Safet Sušić - Pape

Dufresne
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 14:38

Cartman je napisao/la:Ima tu vise moronskih izjava. Od toga da je bod protiv Grcke dobar, preko toga da je Grcka sretna i za kraj da nista ne zna o situaciji Misimovica. Susic ima vrlo neozbiljan odnos prema svom poslu. Nadam se da barem gleda utakmice Grcke i sprema neku taktiku.
J.ebo to ti sve, mi ima talenata koliko hoces, ne trebamo mi nikoga da molimo...Zec i Vrsajevic ce sve rjesiti... :twisted:

Jos jednom...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2013, 14:40

Dufresne je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Ti i Principatus ste to istakli, ovi prije vas su pisali o sreci i Grckoj.

Slazem se i za Grcku, jer stvarno moras biti kurate srece, da u zadnjih 9 godina, ne propustis ni jedno evropsko i svjetsko prvenstvo, usput da to jedno evropsko prvenstvo osvojih i da u tih 9 godina, konstantno budes medju 10-15 reprezentacija, po FIFA i UEFA ljestvicama... :lol:

Prave kurate srece moras imati... :lol:
Zasto onda konstantno govorite da Grcka nije jaka i da je nerijesen rezultat plod srece i odlicnog Begovica? Ako je Grcka tolika velesila, zasto se onda ismijava nerijesen protiv njih? A sto se tice srece, covjek nije rekao da je sve sreca, nego da ljudi imaju srece kada je tesko, a uostalom, pored sistema i Rehagela, velika sreca je donijela Grckoj prvenstvo. Imaju oni dobar sistem i sve to, ali treba imati i srece, a oni su je vala imali.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 14:43

adriano_leite je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Ti i Principatus ste to istakli, ovi prije vas su pisali o sreci i Grckoj.

Slazem se i za Grcku, jer stvarno moras biti kurate srece, da u zadnjih 9 godina, ne propustis ni jedno evropsko i svjetsko prvenstvo, usput da to jedno evropsko prvenstvo osvojih i da u tih 9 godina, konstantno budes medju 10-15 reprezentacija, po FIFA i UEFA ljestvicama... :lol:

Prave kurate srece moras imati... :lol:
Zasto onda konstantno govorite da Grcka nije jaka i da je nerijesen rezultat plod srece i odlicnog Begovica? Ako je Grcka tolika velesila, zasto se onda ismijava nerijesen protiv njih? A sto se tice srece, covjek nije rekao da je sve sreca, nego da ljudi imaju srece kada je tesko, a uostalom, pored sistema i Rehagela, velika sreca je donijela Grckoj prvenstvo. Imaju oni dobar sistem i sve to, ali treba imati i srece, a oni su je vala imali.
Prijatelju, nadji mi i jednu moj rijec na ovom forumu, gdje sam rekao da je Grcka slaba, samo mi ga nadji!
Bod, u Atini, je velik k'o kuca!

Ja bih sad volio 1000x vise, da umjesto Grcke, imamo Francusku...

Ali kakve to veze ima, s tim sto je Safet glup k'o kuratz?
Pravda za Papeta!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 feb 2013, 14:48

Ako nas ovaj delegat odvede na SP, onda smo stvarno jaki ko zemlja i mozemo ljubiti noge Begovicu, Spahicu, Dzeki, Pjanicu, jer imamo generaciju samo takvu....

Da bi nas on odveo moramo biti 40% jaci od Grcke.....Mislim da i jesmo...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 14:53

Batko je napisao/la:Ako nas ovaj delegat odvede na SP, onda smo stvarno jaki ko zemlja i mozemo ljubiti noge Begovicu, Spahicu, Dzeki, Pjanicu, jer imamo generaciju samo takvu....

Konkretno o Papetu cu komentarisati, kad se zavrse kvalifikacije...

Jednu je priliku propustio, data mu je jos jedna prilika.... A imamo jako dobar tim...
Pravda za Papeta!

GospodinBuha
Kontakt:

Post Postao/la GospodinBuha » 18 feb 2013, 14:58

sušića treba pustiti da odradi kvalifikacije a poslije ako se ne plasiramo dati mu otkaz kako neko reče imamo dobar tim ali samo prvih 11 klupa nula bodova,realno čovjek je napravio maksimum sa ipak limitiranim timom.
Senijad Ibričić mama i tata fuzbala

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 feb 2013, 14:58

GospodinBuha je napisao/la:sušića treba pustiti da odradi kvalifikacije a poslije ako se ne plasiramo dati mu otkaz kako neko reče imamo dobar tim ali samo prvih 11 klupa nula bodova,realno čovjek je napravio maksimum sa ipak limitiranim timom.
Pa Ibro je na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 14:59

GospodinBuha je napisao/la:sušića treba pustiti da odradi kvalifikacije a poslije ako se ne plasiramo dati mu otkaz kako neko reče imamo dobar tim ali samo prvih 11 klupa nula bodova,realno čovjek je napravio maksimum sa ipak limitiranim timom.
Zec?
Vrsajevic?
Sesar?

A da zaboravio sam da je logicno da Haris Seferovic igra za Svicarsku... :twisted:
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2013, 15:00

Batko je napisao/la:Ako nas ovaj delegat odvede na SP, onda smo stvarno jaki ko zemlja i mozemo ljubiti noge Begovicu, Spahicu, Dzeki, Pjanicu, jer imamo generaciju samo takvu....

Odveo nas je Spahic u baraz prosle kvalifikacije, iako smo odigrali fantasticno pod palicom Papeta, te nismo morali biti 40% jaci, jer je taj tim bio slabiji od ovog sada. Smijesno je reci da igraci su najzasluzniji za dobre rezultate, a za poraze je kriv selektor. To je malo licemjerno, zar ne?

@Dufresne, ne persiram te, govorim u globalu, o grupi ljudi. Mnogi ljudi govore kako je Grcka slaba, ne trudim se bas da zapamtim sve postove od svih clanova, nego onako ostane u sjecanju, a mnogo ih je pisalo o toj slabosti Grcke. Cini mi se juce lik napisa da je Grcka u rangu sa Svicarskom :lol: .

Mes Que Un Club!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 15:04

Odveo nas je Spahic u baraz prosle kvalifikacije, iako smo odigrali fantasticno pod palicom Papeta, te nismo morali biti 40% jaci, jer je taj tim bio slabiji od ovog sada. Smijesno je reci da igraci su najzasluzniji za dobre rezultate, a za poraze je kriv selektor. To je malo licemjerno, zar ne?

@Dufresne, ne persiram te, govorim u globalu, o grupi ljudi. Mnogi ljudi govore kako je Grcka slaba, ne trudim se bas da zapamtim sve postove od svih clanova, nego onako ostane u sjecanju, a mnogo ih je pisalo o toj slabosti Grcke. Cini mi se juce lik napisa da je Grcka u rangu sa Svicarskom :lol: .
Izjava da je Grcka losa je glupa...

Izjava da je Grcka sretna, je strahovito glupa, pogotovo kad izadje iz usta covjeka koji je selektor fudbalske reprezentacije, kojoj je Grcka glavni konkurent!!!!
Pravda za Papeta!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 feb 2013, 15:06

Upravu si za Spahica, on nas je svojim inatom ódveo u baraz......Mislim da je sada zreliji i da je dosadasnji dio kvala igrao dobro....

A Pape, sta reci, covjek nezna jednu recenicu kako bog zapovijeda izgovoriti.....Da ne pricam o blamovima sa 4-5 igraca po klupi itd itd itd, moze se knjiga napisato o njegovim blamovima....
Jednostavno los trener...

GospodinBuha
Kontakt:

Post Postao/la GospodinBuha » 18 feb 2013, 15:11

grčka je barem 70% jača od nas,dok ostali dio na našoj strani su pjanić i begović,a džeko i samaras su u pet deka jer samaras puno bolje igra za reprezentaciju od džeke,odnosno reprezentacija grčke više je prilagođena samom samarasu i ovaj to odlično koristi,dok džeko nekad hoće a nekad neće da trči i trudi se,samo čekajući loptu a takvih protiv grka neće dobiti više od jedne ili dvije,naravno na našoj strani je najveća prednost je domaći teren.
Senijad Ibričić mama i tata fuzbala

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2013, 15:14

Dufresne je napisao/la:

