La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Kaže onaj na prošloj stranici Benzemi najbolja sezona 24 7. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Evo sad gledam polufinale 2012/13 protiv Borussie. Tri kolosalne prilike u prvih 15 minuta promasuju nasi i to redom: Higuain, Ronaldo, Ezil.Kawhi je napisao/la:Kaže onaj na prošloj stranici Benzemi najbolja sezona 24 7.
I onda udje Karim veliki u drugom poluvremenu i upise gol i asistenciju.
Kako veliki igrac je Benzema.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Vjerovatno i ne toliko teško pored nestvarnog doprinosa Higuaina i kasnije Morate. Znaju to navijači Madrida kojima je ovaj potonji bolji.Kawhi je napisao/la:Benzema je jedna od najboljih devetki u historiji najvećeg kluba na svijetu. Od Huge Sancheza nismo imali devetku koja je ostavila veći utjecaj u klubu, a vjerovatno se može reći da je Benz veći i od njega. Raul nije bio devetka da se razumijemo.
EDIT: Znate li vi koliko je teško ostati ovoliko godina u Madridu na toj poziciji?
Re: RE: Re: La Liga
u primeri samoKawhi je napisao/la:Kaže onaj na prošloj stranici Benzemi najbolja sezona 24 7.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
- anonymousHD
- Kontakt:
Kaže Emery da Barca nije poslala ponudu za Verratija uopšte.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Kaže Emery da Barca nije poslala ponudu za Verratija uopšte.![]()
Barto oplodi me!!!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jel' to hoće indirektno da kaže da su poslali ponudu za Di Mariu ili DraxleraanonymousHD je napisao/la:Kaže Emery da Barca nije poslala ponudu za Verratija uopšte.![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- sagitarius
- Kontakt:

Zadovoljan!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- anonymousHD
- Kontakt:
Šalu na stranu, ali čovjek objasnio.

ma najgore sto to nije istina ba, Lpool ih **** bez ikakvih pregovora svaki put, oni bubali cifre, a Soler je lazov..
Nego, sta da kazemo za ovog maga Isca, kad ce ga ljudi poceti nazivati top 5 igracem svijeta?
Nego, sta da kazemo za ovog maga Isca, kad ce ga ljudi poceti nazivati top 5 igracem svijeta?
Mi ga vec zovemo.Furymaker je napisao/la: Nego, sta da kazemo za ovog maga Isca, kad ce ga ljudi poceti nazivati top 5 igracem svijeta?
- anonymousHD
- Kontakt:
Mislio sam na ovaj odgvor iznad što je napisao Michael, kako uprava Barce nešto se opravdava, a back up igrača nisu imali. To se ne radi, katastrofalna uprava.Furymaker je napisao/la:ma najgore sto to nije istina ba, Lpool ih **** bez ikakvih pregovora svaki put, oni bubali cifre, a Soler je lazov..
Kad odigra makar jednu sezonu odlicno u kontinuitetu. Ili kad makar izbaci Princa od Velsa iz prve postave.Furymaker je napisao/la: Nego, sta da kazemo za ovog maga Isca, kad ce ga ljudi poceti nazivati top 5 igracem svijeta?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
pa odigrao je vec 4 odlicne sezone, a prosle je za 2 klase bio bolji od neymara pa nikome nista..Mokes je napisao/la:Kad odigra makar jednu sezonu odlicno u kontinuitetu. Ili kad makar izbaci Princa od Velsa iz prve postave.Furymaker je napisao/la: Nego, sta da kazemo za ovog maga Isca, kad ce ga ljudi poceti nazivati top 5 igracem svijeta?
Ja tvrdim odavno da je on uz Luku najbolji igrac Reala, al ljudi ne dozivljavaju, zive u zabludi..
Sta je to prosla sezona bila?Mokes je napisao/la:Kad odigra makar jednu sezonu odlicno u kontinuitetu. Ili kad makar izbaci Princa od Velsa iz prve postave.Furymaker je napisao/la: Nego, sta da kazemo za ovog maga Isca, kad ce ga ljudi poceti nazivati top 5 igracem svijeta?
ma pusti bola, ne isplati se nekad, lik prosle sezone brat bratu bio 2. najbolji igrac primere iza messijaKawhi je napisao/la:Sta je to prosla sezona bila?Mokes je napisao/la:Kad odigra makar jednu sezonu odlicno u kontinuitetu. Ili kad makar izbaci Princa od Velsa iz prve postave.Furymaker je napisao/la: Nego, sta da kazemo za ovog maga Isca, kad ce ga ljudi poceti nazivati top 5 igracem svijeta?
Na svijetu trenutno je jedino Messi sigurno bolji od njega. Neymar i Ronaldo na njegovom nivou. Ne znam koga bih jos stavio tu da bude peti.Furymaker je napisao/la: ma pusti bola, ne isplati se nekad, lik prosle sezone brat bratu bio 2. najbolji igrac primere iza messija
hazard, alexis, modric, thiago, dybala, suarez, griezmann? pogba? to su po meni igraci za koje nekad pomislim da su top 10, za hazarda i modrica sam siguran, mozda i ramo nekad, ali pocesto ima glupih trenutakaKawhi je napisao/la:Na svijetu trenutno je jedino Messi sigurno bolji od njega. Neymar i Ronaldo na njegovom nivou. Ne znam koga bih jos stavio tu da bude peti.Furymaker je napisao/la: ma pusti bola, ne isplati se nekad, lik prosle sezone brat bratu bio 2. najbolji igrac primere iza messija
ne mislim da su bolji, nego da su ispod neymara i ronalda
Prodaše budale Moratu mladog ostaviše onog što mu treba 10 šansi da zabije gol, ne kažem da je Benzi loš igrač ali imaš ovako dijete kluba, mladost, a ovaj još 2 sezone i to je to.
I ja bih sve te osim Dybale, Pogbe i Suareza stavio tu. Dybala je posebno daleko od toga. Suarez i Pogba tu negdje.Furymaker je napisao/la:hazard, alexis, modric, thiago, dybala, suarez, griezmann? pogba? to su po meni igraci za koje nekad pomislim da su top 10, za hazarda i modrica sam siguran, mozda i ramo nekad, ali pocesto ima glupih trenutakaKawhi je napisao/la:Na svijetu trenutno je jedino Messi sigurno bolji od njega. Neymar i Ronaldo na njegovom nivou. Ne znam koga bih jos stavio tu da bude peti.Furymaker je napisao/la: ma pusti bola, ne isplati se nekad, lik prosle sezone brat bratu bio 2. najbolji igrac primere iza messija
ne mislim da su bolji, nego da su ispod neymara i ronalda
Ma idiotluk. Morata nije smio biti prodan ni po koju cijenu.Celtic je napisao/la:Prodaše budale Moratu mladog ostaviše onog što mu treba 10 šansi da zabije gol, ne kažem da je Benzi loš igrač ali imaš ovako dijete kluba, mladost, a ovaj još 2 sezone i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.