E moj Sabatini koliko puta sam ja to napisao..."He knows that I expect him to lead the team and he’s done that at times."
Svi od njega očekuju da bude vođa, osim par onih koji mu konstantno traže alibi.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
E moj Sabatini koliko puta sam ja to napisao..."He knows that I expect him to lead the team and he’s done that at times."
Hm, ne baš potpuno pravedno prema Miralemu.Ljudi su različiti, neki sami preizimaju ulogu lidera, a opet je nekima potrebno adresovati odgovornost i ulogu lidera da bi je preuzeli. A u Romi imaš lidera, praktički nekog ko je boga i batina,i ne vjerujem da tu postoji prostor za Mireta kao istinskog lidera. Posebno, imajući u vidu osobnost Pjanićevu, a meni se čini da je on prilično mirna i nekonfliktna ličnost koja baš nužno i ne traži da bude lider.Odnosno spada u ovu drugu kategoriju koju spomenuih. Rekao bih da je tu više pitanje trenera koji, barem u ovih zadnjih pola godine, nije posložio unutarnju hijerahiju na pravi način. I koliko god beningno to izgledalo, ona priča o slobodnim udarcima je prilično indikativna.Virtu4l je napisao/la:E moj Sabatini koliko puta sam ja to napisao..."He knows that I expect him to lead the team and he’s done that at times."
Svi od njega očekuju da bude vođa, osim par onih koji mu konstantno traže alibi.
gledaj spahu, postedi zivce.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ne znam koju utakmicu da gledam. Pjanica ili Spahica...
Stvarno nemaju srece sa tim povredama. Bas gledam klupu i mislim u sebi pa ko su ovi, koju izmjenu Garcia uopste moze da napravi. Ipak Mire dobija prednost kod mene, bar za ovih prvih 30 minuta, vidjet cu koliko se iznerviram, pa mozda ipak i prebacimEvil Genius II je napisao/la:s trenutnim rosterom i svim povredama bod je premija.
jaci je sastav povrijedjenih igraca tj onih na koje garcia ne moze racunati nego ovaj danasnji![]()
gledaj spahu, postedi zivce.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ne znam koju utakmicu da gledam. Pjanica ili Spahica...
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, LeCoq i 24 gosta.