Penaltiky je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la:Slobodas je napisao/la:Allah razi olsun Braćo, Bajram Šerif Mubarek Olsun i vama
Ps: @brcanskamalta pomalo lik je tek došao , @Tuzlak1919 dobro došao, sad treba da se ujedinimo svi Slobodaši vidite kako neki inat u ljudima proradi pozivam i sve ostale pasivne pratioce da se registriraju prijave da učestvuju u diskusiji jer što više ljudi više mišljenja bolja podrška svetinji
Ideja i diskusija smo imali mali milion kao i zajedno nasli i predlozili mnoga prakticna rjesenja za nas klub.
Ali je nas problem sto to nema ko realizovat. ..
Evo od mene ideja, napravit majice, dukseve, kačkete povodom 100 godina Slobode. Da se to kvalitetno uradi, može se vidjet sa Kaltexom recimo, oni to šiju prave, i da bude i Sloboda i oni dobri, ako zatražite neko će vam već odradit dobre majice, dukseve itd...
Kako ce biti Sloboda dobra...
Iako su nesto spominjali u medijima da ce uraditi ime Sloboda kao brend nije zasticeno....
Kako cemo dogovoriti to sa ljudima....da nam to "sasiju"pa imaju procenat od prodaje. ...ili. ..
To opet povlaci pitanje ko ce to da prodaje....Sa kojim ovlastenjima...Kako mi mozemo biti sigurni da te pare idu Slobodi...
Racun nam je blokiran a fan shop nemamo....UG...
Znaci svako zasto ima svoje zato,jedno povlaci drugo i ne izbjezna je tema o unutrasnjem ustrojstvu kluba...Iako i ne zelis "crnjacit"ispade da moras...
Pa mi ne znamo gdje su potrosene gradske pare u grsdskom klubu godinama decenijama nemas izvjestaj javno i transparentno a ne da nas ne osisaju za sicu. ..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic