Haha gdje ces im to reci
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
Kakva si ti budala, to je cudo jednoTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:43Samo nek na pune, Ismireeeee...
Narkomancino pochetnicka.
![]()
E čuj nema nazad crknite, kakve dileje 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Bravo Ismire svaka cast, puna podrska za struku, a igraci i njihova kurcobolja nek se mijenjaju, dok se ne ubodu karakterne licnosti, Dosta su smjenjivali kad im se cefne, ne vise, samo deri Rozmane.
Dosta bojkota i glume, umjesto trenera hocemo mjenjanje igraca, sto puta ako treba
Dosta bojkota i glume, umjesto trenera hocemo mjenjanje igraca, sto puta ako treba
Ma sta ga boli tuki, tušne par igraca menadzerskim semama, moze se i namjestit malo dobre kvote idemoooo
BASH vala
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čisti bojkot
Izgleda da nase naprijed i njegovo nije isto..boki86 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:44Kakva si ti budala, to je cudo jednoTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:43Samo nek na pune, Ismireeeee...
Narkomancino pochetnicka.
![]()

Sarajevo ljubavi moja.
Moram priznati da mi je danas malo tesko...
Ovo su i Horde krive. Treba njima posjetiti trening kao što se nekad radilo i malo popričati sa njima, očitati bukvicu. Uljuljali se fino, kapa plata boli ih khurac za rezultate, yebem im pleme šminkersko. Yebo Mirvića, lik je svakako bilde.
Bas fina poruka za igrace glavu gore,ono motivaciona dosta,izgubis ovde izgubis tamo ,dobijes poruku sefa dobro je to sve glavu gore...i oni sad procitaju to boli ih k.urac kontaju pa evo ne zamjera nam se nista,sve super sve divno.
Zbog toga odnosa i jesmo nakon Sirokog dobili ovo danas i zbog takvog tepanja i tetošenja i onda se neko cudi sto nemaju muda na terenu i sto nisu karakterni,pa sta ih briga sto bi oni to kad im nadredjeni na ovo stanje kakvo jeste tetoši muda.
Zbog toga odnosa i jesmo nakon Sirokog dobili ovo danas i zbog takvog tepanja i tetošenja i onda se neko cudi sto nemaju muda na terenu i sto nisu karakterni,pa sta ih briga sto bi oni to kad im nadredjeni na ovo stanje kakvo jeste tetoši muda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sad će te forumske horde napasti, jesi spreman

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- siroliver69
- Kontakt:
Smrdi nesto u kekecevoj izjavi, to je sigurno. Hoće li trpjeti to dugo, zavisi od rezultata. Hoće li Istok trpjeti ikog od njih, vidjet cemo u naredne dvije utakmice.
Uglavnom, jedini koji iole imaju karaktera i brane ugled grba kluba su 'yebaci grobova sa Istoka', svi ostali su se prodali...za dobre pare.
Uglavnom, jedini koji iole imaju karaktera i brane ugled grba kluba su 'yebaci grobova sa Istoka', svi ostali su se prodali...za dobre pare.
Zadnja izmjena: siroliver69, dana/u 24 feb 2024, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ukoliko izgubimo od Željezničara i ono malo podrške što i dalje ima će se ugasiti.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa znamo da nema nazad. Svjesni smo da ne postoji sansa da se Domzalci rastjeraju. Placanje obestecenja njima, klub bi dovelo u stecaj. Svjesni smo da im je klub predat u ruke. A takodje smo svjesni da je to bila katastrofalna odluka (samo jedna u nizu) Hrasnickog papka, koja ce unistiti klub.
Ali ti i slicni tebi i onako niste navijaci FK Sarajeva, nego navijaci FK Mirvic i FK Razman.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 24 feb 2024, 20:05, ukupno mijenjano 2 puta.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, crnehorde, FRANK RIBERY, Inspiracija, JavierBosnia, jurisicduska, MSOZ101, napoleon72, sirferguson, Tarapi i 34 gosta.