FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2018, 17:04

Slobodas je napisao/la:Allah razi olsun Braćo, Bajram Šerif Mubarek Olsun i vama :D

Ps: @brcanskamalta pomalo lik je tek došao , @Tuzlak1919 dobro došao, sad treba da se ujedinimo svi Slobodaši vidite kako neki inat u ljudima proradi pozivam i sve ostale pasivne pratioce da se registriraju prijave da učestvuju u diskusiji jer što više ljudi više mišljenja bolja podrška svetinji
Ideja i diskusija smo imali mali milion kao i zajedno nasli i predlozili mnoga prakticna rjesenja za nas klub.
Ali je nas problem sto to nema ko realizovat. ..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jun 2018, 17:08

Brcanskamalta je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:Allah razi olsun Braćo, Bajram Šerif Mubarek Olsun i vama :D

Ps: @brcanskamalta pomalo lik je tek došao , @Tuzlak1919 dobro došao, sad treba da se ujedinimo svi Slobodaši vidite kako neki inat u ljudima proradi pozivam i sve ostale pasivne pratioce da se registriraju prijave da učestvuju u diskusiji jer što više ljudi više mišljenja bolja podrška svetinji
Ideja i diskusija smo imali mali milion kao i zajedno nasli i predlozili mnoga prakticna rjesenja za nas klub.
:thumbup:

Evo od mene ideja, napravit majice, dukseve, kačkete povodom 100 godina Slobode. Da se to kvalitetno uradi, može se vidjet sa Kaltexom recimo, oni to šiju prave, i da bude i Sloboda i oni dobri, ako zatražite neko će vam već odradit dobre majice, dukseve itd...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2018, 17:34

Penaltiky je napisao/la:

:thumbup:

Evo od mene ideja, napravit majice, dukseve, kačkete povodom 100 godina Slobode. Da se to kvalitetno uradi, može se vidjet sa Kaltexom recimo, oni to šiju prave, i da bude i Sloboda i oni dobri, ako zatražite neko će vam već odradit dobre majice, dukseve itd...
Kako ce biti Sloboda dobra... :hmmmmm:
Iako su nesto spominjali u medijima da ce uraditi ime Sloboda kao brend nije zasticeno....
Kako cemo dogovoriti to sa ljudima....da nam to "sasiju"pa imaju procenat od prodaje. ...ili. ..
To opet povlaci pitanje ko ce to da prodaje....Sa kojim ovlastenjima...Kako mi mozemo biti sigurni da te pare idu Slobodi...
Racun nam je blokiran a fan shop nemamo....UG... :nene:
Znaci svako zasto ima svoje zato,jedno povlaci drugo i ne izbjezna je tema o unutrasnjem ustrojstvu kluba...Iako i ne zelis "crnjacit"ispade da moras...
Pa mi ne znamo gdje su potrosene gradske pare u grsdskom klubu godinama decenijama nemas izvjestaj javno i transparentno a ne da nas ne osisaju za sicu. ..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 15 jun 2018, 18:19

Kaletex je Bingov satelit, tako da sve ostalo je jasno. I gdje i tko bi prodavao. Ili sjesti sa Senadom Bingom da se prodaje po kantonu ili dogovoriti da proizvode a UG da prodaje.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2018, 18:25

meecko je napisao/la:Kaletex je Bingov satelit, tako da sve ostalo je jasno. I gdje i tko bi prodavao. Ili sjesti sa Senadom Bingom da se prodaje po kantonu ili dogovoriti da proizvode a UG da prodaje.
A zasto ne bi imali svoj shop i prodavali tamo....
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 15 jun 2018, 18:53

Kako saznajemo, dolaskom Smajića u Slobodu, tuzlanski klub mogao bi uspostaviti saradnju sa beogradskim velikanom. Smajić je u dresu Partizana ostavio dubok trag, a za taj klub igrao je punih devet sezona.

Rodila se ideja da bi u budućnosti Sloboda mogla ostvariti za sada neutvrđeni vid saradnje sa Partizanom, a navodno bi sa Smajićem u Beograd se trebao zaputiti predsjednik Slobode Senad Mujkanović.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2018, 19:01

75000 je napisao/la:Kako saznajemo, dolaskom Smajića u Slobodu, tuzlanski klub mogao bi uspostaviti saradnju sa beogradskim velikanom. Smajić je u dresu Partizana ostavio dubok trag, a za taj klub igrao je punih devet sezona.

Rodila se ideja da bi u budućnosti Sloboda mogla ostvariti za sada neutvrđeni vid saradnje sa Partizanom, a navodno bi sa Smajićem u Beograd se trebao zaputiti predsjednik Slobode Senad Mujkanović.
Ne bi me cudilo da im postanemo filijala da se njihovi omladinci afirmisu kod nas...
Kakav vid saradnje.....
Ako ce Partizan imati pravo da prvi dadne ponudu za nase igrace i PLATI ih nije problem.
Ako ce uzimati nase talente i placati PUNU cijenu uz procenat od naredne prodaje nije problem.
Kakav drugi vid saradnje imas a da Sloboda profitira...
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jun 2018, 19:03

meecko je napisao/la:Kaletex je Bingov satelit, tako da sve ostalo je jasno. I gdje i tko bi prodavao. Ili sjesti sa Senadom Bingom da se prodaje po kantonu ili dogovoriti da proizvode a UG da prodaje.
Bingo da prodaje ko i one dresove recimo a prihod Slobodi

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 15 jun 2018, 19:06

75000 je napisao/la:Kako saznajemo, dolaskom Smajića u Slobodu, tuzlanski klub mogao bi uspostaviti saradnju sa beogradskim velikanom. Smajić je u dresu Partizana ostavio dubok trag, a za taj klub igrao je punih devet sezona.

