FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakabiTuzla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakabiTuzla » 15 jun 2018, 00:04

Dzidic odsuti pitanje da li je odradio ugovor sa Slobodom i kaze da je oprostio tuzbu za 100k. Valjda je svima jasno, sindikat igraca je igracka pojedinih ljudi. Uzeo nam 35+k i otisao u penziju, fascinirajuca transfer politika :)
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 jun 2018, 00:14

Pa svima je jasno da je on instrument za yebavanje Slobode u zdrav mozak. Sve nam bio napakovao za suspenziju.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 jun 2018, 00:17

Chinaglia je napisao/la:dal je Vidovic taj napadac za koga je katarakta rekao da bi zabio preko 10 golova u Premijer Ligi
Taj je bio Haskic :D Vidovic nije prosao probu kod Denisa Sadikovica. Nije ni Memisevic haha
Niko, niko, samo Sloboda

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2018, 00:18

Ma kome si ti sta oprostio famelije ti se nayebem mutave...
Ma dajte uradite reviziju neka nas izbace u zadnju ligu ako treba ali da se rascisti jednom za sva vremena...Pa napustio si klub samovoljno sve ti yebem klosarsko u usta......
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 jun 2018, 00:26

Hitno je potrebno lijevo krilo minimum iz PL ili bolje lige.
Napadač rasni, može i Ubiparip ako nema bolje
Vezni igrač ili čak dva takodje gornji prag PL iskustva
Stoper jedan ljevak uz ostanak Ignjatovica kao desnog stopera
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 15 jun 2018, 00:27

Nego hari90, ti volis podsjecari na lazna obecanja, evo sta mi je google izbacio za samo 8 minuta. Utopi se u obecanjima:
"Azmir Husić obećao da će otići do bankomata ako bude potrebe
Ekskluzivno: Husić otkriva detalje dogovora sa FK Sarajevo
Azmir Husić za Telering: Spreman sam u Tuzli izgraditi stadion vrijedan 50 miliona KM!
Predsjednik FK Sloga Simin Han Azmir Husić planira izgraditi stadion vrijedan više od 20 miliona KM,
Azmir Husić otvoreno za Faktor: Kako je zbog tri potpisa propala investicija od 210 miliona KM
Sigurno je da će biti veliki koncert na stadionu Bratstva u Bratuncu, Udruženje će dovesti jednu od najvećih zvijezda BiH i regiona u Podrinje i priredit muzički spektakl.
Od Grada ćemo tražiti plac da gradimo stadion. Na njemu ćemo bez ikakvih naknada dati i Slobodi da igra svoje evropske utakmice. Za izgradnju stadiona bi se uložilo između 25 i 35 miliona KM, a kapacitet bi mu bio 20 hiljada mjesta, a izgradio bi se u naredne tri godine. Bio bi to najmoderniji stadion na ovim prostorima”, zaključio je samouvjereni Azmir Husić
Pronašli smo investitore koji su bili spremni ući u Slobodu i uložiti 210 miliona KM. Za izgradnju stadiona Tušanj davali su 60 miliona, te za tržni centar u sklopu njega još 150 miliona KM...
 Nakon Husrefa Musemića, sljedeći na meti kritika bih bio ja, a nisam neko ko to sve može mirno podnijeti. Meni se ovdje spočitava da sam član nekih političkih partija jer se ovdje dijele valjda na nekakve crvene i zelene. Nisam član niti jednog političkog subjekta, jer u BiH nema niti jedne političke opcije za mene, jer država za 20 godina nije napravila nijedan korak naprijed. 
Donedavni član Stranke demokratske akcije (SDA) Mirsad Kukić u nedjelju je zvanično izabran za predsjednika Pokreta demokratske akcije (PDA), dok je na poziciju njegovog zamjenika imenovan Azmir Husić"
Eto, pazljivo pročitaj :)

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 15 jun 2018, 00:33

Prezvakano sve, manite se vise gluposti o sisoji i faraonu. Treba izvrsit neki pritisak da se Sloboda izvuce iz ove centrifuge pune gofana, sad nas niko ne vidi ni kad bi mahali i rukama i nogama.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 15 jun 2018, 00:37

slobodaTZ je napisao/la:Prezvakano sve, manite se vise gluposti o sisoji i faraonu. Treba izvrsit neki pritisak da se Sloboda izvuce iz ove centrifuge pune gofana, sad nas niko ne vidi ni kad bi mahali i rukama i nogama.
moramo traziti reorganizaciju skupstine, pod hitno.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2018, 00:42

Nemam snage jednostavno da gledam te likove kao Djidic na toj emisiji. Bezveze se samo iznervirati, trebao je neko nazvati i sasuti mu argumente.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 jun 2018, 00:59

Kada nemas argumenata da odgovoris za trenutni cirkus u i oko kluba,onda se uhvatis za proslost.. Kakve veze Husic ima sa sadasnjim stanjem u klubu ?? To sto je on pricao malo ko je vjerovao,neko se razbacivat o projektima od 20 do 50 miliona km u BiH je smijesno..

