Cuj nije.hehe
Pa haj poateno ima li u ovoj ligi lika koji je spreman za ozbiljnih liga?A nije da su svi neozbiljni.
Zato i jest fazon da odu sto mladji vani da se od njih proba napravit igrac.Jos uvijek smo mi daleko od prqvog profesionalizma
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Eh, taj iz Banovica je bio extra dobar. Gdje je on sada?meecko je napisao/la:Nego gdje ode onaj lik koji ih je spremio na prvim pripremama kod Husrefa. Mislim da je momak iz Banovića, a ne ona ubleha Seferović. Tada su pucali od snage.
U Sarajevu prosirio posao, sada ima veliku teretanu i jos mnogo slavnih gostiju. Adnan Maljevic se zove ako se ne varam, Kinez mu nadimakmeecko je napisao/la:Nego gdje ode onaj lik koji ih je spremio na prvim pripremama kod Husrefa. Mislim da je momak iz Banovića, a ne ona ubleha Seferović. Tada su pucali od snage.
Frajer je hajvan samo takav. Ovo je opasno već.Gifron je napisao/la:
Oko priprema u Tuzli, a ne u nekoj udaljenoj destinaciji, bivši internacionalac također nema dilema.
Podsjeća da je uprava kluba stručnom štabu za drugi dio priprema predložila jedno turističko mjesto u Bugarskoj. Struka je na Tušnju odbila ponudu.
- Preuzimam na sebe odgovornost za odluku da ne idemo nigdje. Pripreme ćemo do kraja obaviti u Tuzli. Nisam došao u Slobodu da je koristim i da se obogatim. Ako ćemo ići na pripreme, mnoge stvari moraju biti riješene, a s obzirom na to da nisu, odlučili smo se za neke druge prioritete. I tu smo svi saglasni – zaključio je Admir Smajić u razgovoru za Fenu.
Ja njega već vidim u Septembru ljutog na svakog živog kako odlazi. Hej pripreme Bukinje. ???tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj ce u januaru u gulag da ih posalje
Tip dobro razmislja.......cemu pripreme po nekim destinacijama kad igras po kaljuzama, livadama i ostalim oranicama.....sve imamo u blizoj okolini. Isli su po Antaliji, pripremali se na idealnim terenima a igrali na navedenim terenima.......Hitman22 je napisao/la:Frajer je hajvan samo takav. Ovo je opasno već.Gifron je napisao/la:
Oko priprema u Tuzli, a ne u nekoj udaljenoj destinaciji, bivši internacionalac također nema dilema.
Podsjeća da je uprava kluba stručnom štabu za drugi dio priprema predložila jedno turističko mjesto u Bugarskoj. Struka je na Tušnju odbila ponudu.
- Preuzimam na sebe odgovornost za odluku da ne idemo nigdje. Pripreme ćemo do kraja obaviti u Tuzli. Nisam došao u Slobodu da je koristim i da se obogatim. Ako ćemo ići na pripreme, mnoge stvari moraju biti riješene, a s obzirom na to da nisu, odlučili smo se za neke druge prioritete. I tu smo svi saglasni – zaključio je Admir Smajić u razgovoru za Fenu.
Sad gledam lik je profesor sporta i kineziolog. Jbt sa kakvim stručnjakom su radili i onda doveli onu ublehu SeferovićaTaRgEt_ je napisao/la:U Sarajevu prosirio posao, sada ima veliku teretanu i jos mnogo slavnih gostiju. Adnan Maljevic se zove ako se ne varam, Kinez mu nadimakmeecko je napisao/la:Nego gdje ode onaj lik koji ih je spremio na prvim pripremama kod Husrefa. Mislim da je momak iz Banovića, a ne ona ubleha Seferović. Tada su pucali od snage.
Husref trazio Seferovica svog jarana, a Azmir mu sve zelje ispunjavao kao da je Djed Mraz. Nikada mi domace nismo znali cijeniti, u bilo kojoj bransi i o bilo cemu da se radilo, uvijek smo cijenili tuđe pa da je šest puta gore iz nekog razloga.meecko je napisao/la:Sad gledam lik je profesor sporta i kineziolog. Jbt sa kakvim stručnjakom su radili i onda doveli onu ublehu SeferovićaTaRgEt_ je napisao/la:U Sarajevu prosirio posao, sada ima veliku teretanu i jos mnogo slavnih gostiju. Adnan Maljevic se zove ako se ne varam, Kinez mu nadimakmeecko je napisao/la:Nego gdje ode onaj lik koji ih je spremio na prvim pripremama kod Husrefa. Mislim da je momak iz Banovića, a ne ona ubleha Seferović. Tada su pucali od snage.
Mehmedagic jos uvjek vuce povredu, Osmanagica nema ni na ovim slikama sa treninga, Todor odlazi 100%.Slobodas je napisao/la:U ovom trenutku trenutno najace sto imamo![]()
Auu onda moze kamion Srbakatarakta je napisao/la:Terza je domaći, ima naš pasoš, iz Vlasenice je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.