Ne bi me cudilo da im postanemo filijala da se njihovi omladinci afirmisu kod nas...
Kakav vid saradnje.....
Ako ce Partizan imati pravo da prvi dadne ponudu za nase igrace i PLATI ih nije problem.
Ako ce uzimati nase talente i placati PUNU cijenu uz procenat od naredne prodaje nije problem.
Kakav drugi vid saradnje imas a da Sloboda profitira...
Slat igrace na posudbu da oni placaju.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2018, 19:10

Penaltiky je napisao/la:
Bingo da prodaje ko i one dresove recimo a prihod Slobodi
A zasto moras imati posrednika da bi prodavao nesto svoje....
Zasto ne mozemo prodavati nase artikle u nasem shopu :?:
Grad moze "dati"prostor jer ih posjeduje u centru grada a propadaju...na koristenje.
Predsjednik ima gradjevinsku firmu...Neka donira adaptaciju tog prostora ....
Da li je plata nekom prodavacu od 1000 km bruto zaista previse za klub poput Slobode.....Pa onda nismo profesionalni nego amaterski klub.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jun 2018, 19:11

Upravu si ti, al mi maštamo ovdje :mrgreen:

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 15 jun 2018, 19:17

ZNALI NEKO KAKVI SU NAM DRESOVI ZA PREDSTOJECU SEZONU HOCE LI BITI RETRO ZA 100 GODINA
fukare

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 jun 2018, 19:35

fukaroni je napisao/la:ZNALI NEKO KAKVI SU NAM DRESOVI ZA PREDSTOJECU SEZONU HOCE LI BITI RETRO ZA 100 GODINA
Kako sada stvari stoje mi kao da za 10 g punimo 100 godina jubilej. Niko nista, osim nekih inicijativa navijaca i pojedinaca
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2018, 19:36

Penaltiky je napisao/la:Upravu si ti, al mi maštamo ovdje :mrgreen:
Pa trenutno ja mastam ali nije neizvodivo i realno je da se realizuje do ljeta 2019...Nama ne treba previse za pocetak 300 dresova 50 kacketa 400 zastava svih velicina (samo primjer lupam)i jos sitnica takvih olovke upaljaci nesto sorceva i td i td....
Poslije narucujes po potrebi. ..
Da se gore ovo realizuje oko prostora klub treba da ulozi nekih 15 000 km u artikle za pocetak ne vise.....Pa sta je to....
Ali nema ko da to pokrene da izvrsi pritisak.....tako da nam masta i ostaje obojici.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 jun 2018, 19:37

fukaroni je napisao/la:ZNALI NEKO KAKVI SU NAM DRESOVI ZA PREDSTOJECU SEZONU HOCE LI BITI RETRO ZA 100 GODINA
Daj Bože... :kafa:

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 15 jun 2018, 19:42

Pa trenutno ja mastam ali nije neizvodivo i realno je da se realizuje do ljeta 2019...Nama ne treba previse za pocetak 300 dresova 50 kacketa 400 zastava svih velicina (samo primjer lupam)i jos sitnica takvih olovke upaljaci nesto sorceva i td i td....
Da se gore ovo realizuje oko prostora klub treba da ulozi nekih 15 000 km u artikle za pocetak ne vise.....Pa sta je to....
Ali nema ko da to pokrene da izvrsi pritisak.....tako da nam masta i ostaje obojici.
Ma brate moze i online shop i to je moderno eto ako stede, ne moras zaposlit nikog.
Stave ponudu i za pocetak mogu postom slat sirom BiH, moze se sve kad se hoce, samo sto kod nas hoce da se sve dzaba rade.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2018, 19:46

75000 je napisao/la:
Ma brate moze i online shop i to je moderno eto ako stede, ne moras zaposlit nikog.
Stave ponudu i za pocetak mogu postom slat sirom BiH, moze se sve kad se hoce, samo sto kod nas hoce da se sve dzaba rade.
Pa i tu online prodaji mora neko da radi i azurira stranicu prima narudzbe isporucuje pakuje to i td..
Pa bolje shop ali i sa online ponudom dostava za Tuzlu besplatna sve dalje 2 marke (lupam ba nebitno je)....
Upravu si nece ba niko dzaba nista samo pare znaci plata prijava i to je to....
Kakav UG i gluposti nema dzaba nista .....nemoj me vuc za jezik ovdje cemo ustavit kocije :mrgreen:
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jun 2018, 19:50

Plata od 550 KM plus TO i Prevoz bi klub okruglo izašli 1000 KM, vjerujem da bi se stranica mogla dodžaba završit

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2018, 19:53

Penaltiky je napisao/la:Plata od 550 KM plus TO i Prevoz bi klub okruglo izašli 1000 KM, vjerujem da bi se stranica mogla dodžaba završit
Joj sine jbt stranica kod mene brat taj neki web dizajner nije to tesko urediti dogovoriti ali druge stvari su problem kod nas....
A imas i mramora (primjer)stranica bi ekstra izgledala...Ali ...znas....
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 jun 2018, 19:55

Penaltiky je napisao/la:Plata od 550 KM plus TO i Prevoz bi klub okruglo izašli 1000 KM, vjerujem da bi se stranica mogla dodžaba završit
Nastavi niz, Plata 1000 km bruto najam prostora cca 350 km u centru,struja i grijanje, koliko mora biti marža i koja je količina za prodaju da bi se bilo rentabilno.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.