Izjava da je Grcka sretna, je strahovito glupa, pogotovo kad izadje iz usta covjeka koji je selektor fudbalske reprezentacije, kojoj je Grcka glavni konkurent!!!!
"Grčka se nalazi na 11. mjestu FIFA rang liste i to treba poštovati. Meni je najvažnije da nakon utakmice sa njima imamo realne šanse da budemo na kraju kvalifikacija prvi u grupi. Moramo gledati kako da ih dobijemo, ali ujedo i gledati kako da ne izgubimo. Sa remijem u tom susretu bi ostali na prvom mjestu u grupi, a treba biti realan činjenice da je Grke jako teško dobiti. Mislim da su oni jedna od najsretnijih ekipa na svijetu i nekada je zaista nevjerovatno kako dobiju ili ne izgube utakmice. Ja sam siguran da mi imamo bolju i kvalitetniju ekipu, a najbitnije je da svi ostanu zdravi i da budemo što kompletniji pred tu utakmicu", dodao je Pape na kraju razgovora za SportSport.ba.
Znaci, covjek je rekao da je Grcka dobra reprezentacija, te da pored kvaliteta ima i odredjenu dozu srece. Covjek nije izjavio da je Grcka na srecu sve uradila i da je losa, nego da je nevjerovatno kako dobijaju utakmice, odnosno ne gube utakmice. Da bi se bio uspjesan, treba i odredjena doza srece, tako da je Susic rekao normalnu stvar. Onaj dio o Misketu je bez ikakve potrebe, ali je nasjeo na pitanje novinara, jer ne razmislja sta kaze i kakve mogu biti posljedice.

@Batko, Spaha je ovo do sada odigrao odlicno, hvala Bogu, da se ne urekne. To da je Susic los u izjavama, apsolutno se slazem, ali ne treba nam narator na klupi ako nece imati rezultate, a eto Susic ih ima. Sto se tice toga da je los trener, nije Mourinho, ali nije ni Musovic. Cinjenica je, kakav god on bio, on je najbolji trener koji je do ovog momenta sjedio na klupi BiH, a rezultati to dokazuju. Prisjeti se kakvi su nas puleni vodili i kakve su rezultate imali.

Mes Que Un Club!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 15:23

Dufresne je napisao/la:

"Grčka se nalazi na 11. mjestu FIFA rang liste i to treba poštovati. Meni je najvažnije da nakon utakmice sa njima imamo realne šanse da budemo na kraju kvalifikacija prvi u grupi. Moramo gledati kako da ih dobijemo, ali ujedo i gledati kako da ne izgubimo. Sa remijem u tom susretu bi ostali na prvom mjestu u grupi, a treba biti realan činjenice da je Grke jako teško dobiti. Mislim da su oni jedna od najsretnijih ekipa na svijetu i nekada je zaista nevjerovatno kako dobiju ili ne izgube utakmice. Ja sam siguran da mi imamo bolju i kvalitetniju ekipu, a najbitnije je da svi ostanu zdravi i da budemo što kompletniji pred tu utakmicu", dodao je Pape na kraju razgovora za SportSport.ba.
Znaci, covjek je rekao da je Grcka dobra reprezentacija, te da pored kvaliteta ima i odredjenu dozu srece. Covjek nije izjavio da je Grcka na srecu sve uradila i da je losa, nego da je nevjerovatno kako dobijaju utakmice, odnosno ne gube utakmice. Da bi se bio uspjesan, treba i odredjena doza srece, tako da je Susic rekao normalnu stvar. Onaj dio o Misketu je bez ikakve potrebe, ali je nasjeo na pitanje novinara, jer ne razmislja sta kaze i kakve mogu biti posljedice.

@Batko, Spaha je ovo do sada odigrao odlicno, hvala Bogu, da se ne urekne. To da je Susic los u izjavama, apsolutno se slazem, ali ne treba nam narator na klupi ako nece imati rezultate, a eto Susic ih ima. Sto se tice toga da je los trener, nije Mourinho, ali nije ni Musovic. Cinjenica je, kakav god on bio, on je najbolji trener koji je do ovog momenta sjedio na klupi BiH, a rezultati to dokazuju. Prisjeti se kakvi su nas puleni vodili i kakve su rezultate imali.
Predpostavljam da je nasjeo i na pitanje novinara kad je rekao da je logicno da Haris Seferovic igra za Svicarsku, kao sto je rekao da ako Kolasinac krene sad pjesice iz Njemacke, nece stici na vrijeme na utakmicu...

Susic, mene podsjeca na Dodika, ono sto misli to i govori, kod njega nema nista sakriveno...Ali je to i problem, jer sto misli, je strasno zabrinjavajuce, na pocetku sam mislio da ove njegove izjave fakinske, da se pravi mangup, ali sam se prevario...

