Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
18
38%
2. Ne
16
33%
3. Dati mu do Nove godine
14
29%

Ukupno glasova: 48

Carti
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carti » 10 feb 2024, 17:40

my goat

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 feb 2024, 17:58

Jedva, al daj šta das da se sirotinja nada
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 10 feb 2024, 18:05

Kako Nunez iz onako teške situacije daje gol i onda u nadoknadi promaši 1 na 1. Fascinantan je.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 10 feb 2024, 18:10

3 boda bitna , umjetnički dojmovi me ne zanimaju :salut:
Naredna tekma za 7 dana opet , valjda proširimo malo roster.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 feb 2024, 19:26

Danas je Quansah po prvi put istinski ispadao u odbrani, sreća jednom je odbranio Kelleher a jednom se Burnley totalno spetljao. Vidjelo se da je i Trent i dalje tanak sa spremom pa vjerovatno ni to nije pomoglo. Problem su i te konstantne rotacije veznjaka i krila desno zbog povreda tako da sve u svemu pobjeda je tu a ostalo zaboraviti.
Fali malo sreće s povredama ali valjda se negdje vrati ovo sve.

Xabiev Bayer rastavlja Bavarce na proste faktore predobru je ekipu posložio, valjda mu neće biti žao napustiti ih jer definitivno ima kod njih potencijala za dobru borbu i naredne sezone. Zavisi opet i kakav je plan kluba, ako idu na prodaju Wirtza, Frimponga, Hincapia i još par dobrih da izvuku pare dok su na cijeni onda je logično da i Xabi digne sidro.

Zaboravih Eliotta, mnogo bolje izgleda kad igramo protiv protivnika koji ne vrše toliko intenzivan pressing i gdje mu se ostavlja vrijeme i prostor da proigra.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 10 feb 2024, 20:51

Samo da u Ligi Evrope ne naletimo na ovaj Leverkusen.
Srce, čast i ponos!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 10 feb 2024, 21:02

Nema ih ko drugi izbacit.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 10 feb 2024, 21:33

Venom je napisao/la:
10 feb 2024, 20:51
Mi bi da se yebemo a da nam ne uđe.
Ajde baš da naletimo na njih i da ih dobijemo.
Isto tako protiv Cityja na Anfieldu nikakav remi ne dolazi u obzir, ako već hoćemo tu titulu moramo biti spremni da dobijemo najjačeg rivala kući.
Tako smo imali dva remija 21/22 sa njima pa na kraju za bod izgubimo titulu.
Ovdje isto, daj taj Leverkusen da pokažemo da smo spremni da se borimo za sve trofeje.
Ako se plašimo igrati protiv takvih ekipa ja ne znam zašto maštamo i o jednom trofeju ove sezone a kamoli o sva 4 moguća.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 10 feb 2024, 21:35

Bukvalno me boli qrac za Evropa ligom, bilo bi fino kao dodatak na ligu osvojiti je, ne bih bio zadovoljan osvajanjem evropa lige bez lige.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 10 feb 2024, 21:43

JayCatwright je napisao/la:
10 feb 2024, 21:35
Bukvalno me boli qrac za Evropa ligom, bilo bi fino kao dodatak na ligu osvojiti je, ne bih bio zadovoljan osvajanjem evropa lige bez lige.
Kakvu ligu, zar fkt vjerujes?

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 10 feb 2024, 21:50

Finn je napisao/la:
10 feb 2024, 21:43
10 feb 2024, 21:35
Kakvu ligu, zar fkt vjerujes?
Pisao sam, mislim da su nam šanse oko 30-35 %, ali kažem da bi bilo fino Europa ligu uzeti kao dodatak ligi, ovako me taj trofej plaho ne zanima obzirom da ćemo LP izboriti kroz ligu

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 10 feb 2024, 21:52

Ma nije fazon vjerujes ili ne vjerujes.
Gledaš i vidiš da se ekipa bori za titulu.

Vama ako je neki ćeif pisati depra postove, omalovažavati sve što valja i ne valja, derite.
Hell, slavite jer smo izborili opstanak.
To ne mijenja činjenicu da se Liverpool bori za 4 trofeja u sezoni prilagodbe masivnom ljetu iza nas.
Na kraju krajeva, to je Jurgen i naveo kao razlog odlaska ove sezone.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 10 feb 2024, 21:52

