FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Igrao malo na pocetku sezone kasnije povreda koljena pa nema informacija da je igrao.
Bio u ekipi koja se borila za opstanak u Luksemburgu u pm, odigrao 8 utakmica citavih....
Bio u ekipi koja se borila za opstanak u Luksemburgu u pm, odigrao 8 utakmica citavih....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar je on vjeruj mi, pokazati ce da je bolji od 90% veznjaka koji su nam igrali zadnje 2 godine. Slican profil onom Besirevicu iz Radnika.Skojevski je napisao/la:Igrao malo na pocetku sezone kasnije povreda koljena pa nema informacija da je igrao.
Bolji CV imaju Prses i Civic kako god.tuzlak1987 je napisao/la:Dobar je on vjeruj mi, pokazati ce da je bolji od 90% veznjaka koji su nam igrali zadnje 2 godine. Slican profil onom Besirevicu iz Radnika.Skojevski je napisao/la:Igrao malo na pocetku sezone kasnije povreda koljena pa nema informacija da je igrao.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni nemaju, ovaj je igrao HNL i u onom Olimpiku sto je uzeo kup standardan. On i Civic u prvu, svakako solidno.Skojevski je napisao/la:Bolji CV imaju Prses i Civic kako god.tuzlak1987 je napisao/la:Dobar je on vjeruj mi, pokazati ce da je bolji od 90% veznjaka koji su nam igrali zadnje 2 godine. Slican profil onom Besirevicu iz Radnika.Skojevski je napisao/la:Igrao malo na pocetku sezone kasnije povreda koljena pa nema informacija da je igrao.
Nemoj ga Petrovicu
Ocekujem da ga proglase personom non grata na Tusnju bas kao Krpic,Kostic itd
Al je zanimljivo po ko zna koji put cim nekp napusti Slobodu, Mujkanovic udari po njemu i ovi mu uzvrate i ljudi pogode u sredinu

Ocekujem da ga proglase personom non grata na Tusnju bas kao Krpic,Kostic itd

Al je zanimljivo po ko zna koji put cim nekp napusti Slobodu, Mujkanovic udari po njemu i ovi mu uzvrate i ljudi pogode u sredinu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Frajer truba godinama i ti nas ubjedjujes da je giga pojacanje....Nece ga niko ali eto tuzlanski merhamet hoce...Dobio nogu u ligi luksemburga ali nama pojacanje....yebem ti tito mezarictuzlak1987 je napisao/la:Dobar je on vjeruj mi, pokazati ce da je bolji od 90% veznjaka koji su nam igrali zadnje 2 godine. Slican profil onom Besirevicu iz Radnika.Skojevski je napisao/la:Igrao malo na pocetku sezone kasnije povreda koljena pa nema informacija da je igrao.

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Dobar je on vjeruj mi, pokazati ce da je bolji od 90% veznjaka koji su nam igrali zadnje 2 godine. Slican profil onom Besirevicu iz Radnika.[/quote]
Bolji CV imaju Prses i Civic kako god.[/quote]
Po meni nemaju, ovaj je igrao HNL i u onom Olimpiku sto je uzeo kup standardan. On i Civic u prvu, svakako solidno.[/quote]
U tom Olimpiku je igrao i Ervin Jusufovic ako cemo tako, sad ne igra nigdje.
Bolji CV imaju Prses i Civic kako god.[/quote]
Po meni nemaju, ovaj je igrao HNL i u onom Olimpiku sto je uzeo kup standardan. On i Civic u prvu, svakako solidno.[/quote]
U tom Olimpiku je igrao i Ervin Jusufovic ako cemo tako, sad ne igra nigdje.
Više sam ja termina odigr'o za godinu dana nego ovaj lik u devetoj ekipi četrdeset i osme lige u Evropi. Samo kažem. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije truba godinama, bio jedan od boljih u Olimpiku. U junu 2016. trebao preci u Slobodu ode vani. Tamo je proslu sezonu bio standardan ali ovu imao povredu.Brcanskamalta je napisao/la:
Frajer truba godinama i ti nas ubjedjujes da je giga pojacanje....Nece ga niko ali eto tuzlanski merhamet hoce...Dobio nogu u ligi luksemburga ali nama pojacanje....yebem ti tito mezaric
Jusufovic je isto bio odlican ali su ga povrede unistile.Skojevski je napisao/la: U tom Olimpiku je igrao i Ervin Jusufovic ako cemo tako, sad ne igra nigdje.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 jun 2018, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ako dodje vec dobrodosao, nas je da je crn ko cizmaNKMramor je napisao/la:Više sam ja termina odigr'o za godinu dana nego ovaj lik u devetoj ekipi četrdeset i osme lige u Evropi. Samo kažem.

