FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mirza Varešanović je Ancelotti za Rožmana, Mirza oprosti.
Yebem vam mrtve svima, krenuvsi od hrasnickog kriminalca mirvica pa nadalje, pa do ovog degenerika s presadjenom kosicom!
-
- Kontakt:
Kakva bruka od lige nevjerovatno
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 24 feb 2024, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sedmi poraz, a tek je 24. februar. Kad pick.asto igras do 70 minute i treba da izgubis, zasluzena pobjeda dvanaestoplasirane ekipe.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Treba sportski pruziti ruku ljudima i cestitati. Kvaliteta nemaju nikakvog, ali trude se i igraju posteno. Bili su bolji i zasluzeno uzeli 3 boda.
Ja sam se od muke smijao s kakvom lakocom su dolazili u sanse, a koliko smo mi bezopasni bili, jer sta bi nam malo bolja ekipa uradila? Srecom po nas, falila im je zavrsnica, a i nama je ovaj teren isao na ruku.
Ovo je sramota, treca u nizu. Mi nikakve igre nemamo, naznake da ce biti bolje ne postoje. Cekam samo jos da me Rozman popisa sa nekom imbecilnom izjavom na presu, to ce biti slag na tortu.
Ja sam se od muke smijao s kakvom lakocom su dolazili u sanse, a koliko smo mi bezopasni bili, jer sta bi nam malo bolja ekipa uradila? Srecom po nas, falila im je zavrsnica, a i nama je ovaj teren isao na ruku.
Ovo je sramota, treca u nizu. Mi nikakve igre nemamo, naznake da ce biti bolje ne postoje. Cekam samo jos da me Rozman popisa sa nekom imbecilnom izjavom na presu, to ce biti slag na tortu.
Cist offside, pokradose nas na pravdi Boga
Evo vadione Slovenac, je l nas presjekao ovaj neregularan go mamu ti jabem smetljarsku
Anđušić ne igra grob te ebo najbolji igrac i najborbeniji. Ebo te Peneranda usta i Beganovic i ostali debili fuj
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Kad ih Jela i Rozman spreme na ljeto uhh.
Vrijeme je Husrefe derbi da nas vodis
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Mirvah nek placa sve on ga je i doveo,dabogda ga ogulili svi redom kad je debil glupi.Manuel je napisao/la: ↑24 feb 2024, 14:52Ma mrs smecari jedni.Kazu nemojte ih pritisak,psuje im se.Veze ovi nemaju.Teska kurcobolja.Sta ih briga velike plate a veze nemaju a ti gini za milju i nerviraj se.
Sad ce lijepo Rozman dobiti otkaz i uzeti lijepe pare zbog ugovora a ti gubi zivce svake sedmice i onda opet novi trener novi proces bla bla i tako u krug.
Treba biti strpljiv, njegov sistem ce doci do izrazaja tamo nekad u sezoni 2026/27

Bog Bosna i Bošnjaci
Ovo je za otkaza i kazne prije nego sto i u autobus udu.
Nabijem na **** svakoga ko vise ikada napise rijec ‘podrska’,’otrpiti’ i sl.!
Nabijem na **** svakoga ko vise ikada napise rijec ‘podrska’,’otrpiti’ i sl.!
Od kad je doso perac para nemamo nafake! Otjerati smece prevarantsko, daj nam radije virsle!
- skullcrusher
- Kontakt:
**** VAS SVE OFSAJD USTA VAS **** MI SMO DNS ZASLUZILI 3 gola primit kakav ofsajd, ovo je jadno ovo je tuzno, fuj Allaha mi fuj.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
825 gostiju masala
Trenutno korisnika/ca: bvsic, HordasDolacMalta, jurisicduska, mire971, nedimmmm1337, Rule_hz i 81 gost.