a Aducora kojeg je vecina podrzavala i govorila da im treba, otjerao zbog svog licnog hira da ne vrijedi ni koliko je primao. Ranije bi puklo, spasio vas Zrinjski svojim kiksevima.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Ja bi da čestitam na transferu svjedoka u vaš klub

the witness

the witness
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja ne znam sta cemo,raspadamo se nema para,igraci hoce plate ko Hus jer su culi da u svijetu svi iste plate imaju,kad moze Mesi imat istu platu kao rezervni golman Barse mogu i nasi. Para nema ja ne kontam kako smo licencu dobili,duzni drzavi,posudjuju nam treneri pare pa sa kamatom vracaju,plus nas tuze za iste pa kako dobismo licencu majka mu stara
Ma brate moj evo ja drhtim cijeli dan,predo Hus na sud da mu duguju pare pa nam racun blokiran nego nece uprava da izadje u javnost sa tim. Kazu Hus ucjenjivo upravu,drzao Adukora zatvorenog u podrumu dok mu nisu dali novi ugovor,a kad je Handzic to sve cuo dosao i napravio haos na treninguForumasch je napisao/la:Pa sta bi ti? Da klub bude iznad SEFA? Znam da si troler i dalabu, ali ovo je prevrsilo svaku mjeru!Dokoljenko je napisao/la:
Pozivam bordo bracu i najvece navijace @zagor1987, @kamuflazn i @AlfredNobel da ti repliciraju
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zaboravio si jednu svapsku ekipu da stavisTekashi je napisao/la:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ove ce nas usref sam izbaciti. Zato je rastjero pola ekipe a sa drugom polovinom se pobijoTekashi je napisao/la:
Tobe plavo gov no se vratilo hebo ti mamu bolesnu koliko imas profila? Imas li kume sta zensko u familiji da ti popravim prosjek jer nije da ste svi retardirani?Forumasch je napisao/la:Ove ce nas usref sam izbaciti. Zato je rastjero pola ekipe a sa drugom polovinom se pobijoTekashi je napisao/la:
- svrakino1921
- Kontakt:
Morto daj da vidimo novu garnituru dresova
e **** ti sebe pa s linijarom si čito pdf da tu vijest nađešsvrakino1921 je napisao/la:Morto daj da vidimo novu garnituru dresova
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Paša Bgm si ti zaluto ovdje.zagor1987 je napisao/la:Tobe plavo gov no se vratilo hebo ti mamu bolesnu koliko imas profila? Imas li kume sta zensko u familiji da ti popravim prosjek jer nije da ste svi retardirani?Forumasch je napisao/la:Ove ce nas usref sam izbaciti. Zato je rastjero pola ekipe a sa drugom polovinom se pobijoTekashi je napisao/la:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.