Prethodne kvalifikacije je iskljivo on kriv, niko ne opovrgava odgovornost za Spahicev penal, ali to je bila jedna utakmica, predpostavljam da je Spahic kriv i za sve ostale utakmice u prethodnim kvalifikacijama, gdje su se bodovi gubili? Sto si se doveo u tu situaciju, da svoju kozu spasavas, u zadnjoj utakmici, protiv Francuza u Parizu, kad je i njima bilo - odlucujuce!

Mi smo do sad imali dva trenera, koja su bolja od Susica,

- Ciro Blazevic
- Faruk Hadzibegic

Ono Kodro, sto je bio malo - ne racunam... ;)
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2013, 15:34

Hadzibegic? Kazi da se salis, molim te. Izgubio 3, nerijeseno 3, pobjede 2. Koliko je bodova osvojio? 9 bodova u 8 utakmica? 9 bodova od 24 moguca? 37.5% je osvojio i on je bolji od Susica? Smijesno i zalosno je to sto si napisao. Ne mogu da vjerujem da ce neko izjaviti da je Hadzibegic bolji selektor od Susica :lol: .

Ciro? Uzeo je 50% bodova, dok je Pape uzeo 54%, uz najbolji start u historiji kvalifikacija, tako da ne, nije ni Ciro bio bolji od Papeta. Podaci su tu, a podaci valjda govore za sebe.

To ko je u kakvoj grupi bio, ko je znao pricati a ko ne, to je cista glupost koje se nece niko ni sjecati ako odemo na prvenstvo sa Papetom, kojem ce guzicu ljubiti svi koji ga sada pljuju, a usute se kada se napravi dobar rezultat, pa onda izgmizu iz rupa nakon sedmicu dana. Tako je isto bilo i za Ciru, smetao Ciro, Ciro ****, Ciro pobijedi, onda mu svi kolektivno dupe lizu. Na kraju, trazi se odlazak Cire. Zalosno je sve to.

Mes Que Un Club!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 15:38

adriano_leite je napisao/la:Hadzibegic? Kazi da se salis, molim te. Izgubio 3, nerijeseno 3, pobjede 2. Koliko je bodova osvojio? 9 bodova u 8 utakmica? 9 bodova od 24 moguca? 37.5% je osvojio i on je bolji od Susica? Smijesno i zalosno je to sto si napisao. Ne mogu da vjerujem da ce neko izjaviti da je Hadzibegic bolji selektor od Susica :lol: .

Ciro? Uzeo je 50% bodova, dok je Pape uzeo 54%, uz najbolji start u historiji kvalifikacija, tako da ne, nije ni Ciro bio bolji od Papeta. Podaci su tu, a podaci valjda govore za sebe.

To ko je u kakvoj grupi bio, ko je znao pricati a ko ne, to je cista glupost koje se nece niko ni sjecati ako odemo na prvenstvo sa Papetom, kojem ce guzicu ljubiti svi koji ga sada pljuju, a usute se kada se napravi dobar rezultat, pa onda izgmizu iz rupa nakon sedmicu dana. Tako je isto bilo i za Ciru, smetao Ciro, Ciro ****, Ciro pobijedi, onda mu svi kolektivno dupe lizu. Na kraju, trazi se odlazak Cire. Zalosno je sve to.
Stvarno mi je zao sto si potrosio da napravis ove ratios... :lol:

Ja kad kazem za ovu dvojicu da su bolji treneri od Susica, ne kazem samo na osnovu rezultata sto su napravili dok su vodili BiH, nego uopceno da su bolji treneri, sto jesu, dodaj ostale trenerske angazmane...:)

Daj sadasnju reprezentaciju BiH, Faruku i Ciri, pa vidi koje bi rezultate napravili... ;)

Nije ovo NBA i Cavalirs, pa da statstika sve govori... :lol:

Sa Cirom na celu, smo bili blizi da prodjemo baraz protiv Portugala, nego sa Papetom, ako ne vjerujes pogledaj gol razliku... :D
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 18 feb 2013, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2013, 15:44

Dufresne je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Hadzibegic? Kazi da se salis, molim te. Izgubio 3, nerijeseno 3, pobjede 2. Koliko je bodova osvojio? 9 bodova u 8 utakmica? 9 bodova od 24 moguca? 37.5% je osvojio i on je bolji od Susica? Smijesno i zalosno je to sto si napisao. Ne mogu da vjerujem da ce neko izjaviti da je Hadzibegic bolji selektor od Susica :lol: .

