Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

wienultras
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la wienultras » 30 okt 2014, 23:08

oni hoce 4 kluba u ligi fiks,znaci tri da ispadne,tri njihova da ulaze,ljudi hoce fiks 4 ekipe...a realno samo borac i slavija po meni mogu igrat,sve ostalo....nema od tog nista jos dugo...ako skratis ligu,a 2 liga nebude jedinstvena **** to,cirkus zivi
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 okt 2014, 23:52

kakvo bolan smanjenje lige :urnebes: :urnebes: ..pa jel vi uopste zivite u BIH, :urnebes: :urnebes: ...pa jel smije neko da se kladi da ce se liga prije prosirit nego smanjit...srbi nemaju nikakav interes za smanjivanje lige...ona njigova liga RS je odron teski i za nju je federalna liga premiership....pa tamo se BUKVALNO po livadama igra...srbi bi smanjivajem lige za 2,3 sezone spali samo na Borac....niko nije lud da digne ruku za to u FSRS....ne budite djeca,ba
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 31 okt 2014, 00:03

Uefini kriteriji za licence su svake sezone ostriji i ostriji. Prirodnim putem ce se liga smanjiti, nemas uslove - nema licence ;-)
FORZA MARŠAL !!!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 31 okt 2014, 22:17

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 01 nov 2014, 00:34

staragarda je napisao/la:kakvo bolan smanjenje lige :urnebes: :urnebes: ..pa jel vi uopste zivite u BIH, :urnebes: :urnebes: ...pa jel smije neko da se kladi da ce se liga prije prosirit nego smanjit...srbi nemaju nikakav interes za smanjivanje lige...ona njigova liga RS je odron teski i za nju je federalna liga premiership....pa tamo se BUKVALNO po livadama igra...srbi bi smanjivajem lige za 2,3 sezone spali samo na Borac....niko nije lud da digne ruku za to u FSRS....ne budite djeca,ba
Veze ti nemas ni sa fudbalom ni sa zivotom ... :kafa:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 nov 2014, 09:36

ManijakUSA je napisao/la:
Head je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-maj ... ati/144221

Koja liga, koji savez.
Dobro malo je glupo da igrači to rade. Njihovo je da igraju i gotovo. S tim su smao vjerovatno još više dolili ulje na vatru na relacij ta dva kluba po meni bespotreban potez uprave kluba.
ZNAS kako me zaboli neka stvar za neki klub iz lištice i odnose sa njima?
Zasto to molim te smeta nekome majica MOMKA KOJI JE UBIJEN OD STRANE POLICIJE? To na svijetu nigdje ne postoji ta zabrana i svaaki sud za ljudska prava bi nakon 10 sekundi istjerao sa suda budalu koja donese takvu odluku ili koja pokusava to zabraniti...
Majice koje smijes zabraniti su
- ratni zločinci
- nacizam
-fašizam

ostalo mogu samo u ovoj prdimahovini od drzave nam... jer smo glup narod, zaostao
Igracima svaka cast, imamo pravo da obiljezimo smrt-ubistvo naseg brata na nacin na koji mi hocemo i kako hocemo posebno u gradu koji sakriva ubice i pušta iz zatvora one za koje kazu da su pucali...
mi se izgleda svima trebamo uvlaciti u pakšu da bi nas potapšali po ramenu

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 01 nov 2014, 12:18

Primiti što manje golova i izvući što povoljniji rezultat, dva su cilja kojem teže fudbaleri Drine pred teško gostovanje Širokom Brijegu.

Zvorničani su svjesni snage lidera i zato ulogu favorita prebacuju na stranu Širokog Brijega.

"Bit će ovo utakmica i pravi test za našu ekipu uoči narednih susreta. Široki Brijeg je apsolutni favorit i mi ćemo sve učiniti da im pružimo što je moguće jači otpor", smatra Aleksandar Kikić.

Igrač Drine tvrdi da u svlačionici nema straha uoči ovog susreta.

