+1corleone87 je napisao/la:Jamak za kapitena
treba to iskoristiti dok je u zivotnoj formi...
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Neznam da li ima snimak ali za oba gola je kumovao Kerla.Kod prvog gola golman nije nista mogao dok je kod drugog morao biti puno bolje postavljen.likusa je napisao/la:Da li imaju golovi ili izvjestaj s utakmice ? Nisam bila tu pa da pogledam
Cujem da je greska golmana bila kaod gola,ne znam jesam li ja samo il i ostali primjetili da se stalno lopta vraca golmanu i stvara panika,pogotovo to Kerla radi
[youtube][/youtube]likusa je napisao/la:Da li imaju golovi ili izvjestaj s utakmice ? Nisam bila tu pa da pogledam
Cujem da je greska golmana bila kaod gola,ne znam jesam li ja samo il i ostali primjetili da se stalno lopta vraca golmanu i stvara panika,pogotovo to Kerla radi

likusa je napisao/la:@EdoM
hvala
o ovome nasi poceli tek igrat od 2 poluvremena
Ovaj Stilic je najgluplji potez napravio odlaskom iz Lecha u Ukrajinu.Budala u Lechu bio najbolji igrac i jedan od najboljih igraca u poljskom prvenstvu i on predje u onaj Karpaty ljudi jedva opstanak izborili.Southboy je napisao/la:Semir Štilić potpisao za Gaziantepspor!
Zna li neko imamo li % od ovog transfera....
Kad hocemo da se usetamoEdoM je napisao/la:likusa je napisao/la:@EdoM
hvala
o ovome nasi poceli tek igrat od 2 poluvremena![]()
Pa realno i jesu, jer ne daj Bože da je prvo poluvrijeme potrajalo, za mene očajno, ali eto u drugom smo pokazali nešto od onoga iz prethodnih utakmica, tj. nadmoć na terenu i jalovost u napadu, nadam se da ćemo i to uskoro popraviti
WC sta?Cautinho je napisao/la:Ne moze ga nitko Avdukicu dati,WC golman.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.