FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la storm_raider » 29 apr 2012, 00:10

delpiero20 je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Sarajevske supcine, igraju za cetnike pa nam kasnije pricaju o Bosni...

Tuzla-Drzava ;)
vas ti cetnici pobjedjuju u sred tuzle a sad da vam zeljo pusta? porazom od Rudara vi ste se sami ukopali al et jedina vam je nada gosk.
;) nemamo sta pricat, supcine ste...

jeste jaci, al nemojte mi vise vi o bosni majke vam...nikad vas ja bar necu pratiti vise, kad vam je draze da su u ligi ti sto su vas bombardovali 4 godine ;)

i ostat cemo mi u ligi, dace nam komsije...a vi cete ostati vjeciti supci sto ste i uvijek i bili
Spomenuti u ovakvom kontekstu "cetnike" i Sarajevo, moze samo neko ko je ili veoma zao, ili veoma nezadovoljan, ili veoma glup. Prvo termin "cetnici" i Sarajevo u jednoj ovakvoj recenici je vrlo lican za mene, buduci da veoma dobro pamtim rat i oziljke njegove.
Ali, hajde da ne spominjem rat, pretpostavicu da si jednostavno glup, nezaposlen i prilicno nezadovoljan, pa svoju nemoc ispoljavas pljuvanjem po Sarajevu i po sarajevskom Zeljeznicaru. Proslo je vrijeme pustanja i sredjivanja rezultata, proslo je vrijeme davanja bodova na lijepe oci. Kada to shvatis ti i slicni tebi, shvaticete da se za svoje mjesto pod nebom morate je b eno dobro potruditi i izboriti. To je ono sto Zeljeznicar radi trenutno, to je ono sto je Siroki radio sve prosle godine. Ovaj gore komentar je tvoje ogladalo i svaka ti cast na njemu,ali to nije misljenje svakog pravog Tuzlaka i meni je uvijek lijepo i drago doci u Tuzlu. Ako se zadesim u Tuzli gledacu vas svakako uzivo, igrali ligu Federacije BiH ili Premijer ligu.
I, da pricat cu ti o Bosni, pricat cu ti i o Hercegovini, pricat cu ti i o Prijedoru, Bijeljini, Banjoj Luci, Mostaru, Neumu, Trebinju, Zenici, Sarajevu, Bihacu, Zvorniku, Foci, Sirokom Brijegu, Brckom, Konjicu, jer i to je moje! A ti, misli da sam zato "supak".Pa, moguce i da jesam, onaj koji voli i tebe takvog jer kakav god da si, dio si ove male napacene i ponosne drzave. Onaj rektalni
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 29 apr 2012, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 29 apr 2012, 00:12

bagrcavi je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:Ja ja tako je mozda nam i Celik pusti ;)
što si sklonio avatar ccc :roll:

ovaj delpiero k'o da je na mrvama spavo, svašta kakve gluposti ljudima padaju na pamet :?
Provokativan je ;)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 29 apr 2012, 00:12

delpiero20 je napisao/la:To je taj sarajevski patriotizam :lol:
pa nije ti ovo humanitarna liga, jesi dobar ti :o nije Željo ni travnik, čelik, ni ostali Željo je institucija najveća u ovoj državi koja igra za svoje navijače, za svoj ponos, ne da bi puštali kome stignu.. sretno Slobodi u borbi za ostanak
Zadnja izmjena: old school, dana/u 29 apr 2012, 00:13, ukupno mijenjano 2 puta.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 29 apr 2012, 00:12

Iskreno me dusa boli kad vidim kakvi klubovi se u teskim situacijama nalaze. Velez, pa Sloboda, a onda ce i moj Celik roknuti u 2. ligu samo je pitanje sezone.

Mozemo mi sad ovdje naklapati, ali zar bi sta promjenilo u klubu da je Zeljo pustio. Ja ih iskreno vise ovako cijenim. I vas i njih. Bolje sa obrazom ispasti iz lige nego bez obraza hodati po livadama ove drzave u Premijer ligi.

Cinjenica je nesto drugo. Kriminal vas je unistio kao sto je i nas dokosurio. Razni menadzeri, lokalne kabadahije i mangupi, korumpirani politicari su vam zasluzni za ovo i niko drugi. A svi ste krivi sto ih niste rastjerali na vrijeme. Sad je gotovo...

Ove sezone Sloboda, sljedece Celik ako ovako nastavi.

Ako nista sela po Federaciji imaju zvucna imena u gostima sljedecih sezona.. vama dobar provod po livadama...

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 29 apr 2012, 00:16

Proslo vrijeme, a proslo kolo dade svoj svome?

Ja ti kazem, nisam ja ni glup ni nezadovoljan ni nezaposlen...shvatit ces da sam ja pametan kad tad Sve sto sam ja rekao istina je...