Ali ko ce ga znati,mozda covjek kad dobije parcelu i napravi stadion,tesko ,ali ne i nemoguce..

Kada si se vec uhvatio bivseg i to vecina je u vezi stadiona,pa da te napomenem,taj covjek da se nije pojavio imao bi fuziju sa Mramorom,Olimpikom ili u najgorem slucaju ugasila bi se.. taj covjek u Tz dovede Ciru,napuni stadion,klub vrati u PL,digne ga da se bori na oba fronta i odvede nakon dugo godina u pretkolo evropskog takmicenje !!!

Dok je kod ovih i borba za opstanak upitna,nikad mi ne odgovori nijednom na sve lazi ovog upravnog odbora i otkud to da Sloga igra na Tusnju ?

Nikada mi nisi odgovorio kako je moguce da se vrati Juric u klub,vrati Karica koji ti izbije iz dzepa preko pola miliona maraka,kojim kriterijumima se on izabrao za sportskog direktora,gdje je NJUO,ne vidjam vise ni Menproma,o vlasniku Delinga i ostatku NJUO da ne govorim,zasto se pisu pozajmice,gdje je obecanje nacelnika za stadion,jel to srce grada prestalo da kuca za Slobodu,zasto za vrijeme NJUO tolike tuzbe sa igracima,svaku izgube nikad zalbu nisu ulozili,gdje je advokat se izgubio,svadje sa savezom,klub ti oznacavaju sa X na izvlacenju itd itd ... :wave:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 15 jun 2018, 01:20

Znam ja ko si ti,
i znam odakle si
Al' ne znam sta si
cekala do sad .. by Zdravko Colic
Sezona 2018/19
tz tz tz tz tz tz

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 15 jun 2018, 01:46

Previse si negativan Hari.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 jun 2018, 02:13

MakabiTuzla je napisao/la:Jesmo na njihovom forumu, ali ovaj novinar ss.ba ne zna svezati jednu smislenu recenicu :)
Da dodam, nakon sto je djidic dobio rijec, pitam se znaci ko mu znaci je znaci pisao znaci saopstenja znaci :)
Mozda znaci Sulejman znaci Krpic znaci, poznatiji kao znaci Krpa Killer znaci... :mrgreen:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 15 jun 2018, 02:24

Polako ba ljudi, trenutno od ekipa iz lige apsolutno niko osim Zrinjskog se nije pojacao, a mi sto smo do sada uradili je veoma pametno. Probrali smo najkvalitetnije igrace koji su se mogli dobiti iz federalne lige, Civic, Adzem, Vidovic, sigurno medju najboljim igracima prosle sezone, a ja tek u narednim danima ocekujem prava i provjerena pojacanja da se nadovezu na sve ovo. Opet kazem puno toga ce zavisiti od prodaje Todora i koliko ce se za njega dobiti.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2018, 02:50

Saka jada nam pravi grafite po stadionu koji je napravljen za nas klub i koji je nas dom od pedesetih godina proslog stoljeca.... :facepalm:
Pisa nas ko stigne i kako stigne....A od fukara ni glasa. ..Azmire Husicu dabogda te najgore snaslo u zivotu ovaj krkanluk i seljakluk da ti se visestruko vrati...trag ti se zameo dabogda na bajram te kunem yebem i tebe i kunem ti podrinje citavo pic ko seljacka :!:
Mrtav grad "mrtva carsija"zombiji :!:puuu
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 15 jun 2018, 07:09

Mortus je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:Jesmo na njihovom forumu, ali ovaj novinar ss.ba ne zna svezati jednu smislenu recenicu :)
Da dodam, nakon sto je djidic dobio rijec, pitam se znaci ko mu znaci je znaci pisao znaci saopstenja znaci :)
Mozda znaci Sulejman znaci Krpic znaci, poznatiji kao znaci Krpa Killer znaci... :mrgreen:
Da, da, njega sam zaboravio :) Samo nisam tebe prozivao, vec djidica, ne shvatam potrebu da ga branis :kafa:
Zadnja izmjena: MakabiTuzla, dana/u 15 jun 2018, 07:12, ukupno mijenjano 1 put.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 15 jun 2018, 07:11

Bajram serif mubarek olsun slobodasima :bih:

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 15 jun 2018, 07:14

Hari, na tvoje pisanije cu, poput tebe, lakonski odgovoriti. Moguce, tesko, vidjecemo :kafa:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 jun 2018, 07:29

Slobodasima Islamske vjeroispovjesti
Bajram Serif Mubarek Olsun.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 jun 2018, 08:40

MakabiTuzla je napisao/la:
Mortus je napisao/la:
Da, da, njega sam zaboravio :) Samo nisam tebe prozivao, vec djidica, ne shvatam potrebu da ga branis :kafa:
Ne branim ga, ko mu je.be mater seljacku, vehabijsku...,
Cisto mi je ovaj drugi naumpao, mora da su istu skolu pohadjali....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.