FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je sade bilo?MakabiTuzla je napisao/la:E bas nam fali jos **** oko kluba, fuj.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
To je vise za Sloboda72 pitanje. Ja nikad čuo.[/quote]Hitman22 je napisao/la:Skver je napisao/la:Ovde sve verni Tuzlaci sa severa.....evo jedno pitanje za navijace Slobode (nema na Guglu.....kojeg igraca je raja zvala elektricni mis
.....hajmo, pitajte tate, dajdze, amidze....da vidimo sad.
P.S. Da ih se sjetimo makar na ovaj nacin.
Pa zna sigurno, ali eto ovdje ga raja proglasila da nije Slobodas, smijesno u virtualnom svijetu reci za covjeka koji je zivot proveo na Tusnju da nije Slobodas, neki moderator to odlucio, neko dijete za njega koje pojma nema sta je Sloboda.....
🔴⚫️
Iz pouzdanih izvora kako javlja press agencija, u toku sedmice na razgovoru oko fudbalskog kluba Sloboda iz Tuzle bi trebao da se pojavi gospodin Zdravko Mamic!!!
Jel zna neko nesto?
Jel zna neko nesto?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Ja bih Maminju halalila da ukrade milione, ako će klub i pored toga biti stabilan i učesnik velikih takmičenja. Bujrum sine bosanski.

Ja nikad neću imati ništa protiv da on piše ovdje, ali ako se bude baš deklarisao kao Slogaš i bude pisao kontra Slobode, naravno da neću dozvoliti. Ne možeš na dvije strane. Većina forumaša ga tjera sa teme, meni lično se to ne sviđa jer se zna da je čovjek velika Fukara, ali eto.Skver je napisao/la: Pa zna sigurno, ali eto ovdje ga raja proglasila da nije Slobodas, smijesno u virtualnom svijetu reci za covjeka koji je zivot proveo na Tusnju da nije Slobodas, neki moderator to odlucio, neko dijete za njega koje pojma nema sta je Sloboda.....
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Eto ga da proda Todora za jedno 10 15 miliona i ode onGuest007 je napisao/la:Iz pouzdanih izvora kako javlja press agencija, u toku sedmice na razgovoru oko fudbalskog kluba Sloboda iz Tuzle bi trebao da se pojavi gospodin Zdravko Mamic!!!
Jel zna neko nesto?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
-
- Kontakt:
Ma nema od toga nista, mada ne bi bilo lose, jedini koji na balkanu zna napraviti pare, ime, igracaGuest007 je napisao/la:Iz pouzdanih izvora kako javlja press agencija, u toku sedmice na razgovoru oko fudbalskog kluba Sloboda iz Tuzle bi trebao da se pojavi gospodin Zdravko Mamic!!!
Jel zna neko nesto?
-
- Kontakt:
Ovi su se deklarisali da su sad slogashi tako da nema potrebe polemisati. Ljudi vole plavu boju. Ups mislim zelenu. To je razlog glavni, tako da su Fukare prave bili nikad ne bi išli u azin han 
@Aerials nema pravdanja nikome, ne skreci sa pravog puta ko @Mramor. Zasad radis ekstra samo nastavi tako i dalje

@Aerials nema pravdanja nikome, ne skreci sa pravog puta ko @Mramor. Zasad radis ekstra samo nastavi tako i dalje

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nikada covjek nije pisao kontra Slobode.....evo ja ovdje pisem, u zivotu nisam imao veze sa navijackom skupinom "Fukare", a to sto on pise na temi Sloge ne znaci da je navijac Sloge kao sto nije ni Staragarda....pa taj klub nema navijace, to je smijesno.....samo mi smijesno nekog deklarisati u fazonu, ja sam navijac Slobode a ti nisi.....Aerials je napisao/la:Ja bih Maminju halalila da ukrade milione, ako će klub i pored toga biti stabilan i učesnik velikih takmičenja. Bujrum sine bosanski.![]()
Ja nikad neću imati ništa protiv da on piše ovdje, ali ako se bude baš deklarisao kao Slogaš i bude pisao kontra Slobode, naravno da neću dozvoliti. Ne možeš na dvije strane. Većina forumaša ga tjera sa teme, meni lično se to ne sviđa jer se zna da je čovjek velika Fukara, ali eto.Skver je napisao/la: Pa zna sigurno, ali eto ovdje ga raja proglasila da nije Slobodas, smijesno u virtualnom svijetu reci za covjeka koji je zivot proveo na Tusnju da nije Slobodas, neki moderator to odlucio, neko dijete za njega koje pojma nema sta je Sloboda.....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
@Skver hajd ne seri ba. Pisali su bljuvotine i jedan i drugi. A i ti si blizu toga.
Kome je drazi jedan lik od kluba taj nije pravi navijač i zdravo.
@Aerials okreči ovu raspravu života ti.
@Aerials okreči ovu raspravu života ti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Tako je !sviunapad1010 je napisao/la:@Skver hajd ne seri ba. Pisali su bljuvotine i jedan i drugi. A i ti si blizu toga.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Ti to navijac Slobode.....po kom osnovu......dokazi nam.....to sto na taj nacin mi pises i glumis ovdje nekog drskog tipa ? Sta si ti, baja neki ovdje?sviunapad1010 je napisao/la:@Skver hajd ne seri ba. Pisali su bljuvotine i jedan i drugi. A i ti si blizu toga.
🔴⚫️
Nemojte dalje, molim vas. Bit ću primorana da brišem stvari.
Nego, otkud bomba oko Mamića, ko je to izvalio?
Nego, otkud bomba oko Mamića, ko je to izvalio?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Pravi navijači ne idu navijati za drugi klub. Niti podržavaju druge klubove. Tako da se nema sta raspravljati to je jasno kao dan. Ko ima dileme za koga da navija nije pravi navijač.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi bi se igrali managera samo, sutra da dodje Mamic u Slobodu ili neko tipa Mamic odmah bi ovi sa teme Sloge svi postali navijaci Slobode. Vole ljudi kititi se tudjim parama i uzivati u prelaznim rokovima.
Sto se mene tice mogu pronaci uzitak i u ovakvoj Slobodi. Nije Sloboda dovodjenje igraca. Mada ocekujem da i nama dodje ko solidan u narednim danima.
Sto se mene tice mogu pronaci uzitak i u ovakvoj Slobodi. Nije Sloboda dovodjenje igraca. Mada ocekujem da i nama dodje ko solidan u narednim danima.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 jun 2018, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
kakva press agencijaGuest007 je napisao/la:Iz pouzdanih izvora kako javlja press agencija, u toku sedmice na razgovoru oko fudbalskog kluba Sloboda iz Tuzle bi trebao da se pojavi gospodin Zdravko Mamic!!!
Jel zna neko nesto?

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
+1tuzlak1987 je napisao/la:Ljudi bi se igrali managera samo, sutra da dodje Mamic u Slobodu ili neko tipa Mamic odmah bi ovi sa teme Sloge svi postali navijaci Slobode. Vole ljudi kititi se tudjim parama i uzivati u prelaznim rokovima.
Ma nemam veze blage, tekst kopiran iz fb grupekatarakta je napisao/la:kakva press agencijaGuest007 je napisao/la:Iz pouzdanih izvora kako javlja press agencija, u toku sedmice na razgovoru oko fudbalskog kluba Sloboda iz Tuzle bi trebao da se pojavi gospodin Zdravko Mamic!!!
Jel zna neko nesto?![]()
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.