I nemoj se praviti ovdje naivan, sloboda kad je gostovala u sarajevu i kad se borila za opstanak poslije rata bili smo cetnici jer smo igrali da ostanemo, a vi danas dajete opstanak cetnicima....

Voli ti Banja Luku i Trebinje i Zvornik i Focu i tako...i oni tebe vole sigurno :lol: :lol:

Nisam ni ocekivao da cete dati bod makar, takvi ste vi...najvise **** ovu BiH i sijete mrznju, a onda kad treba zacerat zacerate pa makar vas bio...

Dace nam komsije ;) Oni su makar ljudi...
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 29 apr 2012, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 29 apr 2012, 00:18

Delpiero stvarno pretjerujes ako iko nema veze s nacionalizmom to je onda Tuzla to sto si ti poseban slucaj ne znam...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 apr 2012, 00:19

delpiero20 je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Sarajevske supcine, igraju za cetnike pa nam kasnije pricaju o Bosni...

Tuzla-Drzava ;)
vas ti cetnici pobjedjuju u sred tuzle a sad da vam zeljo pusta? porazom od Rudara vi ste se sami ukopali al et jedina vam je nada gosk.
;) nemamo sta pricat, supcine ste...

jeste jaci, al nemojte mi vise vi o bosni majke vam...nikad vas ja bar necu pratiti vise, kad vam je draze da su u ligi ti sto su vas bombardovali 4 godine ;)

i ostat cemo mi u ligi, dace nam komsije...a vi cete ostati vjeciti supci sto ste i uvijek i bili
Spomenuti u ovakvom kontekstu "cetnike" i Sarajevo, moze samo neko ko je ili veoma zao, ili veoma nezadovoljan, ili veoma glup. Prvo termin "cetnici" i Sarajevo u jednoj ovakvoj recenici je vrlo lican za mene, buduci da veoma dobro pamtim rat i oziljke njegove.
Ali, hajde da ne spominjem rat, pretpostavicu da si jednostavno glup, nezaposlen i prilicno nezadovoljan, pa svoju nemoc ispoljavas pljuvanjem po Sarajevu i po sarajevskom Zeljeznicaru. Proslo je vrijeme pustanja i sredjivanja rezultata, proslo je vrijeme davanja bodova na lijepe oci. Kada to shvatis ti i slicni tebi, shvaticete da se za svoje mjesto pod nebom morate je b eno dobro potruditi i izboriti. To je ono sto Zeljeznicar radi trenutno, to je ono sto je Siroki radio sve prosle godine. Ovaj gore komentar je tvoje ogladalo i svaka ti cast na njemu,ali to nije misljenje svakog pravog Tuzlaka i meni je uvijek lijepo i drago doci u Tuzlu. Ako se zadesim u Tuzli gledacu vas svakako uzivo, igrali ligu Federacije BiH ili Premijer ligu.
I, da pricat cu ti o Bosni, pricat cu ti i o Hercegovini, pricat cu ti i o Prijedoru, Bijeljini, Banjoj Luci, Mostaru, Neumu, Trebinju, Zenici, Sarajevu, Bihacu, Zvorniku, Foci, Sirokom Brijegu, Brckom, Konjicu, jer i to je moje! A ti, misli da sam zato "supak".Pa, moguce i da jesam, onaj koji voli i tebe takvog jer kakav god da si, dio si ove male napacene i ponosne drzave. Onaj rektalni.
Sport je lijek za tijelo i duh.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 29 apr 2012, 00:21

Fkr.87 je napisao/la:Delpiero stvarno pretjerujes ako iko nema veze s nacionalizmom to je onda Tuzla to sto si ti poseban slucaj ne znam...
Mi u tome samo patimo...dok ovi iz Sarajeva i Banja Luke prebacuju loptice, normalan grad kao sto je Tuzla propada....

Nisam ja takav kakvim me ti smatras, meni nije cilj uopste nacionalizam....dobre ljude volim

Ali neka niko poslije ne prica o nekoj slozi, kad ovi jedni drugima uvijek pomognu, a nama nasi gledaju samo kad zacerat...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 apr 2012, 00:22

ma ti si puko skroz :lol: :lol: :lol: o kakvom ti pomaganju pričaš, drug haj ti odmori malo zaslužio si ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 29 apr 2012, 00:27

Dobro dosli seljacima da vas izbacimo iz lige :D :D :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2012, 00:31

Edin TM87 je napisao/la:Kakav glupan :lol:

Cuj mi njima da pustimo borimo se za titulu, a oni nama uzeli titulu 2 puta u medjosobnom duelu :evil:

DaBogda ispali, kreteni jedni
a kome ti to kreteni Edine :roll: ..haj ispast cemo da ti udovoljimo sta si zapeo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 apr 2012, 00:34

delpiero20 je napisao/la:Proslo vrijeme, a proslo kolo dade svoj svome?

Ja ti kazem, nisam ja ni glup ni nezadovoljan ni nezaposlen...shvatit ces da sam ja pametan kad tad Sve sto sam ja rekao istina je...