Ja kad kazem za ovu dvojicu da su bolji treneri od Susica, ne kazem samo na osnovu rezultata sto su napravili dok su vodili BiH, nego uopceno da su bolji treneri, sto jesu, dodaj ostale trenerske angazmane...:)

Daj sadasnju reprezentaciju BiH, Faruku i Ciri, pa vidi koje bi rezultate napravili... ;)
Hadzibegic je strasan trener. Ispada u Francusku drugu ligu, kao i u Tursku, ma nema sta, pravo trenersko ime za klupe nase repke. Evo 5 ili 6 godina dobija otkaze u tim silnim klubovima.

To sta bi Ciro napravio sa ovom repkom, sta bi Hadzibegic napravio sa ovom repkom, treba pitati Aziru da nam kaze. Garantovati da bi neko napravio uspjeh je mnogo djetinjasto. Daj nam Mourinha i osvojit cemo neko veliko takmicenje :lol: .

Sto se tice ostalih trenerskih angazmana, o tome niko nije ni pisao. Iako je mozda Hadzibegic vodio vise klubova, ali nikakve on zapazene rezultate nije napravio, kao ni Susic. Ja sam rekao da je najuspjesniji selektor repke, da je najvise napravio sa repkom. Koga je to Joachim Low vodio uspjesno? Toliko ima strucnjaka po Njemackoj, pa opet Low je najbolje vodi. Sad ce naravno ona izlizana fraza kako mi nismo Njemacka, a Pape nije Low.

Edit: A spomenuo si i Kodru, kao da je i on bolji od Papeta, samo sto nije dugo bio na klupi :lol: . Sta je to Kodro postigao u trenerskoj karijeri? Vodio juniore s velikim uspjehom?
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 18 feb 2013, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 feb 2013, 15:51

Dufresne je napisao/la:

Hadzibegic je strasan trener. Ispada u Francusku drugu ligu, kao i u Tursku, ma nema sta, pravo trenersko ime za klupe nase repke. Evo 5 ili 6 godina dobija otkaze u tim silnim klubovima.

To sta bi Ciro napravio sa ovom repkom, sta bi Hadzibegic napravio sa ovom repkom, treba pitati Aziru da nam kaze. Garantovati da bi neko napravio uspjeh je mnogo djetinjasto. Daj nas Mourinho i osvojit cemo neko veliko takmicenje :lol: .
Nije ovo NBA i Cavalirs, pa da statstika sve govori...

Sa Cirom na celu, smo bili blizi da prodjemo baraz protiv Portugala, nego sa Papetom, ako ne vjerujes pogledaj gol razliku... :roll:

Cinjenica, je da Pape ima bolju reprezentaciju u odnosu na Ciru za jedno 25%-30%, a moze se reci da su imali isto jaku grupu... :D

Pape u odnosu na jednok Faruka, ima 1000 bolju ekipu, a dok s druge strane Faruk 95 trenirao Sochaux... Vidjecemo dokle ce Pape kao trener dobaciti... :D
Pravda za Papeta!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 feb 2013, 15:54

Dufresne je napisao/la:Izjava da je Grcka sretna, je strahovito glupa, pogotovo kad izadje iz usta covjeka koji je selektor fudbalske reprezentacije, kojoj je Grcka glavni konkurent!!!!
Grcka i jeste jedna od najsretnijih ekipa u sportu uopsteno. Nije Susic otkrio toplu vodu, to su mnogi rekli. Cak i Ciro , kada je Hrvatska bila s njima u grupi, cini mi se ..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2013, 15:56

Dufresne je napisao/la:
Nije ovo NBA i Cavalirs, pa da statstika sve govori...

Sa Cirom na celu, smo bili blizi da prodjemo baraz protiv Portugala, nego sa Papetom, ako ne vjerujes pogledaj gol razliku... :roll:

Cinjenica, je da Pape ima bolju reprezentaciju u odnosu na Ciru za jedno 25%-30%, a moze se reci da su imali isto jaku grupu... :D

Pape u odnosu na jednok Faruka, ima 1000 bolju ekipu, a dok s druge strane Faruk 95 trenirao Sochaux... Vidjecemo dokle ce Pape kao trener dobaciti... :D
Sport je isti, nebitno da li je tenis, kosarka, rukomet, fudbal itd. Svugdje se igra za poene, bodove, odnosno pobjede. Pape kao selektor ima najvise uspjeha od njih, sto je najbitniji pokazatelj o nekoj uspjesnosti. Hadzibegic vodio Sochaux, pa sta? To napravio neki uspjeh sa njima?

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.