"Naravno, ne plašimo se Širokog, ali imamo pravu na nadu da možemo izvući bar bod. Bit ćemo kompletni i uz malo sreće zašto ne napraviti iznenađenje", pita se vezista Aleksandar Kikić.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Joj ovih iz Drine kako uspiju sklopiti ovakve prostoproširene rečenice čuj nadaju se primiti što manje golova a usput i izvući bod :urnebes: :urnebes: :urnebes: pa ako dole dadnu jedna gol nek budu sretni joj što se nasmijah na ovo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 01 nov 2014, 12:49

staragarda je napisao/la:kakvo bolan smanjenje lige :urnebes: :urnebes: ..pa jel vi uopste zivite u BIH, :urnebes: :urnebes: ...pa jel smije neko da se kladi da ce se liga prije prosirit nego smanjit...srbi nemaju nikakav interes za smanjivanje lige...ona njigova liga RS je odron teski i za nju je federalna liga premiership....pa tamo se BUKVALNO po livadama igra...srbi bi smanjivajem lige za 2,3 sezone spali samo na Borac....niko nije lud da digne ruku za to u FSRS....ne budite djeca,ba
fsrs ce za 2-3 sezone i ostati samo na Borcu kao stalni ucesnik u PL. Kad bude ligu cinilio 14 klubova iz fBiH sami ce oni predloziti smanjenje lige. Prvo ce pokusati sa prosirenjem lige, pa ce traziti da u PL mora biti najmanje 4 kluba iz rs. kad budu vidjeli da je to nemoguce onda ce predloziti smanjenje da bude sto manje klubova iz fBiH :mrgreen:

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 01 nov 2014, 16:21

fsrs ce za 2-3 sezone i ostati samo na Borcu kao stalni ucesnik u PL. Kad bude ligu cinilio 14 klubova iz fBiH sami ce oni predloziti smanjenje lige. Prvo ce pokusati sa prosirenjem lige, pa ce traziti da u PL mora biti najmanje 4 kluba iz rs. kad budu vidjeli da je to nemoguce onda ce predloziti smanjenje da bude sto manje klubova iz fBiH :mrgreen:
Koliko vi lupate sa tim FSRS da je cudo,pa znate koliko je njima bitno koliko igra klubova u Premijer ligi isto kao i meni u ligi Kuvajta,njima je samo bitno da ostane FSRS da mogu uzimati pare,a oni se boje smanjivanja iz razloga sto bi bio sledeci korak zajednicka druga liga i onda ih nema nigdje,a vi sto se palite na te nacionalne interese i ostale gluposti gori ste od njih.**** se njima i za Borcem i Slavijom i ostalim,njima je bitno uzeti kotizacije i napuniti svoje dzepove.....

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 01 nov 2014, 17:37

Papalukas je napisao/la:
Koliko vi lupate sa tim FSRS da je cudo,pa znate koliko je njima bitno koliko igra klubova u Premijer ligi isto kao i meni u ligi Kuvajta,njima je samo bitno da ostane FSRS da mogu uzimati pare,a oni se boje smanjivanja iz razloga sto bi bio sledeci korak zajednicka druga liga i onda ih nema nigdje,a vi sto se palite na te nacionalne interese i ostale gluposti gori ste od njih.**** se njima i za Borcem i Slavijom i ostalim,njima je bitno uzeti kotizacije i napuniti svoje dzepove.....
@ Grk, Naravno da je tako i dosta je vise suplje price kao nece ovi iz RS-a a sve je to jedno te isto. Kad im se svima pocne ljuljati pozicija smanjit ce oni i na 8 klubova (nebitno kojih) ako treba, samo da i dalje budu tu gdje jesu. :P

Poceo gledati Zrinjski - Celik tek negdje od 40 minute i nevjerovatno kako pomocnik na desnoj strani silji za Zrinjski :o U minuti dize dva sumnjiva ofsajda Čeliku i svira neki fol faul u napadu.. :roll: Zrinjski bas grubo igra ali im se tolerise i previse. Ovih 7 minuta sto sam gledao isto da smo se vratili u 2005 godinu :shock: Nije ni cudo sto neke ekipe nemaju prakticno kiksa kuci kad pomocnici ovako deru. :puke:

Celik ovdje uzima bod a mozda i sva tri, jer vidi se da je Odovic uspio da to nekako poveze i vec sad Celik lici na neku ekipu. WS ne znaju jesul' dosli ili posli, jedino im marisana ide od ruke.. :roll: :mrgreen:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 01 nov 2014, 17:39

a sta kazes na ovo da je sada svirao da je lopta napustila teren (a nije ) kod prodora crnova i tako spriječio čist pogodak zrinjskog . loš primjer si uzeo ...

