Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Marcelo zamalo 2:0...neigramo prejerano dobro,razumljivo s obzirom na veliki broj promjena...opet Ronaldo je imao par prilika i treba ovo do poluvremena pokusati rijesiti...
bar na 24 sata doci na -2..
bar na 24 sata doci na -2..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Carvaljo 2:0....ostar centarSut Ronalda
Gotovo
Gotovo

I čist penal na Ronaldu nije sviran, spriječen sa 2 ruke u skoku.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Samo hocu da pohvalim Albiola koji pokazuje da se na njega moze najozbiljnije racunati,znam Levante ali nije samo Levante vec zadnjih par utakmica sto je igrao..
Ozil odmara,Xabi odmara,Pepe odmara....uvesti Adebayora mjesto benzeme,izvesti Ronalda(kad zabije gol
) i mirno privesti utakmicu.....
Ozil odmara,Xabi odmara,Pepe odmara....uvesti Adebayora mjesto benzeme,izvesti Ronalda(kad zabije gol

Kako Di Maria igra .. Ubi lik veceras..
Igramo koliko je dovoljno .. Vidi se da Mou stedi igrace za Lyona
Igramo koliko je dovoljno .. Vidi se da Mou stedi igrace za Lyona
nisam zadovoljan igrom , a izgledace bolje protiv lyona sa ozilom i alonsom na terenu svakako
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ovo je gotovo, samo nemojte večeras davati više od 3 gola. Znači 3:0 taman, treba mi za ss.ba ligu. 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Jbg otkako je došao Mou domaće tekme nisu zanimljive.Ovi ne mogu preć centra mi lagano igramo.Ozil,Adebayor,Pepe,Arbeloa i Xabi dobili odmor pred LP 

- legenda reala
- Kontakt:
Decima je napisao/la:Jbg otkako je došao Mou domaće tekme nisu zanimljive.Ovi ne mogu preć centra mi lagano igramo.Ozil,Adebayor,Pepe,Arbeloa i Xabi dobili odmor pred LP
mali Zole ja kažem ne provociraj ti hoćeš e neka si ga popušio ,živio Monolog

ma vala sad nek igraju kako hoće kad sam pao na kladionici ,nek izgube ako im se gubi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Carvaljo i Benzema suvereno dominiraju !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Znaci Mourinho je oborio rekord sa vecerasnjom pobjedom, 9 godina zaredom bez poraza kao domacin sto se tice ligaskih utakmica .
Cestitka i pohvala ! Kuriozitet
Cestitka i pohvala ! Kuriozitet

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hajde još jedan..

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
foSte je napisao/la:Tesko da ce se to desiti ponovo,ne tesko nego ne moguce.Jer i Levante igra sve bolje i bolje,tako da ocekujem pobjedu od 2-0
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
Jbt ovaj Lyon uvijek uđe u dormu pred duel sa nama
P.S.Koji je Adan kralj

P.S.Koji je Adan kralj

PObjeda. Di Maria igrac utakmice, mozda i pocne protiv Lyona sa Ozilom a Kaka na klupu, vidjecemo. Idemo sad napokon izbaciti lyon, dobiti ih prvi put u historiji. Vala ako sad ne prodjemo 1/8 finala, necemo nikad
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Dobijamo Lion 100%Raul7 je napisao/la:PObjeda. Di Maria igrac utakmice, mozda i pocne protiv Lyona sa Ozilom a Kaka na klupu, vidjecemo. Idemo sad napokon izbaciti lyon, dobiti ih prvi put u historiji. Vala ako sad ne prodjemo 1/8 finala, necemo nikad
Evo argumenata...
U grupnoj fazi 2 ili 3 puta, nas je Lion guzio, tj mi smo guzili Real, zato sto sam ja tad navijao za Lion zbog najboljeg svih vremena, jadna slova ne mogu opisati njegovu velicinu, jedan jedini Juninho ! On je razlog guzenja u grupnim fazama.
Prosle godine, ima vise razloga, katastrofalna prva tekma koju smo izgubili 1:0 (to se ne moze ponovit), katastrofalan trener u liku Pellegrinija i majstorije Pjanica, jedinog nasljednika, najboljeg svih vremena, jadna slova ne mogu opisati njegovu velicinu, jednog jedinog Juninha ! Pjanic ne igra puno, tako da su male sanse da nas on unisti, ali trebalo bi se sve rjesiti u prvoj utakmici u Francuskoj.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Treba se izdvojiti jednu ozbiljnu prilik za sut Levantea u 69. minuti, i jednu izgledanu sansu za kontra napad. 
Stvarno ne pamtim utakmicu da jedan tim nije uputio niti jedan jedini udarac..

Stvarno ne pamtim utakmicu da jedan tim nije uputio niti jedan jedini udarac..

... će da presude Lyon-u!
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Pitanje je dal ce ovaj sa brojem OSAM uopce igrat_BooS_ je napisao/la:
... će da presude Lyon-u!

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Nikad ne govori 8
Ma neće Kaka igrat Maria je večeras zaslužio da igra ioako je po meni bolja opcija Kaka

Ma neće Kaka igrat Maria je večeras zaslužio da igra ioako je po meni bolja opcija Kaka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.