FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sky Sport navodi da će se pregovori sa Spursima nastaviti. Pročitao sam ranije da Kane želi da se sve završi do početka sezone u EPL, što znači da ako ga želimo potpisat morat ce dat koliko traže do kraja sedmice.
Sad će se konačno počet ozbiljno razgovarat sa Levyjem.
Za golmana, ako ne ide Sanchez ide Kepa. Idealno rješenje: posudba na godinu dana, pa kad se Neuer vrati aj bok. Za slučaj da se ne vrati imate opciju kupnje.
Za golmana, ako ne ide Sanchez ide Kepa. Idealno rješenje: posudba na godinu dana, pa kad se Neuer vrati aj bok. Za slučaj da se ne vrati imate opciju kupnje.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 09 avg 2023, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Za rezervnog napadača treba dovest Guirassya iz Stuttgarta, puno bolja opcija od EMCM
Prema engleskim medijima vi još niste poslali najavljenu ponudu. Zadnja koja se spominje je 85 milki ojra (73 milki funti) fiksno i 15 (13 milki funti) kroz bonuse, i ta je odbijena. Svi su složni u tome da je 100 milki ojra fiksno i 10 kroz bonuse ponuda koju će Totać prihvatit (naravno ako je pošaljete).
Pavard u razgovorima sa Unitedom kao moguća zamjena za Maguirea.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Štoperi: De Ligt, Upamecano, Kim, Stanišić po potrebi
Bekovi: Davies, Stanišić, Guerreiro, Mazraoui
Što se mene tiče ako budu svi zdravi Pavard može ići, ne mora ni Walker dolaziti, ali bih ipak volio da ostane u Bayernu.
Bekovi: Davies, Stanišić, Guerreiro, Mazraoui
Što se mene tiče ako budu svi zdravi Pavard može ići, ne mora ni Walker dolaziti, ali bih ipak volio da ostane u Bayernu.
120 mil€ fix. je cifra koja se od samog pocetka spominje.
Izgleda da je to ono sto zidova cini zadovoljnim.
Danas totalno zatisje, nista se ne desava.
Vidjecemo jel zatisje pred buru.
Izgleda da je to ono sto zidova cini zadovoljnim.
Danas totalno zatisje, nista se ne desava.
Vidjecemo jel zatisje pred buru.

-
- Kontakt:
Ako Pavard ode, treba dovesti desnog beka onda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
A tacno sam znao da danas nece bit nikakvih informacija za Kanea al su nam se poigrali sa zivcima i jedni i drugi oko njega jedva cekam da zavrse s tim kako god i da idu vise u pm. Ovaj za igraca od 30 godina koji ima ugovor jos godinu hoce 120 miliona, ovi misle da se mogu cjenkat sa njim citavo ljeto. Kane je sto posto upravu sto im je reko da imaju fore do nedjelje da zavrse s ovim sranjima, bio je korektan sve vrijeme i nije on kriv sto jedu **** i jedni i drugi. Nek isplate jednom ono sto se trazi ili ako im je to previse nek dignu fino ruke od toga i nek se udaraju nogom u guzicu ako Fullkruga dovedu jer nemaju vise nista na raspolaganju jer su jos manje sanse da bi dali 150 miliona za Osimhena. Sami su se i doveli u tu situaciju nisu krivi ljudi sto traze pare.
40 miliona za Pavarda koji ne zeli ostati niti produziti ugovor je odlicna cifra, ako ostane jos jednu sezonu necemo ga moci prodat. Treba se rjesavat.
Kim, De Ligt, Upa i mlađahni Tarek Buchmann koji nema utakmice u seniorskoj karijeri ostali bi na štoperskim pozicijama. Mazra kao desni bek i Stanišić koji može pokriti i štopera nekad. Odlaskom Pavarda fali jedan defanzivac, i to po mogućnosti njegovih predispozicija, da može pokriti i štopera i beka po potrebi. Kvalitet Pavarda će se morati nadomjestiti.
-
- Kontakt:
Svakako bi morali nadomjestiti i dovesti pojacanja napokon. Samo prodaju a nikog ne dovode.
Nije ni ovo dovoljnoThe German champions are set to make an offer worth £95m for the England captain, according to Sky Germany.

-
- Kontakt:
Normalno da nije kad se onaj sprda s njima i ne želi prodati uopšte.
Bice manje od 35mil eura.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pavard oko 30mil€ po Plettiju, bit će prava popušiona kad ode. Postajemo tanki za tog jednog defanzivca, ozbiljne kvalitete, nismo riješili 9ku, nismo riješili golmana, 6ica je zadnja rupa na svirali. 9.august a dosta stvari neriješenih 

Pletti nastavlja trolanje s Walkerom, da bi se nekako izvukao od onog fake newsa od ranije…
Taj transfer je ocigledno uvelio ovisio od Kanea, obzirom da se Kane nije zavrsio, Walker iskoristio situaciju da dobije bolji ugovor sa Cityem.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne trola, očito govori iz kluba informacije da nisu od njega/njegovog tima dobili info. Fake news nije bio da se dogovorio Walker sa Bayernom, već se klubovi nisu mogli dogovorit odnosno City je razvlačio, dobijao na vremenu dok se Pep upregao da nagovori istog na ostanak, neku noć su bili zajedno vani. Pepu je očito prevažan igrač čim su mu ponudili ugovor na tri sezone.
-
- Kontakt:
Koga briga za Walkera. Kao da je u pitanju prime Lahm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.