Moderator/ica: Pasha
Mala tribina mrtvakaca je napisao/la:Neznam šta očekujete od atmosvere svih 60 mnuta se navjalo.
Mogu, al' smo već konstatovali da nam to praktično ne znači ništa ako Austrija ne kiksa protiv Finske.remA1 je napisao/la:Mogu se ba glat Španci uzet u ovako dobroj atmosferi. Sjetite se Danske sa Hansenom u Tuzli... kad smo izgubili dva razlike meščini, a nije nam igrao, tad, najbolji igrač
Ni jedne ne mogu sa curama iz Banja lukelegenda reala je napisao/la:Veceras sam se uvjerio da nema nigdje boljih, ocaran samFederer17 je napisao/la:
@Legenda, morao je reditelj veceras u nekoliko navrata potvrditi koliko su Gorazdanke dobre, na Chatu dole sto se pisalo.
A meni si prosipao suplju kako su vam cure lose, samo da se ne bi potrudio da mi sredis neku.legenda reala je napisao/la: Veceras sam se uvjerio da nema nigdje boljih, ocaran sam
Jesam ja bio u kadru
Utakmica odlicna, odbrana vrh, atmosfera je mogla biti bolja
Ma i ja sam govorio TZ i BL, al ove generacije 95- 96-97-98 ja ne znam šta je ovophily je napisao/la:Ni jedne ne mogu sa curama iz Banja lukelegenda reala je napisao/la:Veceras sam se uvjerio da nema nigdje boljih, ocaran samFederer17 je napisao/la:
@Legenda, morao je reditelj veceras u nekoliko navrata potvrditi koliko su Gorazdanke dobre, na Chatu dole sto se pisalo.![]()
Nisam upoznat s ovim mlađim generacijamaFederer17 je napisao/la:
A meni si prosipao suplju kako su vam cure lose, samo da se ne bi potrudio da mi sredis neku.![]()
Ne znam, nemam tu cast da te poznajem.
Hajmo u Bečlegenda reala je napisao/la:Ko ima veze u savezu da mi obezbjedi kartu za Španiju
Vidio sam sve, jedini Krsmanovic navijo haha gledam snimak i ovo je smanjeno pa u dvorani se nista nije culo od buke, na tvu tisina navijaci se jedva cujukaca je napisao/la:Legendo pa valjda znaš ko je bio na malim tribinama oni koji nikada nisu na rukometnoj utakmici,koji i neznaju pravila rukometa,bila je jedna grupica na malim tribinama koja je bila po ćoškovima i dala svoj doprinos mislim da smo dostojno ugostili reprezentaciju.Kapacitet dvorane je oko 1800 a u dvorani je sigurno bilo 2000.Samo mi nije jasno kako će mo dobiti kartu za Španiju od ovih koji se žele slikati.Moje mišljenje da se utakmica igrala u Sarajevu da nebi bilo ovoliko raje.
Moro bi odmor uzeti znas da je to nemoguceRaonffa je napisao/la:Hajmo u Bečlegenda reala je napisao/la:Ko ima veze u savezu da mi obezbjedi kartu za Španiju
To definitivno stoji jer sudije u rukometu često znaju podleći pritisku u takvim dvoranama gdje im publika diše za vratom. Posebno što je u tim sredinama prava rukometna publika i oni znaju kad treba pritisnuti, a taj trenutak je veoma bitan u rukometu. Nemalo puta te dvorane izbore isključenje za protivnika u 50:50 situacijama. Rukometašima mnogo znače takve domaće utakmice jer se osjećaju dobrodošli i čitav grad želi da im ugodi.hz1987 je napisao/la:npr, kad repka igra u skenderiji, ja skocim s tribine saspem majku sudiji sa podignutom rukom u zrak da svira pasivno (tad treba da ustane cijela dvorana sa podignutom rukom), a mene dilberi gledaju i smiju mi se. ispadnem ko krme u teheranu. e to treba znati. kad dignuti hajku na sudijski par da se dozove. utakmice smo na to znali gubiti jbt. a to ruku na srce ne znaju ni publika u sarajevu, ni u tuzli, ni u zenici. to zna raja u doboju, zavidovicima, gorazdu, zivinicama, ljubuskom i nekad u banja luci (sad ne znam kako je u bl). u tim manjim sredinama se voli rukomet i tu im treba dati tu priliku.
ko zna o rukometu, zna o cemu govorim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.