Skupstina ovim projektom gubi na znacaju. Nije lose.
I napokon znacemo ciji je klub. Nece biti svih nas. I to je dobro jer znamo kome da se obratimo.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
pa da nas sjebu za papire da vam bi.Penaltiky je napisao/la:Eno migranata prekoputa Suda, treba vidjet znal koji lopte
Udruženje građana FK Sloboda nalaze se z ulici Patrotske lige Tuzla, tačnije centralni gradski park. Imaš dresova, podmetača, magneta, kutija šalova i ostalog materijala sve FK Sloboda.Penaltiky je napisao/la:Podrinjac ti zvaku da do kraja zivota ti je na nos nabija, kakav bus **** bus. Nego hoce bit sezonskih, dresova, konacno imam stabilan izvor prihoda i htio bi dres, pa makar bio 150 KM
Mozda ima novi salah il ko onaj lik sto je trener posto hahahahahPenaltiky je napisao/la:Eno migranata prekoputa Suda, treba vidjet znal koji lopte
O cemu tiProbisvjet je napisao/la:Za sada je dobro. Privatizacija Slobode je u toku.![]()
Skupstina ovim projektom gubi na znacaju. Nije lose.![]()
I napokon znacemo ciji je klub. Nece biti svih nas. I to je dobro jer znamo kome da se obratimo.
vasiljevic ti je jedan od dva potpredsjednika sindikata profesionalnih fudbalera ili bolje receno od mutevelije džide zamjenik a dvije godine nas J***WestSideTz je napisao/la:Da mi je jednom u životu doživit normalnu Slobodu i upravljačku strukturu u njoj. Yebo ga više i husara i njegovi igrači (propali talenti za oprat koju milju). Svi iz kluba govore da hoće da se kutarišu husare ....
Kakvi više Vasiljevići ( imam osjećaj da je kopija muslimana dzidića) Adžemi Šivšići itd. Da mi je jednom pročitat igrače koji se vežu uz Slobodu da se ne nasikiram i ne moram pit lexaurine. Tačno treba najteži oblik karcinoma preimenovati u "FK Sloboda", barem kod nas u BiH.
Ovaj naš klub dobro dođe za oživljavanje karijere ili eventualno ako se ko nađe u finansijskoj krizi pa da nnas može tužit i pare uzet. Je*em ga ja više ...fukaroni je napisao/la:vasiljevic ti je jedan od dva potpredsjednika sindikata profesionalnih fudbalera ili bolje receno od mutevelije džide zamjenik a dvije godine nas J***WestSideTz je napisao/la:Da mi je jednom u životu doživit normalnu Slobodu i upravljačku strukturu u njoj. Yebo ga više i husara i njegovi igrači (propali talenti za oprat koju milju). Svi iz kluba govore da hoće da se kutarišu husare ....
Kakvi više Vasiljevići ( imam osjećaj da je kopija muslimana dzidića) Adžemi Šivšići itd. Da mi je jednom pročitat igrače koji se vežu uz Slobodu da se ne nasikiram i ne moram pit lexaurine. Tačno treba najteži oblik karcinoma preimenovati u "FK Sloboda", barem kod nas u BiH.
Tebi ovo valja ?katarakta je napisao/la:Kmeči se kad nema igrača. Kad se počne i nešto kao dovoditi, onda ne valja Husarini i tako u nedogled