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 01 nov 2014, 17:50

primasquadra je napisao/la:a sta kazes na ovo da je sada svirao da je lopta napustila teren (a nije ) kod prodora crnova i tako spriječio čist pogodak zrinjskog . loš primjer si uzeo ...
Ne uzimam ja primjere nego napisem ono sto sam vidio, da je Zrinjski ostecen ja bih isto napisao. To si jedino ti vidio da nije presla liniju, ja nisam uspio ni na tv-u da vidim.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 01 nov 2014, 18:10

Preporučujem da odeš kod optičara ako donosiš ovakve zaključke.
Ako je netko oštećen ovu utakmicu to smo mi jer nam sudio par preglupih faulova i podijelio nam 4 žuta bezveze.
I ovo što kolega iznad kaže, ta lopta nije ni sa 10% obujma prešla crtu al ovaj maše da je gol aut.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 01 nov 2014, 18:19

Mozda da ti odes ponekad na utakmicu i uzivo pogledas sve to sto navodis... :shock: Ti izmjerio i vidio da je samo 10% presla :roll: jedino ako si onaj malac sto dohvaca lopte pa si to tako lijepo uspio da vidis daj ne provaljuj se.

U Svaki duel ulaze sa laktom ili djonom i pravo je cudo kako sudija nije podijelio jos kartona kao za Pehara npr..

Edit: Ima Boga da je "k'o makovo zrno" :tralala:

5 Minuta :o Nastavlja "Siljo" ono sto je zapoceo prije 90 minuta.. :clap:

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 01 nov 2014, 18:20

ficobahtic je napisao/la:Mozda da ti odes ponekad na utakmicu i uzivo pogledas sve to sto navodis... :shock: Ti izmjerio i vidio da je samo 10% presla :roll: jedino ako si onaj malac sto dohvaca lopte pa si to tako lijepo uspio da vidis daj ne provaljuj se.

U Svaki duel ulaze sa laktom ili djonom i pravo je cudo kako sudija nije podijelio jos kartona kao za Pehara npr..

Aj navedi jedan faul di smo sa džonom ušli nekome maloumniče jedan.
Samo sereš, nije ti ovo ni prvi a vjerujem ni zadnji put da ovakve gluposti izvaljuješ.
Pogledaj snimku kod te situacije i ako ne možeš sam vidjeti da lopta nije prešla ni 10% liniju
onda se vrati na moju prvu rečenicu - pregled kod okulista!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 01 nov 2014, 18:25

HercUSrcu je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la:Mozda da ti odes ponekad na utakmicu i uzivo pogledas sve to sto navodis... :shock: Ti izmjerio i vidio da je samo 10% presla :roll: jedino ako si onaj malac sto dohvaca lopte pa si to tako lijepo uspio da vidis daj ne provaljuj se.

Samo sereš, nije ti ovo ni prvi a vjerujem ni zadnji put da ovakve gluposti izvaljuješ.
Pogledaj snimku kod te situacije i ako ne možeš sam vidjeti da lopta nije prešla ni 10% liniju
Isplaci se slobodno, nemamo ti i ja sta vise pricati.. :wave: :tralala:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 nov 2014, 18:26

:lol: zrinski
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 nov 2014, 18:27

dr.van nostrand je napisao/la::lol: zrinski
valjda zrinjski :D

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 01 nov 2014, 18:27

ficobahtic je napisao/la:
HercUSrcu je napisao/la:

Isplaci se slobodno, nemamo ti i ja sta vise pricati.. :wave: :tralala:
Oprosti što govorim istinu. Nemaš se šta vrijeđati na to.

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 01 nov 2014, 18:28

Hvala Čeliku, sutra dobiti Drinu i odmaknuti na ljestvici
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.