FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Delač 1:0, glavom iz kornera, 92. minut. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja kako sam ovo pročitao ljudi ja se ne mogu prestati smijati... U ovom trenutku Delač nam je najveće pojačanje da se ne lažemo.
Samo Saraj'vo.
Taman Ostri poceo ulaziti u formu, mi dovodimo drugog golmana.
#DelacOut

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Žižović o ćeli."Petrović je sjajan stručnjak, koji mnogo insistira na disciplini na terenu, ali i van njega. Posvećen je fudbalu 24 sata dnevno i odavno nisam sreo takvog zaljubljenika u fudbal"
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Matej pravi momciluko 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Iako znam da smo u nekoj maloj krizi ja ipak u nedjelju ocekujem pobijedu protiv Vatikana iz Listice i da im pokazemo ko je baba ili tata u BiH 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kakvi oni i sveti grad-drzava Vatikan. Mi smo za njih Vatikan.
Svi na Kosevo, igra Saraj'vo!!!!
Svi na Kosevo, igra Saraj'vo!!!!
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
ma koliko god se mi neslagali sa pojedinim Dzenanovim odlukama i taktikom niko normalan, barem za mene licno ne moze i ne smije ocekivati kiks da bi eto on otisao, nama trebaju pobjede u naredne dvije utakmice i nadam se da cemo uspjeti u tome, da se sve ovo malo smiri jer opet bi velikih previranja u timu bilo ako ne daj Boze kiksamo jednu od ove dvije tekme a obje bi za nas bile 'smak svijeta', gluho i daleko bilo
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
mesha,varosharija,barkaprotich,puzi,dzemo,p
Moja zelja je da na klupi vidim Husrefa ili tog baju iz Radnika.
Sta bi oni postigli sa ovakvom ekipom....
Sta bi oni postigli sa ovakvom ekipom....
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Kakav smak svijeta, to su blage rijeciTHEC je napisao/la:ma koliko god se mi neslagali sa pojedinim Dzenanovim odlukama i taktikom niko normalan, barem za mene licno ne moze i ne smije ocekivati kiks da bi eto on otisao, nama trebaju pobjede u naredne dvije utakmice i nadam se da cemo uspjeti u tome, da se sve ovo malo smiri jer opet bi velikih previranja u timu bilo ako ne daj Boze kiksamo jednu od ove dvije tekme a obje bi za nas bile 'smak svijeta', gluho i daleko bilo

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BosnianKingdom
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mesha,varosharija,purka,barka, tupko,tatko,puzi,dzemo,spisak likova koji po mom treba da budu proshlost
VVVBK
VVVBK
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
To je Ikande, ne diraj ga bezeEvolution87 je napisao/la:Evo kouadia u alti mamu mu garavu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

milosh,puzi,dzemo, pa cemo onda lahko za ostalenukleusmember je napisao/la:mesha,varosharija,purka,barka, tupko,tatko,puzi,dzemo,spisak likova koji po mom treba da budu proshlost
VVVBK

Pyro is not a crime !
Pratim postove nakon poraza u Travniku i ne znam bi li plakao ili bi se smijao. Ljudi dragi, Dženan Ušćuplić je u 2 godine donio 2 trofeja na Koševo, došao do play-offa i to sa ekipom koju su mnogi otpisali prošle godine. Tom istom Dženanu je ovo PRVI PORAZ U LIGI uz omjer 16 pobjeda i 6 remija. Podrška Dženo do kraja sezone, onda ćemo ti suditi!

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Zavrsi gaEvolution87 je napisao/la:Evo kouadia u alti mamu mu garavu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

@Adi namjerno sam napisao Vatikan zato sto su oni velikokatolici, a nas klub na svojoj temi nazivaju torpedo,capajebo
A od Vedranove smrti jedina gostovanja su im BB, Piroza, Vitez i Vrapcici, ne smiju fasisti nigdje dalje od kamenjara
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Pa znaju i sami sta bi bilo kad bi ih primjetili u Bosni ... i pametnije im je, sigurno bi opet mrtva glava pala!esprit24 je napisao/la:Zavrsi gaEvolution87 je napisao/la:Evo kouadia u alti mamu mu garavu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk:lol:
@Adi namjerno sam napisao Vatikan zato sto su oni velikokatolici, a nas klub na svojoj temi nazivaju torpedo,capajebo
A od Vedranove smrti jedina gostovanja su im BB, Piroza, Vitez i Vrapcici, ne smiju fasisti nigdje dalje od kamenjara
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
Naravno da se niko normalan ne raduje kiksevima,pogotovo sto bi nas ti kiksevi s.ebali totalno,a nista se ne bi promjenilo.THEC je napisao/la:ma koliko god se mi neslagali sa pojedinim Dzenanovim odlukama i taktikom niko normalan, barem za mene licno ne moze i ne smije ocekivati kiks da bi eto on otisao, nama trebaju pobjede u naredne dvije utakmice i nadam se da cemo uspjeti u tome, da se sve ovo malo smiri jer opet bi velikih previranja u timu bilo ako ne daj Boze kiksamo jednu od ove dvije tekme a obje bi za nas bile 'smak svijeta', gluho i daleko bilo
Da je garancija da ce se nesto pronijeniti konacno ja bi sada potpisao ne samo da izgubimo naredbe dvije nego i da ispadnemo i u drugu ligu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, EastMadness, Hajdeee, JavierBosnia, juka55, keli, NazorUso i 69 gostiju.