Spomenuti u ovakvom kontekstu "cetnike" i Sarajevo, moze samo neko ko je ili veoma zao, ili veoma nezadovoljan, ili veoma glup. Prvo termin "cetnici" i Sarajevo u jednoj ovakvoj recenici je vrlo lican za mene, buduci da veoma dobro pamtim rat i oziljke njegove.delpiero20 je napisao/la:damirfile je napisao/la:vas ti cetnici pobjedjuju u sred tuzle a sad da vam zeljo pusta? porazom od Rudara vi ste se sami ukopali al et jedina vam je nada gosk.delpiero20 je napisao/la:Sarajevske supcine, igraju za cetnike pa nam kasnije pricaju o Bosni...
Tuzla-Drzavanemamo sta pricat, supcine ste...
jeste jaci, al nemojte mi vise vi o bosni majke vam...nikad vas ja bar necu pratiti vise, kad vam je draze da su u ligi ti sto su vas bombardovali 4 godine
i ostat cemo mi u ligi, dace nam komsije...a vi cete ostati vjeciti supci sto ste i uvijek i bili
Ali, hajde da ne spominjem rat, pretpostavicu da si jednostavno glup, nezaposlen i prilicno nezadovoljan, pa svoju nemoc ispoljavas pljuvanjem po Sarajevu i po sarajevskom Zeljeznicaru. Proslo je vrijeme pustanja i sredjivanja rezultata, proslo je vrijeme davanja bodova na lijepe oci. Kada to shvatis ti i slicni tebi, shvaticete da se za svoje mjesto pod nebom morate je b eno dobro potruditi i izboriti. To je ono sto Zeljeznicar radi trenutno, to je ono sto je Siroki radio sve prosle godine. Ovaj gore komentar je tvoje ogladalo i svaka ti cast na njemu,ali to nije misljenje svakog pravog Tuzlaka i meni je uvijek lijepo i drago doci u Tuzlu. Ako se zadesim u Tuzli gledacu vas svakako uzivo, igrali ligu Federacije BiH ili Premijer ligu.
I, da pricat cu ti o Bosni, pricat cu ti i o Hercegovini, pricat cu ti i o Prijedoru, Bijeljini, Banjoj Luci, Mostaru, Neumu, Trebinju, Zenici, Sarajevu, Bihacu, Zvorniku, Foci, Sirokom Brijegu, Brckom, Konjicu, jer i to je moje! A ti, misli da sam zato "supak".Pa, moguce i da jesam, onaj koji voli i tebe takvog jer kakav god da si, dio si ove male napacene i ponosne drzave. Onaj rektalni