Možda ga prenese, ali po ovoj statistici tanko brate u slaboj ligi. Vidjet ćemo šta će pokazat.Skojevski je napisao/la:Ma ako dodje vec dobrodosao, nas je da je crn ko cizmaNKMramor je napisao/la:Više sam ja termina odigr'o za godinu dana nego ovaj lik u devetoj ekipi četrdeset i osme lige u Evropi. Samo kažem., ali ne mozes ubjedijvat da je neki igrac a nije.

-
- Kontakt:
Tuga brate. Za stogodisnjicu sluzis ko odskocna daska za vracanje u formu igrackog prosjeka pl.a
I nikom nista
Skupstinu ce izgleda sazvat samo vanredno ako ustreba
Boli briga ikog. Za poravnit dusu dalo
I nikom nista

Skupstinu ce izgleda sazvat samo vanredno ako ustreba

Boli briga ikog. Za poravnit dusu dalo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto je najgore ta je liga vjerovatno jaca od ove nase haha. Prosle godine neki njihovi izbacise Glasgow Rangerse..
Uslovi sigurno daleko bolji isto..
E jesi kontrastuzlak1987 je napisao/la:Sto je najgore ta je liga vjerovatno jaca od ove nase haha. Prosle godine neki njihovi izbacise Glasgow Rangerse..

Vjerujem da su uslovi bolji ali da je igrac dosao iz Dudenlangea i bio standardan moze se reci da je dobar, ne ovako iz jako lose ekipe.
cestitke precjedniku, polako se sklapa igracki kadar... handzic je dobar igrac i u slobodi ce to i pokazati, a uo samo treba nastavit s dovodjenjem ciljanih igraca, a ne da menadzeri trpaju igrace itd... bice ovo odlicna i kompaktna ekipa!
To i jest najbitnije, ne treba patiti od nekih velikih imena.Chinaglia je napisao/la:cestitke precjedniku, polako se sklapa igracki kadar... handzic je dobar igrac i u slobodi ce to i pokazati, a uo samo treba nastavit s dovodjenjem ciljanih igraca, a ne da menadzeri trpaju igrace itd... bice ovo odlicna i kompaktna ekipa!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bitno je da pruzi 100% sto moze. Ja se nadam da hoce s ozbirom na to kako je igrao u Olimpiku uvijek daje sve od sebe. Imali smo normalno proslih sezona talentovanijih fudbalera ali su nam najkorisniji bili oni sto natope dres.Skojevski je napisao/la:E jesi kontrastuzlak1987 je napisao/la:Sto je najgore ta je liga vjerovatno jaca od ove nase haha. Prosle godine neki njihovi izbacise Glasgow Rangerse..
Vjerujem da su uslovi bolji ali da je igrac dosao iz Dudenlangea i bio standardan moze se reci da je dobar, ne ovako iz jako lose ekipe.
Sada da cemo nesto sa njim postici rezultatski necemo.

Kenan Handic je jedno vrijeme bio jedan od najvecih nada u FK.Sarajevu.Cak je bio kapiten, i jednu sezonu je odigrao fenomenalno.I kad je trebao da jos vise napreduje,samo se izgubio.Ne znam u koliko je spreman,slabo sam ga pratio,al ako odradi dobre pripreme,bice vam najbolji igrac,i najbolje pojacanje koje ste doveli.
dovoljno je pogledat par sezona unazad, radnik, mladost i krupa su bolje ekipe od slobode, imaju bolje igrace, al bolji igrac ne znaci nuzno i skuplji igrac, vece ime itd... oni su primjer kako treba radit kad "nemas para", moras napravit ekipu, a ne gledat da ti dodju individualci, satro imena koji ne mogu napravit ekipu... znam ja vrlo dobro kako se gleda na adzema, vidovica i civica iz "cvajtare", kako se gleda na handzica, sve je to mnogo potcjenjivacki jbg, no ko moze znati da oni nece odigrat bolje od weitzera, osmanagica, mijica itdSkojevski je napisao/la:To i jest najbitnije, ne treba patiti od nekih velikih imena.Chinaglia je napisao/la:cestitke precjedniku, polako se sklapa igracki kadar... handzic je dobar igrac i u slobodi ce to i pokazati, a uo samo treba nastavit s dovodjenjem ciljanih igraca, a ne da menadzeri trpaju igrace itd... bice ovo odlicna i kompaktna ekipa!
eto vam primjeri, radnik, mladost i krupa, garantujem da su im igraci jeftiniji nego u slobodi, a oni ipak bolje ekipe
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 4 gosta.