I nemoj se praviti ovdje naivan, sloboda kad je gostovala u sarajevu i kad se borila za opstanak poslije rata bili smo cetnici jer smo igrali da ostanemo, a vi danas dajete opstanak cetnicima....

Voli ti Banja Luku i Trebinje i Zvornik i Focu i tako...i oni tebe vole sigurno :lol: :lol:

Nisam ni ocekivao da cete dati bod makar, takvi ste vi...najvise **** ovu BiH i sijete mrznju, a onda kad treba zacerat zacerate pa makar vas bio...

Koliko imaš godina ?
NO PYRO NO PARTY

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 29 apr 2012, 00:40

Svaka navijacka grupa ima pojedince kojih se vecina stidi.Tako da neki komentari ne trebaju da se uzimaju kao misljenje vecine navijaca.
Da Zeljo danas nije pobijedio na lomacu bi nas pojedinci stavili.Ionako pokusavaju da nas ocrne na svaki moguci nacin ovih dana.
Sto se tice Slobode nisam siguran dali bi im bilo bolje ko sto neki kazu da ispadnu pa pocnu sve ispocetka ili da opstanu pa na neki drugi nacin probaju se iscupati iz ove krize.
Sta god im u planu bilo zelim im srecu i nadam se da ce im Zeljo pomoci na jedini moguci nacin na koji moze, a to je pobjede protiv njihovih konkurenata u borbi za opstanak(gosk,slavija,kozara)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 29 apr 2012, 00:47

Buu je napisao/la:

Sta sad moderno to koliko imas godina? Lik ne prica bajke donekle je cak i upravu samo ne volim ovo sto pise jer ce se pokrenut prica o nacionalizmu a tog kod nas nema... eto koliko ti imas godina? jesi to frajer sa 20 ili vise?
Koliko imaš godina ?

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 29 apr 2012, 00:48

sta ce nam pustit koji qurac,dosli ljudi zasluzeno pobjedili ovi nasi pokazali da nemaju ni znanja ni muda ni zelje,nekako se godinama provlacimo i prezivljavamo ali ovo je danas bruka i sramota :!:
nazalost ali mozda bi nama ta federalna i najbolje godila,da odu bezhljebasi iz kluba,da se krene od nekog pocetka sa jasnim ciljem i programom,a bojim se da i ako se izvucemo da cemo u narednim godinama gledat istu sliku,al s druge strane sramota je za sve da Sloboda iz ove jadne lige ide u jos jadniju...
Vojvoda voli Slobodu i to je to tu se njegova trenerska taktika i znanje zavrsava,Sakibu se zamjerilo sto kao ne igramo lijepo,al je znao iz igraca izvuc sve i znao je kako igrat ovakve utakmice kad je protivnik izrazeno kvalitetniji,Sok je jedini covjek koji nas moze izvuc iz ovih govana ali mislim da nema sanse da ce on sjest na klupu pa nas vadit pa opet dobit jednu veliku qurcinu dok je veliki strucnjak Glavas klepio pare i sa proslom upravom doveo nas gdje i jesmo danas a vidimo da polako i Celik vuce sa istim "uspjehom"...
mozda se nekako i iscupamo al smo dno dotakli i struzemo li struzemo :(
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 29 apr 2012, 00:51

Drugovi Tuzlaci vjerujem u vas, i nadam se da imate snage da izborite opstanak :)......
Pozz od Red Army-a ;)
i tito je volio velež :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 apr 2012, 00:56

Fkr.87 je napisao/la:
Buu je napisao/la:

Sta sad moderno to koliko imas godina? Lik ne prica bajke donekle je cak i upravu samo ne volim ovo sto pise jer ce se pokrenut prica o nacionalizmu a tog kod nas nema... eto koliko ti imas godina? jesi to frajer sa 20 ili vise?
Koliko imaš godina ?
Bitno je. Zašto je bitno ? To ostavljam tebi na razmišljanje.
NO PYRO NO PARTY

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 29 apr 2012, 00:59

Buu je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Koliko imaš godina ?
Bitno je. Zašto je bitno ? To ostavljam tebi na razmišljanje.
Pa druze sta cim se napise nesto sto vas provocira odma se stavlja u pitanje koliko imas godina? Zasto? To ostavljam tebi na razmisljanje ;)

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 29 apr 2012, 01:03

[quote="Buu"][quote="Fkr.87"][quote="Buu"][quote="delpiero20"]Proslo vrijeme, a proslo kolo dade svoj svome?

glupava mu je prica, sto ne provocira zenicane koji su izgubili od leotara a nas nek pusti na miru

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 29 apr 2012, 01:03

e čuj ovog prosi bodove.. šta bi se promjenilo da je Željo danas pustio Slobodi. I dalje bi vam ostali isti problemi..
dok se bude razmišljalo na način pusti, namjesti, nikad ova liga neće napredovat..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 11 gostiju.