Fuerza je napisao/la:
10 feb 2024, 21:33
Venom je napisao/la:
10 feb 2024, 20:51
Mi bi da se yebemo a da nam ne uđe.
Ajde baš da naletimo na njih i da ih dobijemo.
Isto tako protiv Cityja na Anfieldu nikakav remi ne dolazi u obzir, ako već hoćemo tu titulu moramo biti spremni da dobijemo najjačeg rivala kući.
Tako smo imali dva remija 21/22 sa njima pa na kraju za bod izgubimo titulu.
Ovdje isto, daj taj Leverkusen da pokažemo da smo spremni da se borimo za sve trofeje.
Ako se plašimo igrati protiv takvih ekipa ja ne znam zašto maštamo i o jednom trofeju ove sezone a kamoli o sva 4 moguća.
Jbg prakticinije je u LE dobit nekog lakseg, prije svega jer ce onda manji pritisak na prvenstvene utakmice. Svi znamo koliko nas ozljede yebu, do te mjere da ni u jednom periodu sezone nismo imali puni roster. Ne kazem da se mi ikoga trebamo bojati, ali logicno je da bi pozeljniji bili laksi protivnici. Po meni se licno LE mora uzeti i sezona bez tog trofeja bi bili katastrofa (u slucaju kada ne bi uzeli PL). Sto se tice utakmice sa Citiyem tu se slazem da moramo dobiti ako hocemo titulu.
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 10 feb 2024, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 10 feb 2024, 21:55

Liga je zelja i san ali jako tesko pored Citya, ako hoces titulu moras da ides na 90 bodova, a vec su izgubili par bodova bezveze gdje su one sezone kad su uzeli titulu sve redom tukli, npr. onaj kiks protiv Brightona 2:2 gdje si trebao uzeti glatko, sami sebi oba gola skrivili koliko se sjecam, pa onda Luton i Darwinov promasaj s 6 metara za pobjedu, Arsenal si trebao dobiti kuci pogotovo kad se sjetim one kontre 4 na 1, United si trebao dobiti kuci, eto nabrojao sam 8 bodova extra i jos ne spominjem Spurse i onu kradu. Sve su to bile pobjede u dzepu i vecinu si sam sebi zakinuo jbg.

City je vec krenuo u pohod, nisu bili 100% tu u provm dijelu sezone ali kad su takvi na korak do 1 mjesta sad ce tek krenuti da resetaju i nanizaju 8-9 tekmi s pobjedama. Liverpool jedino moze da se nada tituli ako pocne da dobija derby tekme ukljucujuci i City pa i Spurse kod kuce, a u gostima ostaje United i Villa. Ove gore propustene bodove sto sam nabrojao mozes da povratis na taj nacin da dobijes ove dvije kuci a u gostima barem uzmes 4 boda u derby tekmama. City ima sve zdrave igrace, jedini tim u ligi trenutno ako se ne varam jbg. Bit ce jako tesko.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 10 feb 2024, 21:57

Pa i City je vodio Palacea 2-0, imali pobjedu do 90 protiv Tottenhama i Chelsea i u zadnjim sekundama primali golove, izgubili od Wolvesa u gostima itd.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 10 feb 2024, 22:07

Fora je što i dalje imamo sve u svojim rukama, bilo je glupih kikseva, ali to je i za očekivati od ekipe koja je imala takvo stanje ljetos da si primoran da mijenjaš cijeli vezni red.
A nije to taj City u svakom slučaju, ne kažem da neće nanizati pobjede, ali to su nekad ubjedljivije radili. Eto danas bez De Bruynea nisu mogli Evertonu šutnuti kako treba. I oni počinju da zavise od par igrača.
Rebuild+povrede kroz cijelu sezonu, a titula i dalje u igri ne znam zašto se ne nadati.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 11 feb 2024, 09:19

10 feb 2024, 21:57
Pa i City je vodio Palacea 2-0, imali pobjedu do 90 protiv Tottenhama i Chelsea i u zadnjim sekundama primali golove, izgubili od Wolvesa u gostima itd.
U trci za titulu gledas sebe i svoje greske, ne gledas protivnika, nema tu komparacije i kompenzacije, mi smo kiksali, a i oni su itd. Tim koji ide ka tituli ne smije tako lako da prosipa vec upisane bodove.

Normalno je da se nadamo da se moze do titule iako na pocetku sezone mozda niko nije ni pomislio borbu za sve trofeje u februaru, ali tu smo, sad sta ce biti vidjet cemo, povrede ne idu u korist.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 11 feb 2024, 14:51

Sve je do Liverpoola, sve je do igrača. Imaju 14 utakmica, 14 finala do kraja.
Istina, mnogo je to utakmica, recimo skoro pola sezone, tako da koliko Liverpool, toliko i ManCity i Arsenal imaju težak i komplikovan raspored.
City i Arsenal imaju LP, tu je već veći pritisak u odnosu na LE i nekako nisu u obavezi da ju osvoje, recimo nema tu težinu kao premier liga.

Samo polako. Utakmicu po utakmicu. Korak po korak. Sada Brentford po tri boda.

Trent nije povrijeđen, kao da je osjetio nešto u koljenu, tako da ima 7 dana da se oporavi. Salah najvjerovatnije Luton, Dominik za kup, ako ne onda NF. Tsimikas se vratio, Konate odradio kartone, Bradley bi trebao da je već tu, Allison i Gomez prehlada. Dobro je ovo sve.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 feb 2024, 14:53

Da nam je ekipa zdrava bio bi optimista...
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 14 feb 2024, 17:33

https://www.facebook.com/share/p/xabppk ... tid=qi2Omg

Tim doktora je ubjedljivo najveci odron u ovom klubu.
Srce, čast i ponos!

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.